עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by benor,

מדובר בבית בגודל של כ- 150 מ"ר. החשיבות העיקרית היא בעקר בסלון ובמטבח. יש מעט שטיחים (אין ממש צורך בשאיבת השטיחים) התקציב בין 1500 - 2500 ש"ח. איזה דגמים מומלצים יש במחיר הזה? איזה חומר אני יכול לקרוא בנושא, על מנת להרחיב את הידע שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כולנו מצטרפים אל מחאת הרופאים החריפה כנגד צעדי הכפייה! המחאה תתקיים ביום חמישי 31.12.2020 בשעה 19:30, רחבת תיאטרון הבימה, תל אביב. על פי תקנות הסגר - מותר וחוקי להפגין בכל מרחק מהבית. האירוע בתאום עם המשטרה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by ex_,

http://www.wired.com/news/technology/0,70044-0.html?tw=wn_tophead_3 http://www.wired.com/news/technology/0,70086-0.html?tw=wn_tophead_4

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  5. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. התלבטתי האם כדאי לפרסם את התר'ד הזה בפורום "לימודים" או דווקא בפורום הזה, ולבסוף הגעתי להחלטה כי הנושא יכול להיכנס גם תחת קטגוריית Off-Topic. אז ככה: אפתח דווקא בכתבה הבאה(מאת אתר "גלובוס"): http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765549 מומלץ לקרוא את הכתבה על מנת לקבל רקע רחב יותר על הנושא אותו אני הולך להציג, אך אין הכרח בכך. אם אינכם מעוניינים לקרוא את הכתבה, אתם מוזמנים לקרוא ולחוות את דעתכם על הנושא אותו אציג בפניכם: רוב בוגרי המגמות הריאליות בתיכון נוהרים ללמוד את "מקצועות ההייטק", כאשר תחום ההנדסה האזרחית נותר מאחור, וזוכה לביקוש מועט יחסית. בארץ קיים מחסור במהנדסים אזרחיים, ואתרי הדרושים מלאים בהצעות עבודה המשוועות למהנדסים אזרחיים. עם ז…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. אני מחפש מעיל עור או PVC או כדומה בסגנון הזה: http://leatherandskulls.com/popup_image.php?pID=1049 מישהו מכיר חנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by 00000,

באזור השרון. אני רוצה להתחיל, עד שאוכל לצרף את זה לפרוייקטים של מוזיקה שאני עושה. עריכה: אם מישהו יכול לכוון אותי טיפה אני אשמח, אני רוצה להגיע לצלילים מאוד נמוכים, אוכל לעשות זאת גם בצ'לו? כי לא מתחשק לי קונטרבס.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. היי יצא למישהו פעם להדפיס חולצות ב www.Lupa.co.il ? מעניין אותי מה איכות ההדפסה והחולצות... תודה נתי

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by knoximator,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש חנויות בארץ שאפשר להזמין דרכם ספרים מחו"ל (amazon לרוב) תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by sagigi21,

מי שמכיר את הסדרה המצויינת V וראה אותה בטח מצפה לעונה החדשה... יש פה מישהו שיודע מתי עונה 2 מגיעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. לא ידעתי איזה פורום לשים סלחו לי, איזה אנטה צריך ואיך מחשבים/קונים?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  12. תחרות "סלוגן נולד" בחסות סאנדסיק השיקה דגם SSD נייד חדש אשר יאפשר לכם לנייד איתו המון מידע – ה-Extreme 500 Portable מוצע בנפחים של 120GB ו-240GB ובמארז מעויין קומפקטי וייחודי ומציע מהירויות קריאה וכתיבה רציפות מירביות של 415 מגה-בייט לשנייה ו-340 מגה-בייט לשנייה בהתאמה. הכונן מציע את המהירויות הגבוהות של מיטב זכרונות ההבזק, באריזה קומפקטית ויפה אותה תוכלו לקחת אתכם ולחבר לכל מחשב שתפגשו בדרך. או בקיצור – כשכונן USB נייד פשוט לא מהיר ולא גדול מספיק בשבילכם. איך משתתפים? על מנת להיכנס להגרלה עליכם להמציא סלוגן יצירתי לכונן הנייד Extreme 500 Portable. את הסלוגן יש לרשום כתגובה בעמוד שבקישור הזה. בסופה של התחרות יועברו כל הסלוגנים לח…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. ;D מכירים עוד "סודות" פייסבוק? חיפוש קצר הראה שזה משהו מוכר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. היי, לא מזמן עשיתי שיט, והמחיר של סיגריות בדיוטי פרי ממש זול ביחס לדיוטי פרי של נתב"ג. מחיר של פאקט יצא 16 דולר (חמש פאקטים ב80 דולר) - מדובר על טיים, ולא אני לא מעשן אלא אבי. חשבתי לתומי, נגיד שמיסים יעלו X אחוזים - ייתכן ויש כמות ששווה לרכוש לשימוש אישי שתשתלם. לצורך העניין, פאקט של טיים בארץ עולה כ260 ש"ח. מחיר פאקט לפני מיסים בדיוטי פרי יעלה 16 דולר שזה שווה ערך ל64~ ש"ח. גם אם אשלם 150 ש"ח מיסים על אותו פאקט - עדיין יתשלם לי להביא לשימוש אישי את כמות הפאקטים המקסימלית המותרת. ולכן אשאל - מישהו מכם יודע מה הכמות פאקטים שאפשר להביא לארץ לשימוש אישי בעת טיסה/הפלגה ? והשאלה השנייה - איך אני מחשב את המיסים לסיגריות ? …

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Holography,

משהו יודע על מוניות שירות לאיזור הצפון מת"א בלילה בין שישי לשבת בשעה 1-2 ככה? כי אוטובוסים אין...או שתחדשו שלי על כל דרך תחבורתית אפשרית ולא טרמפים, כי אני לא הולך להעביר ימים כלילות בטרמפיאדות

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  17. היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש שותפים לטיול אופנים שימשך שבוע באלזס. למה דווקא אלזס? מדובר באחד האזורים היפים ביותר באירופה. המחוז נמצא בשטח צרפת וגובל בגרמניה. צרפתים וגרמנים נלחמו במשך מאות שנים על השליטה באלזס כי זה אזור מאוד עשיר ויפה. כתוצאה מכך באלזס התפתחה תרבות שהיא הכלאה בין התרבות הגרמנית לתרבות הצרפתית. מצד אחד אלזסים מאוד מסודרים כמו גרמנים, מצד שני הם מאוד אוהבים אוכל טוב כמו צרפתים. אלזס אחד המקומות הטובים ביותר באירופה לרכיבה על אופניים מהסיבות הבאות: א. אקלים מאוד נוח. ארבע עונות שנה מובהקות. הקיץ באלזס מאוד נעים ומזג האוויר נהדר. ב. המון - המון - המון כבישים ושבילים יעודיים לרוכבי אופניים עם שילוט מתאים. כמעט ולא נצטרך לעלות על הכבישים. באלזס יש את ריכוז שבילים לאופנים הגדו…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by NiTRo37,

שלום רב חברים, אני מחפש פרסומות לנייר טואלט של סנו,סנו סופט או משהו כזה, בתקווה להורדה. מיועד לעבודה . תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by pavelr,

בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. שלום לכולם. לפני חצי שנה קניתי מזגן 1 כ"ס של תדיראן דגם SUPREME 10 . קניתי את המזגן שעלה לא מעט מהידיעה שקנית מוצר יקר הוא יהיה איכותי ושקט. במשך כל החצי שנה יש רעשי פיצוצי פלסטיקה בקירור וגם יותר רעשים בחימום גם במהלך כל הפעולה של המזגן וגם עד חצי שעה אחרי כיבוי המזגן. פשוט בלתי נסבל. היו אצלי כבר יותר מ 5 טכנאים ואמרו שככה זה המזגנים וזה קורה בגלל התכווצות והתרחבות הפלסטיקה. לפי החוות דעת ב זאפ על מזגני תדיראן ראיתי שיש המון תלונות על הבעיה הזאת. אני מאוד מאוכזב מתדיראן שמציגה את עצמה כחברה אמינה ועם מוצרים איכותיים. החלטתי לקנות מזגן חדש שהוא לא של תדיראן !!!! אבקש את המלצתכם למזגן שקט מאוד שאין איתו בעית פיצוצי פלסטיקה ונמכר כיום. תודה.

22. Started by Computertalk,

שלום התחום שבו אני מתעסק קשור למחשבים - רציתי לדעת איזה קורסים כדאי לי לקחת על מנת להוסיף קצת ידע ושזה יראה טוב בקורות חיים, חשבתי בכיוון MCSE.. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות? אולי להתחיל עם A+? אני לא חושב על זה כקריירה אבל קצת רקע טכני בהחלט לא יזיק... מחכה לתשובה...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.