כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
סרט לא רע בכלל - הרבה מתמטיקה ויותר הרבה טירוף אומנם נהפך למעט מופרך לקראת הסוף, אבל עדיין שווה בזכות הבימוי האדיר של הגדול מכולם
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מאיזה סכום לוקחים את זה? האם זה רק על סוג מסוים של מוצרים? איך זה הולך אם אני שולח חבילה לחו"ל? גם שם לוקחים בצורה דומה? תודה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ההטלבטות שלי בין Xbox ו creative zen NX ו imp550 iriver מה אתם אומרים הכי כדאי? ( אני עכשיו כזה בקטע של האקס בוקס...האם אולי לקחת משהו אחר?) לא משהו מעל 200 דולר!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן איזה דאנס שהמילים שלו הולכות בערך ככה: Feel the vibe, inside...when the sun goes down זה בערך מה שאני זוכר, ואני זוכר ש-when the sun goes down חזר על עצמו הרבה בשיר מישהו מכיר או יודע במה מדובר? :
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1 The speed of light is generally rounded down to 186,000 miles per second. In exact terms it is 299,792,458 m/s (equal to 186,287.49 miles per second). 2 It takes 8 minutes 17 seconds for light to travel from the Suns surface to the Earth. 3 10 percent of all human beings ever born are alive at this very moment. 4 The Earth spins at 1,000 mph but it travels through space at an incredible 67,000 mph. 5 Every year, over one million earthquakes shake the Earth. 6 When Krakatoa erupted in 1883, its force was so great it could be heard 4,800 kilometers away in Australia. 7 Every second around 100 lightning bolts strike the Earth. 8 Every year lightning kills 1000 peop…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
הוא פנה אלי בשביל שאני יעשה לו עבודות. עכשיו הוא ביקש ממני לעשות באנרים פלאש . לינק:http://www.lime-as.com/adv/tlv/ בקיצור אני צריך לבנות דבר כזה ואני לא יודע אם איזה תוכנה.. זה אפשרי בImageReady ?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז). כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט . מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים . תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) . מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? . אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים במצב שלי! בתודה מראש אוהד! ;D
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אתר שיכול לתת לי גרף ע"פ חתך של חודשים שנים של הבורסה ברוסיה, האם יש אתר כזה ? מצאתי משהו טוב ממש טוב אבל יש שם את כל הבורסות חוץ מרוסיה מבקשה עזרה דחופה מדובר בכסף. נ.ב צרפתי את הקישור לאתר שציינתי מעלה אם מישהו יכול למצוא אתר דומה שמדבר על המדד של רוסיה אני אשמח. או אולי יש באתר הזה אבל אני לא מצאתי.... http://stock.rbc.ru/demo/index.0/intraday/index.eng.shtml שימו לב שניתן להיכנס לכל בורסה בעולם בצד ימין ולראות גרף בחתכך שונה... כזה אני צריך לרוסיה תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
עוד מישהו עשה פה את הבגרות באלקטרוניקה? נתחיל בכך: weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ירדו 14 שעות מהמערכת ולא צריך לראות את רוב החומר יותר! אני בי"א ועשינו את הבגרות רפורמה, זה היה ממש בדיחה, תרגילים כל כך קלים שצריך לקרוא אותם 10 פעמים בשביל להאמין שזה באמת מה שצריך לעשות. הבגרות טכנית מסתיימת עוד 5 דקות אבל סיימתי את התרגילים אחרי שעה וקצת ונשארתי עוד טיפה לבדוק. לעוד מישהו יש חוויות? *סמיילים מרקדים*
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לשאול איך הקו הביתי של אורנג'? האם יש בו הפרעות? בעיות? ניתוקים? ודברים דומים? והאם ה"רב קווי" שלהם, שזה שאפשר לדבר 3 אנשים על אותו קו במקביל, אמין ועובד טוב? והאינטרנט שלהם? אמין וטוב? בלי חסימת פורטים ודברים אחרים? תודה אריאל
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן-בוחן על שני ספרים, חצוצרה בוואדי והתפסן בשדה השיפון. לא קראתי עמוד אחד מהספרים האלה לפי מה שהמורה אמרה זה רק בוחן כדי לבדוק אם קראנו בחופש או לא, שאלות על השמות של הדמויות קצת עלילה ודברים בכאלה, מבחן אמריקאי. אני צריך סיכום קטן על הדמויות, עלילה. אם מישהו יכול לתת פה אחד או להפנות אותי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב, שני ההורים שלי (40+) מעוניינים ללמוד לדבר באנגלית בצורה סבירה (מספיק כדי לדבר\לשאול על נושאים יום יומיים וקצת קשור לעבודה) הציעו להם קורס בWALL STREET ב7000 שקל לחצי שנה, כשרוב השיעורים הם לבד מול המחשב 4 שעות בשבוע, ופעם בשבועיים יש שיעורים בערב יש להם ידע בסיסי ביותר (שאריות מידע תאורטי שנשאר להם מלפני 30 שנה שלמדו ברוסיה) בנוגע להרכבת משפט ואוצר מילים של 10 מילים או משו האם יש לכם המלצה לדיסק לימוד\תוכנית לימוד\כל רעיון אחר? תודה
-
- 21 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם מישהו התייצב בעבר בפני ועדה רפואית של צה"ל? כמה זמן דבר כזה לוקח? אין לי מושג מה בדיוק עושים שם חוץ מלדבר על המצב הרפואי ולדרוש הסברים וחוות דעת רפואיות. אני מניח שזה יקח 15 דקות במקרה הגרוע, אבל אם יש איזה תהליך שאני לא מודע אליו שמאריך את הסיפור, אשמח לדעת האם הוועדה הרפואית תמיד בבסיס ספציפי (כמו זה שקרוב לעזריאלי, שאני דיי בטוח ששם עושים את הבדיקות הבטחוניות), או שהיא בלשכת הגיוס הקרובה למקום המגורים? (לצערי עוד לא קיבלתי את מכתב הזימון ואני לא בטוח שאקבל אותו בזמן, ומהנסיון שלי עם המענה של צה"ל, לא סביר שאני אשיג תשובות בזמן) תודה
-
- 10 תגובות
- 26.7k צפיות
-
-
שלום רב , אני וחברים רוצים לסוע החודש לקוסטה ברווה למלון שממוקם בסנטה סוזנה , השאלה היא האם האיזור מתאים לצעירים? הם יש שם צעירים אחרים והאם יש שם מועדוני לילה ופאבים? הבנתי שיש אזור שנקרא טוסה דל מאר וששם יש מסיבות , מה המרחק (עלות נסיעה?). אני אשמח לקבל כמה שיותר מידע , תודה רבה חברים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-