עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dano,

אם כן מהי?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. אני לא מצליח למצוא בארץ. לא בצורת בובה ולא מחרסינה או PVC משהו יכול לעזור לי זה דחוף!!! תודה משהו כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  3. ככה שמעתי, האם זה נכון (מה שאומר שהם ישרתו מגיל 18 עד גיל 30)?

4. Started by Electric Boom,

סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)

5. Started by t_eliran,

שלום, רציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים, מאמרים, לינקים, קבצים, אתרים כל מה שיכול לעזור בקשר "הכרת המחשב" אתם יודעים כל מה שצריך לדעת להתחלה עם שימוש במחשב- כמו כל הקורסים האלו. תשימו כמה שיותר, בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  6. אני באמצע כתיבת עבודת שורשים ואני צריך להכין אילן יוחסין. התחלתי להכין עם תמונות ויוצא ממש לא מסודר. חיפשתי בגוגל עצים אבל לא מצאתי שום דבר לעבודת שורשים. למי שמכיר אתר עם תמונה של עץ של אילן יוחסין או כל משהו דומה אשמח לקבל לינק. תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by galz,

היום בבוקר עלתה לרשת הכתבה הזאת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3006391,00.html אם תשימו לב, באפור בגדול כתוב יום-הולדת מאוחר. מי שקרא את הכתבה בבוקר, ודאי יודע, ומי שלא, דעו לכם, שהיה כתוב שם יום-הולדת מאוחרת. בהיותי מניאק עוקצני, שלחתי להם תגובה צינית ומזלזלת שאני מעדיף שלא להעלות לפורום מכובד זה. וראו זה פלא, הטעות תוקנה! (ואפילו לא קבלתי קרדיט :-\). שיהיה סופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. האם יש חנות למוצרים משומשים למחשבים?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  9. Started by hck,

היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by ccc,

SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. כך שהקבע הוא 9 שנים???

12. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by pc student,

אתמול קנו לי את הנוקיה 3100 וכאשר אני מנסה להוריד דברים הוא אומר חיבור gprs אינו זמין

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  14. Started by generalA,

אני מחפש 3-4 חנויות זולות במיוחד אשר לא בהכרח אינטרנטיות אך זולות באיזור הדר יוסף בת"א (ליד תחנת הרכבת האוניברסיטה) או בכלל בת"א ... תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. ביקרתי לפני כמה זמן בפלאפון עכשיו אמרו לי שם שהפלאפון כבר הישתחרר וקיים רק מרכז הארץ וזה ביגלל האין עדיין דור שלישי בצפון הארץ אבל ב 8 לחודש הזה הייתי בבן גוריון טסטי לחול ויש שם עמדת שירות של פלאפון שאלתי אותם בקשר למכישיר הזה והם אמרו לי ביכלל שהמכשיר עוד לא יצא אז קיצור למי שהוא יש מידע כל שהוא על המכשיר ועל התאריך היציא שלו דרך אגב סוף סוף פלאפון עברו ל gsm

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by Alduin,

הם סוקרים שם את הזן media center פשוט מדהים מי שפספס יכול לקרוא את הסקירה פה: http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/click_online/4026501.stm

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by tulicooli,

שלום יש לי עבודה בפיזיקה לבנות דגם של אישהוא כוח למשל מגנטיות כוח הכבידה ועוד.. תוכלו לתת לי רעיונות צריך פשוט להראות את הכוח בדרך יפה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. צלצול של henree & maayan - finally, אני פשוט לא מוצא בשום מקום ואני רוצה להוריד אותו...תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  19. John Digw33d - Part I : http://tracker.dfx.at/torrent/01-john_digweed-the_transitions_live_13_11_(part1)-mpx-djmixes2k.com.mp3.torrent Part II : http://tracker.dfx.at/torrent/02-john_digweed-the_transitions_live_13_11_(part2)-mpx-djmixes2k.com.mp3.torrent ועוד סט, של Nick Warren (מ WAY OUT WEST) - http://tracker.dfx.at/torrent/Nick_Warren-European_Tour-xx-September-2004-DAT-ITWT-djmixes2k.com.mp3.torrent *החלק השני מהסט של ג'ון פשוט מהמם! **יש להשתמש בקליינט ביטורנט כלשהו להורדה. תהנו!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by NetSpider,

So , סיימתי קורס דרג ד' בטכני , ומיום ראשון אני צריך להתייצב בבמצ"א 108 שבצריפין . אני מאשדוד והבנתי שזה משהו כמו שעה וחצי עד שעתיים זמן נסיעה . יש לי בערך מידע על איך להגיע , אני פשוט רוצה לשמוע עוד כמה פרטים ... אולי יש פה חבר'ה מבמצ"א , שיספרו איך שם ...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DOGMA,

http://www.petitiononline.com/nvidiafx/petition.html

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  24. Started by 114508534,

אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. הלהקה שאני מנגן בה קלידים ומפיק את האלבום - Solstice Coil. קיימת מזה שלוש שנים, אנחנו מנגנים שילוב בין רוק מתקדם לאלטרנטיבי, משהו בסגנון של רדיוהד פוגשים את קינג קרימזון ודרים ת'יאטר לקפה. אפשר לשמוע חומר שלנו בעמוד שלנו ב"במה חדשה", ובמיוחד את השיר החדש, Accidents. כמובן שנשמח לשמוע הערות ותגובות. שי.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.