כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
צפיתי בסדרה בהמלצת אחד הגולשים בפורום ואני מוכרח לציין שהסדרה פשוט איומה. הסדרה The Tudors מתארת את סיפורו של הנרי ה-8 שבעקבות אובססיה ליורש זכר הוציא להורג שש נשים וניתק את אנגליה מהכנסיה הקתולית. חוץ מעלילה זוחלת, שחקנים לא טובים במיוחד וקצת חוסר דיוקים היסטורים פה ושם, הסדרה פשוט דוחה. למה אני צריך לראות את הנרי מאונן על משרת בפרק 10? או אולי סצנת הסקס ביער עם אן בולין שלא הייתה מביישת סרט פורנו גרמני? או המציצה של מארי? הבמאי לקח את הרעיון של Rome ולקח אותו יותר מידי רחוק.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
פורסמה כתבה ב-Ynet על אתרים המאפשרים צפייה בערוצי טלוויזיה, סדרות וסרטים ישירות דרך האינטרנט באופן חוקי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446706,00.html נגיד האתר ThinkMovieDownload מסוגל להחליף את Yes? http://www.thinkmoviedownloads.com/index.html
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן אנשים, זקוק להמלצה ל-DVD של הופעות טראס או קליפים של טרנסים בסגנון של above and beyod, avb, rank1, tiesto, pvd. לחבר יש יומהולדת והוא משוגע על a&b לכן אני רוצה לתת לו איזה אוסף נחמד של הופעות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נייד במכירות פומביות בסכום של עד 3000 שקלים? אני רואה מלא הצעות מאד מפטות של Toshiba IBM DELL HP של מחשבים ב99 שקל.. כמובן שזה מכירה פומבית וזה יגול להגיע לסכומים של כמה אלפים אבל לפעמים זה משתלם לקנות מחשב נטיום 4 2.6 512 זיכרון כרטיסמדך כמעט תמיד זה סתם חרא אבל בסכום הזה של 3000 שקל זה שווה לא? אז מה אתם אומרים כדאי לקנות במכירות פומביות או לא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לא קשורים האנשים האלה .... http://www.skak.co.il/GOOD_ONE/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=CPU&ProductID=919595 נראה לי שהם היחידים בעולם שיש להם כזה
-
שמעתי שיש אפשרות לחבר כבל BNC ל SOUNDBLASTER (או כרטיס טלוויזיה אני לא זוכר) ובאמצעות תוכנה מסויימת ניתן לראות את האות שעובר בכבל. האם באמת קיימת אפשרות ליצור משקף תנודות באמצעות מחשב?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
הזמנתי משהו מחו״ל ואני רואה במעקב משלוחים שזה הגיע לעיר שלי. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בXXX בתאריך 15/06/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר XXX לצורך מסירתו שם. זה אומר שיכולים להגיד לי בסניף דואר לשלם מכס או שכבר להיות בטוח שאין מכס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 194 צפיות
- 1 follower
-
-
נאס"א פרסמה את התמונה הראשונה מתוך טלסקופ החלל ג'יימס ווב, הגדול והחדשני ביותר אי פעם, ששוגר לחלל בחודש דצמבר האחרון. התמונה מציגה גלקסיה רחוקה כפי שנראתה לפני כ-13 מיליארד שנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 185 צפיות
-
-
-
-
אני יודע ששאלו על זה טריליארד פעם אבל לא מצאתי על זה תשובה.. » מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים. מה הכוונה אינו כולל מיסים? (על איזה מיסים מדובר אלה שבישראל/ארה"ב?)
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, לאמי יש ממיר עידן+ שרכשה בדואר לפני נספר שנים. כעת הממיר מקולקל: לאחר BOOT, הממיר מתחבר ומשדר תחנה לכ-4 שניות ואז התחנה מתנתקת. 1. האם אפשרי להחליף הממיר המקולקל לממיר תקין - בדואר? 2. מה אפשרויות התיקון של הממיר? 3. מה אפשרויות ההחלפה של הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש פה מישהו שעשה את המבחן של רענון נהיגה (אחרי 5 שנים מקבלת רשיון ) ויכל לספר על סוג המבחן ( שאלות תאוריה תמרורים חוקי תונעה...) מה יש שם :)?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לעשות קורס וובמסטר רציני , אבל רציני אני יודע שיש בשוק הרבה קורסים שהם חלטורות איך אני מתחיל את הסקר שלי , עם קרוב לאפס רקע בתחום , כדי למצוא הכשרה רצינית
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
לא בטוח אם זה פה אבל, יש לי את הפלאפון הזה והורדתי כמה רינגטונים 40פולי בצורת mid, ניסיתי בכל דרך שאני יודע כרגע ,למחוק חלק מהרינגטונים כי חלק פשוט אני לא רוצה אותם בע. מישהו יודע? ובדרך גם את הקוד טכנאי אם מותר ומה בדיוק אפשר לשנות שם כי נראה לי כמה דברים מעניינים. ???
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש דרך לראות את כל התגובות אותן פירסמתי?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
היום הרוב קיבלו בדואר תשובה... לצערי אני לא קיבלתי :'( יש כאן מועמדים להנדסת חשמל ואלקטורניקה בתל אביב\בן גוריון?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום קניתי מסין שלט חכם של החברה blitzwolf בשביל המזגן יש לי מזגן של חברת אלקטרה כדי להגדיר שהשלט יופעל על ידי השלט החכם צריך להגדיר אותו לפי היצרן יש לכם מושג מי היצרן של מזגני אלקטרה? נסיתי את midea וזה לא עובד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-