כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שנברר לו. היה רשום לו על מסמך טקסט את האימייל שלו. בקיצור הוא פרמט את המחשב ועם זה זה הלך קאפוט,כמובן שהוא שכח לרשום את האימייל שלו על דף או משהו כזה או לזכור אפילו. השאלה היא אם יש אפשרות לשחזר את זה איך שהוא?,נגיד אני יודע שיש כאלה שבפייס שלהם רשום האימייל למטה,אצלו לא. יש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
hi i want to learn one of the subjects ,and i dont know where to start i prefer to learn ccna ,i think i can do the tests of the mcse without the courses, but i dont know if microsoft allow that. yesterday i heard about mcpd-net it sounds very interesting. what do you say?. i need your suggestion i'm a bit confused. thanks
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור הטוב ביותר של כל הזמנים / פורום HwZone יום אחד זה הלכתי לאכול ופתאום ראיתי כבשה שאכלה לאפה עם גראס ו(המון)עמבה היא ראתה יונה שצועקת "גם אני עושה שוק עם גיל חובב!" ובפה שלה היה פופיק ובו היה עגיל ויהלום (שהול)ואז שאול אמר מייאו.. והיונה הפכה לפיל מעופף שעשה מה שעשו לאבותינו ומה שעשו להם העמלקים באמצע הנרגילה והחשיש שהם מכרו למיצרים המפגרים שהלכו לאכול הרבה חרא אבל פתאום החרא זינק על הכלב שהיה בעמדת אש (חירבון) וטרח להקפיץ את החלון ובום! נשבר האשך השמאלי של יוסי והוא החליט לעשות ניתוח לשינוי מין כדי שהוא ירזה ומהר בשביל שהוא יוכל לעשות אורגיה גלובלית בגן העצמאות במוצש הקרוב יחד עם כל השכונה וגם עם איעזתו העקרה והכוסית והמדיום ריר בתוך מיקרוגל עם 50 מיליון חז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני בן 17 ויש לי 2 נקודות חן על הפנים שנורא מעצבנות אותי יש לי עור רגיש ובגיל 8 בערך שהייתי באילת והייתי הרבה בשמש נוןצרו לי 2 נקודות חן על הלחי רציתי לדעת אם יש ניתוח להוריד אותם..אני מדבר פה על נקודות חן לא על פלולה או שומה שלא תתבלבלו ואם יש ניתוח אז האם הו גורם צלקות..? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיועד לנשים בלבד, כל מענה יעזור! למחקר בנושא דימוי גוף ופיברומיאלגיה, הנערך במכללה האקדמית ת"א-יפו בהנחיית פרופ' רונית אביצור-חמיאל, ד"ר שולמית גלר וד"ר סיגל לוי, דרושות מתנדבות מעל גיל 20. השתתפות במחקר דורשת מילוי שאלונים אינטרנטיים בלבד וכ-15 דקות מזמנך. הניסוי מתאים הן לנשים המאובחנות עם פיברומיאלגיה והן לאלה שלא. נשמח ונודה להתנדבותך! שמירה על פרטיותך מובטחת. למילוי השאלון, לחצו על הקישור: https://biusocialsciences.eu.qualtrics.com/.../SV... לפרטים נוספים: גילי רפנברג gilirafe@gmail.com יעל מן yaelman@mta.ac.il שרון סלע sharonsel@mta.ac.il
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://pricer.nana.co.il/publicarea/default.aspx סוף סוף מתחרה לwww.zap.co.il
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק שהיה פעם. של ארבע לחצנים עם צבעים ירוק אדום כחול וצהוב שכל לוחצים על צבע מסוים וצריך לזכור אותו ואם צודקים אז הוא הופך את זה לקשה יותר בכך שצריך לזכור עוד צבע תודה רבה תסתכלו על התמונה הזאתי אז על העיגול התחתון זה יעזור לכם המון תודה http://blogoscoped.com/files/chrome-logo-elements.png
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... חבר שלח לי את זה : ... הרצת "nvidia 7800 wont work" בגוגל הניבה את זה : http://www.tech-forums.net/showthread.php?s=93d60bfd26140779341ba4fca1a2b7ea&threadid=68275&perpage=15&pagenumber=1 אז כנראה שזה לא כזה מפוברק..
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף :-[ :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה בתחומים האלה כרגע אני שולח הצעות דרך האתר jobmaster כבר חצי שנה ואף פעם אפילו לא היתקשרו מהמקומות האלו וזה מוזר לכן אני מבקש מכם המלצות לאתרים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל הבילאומי (GOOGLE.COM ) קצת מידע על המשטרה וזכויותה. להפתעתי ראיתי משהו קצת שונה: אין צורך לציין שאחרי שיצאתי מגוגל ונכנסתי שוב המראה השתנה למראה הרגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נמעס לי ממנו, שהוא קנה גיפורס 2 הוא מתקשר אליי שהוא מקבל במבחן 100 הוא מתקשר אליי, שיוצא לו חרה צהוב הוא מתקשר אליי, נמעס ממנו ניסיתי לא לדבר איתו אבל הוא נדחף לכל מקום משהו יודע איך נפטרים בלי להעליב?
-
- 89 תגובות
- 12k צפיות
-
-
מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקודים הוויזואליים שעל מקלדת הנייד מאפשרים לנו לתקשר יותר מהר ועם יותר ניואנסים, ואפילו מחליפים שפת גוף ומאפשרים תקשורות מחתרתיות, אך ככל שהשימוש בהם עולה, גדלים גם הבלבול וריבוי המשמעויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
המכונית ממש שווה... מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב כמו שכנראה כולם ראו או שמעו מקצצים לנו בכול כך הרבה בחופשים ועוד גוזלים לנו 20 יום מהחופש הגדול! אני יודע שהייתה שביתה וצריך להשלים חומר לבגריות והכול אבל מצטער זה היה המאבק של המורים ואני לא הולך לסבול מזה עכשיו אז כול התלמדים ששפוים בדעתם צריכים לצאת נגדם.. בקיצור מה המספר של יו"ר וועד התלמדים אני חייב לנסות להגיע לאפס הזה שלא שמעתי ממנו מילה עם כול הדיבורים האלה על ביטול חופשיים
-
- 56 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שאלה חשובה למי שעשה\יודע\מבין בפסיכומטרי מוזמן לעזור. קצת עלי, כל החיים גדלתי פה בישראל, בגיל 17 (סוף י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב. ושם עשיתי את י"ב (Senior), הגעתי למספר ה"קריטים" שצריך בשביל לקבל תעודת בגרות מארה"ב. כעזבתי את הארץ עשיתי בגרות רק בכמה מקצועות: היסטוריה, עשיתי 2 בגרויות א' וב' עם ציונים יחסית טובים 80+ אנגלית נראה לי עשיתי רק יחידה אחת (הייתי ב4 יח"ל) אבל הפסקתי לעשות רק 1. מתמטיקה עשיתי נראה לי 2 שבראשונה עברתי על 100 ובשניה נכשלתי (לא סגור על זה) הייתי במגמה של מינהל עסקים, אז היה לי גם 5 יח"ל במינהל עסקים אבל לא נראה לי שהספקתי לעשות בגרות.. בכל מקרה זה בגרות לא מלאה כפי שאתם רואים. אבל בארה"ב כן סיימתי את התיכון וזה שונה מהארץ למדתי שם מתמטיקה …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-