כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
היפנים המשוגעים האלה המציאו שיטה שאפשר לראות דרך גופים שונים.... בקיצור סתכלו את הווידאו :Enter
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהוא בכלל מכיר את הזמר הזה? So you can Suck my Dee*k if you dont like my Sh**t ---- I hope you fu**ing burn in heel with this sh**t מכירים?? Whitout me? Lostyourself? ???
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ידידנו RnGAY ( ;D) חוגג היום 19 חורפים בהם זכה לעשות הרבה (או שלא ;D).. בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, תהנה עם החברה ש'ך, ופקה פקה פקה ידה ידה ידה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
עד 25 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים. עדיפות למוניטור עם תצוגה אחורית כחולה ו16פולי ומעלה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE) אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאוויר הבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכן הזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשר אז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך! יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו ראה את הגיפורס FX של חברת ציינטאק? תמונה ראשונה תמונה שניה תמונה שלישית הקופסה כל החבילה ביחד! ועכשיו תגידו שהוא לא יופיוף ;D
-
-
במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משחק ענק עם אופנוע שצריך לעבור מסלולים מיוחדים ... כנסו ולחצו Play
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
As you know, I'm in south america right now.. In Argentina Bariloche to be exact. I wanted to infrom u there's a club here called nothing else but Pacha, with Israeli DJs and it is sponsored by a hostel called (of course) Shenkin Buenos Aires! I mean common, I didn't travel half way around the world to sit in a internet cafe, and hear someone shouting "achi ata chayav lavo liroet et ze", or for someone giving me a israeli club greeting. Or see a hebrew menu in the best ice cream in town! And of course always hear the word where is the best, where is the cheapest. And once u get into one of these places of course you're surrounded by hebrew all over around! Goddam, i…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט "דרקון אדום" והייתי רוצה לדעת איך קוראים לפסקול שמאחורי הסרט איך אני מברר לא רק לגבי הסרט הזה אלה גם לגבי כל סרט שאראה בעתיד תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש לידיעת מנהלי האתר... השימוש באופציית ה"יידע"( מוחקת את ההודעה/ת'רד. (או לפחות מחקה לי פעמיים). מטי.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
X192075 - מעוניין לעבור לפנטיום, 4 בזול? למכירה לוח פנטיום 4 עם מעבד AMD 1.4 הלוח כולל כרטיס מסך + 32 כרטיס קול + 128 כרטיס רשת 10/100 המחיר כולל התקנה בבית הלקוח. אחריות שנה מחיר: 800 ש"ח ------------------------------------------------ הנה לינק: http://www.2sale.co.il/fastresults.asp?Board=1&CatID=2&minID=7 אז למה אנחנו עוברים פה? לAMD או INTEL
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://www.saunalahti.fi/seanjohn/opticalboat.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-