כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
אהמ..אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה פרטו ! ;D
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני אוהב מחשבים, חומרה, משחקים, קצת מכוניות וטלויזיה (בעיקר באפי) - אני יודע שזה נשמע כמו תוכנית דייטים אבל זה לא אני פשוט מחפש מגזין איכותי בארץ שאני אוכל מנוי אליו, ואשמח לקבל את ההצעות שלכם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יציין משפט (או יותר) מסרט. המשפט חייב להיות בעל משמעות ולהביע משהו. אני אתחיל: What we do in life echo's in etrnety- Genarel maxsimus (gladiator) all we are is shadow and dust-antonio proximo (gladiator) twilight is upon me and soon light must fall, that is the way of things, the way of the force- Master jedi yoda (star wars episode 6- Return of the jedi) MAY THE FORCE BE WITH YOU (כל סרט סטאר וורז שיצא)
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למרות שעד עכשיו לא היה לי ממש אכפת מזה, לאור כמה אזהרות נעילה טריות ושאר דברים לא נאים לעיני אני מתחיל להבין על מה התלוננו חלק מבאי המפגש בנושא שליטה קצת חזקה או אכזרית(למרות שזה קצת מוגזם) של מנהלי הפורום (זה בשפה רישמית אבל בשפה פשוטה הכוונה שלהם כנראה היתה שהם קצת מתלהבים או שעולה להם האגו או נושא "השליטה" לראש יותר מדי - וזו לא הטענה שלי - זה רק הסבר בשפת יום יום) , מצד שני שמעתי כמה מנהלים שאמרו שאין ברירה צריך לנהל את הפורום, זה לא קל וככה זה יהיה. אני בהחלט לא התערבתי ולא היתי חלק מדיון זה כי לא היה ממש אכפת לי אז , עד שראיתי איזה אזהרת נעילה היום שאישית ממש ממש לא אהבתי לראות (לא את העובדה שבוצעה אזהרה אלא את הדרך שבא נכתבה) לדעתי זה צריך להיות עם מינימום סיפורים …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מאוד מעוניין לדעת מי יצר את יצירות הפס-קול המדהימות של סדרת C&C במיוחד של הראשון אני יודע שבRA2 חלק מפס הקול בוצע על ידי RAMSSTEIN השולטים והמדהימים אבל חוץ מזה אין לי מושג תעזרו לי אחים שלי תודה!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, בתור Book Report אני עושה השוואה בין ברית המועצות לבין "חוות החיות", אבל אין לי מספיק קריטריונים. לכן, אשמח אם תוכלו להציע פה עוד כמה. (מי שלא יודע על מה אני מדבר, שלא ישאל כאן שאלות אלא שילך ויקרא את "חוות החיות" מאת ג'ורג' אורוול). בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הרגע חזרתי מהמפגש, בשלב זה אתם בטח תוהים מדוע אני מדבר בעברית (בהנחה שאתם מכירים אותי). ובכן זו היא ההבטחה שהבטחתי ל RnGkay ומאחר שאני אדם העומד מאחוריי מילתו, אני מקיים הבטחה זאת, כפי שאתם רואים. דרך אגב, ההבטחה היא רק לפעם אחת, אז זהו מאורע חד פעמי ונדיר, אז תוסיפו ת'רד זה לרשימת המועדפים. ועתה נעבור לסיפורים מהמפגש. טוב נו, לא היתה הבטחה למשהו מיוחד, אבל לדעתי היה מאוד כיף, כמובן שאיני יכול להשוות ,מאחר וזה הוא היה המפגש הראשון שלי. מה שכן היה זה רחפת הבנויה מקרטון ו 3 דלתואת, חבל שלאף אחד לא היה עליו ספק. בנוסף היה ראדאון 9000 פרו (לא 9700 פרו =[), היה גם הקירו 2 השרוף שמככב באחת מהמאמרים באתר, הארד קאנו 2 ו 5 וגם ולקאנו 9, 2 אי פוד והפאלם 3C שלי (=]). בוא גם לא נשכח …
-
- 145 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
-
הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם אני אוסף חלקי מחשבים .מרכיב אותם ותורם אותם לילדים שלא יודעים מה זה מחשב ושלא מסוגלים לרכוש אפילו לא פנטיום 1. אים יש לכם מחשבים ישנים או חלקים ישנים מכול הסוגים אשר ללא שימוש אצלכם הוא זרוק סתם על המדף או במחסן .תחשבו על זה ישנם אלפי ילדים שישמחו לקבל מחשב פשוט שאנחנו לא הינו מעיפים עליו מבט נוסף. לתורמים המעונינים ישלח מכמב תודה מהילד המאושר. חברה לא להתביש אפשר לתרום אפילו עכבר בזכותכם ידלק אור נוסף בעני ילד ניזקק צרו קשר vp128@bezeqint.net או דרך אתר זה נ.ב אני כרגע בונה אתר פרטי שכולו מיועד לתרומה ללא כל מתרת רווח
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=47986 מה אתם אומרים? אישית לא הבנתי מה כדאי לקנות.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
-
נתקלתי באתר הזה עם סרטוני אנימציה מדהימים באיכות מטריפה. הכתובת היא http://www.ninjai.com/chapters.php. תצפו ותגידו את דעתכם! מומלץ מאוד
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכותרת כבר אומרת הכל! אחרי אתמול כבר ממס נמאס עליי הקטעים הללו... נכון הודתי שאני ספאמר (וכנראה שאתם לא מבינים צחוק)... אחרי ש-Ghost Dogg שלח לי מכתב הזהרה החלטתי להשתפר אבל כל מה שאני שומע זה ספאמר ספאמר ספאמר! זה נמאס עליי... אני מנסה לחלק איתכם משהו ואתם יורדים עליי... זה כבר לא נוח להיות בפורום! כל הכוונות שלי הם טובות ואתם רק יורדים עליי... אני חושב ברצינות להגמל מהאתר! ... ולאלא שישאלו מה מטרת הת'ארד אז התשובה! היא לחלוק אתכם מה אני מרגיש בפורום הזה!
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
משהו נחמד - תנסו לקרוא את זה בקול If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash!! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the …
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-