עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by marking,

אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  2. היי למי שאין רישיון ויוציא מהר!!! רציתי לדעת איך מגדירים מלווה הכוונה גיל חובה למלווה כמה זמן רישיון יש לו בשביל שהוא יכול להתחיל ללוות נהגים חדשים תודה!!!

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by maverick,

בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ^HocK^,

אולי יש פה חלק שמכירים את זה..אבל זה אחד מהשירי חג המולד המפגרים של האמריקאים... רק בגירסה קצת אחרת קבלו אותה....

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום מידע

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  6. מצע מפלגת עלה ירוק - סירטון תדמית לא, זה לא שייך לאקטואליה ותרבות.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  7. שלום, אמא שלי מתכננת להפיק ספר מחזור לאיזשהו בית-ספר, והם רוצים גם דיסק. הבעיה היא שאף פעם לא ראינו דיסק כזה, ואין לנו מושג מה יש בו. אני אודה מאוד לכל מי שישלח לי ב-ICQ חלק מהקבצים שיש לו בדיסק, או לפחות יספר מה יש בו. תודה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

מישהו מכיר אתר לצלמים מתחילים שאפשר ללמוד שם צילום?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם יש איזה חנויות ברשת שמוכרות שקי איגרוף ושאני יוכל להשוות ולראות מחירים. אם מישהו יודע\מכיר משהו על הנושא. בבקשה שיגיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Funkyzord,

http://www.visiontek.com/intro.html חבל שלשאר החברות אין חוש הומור כמו זה

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  11. אז ככה יש לי 300 שקל ואני רוצה לעסות שדרוג קל למחשב שלי (יש לי תוחנית לעוד שנה לשדרוג הגדול) להתחשב במפרט שלי(תסתקלו במפרט מחשב) איזה חלק הכי כדי לי לשדרג? חשבתי לקנות לוח ומעבד (להוסיף עוד 150) ל לוח שתומך בבאס 133 ול t-bird1200 משומש אני רק רוצה שהמשחקים בנתיים עד לשדרוג הבא יעבדו לי בצורה סבירה כמו doom3 תודה רבא, עמית

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

קבלו סרטון פלאש מגניב שחבר שלי עשה לצפיה בסרטון

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by aRnonymous,

טוב http://www.time.com/time/personoftheyear/ לפי הסקר הזה עראפאת מוביל ברוב גדול כאיש השנה של הטיימש ושרון במקום השני. בתור ישראלי אני מציע שכולנו גם שונאי שרון וגם אוהביו נצביע בעד שרון בכדי למנוע מעראפאת נצחון, בעוד מערך תקשורתי. אז תצביעו ותפרסמו את זה!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ino,

תנו לי דעה בבקשה, יש לי מספיק כסף ושניהם עולים בערך אותו הסכום, מה עדיף לקנות? ???

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by LOL,

טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. קיבלתי לתאריך 28 ליולי מישהו יכול להגיד לי בערך מי מגייסים בתאריכים האלה?

18. Started by marking,

דווקא שיש לי עכשיו מבחן לקלן בריטי TOP בMOH:AA כשאני בא לשים את הסיסמה והיוזר זה פשוט לא נכנס אלא רק עושה REFRESH לדף! איזה מעצבן.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  19. סוף סוף קיבלתי מנילה...הכל כרגיל..כל הבחירות הרגילות של... קרבי!!! :AR15: ואני כמובן בוחר רק גבעתי ובמיוחד פלס"ר גבעתי ובנוסף קיבלתי גם זימון ליום שדה של יחידות התנדבותיות...מישהו עוד קיבל? אם כן לאיזה תאריך? אני ל14/01/03...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Lev-UFO-Child,

היי נמאס לי המצלצול של משימה בלתי אפשרית אז אני מחפש צלצול חדש אני יכול לבחור כל שיר המשירים שיש ברינגטונס של אורנג' הכצלצולים נמצאים במדור orange fun כל הצעה תתקבל. נ.ב יש למישהו מושג אם ניתן להוריד את השיר של גיימס בונד

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. לפי התרשמותי הרבה מהפורום נוכחתי לראות שיש כאן הרבה אנשים חכמים בניגוד לאנשים בבית ספר שלי שלא ממש אוהבים ללמוד (לא שאני אוהב ללמוד פשוט אין לי ממש בררה ... ) אז רציתי לשאול אם מישהו מודע לאיזה שהוא אתר שניתן לקבל מימנו את החומר לספרות או במידה ואין אז מקור מומלץ אחר ,היות ואני לא סומך על מה שיש לי במחברת ??? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום רב. ישנו אתר (שלפחות לי הוא חדש) המרכז בתוכו את כל המתמטיקה השימושית בהסברים חשובים וגם בדרך הפיתרון. אני מוצא שהוא באמת מועיל וזאת מפני שהוא מראה גם דרך ולא רק פיתרון סופי. אני מקווה שהוא יוכל לעזור גם לאחרים. החיסרון היחיד הוא שהאתר באנגלית. http://mathworld.wolfram.com

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  24. חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  25. אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.