כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
משהו שמע על דבר כזה? ראיתי את ה PS2 סלים לפני כמה ימים והיא נראת ממש מדליק אז אם יש איזו שהיא אפשרות להחליף את המכשיר הישן והענקי שיש לי ב PS2 SLIM קטן וחמוד אנא ספרו !
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הבצפר שלו בהיותו בצפר מיוחד חצי פרטי ומעצבן במיוחד, לא עושה את הבגרות הרגילה בהיסטוריה אלא בגרות מיוחדת במסגרת כיתה יא' אנחנו צריכים להגיש עבודה בת 4 פרקים שהיא מהווה 60% של יחידה לבגרות, עכשיו אנחנו צריכים נושא שיהיה משהו שקרה בעולם בין 1914-1939, ואני צריך עזרה בבחירת נושא, וכן גם שאלת חקר וראשי פרקים, אז עם מישהו יוכל לתת לי רעיונות טובים לנ"ל (נושא,שאלת חקר וראשי פרקים לעבודה [4 פרקים{מבוא וסיכום לא נחשבים נדמה לי}]) שיהיו על משהו שקרה בתקופה שהזכרתי (רק משהו שלא קשור לגרמניה, יותר מדי אנשים עושים על זה אז אני לא מעוניין) אני אודה לו מאוד אהה וגם אם למישהו יש במקרה עבודה אז... טוב אני לא רוצה להכניס רעיונות לראש של אף אחד,אבל אני לא אתנגד ואני אודה לו אפיל…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש להשכיר את העונה ה-4 של BUFFY ואני לא מוצא איפה אני אוכל להשכיר אותה??
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הפונק' היא במונה - X בריבוע במכנה - שורש של (X בריבוע מינוס 1) הנגזרת הראשונה יצאה לי טוב והיא במונה - X בשלישית מינוס 2X במכנה - (X בריבוע מינוס 1) - וכל זה בחזקת אחד וחצי. צירפתי קובץ עם הפונק' עם 2 הנגזרות,הראשונה כמו שאמרתי יצאה לי טוב רק שעשיתי לה מכנה משותף אבל אני לא מצליח להגיע לשנייה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
יש מין אתר של הרצאות דרך מירק מי מכיר את האתר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קודם כל, אם זה מנוגד לכללי הפורום (פרסום אתרים פרטיים) אני מתנצל מראש. וכעת לעניין, נפתח פורום חומרה/תוכנה פרטי חדש תחת הנהלתי בכתובת הזו: http://ynt.israserver.net/forum אקווה לראותכם שם במהרה! בברכה, NerdX
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי היכן להוסיף את האשכול הזה, אני מניח ש Off-Topic היא הבחירה ההגיונית. בכל מקרה, כתבתי כמה מדריכים בנושא פלאש, די מתקדמים אני גאה לציין, הנושאים אותם הם מכסים נכון להיום הם: שליחת דואר אלקטרוני דרך פלאש. הרחבת אובייקטים קיימים בפלאש. תלת-מימד בסיסי ב Action Script. איך לדעת האם פלאש מותקנת בדפדפן הלקוח?. הוספת קישור ל BookMark דרך פלאש. חלון PopUp בפלאש. המדריך ה(באמת) שלם לשימוש בספרייה בפלאש. סמן עכבר אישי בפלאש. הכתובת לכל המדריכים היא: http://www2.israel-forum.co.il/www/phpBB2/viewforum.php?f=17 אשמח מאוד לשמוע תגובות מכל הפלאשרים שביניכם, גיל כהן.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
או הייבואן של SILVERLINE !? אני מעוניין, לבצע רכישה גדולה שלי ושל חבר לקנייה מרוכזת של דיסקים.... ואני רציתי לשאול ישירות את הייבואנים לגבי מחירים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פרטים על הפסטיבל "בראשית" שנערך בצפון?? תודה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך לקנות זכרון RDRAM דחוף כי ה 128MB זיכרון שיש לי לא מספיק, אני רוצה להוסיף 2 Sticks של 64 ובינתיים מצאתי את המחיר הכי זול בחנות Pc hardware, האם משהו קנה משם ויכול להגיד לי אם המשלוח מהיר ואיך האחריות ואיזה שירות יש להם, אני גר בירושליים והחנות היא ברמת גן ואני רוצה לדעת אם זה בעייה בגלל המרחק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש פה מישהו מתכוון הגיע מחר ודי חדש בקהילה,לא מכיר אף אחד אישית וכו' אפילו לא מכיר טוב דרך הפורום??? (חוץ ממני ;D) כי אם יש עוד כאילה אז אפשר להתאחד שלא ניהיה שמה בדדניקים, ואז נכיר את כולם... דרך הגב מישהו מעוניין לשחק "דורק" (משחק קלפים רוסי) :
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
למישהו יש נסיון בהזמנת חומרה מ-אטיב ? www.ativ.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הגעתי אליהם דרך ZAP והם נתנו לי הצעה לא רעה. השאלה היא: עד כמה הם מקצועיים ואמינים. לא בא לי להתעסק עם חובבנים או תחמנים, ולא עם כאלה שיפשטו את הרגל בעוד חודש או לא ייתנו לי את האחריות המובטחת. אם יש למישהו המלצות טובות במיוחד (או רעות במיוחד) על SLG - או על חנויות אחרות, אשמח אם תשאירו לי הודעה בפרטי - כדי שלא תהיה כאן פירסומת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-