כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אתמול קיבלתי את המנילה ( שאלון העדפות) של צה"ל,מנילה קרבית פרופיל 72. יש לי בעיה ואני לא יודע מה לבחור,אז אני פונה אליכם לעזרה. יש לי כמה וכמה אפשרויות בניהם שיריון,תותחנים,מודיעין שדה(לוחם איסוף) נ"מ,חילוץ והצלה סטילים\דבורים קורס קדץ נהיגה אני לא יודע במה לבחור,את קדץ הנהיגה אני מוריד מהפרק ושיריון אני מוריד מהפרק. מה תיעצו לי,מה לסמן ומה להתרחק.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב במסגרת עבודה שאני מכין על נגישות לאינטרנט של בעלי מוגבלויות ובפרט של בעלי עיוורון צבעים אני צריך אנשים שיענו על השאלון המצורף להודעה. מי שלא בקיא בנושא הנגישות לאינטרנט יכול ללמוד על הנושא באתר זה: http://www.nagish.org.il אני מודה מאוד לכל מי ששיתף פעולה ועזר לי לחקור את הנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אם יש לכם 2 דקות להשקיע וזה רלוונטי אליכם (עדשות מגע ז"א ), אני אשמח לקבל את המשוב. זהו שאלון אנונימי לחלוטין וקצרצר (כמו שאמרתי, 2 דקות) לטובת קורס שעוסק בעיצוב ברפואה. (במקרה שלי, מחסניות לעדשות מגע.) http://be.iguide.co.il/lens_survey תודה מראש על השקעת הזמן, ברק. ותרגישו חופשיים להפיץ את זה הלאה כמובן.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי קישור או לישלוח לי את השאלון ?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. ומה זה אומר עלי? אפשר לדעת מה הקבה שלי לפי זה? כי שמעתי שאם שולחים את זה אז כנראה שהקבה גבוהה. למרות שאני מטיל ספק.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי שאלון מלש"ב ל"יחידה". חוץ מזה שאני לא יודע איך למלא חלק מהדברים, נראה לי שנפלה טעות כי הפרופיל שלי הוא 64 (ניסיתי לשנות אבל לא הולך). כי לפי מה שהבנתי זו יחידה מובחרת. יש לי כמה שאלות: 1. מה זו "היחידה"? 2. האם כדי לגשת למיונים? 3. האם למישהו עם פרופיל 64 יש משהו לעשות שם או שזו טעות? 4. האם אפשר לדעת לפי עצם שליחתו של השאלון הזה מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הובכן במסגרת לימודי האקדמאים בתואר טכנולוגיות למערכות למידה נתבקשתי לערוך סקר בנושא מסויים ובעקבות תוצאותיו לנתח ולכתוב מאמר מחקרי קצר. הנושא שבחרתי הינו הקשר בין תכנות לחשיבה לוגית. אשמח אם חברי הפורום שהינם סטודנטים הלומדים תכנות או תלמידים הלומדים תכנות במסגרת בית הספר שלהם יענו בבקשה על שאלון הסקר שצרפתי וישלחו לי את התשובות לאימייל שלי webmaster@htl.co.il. השאלון הינו הנונימי ולצרכי לימוד בלבד!. אודה לעזרתכם ושיתוף הפעולה חגי. נ.ב. בבקשה מי שמסכים שיעהה עוד עכשיו וישלח לי זאת כי אני עוד השבוע צריך לסכם ולנתח את תוצאות השאלון סקר הזה. http://www.hait.ac.il/telem/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
במסגרת עבודה שאני עושה לשיעור "מדעי החברה" בבית ספר שלי אני צריך לערוך שאלון עמדות בנושא שבחרתי ולנתח אותו. הנושא שבחרתי הינו "עניין ומעורבות פוליטית אצל בני נוער". השאלון מיועד לבני נוער בלבד. אשמח אם תענו עליו ותשתתפו ב"מחקר" שלי, הוא שאלון קצר, אבל אל תזייפו תשובות: מין: ז/נ (תבדקו שם למטה ותענו) גיל: (תרשמו גיל) סמן עד כמה אתה מסכים עם האמרות הבאות (במספרים: בין 1 ל4 - כאשר 1 הינו מאוד לא מסכים ו4 הינו מאוד מסכים): 1. אני רואה חדשות ו/או תוכניות אקטואליה. 2. חשוב להיות מעורה במה שקורה בארץ. 3. אני חושב שיש לי דעה פוליטית מגובשת יחסית לשאר בני הנוער. 4. אני משתתף/השתתפתי בתנועה פוליטית (לדוג': נוער מר"צ, הליכוד וכו'). 5. פוליטיקה מעניינת אותי. 6. מעצבן אותי כשמישהו מת…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שעושה עבודה סמינריונית במסגרת קורס על השתלבותם של יוצאי ברית המועצות בישראל. במסגרת העבודה הוא חוקר את השאלה: איך השפיעה העלייה מברית המועצות על התפתחות סצנת הרוק הכבד\מטאל הישראלית. במסגרת המחקר, הוא הכין שאלון קצר שמיועד לאנשים שעלו מברית המועצות לשעבר או שנולדו לעולים מברית המועצות לשעבר שחובבים את ז'אנר הרוק הכבד. אם זה רלוונטי אליכם, הוא ישמח אם תענו על השאלון בלינק הבא: http://goo.gl/forms/N4xmVXM6ze נוסף על כך, במסגרת המחקר הוא גם מעוניין לראיין חברים בלהקות רוק כבד\מטאל שעלו מברית המועצות או שנולדו לעולים מברית המועצות. אתם יכולים להיות סולנים, מתופפים, בסיסטים, גיטריסטים, קלדנים או בכל תפקיד אחר בלהקת רוק כבד- אם אתם מרקע של ברית המועצות לשעבר- הו…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל לאפשר גלישה באינטרנט ולא רק נגינת קבצי מדיה למרות שיש פתרונות דומים כמו Cotton Candy https://en.wikipedia.org/wiki/Cotton_Candy_%28single-board_comput…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כפי שהנכם רואים בכותרת, אני רוצה להיעזר בפורומים (אני יודע שזה לא המקום שמתאים לכך, אבל זהו מוצאי האחרון :-\ ) בשביל השאלון הנחוץ שלי לפרויקט באנגלית (שאני כבר מאחר בשבוע בהגשתו :-\ ). אז אני מבקש ממכם, לקרוא את שלושת השאלות ולענות בקצרה (שורה או שניים) את דעתכם בעניין, תשובות באנגלית יהיו ממש מצוינות, אבל גם בעברית יתקבלו בברכה תרגמתי גם את השאלות לעברית בשביל האנשים שצריכים זאת, ולהבנת השאלות בצורה יותר ברורה 1. Do you think that the Bicycles reached their peak of capability . or they have Where more to develop? 1. האם אתם סבורים שהאופניים הגיעו לשיא יכולתם, או שיש עוד לאן לפתח? 2. is thare room for the Bicycles as amean of cheap transportation way (n…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לפתור כל מיני שאלות במתמטיקה אבל לא הצליח לפתור אותן. הנה אחת על שטחים- בשרטוט מתואר גרף פרבולה y=6x-x2 (זה איקס בחזקת שתיים) קו ישר משיק לפרבולה בנקודת המקסימום שלה,חשב את השטח המוגבל ע"י גרף הפרבולה,ע"י המשיק וע"י ציר ה-y הבעיה כאן היא איך למצוא את נקודת המקסימום. השרטוט נראה בערך ככה ^Y ----------------------l------------- נקודת מקסימום \/ l \ / l \ /השטחl \ / l \ / l \ / l \ /l <--------------------------------- l X l
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה החלטתי לשדרג את המערכת אודיו ברכב, מכוון שאני לא הרבה בנסיעות (האוטו תמיד אצלי, אבל זה נסיעות קצרות של 3-4 דקות, רק פעמיים בשבוע יוצא לי לנסוע איתו למרחקים). ומכוון שאני חייל שחי מהמשכורת הצבאית המזעזעת. אז אני לא מתכוון להשקיע במערכת יותר מידי, אין צורך וחבל לזרוק כסף (אני עוד צריך כסף לדברים אחרים ) קיצר אחרי החפירה הקלה, מה אתם ממליצים? משהו שיגיע לסביבות ה1000 שקל, פלוס מינוס שכזה לא חריגה רצינית. הלכתי לאיזה "אביזרי רכב" באיזור שלי, והוא המליץ לי להשאר עם רמקולים מותגי מדבקה (כמו שיש לי עכשיו, או להחליף למותגי מדבקה אחרים), מכוון שפיונירים זולים נותנים איכות צליל בינונית כמוהם, ורק כשמשקיעים ברמקולים עם מותג טוב ובמחיר גבוה יותר (400+ שקל לזוג) א…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1)במה אינטל עוסקת חוץ ממעבדים? 2)מה מטרות אינטל לעתיד? 3)מהו המבנה הארגוני שלה? 4)מי קובע את מטרות אינטל?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט ת'מחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה לבד...אז אם יש לכם טיפים\עצות אני אשמח לקבל. 1. הורדתי דריבר למסך (לא כרטיס מסך המסך עצמו) וזה שלושה קבצים ולא פועל דרך התקנה עצמית. איך אני מתקין אותם? מה יקרה אם אני אפרמט אתקין הכל והדריבר של המסך לא יהייה מותקן? 2. אני צריך דריבר ללוח אם? כי חיפשתי ולא כ"כ מצאתי...אז אם כן איפה אני מוצא? נ.ב-אתם יכולים להעיף מבט במפרט
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לא היה לי ברור לאן זה שייך, אז ננסה פה אני מתנסה קצת עם וורדפרס כדי להבין מי נגד מה... והקמתי אתר נסיוני - http://xlfuntube.com/ -לא ברור לי איך אני יכול לשלב פלאגינים משלי באתר כשהמערכת שלהם כל כך סגורה. -האם יש דרך להטמיע פלאגינים בלי להוריד את כל האתר ולהעלות מחדש לשרת אחר? -חוץ מזה, האם יש דרך לגשת ישירות לhtml ולcss המובנה כדי לשנות שם דברים ספציפיים? -בנוסף אשמח לדעת האם יש דרך לשלוט בהתאמה למובייל, כי כרגע זה נוראי. ואם זה לא שייך לפה, מתנצל מראש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של שכירת דירה, ולאחר שמצאתי אחת שנראית לי, הוצג בפני החוזה. אני לא אעלה את כולו, אך אצ'טט חלקים ממנו: א. האם זהו דבר מקובל? להסכים לדבר כזה? מדובר בדירת 2 חדרים.. אין שום בעיה לצבוע לבד, וגם אם כן, שכירת בעל מקצוע תיהיה זולה. ב. הסעיף לא ברור כ"כ, האם אפשר לקבל הסבר? איפה עוד אפשר לעשות שינוי חוץ מהקירות הפנימיים והחיצוניים? :-\ היו לי עוד כמה דברים בלתי ברורים.. אבל הבהרתי עם בעל הבית ובנוסף, כל אלה שיש להם כבר ניסיון בשכירת דירה, אשמח לטיפים, עשה אל תעשה וכו'! תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי לפני די הרבה זמן כתבה בנושא ייבוא עקיף ועל חנויות בארץ שמייבאות דברים למחשב ומשחקים בעצמן ולא דרך הייבואן הרשמי. תוכלו לתת לי שמות שלי חנויות שעובדות דרך ייבוא עקיף ומוכרות קונסולות,משחקי מחשב וחומרה? (כמובן שחשוב שהחנות תהיה אמינה ותתן אחריות).
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-