כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
קבוע אחרי השעה 13:00 הסטים לא נפתח לי, היום פתחתי אותו בבוקר והוא נפתח בלי בעיה. זה ממש בלטי ניסבל, הזמן היחיד שיש לי לשחק זה בערב, ה OB עלה לי 200 שקל ואני לא יכול לשחק בכלל! ממש ביזיון. לעוד מישהו יש בעיות כאלה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים זה כבר בעיה של ממש.. אני לא מצליח להוריד שום קובץ עם סיומת TORRENT. התקשרתי לבב"ל ואמרתי להם "נמאס לי אתם חוסמים קבצי טורנט" הם כמובן "מפתאום! אנחנו לא חוסמים!" הסברתי שניסיתי להוריד מכמה אתרים שונים ודפדפנים שונים וזה מוריד כמה KB בודדים ונתקע.. הסברתי לו שאני בלי חייגן(מחובר ישירות) והוא אמר לי שכנראה זאת הבעיה.. התחברתי דרך חייגן ושום דבר לא השתנה. אז כנראה שהבעיה לא ממש בהוט.. בסופו של דבר הוא אמר לי "OK תבדוק עכשיו" והינה זה עובד מצויין! אבל מה.. "זה שירות תיעדוף חדש והוא בתשלום"מה? למה שאני אשלם על משהו שעד עכשיו עבד ופתאום לא עבד? אז אתם כן חוסמים! "לא אנחנו לא.. זה פשוט תיעדוף, האתר שאתה מוריד ממנו מעדיף משתמשים אחרים עלפניך.. ואנחנו עוקפים את זה" …
-
- 69 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 192 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
עשיתי עוד מוזיקה, קוראים לזה Vocalsoundsbarak זאת רק ההתחלה... יכנסו גם מילים לשיר. המלצות לשיפור יתקבלו בברכה. http://planet.nana.co.il/barakdahan/Vocalsoundsbarak.SWF עריכה: אני חושב שזאת פרצה בפורום, שאפשר לשים מוזיקת רקע...
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כאחד הלקוחות שנפגעו מנפילת פלונטר, סתם מתוך סקרנות אני נכנס כל שבוע לאתר לראות אם משהוא זז ... והאין זה פלא היום ... הטקסט במבקש למצוא שותף עיסקי נעלם ? אם יש למישהו שמץ , או מידע זה יעזור מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני שוב פעם צריך אותכם שתתנו לי רשימה של שירים איכותיים לריקודים ולסלואו שמבוגרים יאהבו, אודה לכם אם תתנו שמות של כמה שיותר שירים, ואני מבטיח להקשיב לכל השירים שיפורסמו בת'ראד.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הנה התרגיל מצא לאילו ערכי M גרף הפונקצייה y = (m-3) x^ +2x +m א. מעל לישר y=3. ב. מתחת לישר y=3 נרה לי שהצלחתי לפתור אבל אני מרגיש שאני עושה את זה כמו תוכי בלי להבין מישהו יכול להסביר לי : אחרי שפתרתי משוואה של M גילית M= ומפה אני לא יודע איך להמשיך. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
"מה ישראלי בעיניך?" "חזה עוף" :lol: מה יש לה מחזה עוף? עוץ זה ציפור ופרה זה חיה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. הזמנתי ממישהו מוצר דרך USPS FIRST CLASS אבל גיליתי שהוא בכלל שלח באמצעות PRIORITY FLAT RATE ENVELOPE (הרבה יותר מהיר וטוב). מה אני אמור לעשות? לתרום לו כסף? הוא לא שאל אותי וכנראה התבלבל או משהו. 2. הזמנתי מוצר דרך USPS FIRST CLASS. המשלוח התקבל ב-18 לדצמבר וטרם הגיע - מה שאומר שעבר כבר כמעט חודש. מה יש לעשות? וסתם משהו הזוי מהצד, את הUSPS FIRST CLASS המוכר אמר לי שזה PRIORITY, והPRIORITY (שאגב נשלח הרבה יותר מאוחר וכבר הגיע) היה אמור להישלח בFIRST CLASS - ואין קשר בין המוכרים/הקניות (???) תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפי החדשות ה GLIDE שהביא את המהפכה של 3DFX הולך לחזור בגירסא חדשה נראה לכם שזה יעבוד ? מה אתם חושבים ?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אנשים. השאלה היא לצורך חישוב ימי עבודה לספירה לעבודה מועדפת. ע"פ מה שראיתי בוודאות - ברגע שבתלוש שכר שלך כתוב כך וכך ימי עבודה -> כך מדווחים על זה במסמכים לעבודה מועדפת (מילוי הטפסים לדיווח נעשה ע"י החשבות). לכן אני מסתמך באופן מלא על הימים שכתובים בתלוש משכורת. הבעייה נוצרת כשפעם אחת השעות עבודה לחלק לימים = 7 שעות ליום עבודה ופעם ל7 וכל פעם למשהו אחר. אולי אני מטומטם אבל אולי מישהו פה יוכל אחת ולתמיד להגיד לי כמה שעות עבודה שלי נחשבות יום עבודה? --> ינואר/10 - 42 שעות = 6 ימים פברואר - 163.1 שעות = 21 ימים מרץ- 137 שעות = 19 ימים אפריל- 150 שעות = 20 ימים מאי- 184 שעות = 25 ימים יוני - 139 שעות = 17 ימים יולי- 154 שעות = 19 ימים אוגוסט- 201.90 שעו…
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני צריך להגיע ללשכת הגיוס לבדיקות ובזימון שנשלח לי כללו גם את שובר הנסיעה. השאלה שלי היא איך להשתמש בו. כלומר, אני פשוט נותן אותו לנהג האוטובוס ומשתמש ככרטיס רגיל, או שאני צריך להמיר אותו בקופה לפני הנסיעה באוטובוס לכרטיס רגיל או שזה משהו אחר? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
הקיץ הקרוב יהיה עמוס בסרטים אשר יתחרו על הכיס שלכם, עם קאמבק לג'ייסון בורן, המשך לסרט המצליח ביותר של שנת 1996 ורימייק ללהיט משנות השישים אחרי Warcraft ו-Doctor Strange בשבוע שעבר, ההילוך הגבוה שאליו נכנסה הוליווד לרגל בואו של האביב והקיץ שבפתח ממשיך לתת את אותותיו עם שלושה טריילרים חדשים לסרטי פעולה שאפתניים אשר חולמים להפוך לסיפור ההצלחה הגדול של שנת 2016. אתם מוזמנים לצפות ולתת את דעתכם עליהם כן. ראשון בתור הוא ההמשך לטרילוגיה הנהדרת אשר הפכה את מאט דיימון לכוכב אקשן בולט. דיימון חוזר לנעליו של סוכן העל ג'ייסון בורן, יחד עם הבמאי פול גרינגראס שביים את שני סרטי ההמשחק המוצלחים ב-2004 וב-2007 למקור של 2002. הפרק החדש נקרא פשוט Jason Bourne, ומתעלם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט סרט תת רמה, מייבש אותך בצורה בלתי נתינת להסבר =| משעמם, משחק גרוע, אין אקשן.. בקיצור חבל על כספכם ולא ממליץ בכלל.. איכזב אותי קשות.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מתי מגיע לישראל? אני כבר חצי שנה מחכה לו!!!!!11 :jump: תודה
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אחת מבזק התקשרה אליי ואמרה ששודרגתי ל-10M, האם זה הגיוני שזה יורד במהירות 650Kb/s? זאת אומרת אם אני לא טועה שאני צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולעדכן אצלם?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?
-
- 52 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שווה לקחת לערפת את פרס הנובל חיתמו ותהנו http://www.revoketheprize.org דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org
-
-
לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-