עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by r1plet,

שלום, סתם תהייתי לעצמי, ככל שהמשקולת מורמת גבוה יותר באותו המתקן בחדר כושר, האם מופעל עליה יותר כוח משיכה? מצטער על השאלה הטפשית ;D

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  2. כדי לפתור את (- x^2)-(x^2+4x) אני מתייחס ל מינוס כאילו זה * -1 ?? כמו שמתואר פה http://www.algebrahelp.com/calculators/expression/oops/calc.do?expression=(-x^2)-(x^2%2B4x)

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?

4. אם יש לי מערכת צירים XYZ, שסובבת סביב הראשית עד שX המקורי מגיע לY, וY המקורי מגיע לZ-, וZ המקורי מגיע לX-, מהו ציר הסיבוב ובאיזו זוית הסיבוב התבצע? יוצא לי שציר הסיבוב הוא 1-,1,1 (זה נכון בכלל?) אבל מה הזוית?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. ללקוח יש 1 גיגה הוא ניצל 152000 קילו ביט כמה מגה נשאר לו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aviram20,

צאו שניה מתוך נקודת ההנחה ''למה שמישהו יעשה את זה '' וענו יש אייפון אם אני מוציא ממנו את העדשה של המצלמה שמחוברת ללוח האם בעזרת כבל FLAT עם 4 גידים או יותר מזה באמת משנה ומאריך את הכבל 3 מטר ואז מחבר את העדשה . זה יכול לעבוד ? מה לגבי 775 חוטים מולחמים למעבד ואז לתחתית מסויימת עם 775 נקודות , כך שהמעבד בעצם מחובר לסוקט בכבלים זה יכול לעבוד ? אני רציני בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by The-Crush,

אני לא יודע היכן לשאול את זה אבל אני רק רציתי לדעת לגבי החנות PCH מספר שאלות : 1)אופן התשלום במזומן היא זה שכאשר אתה מזמין מהאתר ואז אתה בא אליהם ואז משלם ואז מקבל את המוצר במקום? 2)תוך כמה זמן הם תמיד מבצעים את ההזמנות ,למשל הזמנתי ביום חמישי את המחשב ואז כמה זמן הם מיידעים אותך לגבי המוצר 3)יש אפשרות לקבוע איתם מתי אני יוכל לבוא לקחת את המוצר? רב תודות לאנשים שיענו לי ושוב אני מתנצל אם זה לא המקום לשאלות האלה ???

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by amd@ati,

הנושא הוא פרסנט פרפקט: לפי ההגדרה אמורים להשתמש בפרסנט פרפקט כאשר הפעולה נעשתה בזמן לא ידוע לנו בעבר. אז ככה, כאשר אני שואל את השאלה הבאה, איזו מהאפשרויות נכונה? 1)who has killed merlin monro? 2)who killed merlin monro? מחד, הראשון אמור להיות נכון מכיוון שאנו לא יודעים את הזמן לפי השאלה, ומאידך השני נשמע יותר נכון (אולי כי אף פעם לא באמת משתמשים בגרמר). בקיצור- מי מהאפשרויות נכונה? (עם נימוק בבקשה) תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by QQQ,

אם לגבי ישר מסויים יש לי נקודה (x1, y1), שיפוע (m) ומשוואה (y=mx+n), באיזו נוסחה אני יכול להשתמש כדי לחשב את האורך (d אני חושב?) של הישר?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by Iv0ry,

למה לוקחלכם שנה להגיב לכל נושא?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by Xilver,

איך אני פותר תרגיל כזה? 2e^2x = 3e^x

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  12. לדוגמה משהו שהרגיז אותי היום..הייתי היום בהופע של סטיבן וילסון, בכניסה השומר אמר לי שאסור להיכנס עם שתייה ולקח לי את הבקבוק. למה אותו שומר לא לוקח גם סיגריות כי אסור לעשן בתוך האולם? מחר אולי הוא ירצה למכור בגדים אז הם גם יקחו לי בגדים בכניסה ואז אני יצתרך לקנות שם\: אגב, החוק עדיין קיים שאסור לעשן בפאבים, ומסעדות וכו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, עוד יומיים יש בגרות באלקטרוניקה.. ויש לי שאלה מה אומר לי הנתון V=2SIN(WT ובהקשר השאלה סעיף א' הוא קל יחסית Vout = -V1 - (2)*V2 לגבי סעיף ב' אין לי שמץ איך להתייחס לנתון.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  14. מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. נניח שאני מחזיק משהו בגובה 100 מטר ופשוט נותן לו ליפול אז יש תאוצת כובד - נקרא לה a (זה 9.81 אם אני זוכר נכון, אבל זה משתנה, אומנם מעט מאוד, אבל משתנה בין המקומות על כדור הארץ) אז עושים לזה אינטגרל - המהירות היא a*t (כשt = time בשניות) עושים לזה אינטגרל והמרחק הוא a*t²/2 משווים את זה ל100 (כי הוא נופל מגובה 100 מטר) ואיפהשהו בתהליך הזה אני חושב שיש לי טעות כי המורה שלי לפיסיקה (כשלמדתי פיסיקה) נתן חידה כזו: דוב נופל מגובה 100 מטר ונוחת תוך 3.189 שניות, מה צבע הפרווה של הדוב? התשובה היא לבן, כי אם נציב הכל בנוסחה הנכונה נגלה שתאוצת הכובד שתצא לנו היא תאוצת הכובד בקוטב, ודובי הקוטב, כידוע לנו, לבנים אבל, הצבה של 3.189 בt נותנת לי תוצאה לא הגיונית - a יוצא לי בערך 1…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, המורה שלי לפיסיקה {אני שונא שרושמים את זה ככה אני מעדיף פיזיקה, אבל...} מאוד מאוד טיפש, טוב בקיצור, הוא יביא בונוס למי שיגיד לו את המרחק בין הפרוטון לניוטרון, מישהו כאן יודע? בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by HiperPsY,

אני לא זוכר מה מסמלת האות V בנוסחה של כא"מ מושרה בתייל: 3= BLV SIN ALFA אני יודע ש B זה שדה מגנטי ו L זה אורך בין נק' מגע של התייל עם הפסים. אבל יצא לי מהראש מה זה V מהירות או פוטנציאל?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

האם אפשר לקנות הכול ישירות המחנות בחיפה?יענו ללכת אליה ולקנות שמה במקום....

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. התווכחנו על משהו שקשור לניהול עסקים יש לו חברת אכוסן אתרים קטנה(ריסלר...) ואני ספק של לדים ממפעל מסויים בחו"ל(לא לשלוח הודעות לא מוכר ליחידים...) עכשיו הויכוח הוא כזה,האם מישהו שמרויח את המשכורת הממוצעת בשוק כאשר הוא יושב כמעט כול היום מול המחשב עם קולה ומזגן דלוק.(אני...) או מישהו שמרויח 200 שקל בחודש אולי קצת יותר אנערף...(הוא...) אני יודע שהתשובה ברורה מאילו אבל הוא מתעקש לשאול...

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. אני וחבר שלי יצאנו לעבוד בכח אדם,בקיצור אתמול אני וחבר שלי סגרנו שבטוח הולכים לעבוד מחר והאחראית של הכח אדם רשמה אותנו(נקרא לה דפנה לדוגמא). בקיצור הסיפור הוא שהיום הטרנזיט בא לקחת אותי,והטרנזיט הייתה מלאה,וישר הוא המשיך למפעל וחבר שלי נשאר מאחור ולא עבד היום. מפה לשם אותו חבר התווכח עם דפנה,ואמר לה כמו שאתם קונסים את העובדים בכח אדם על זה שהם מבריזים מיום עבודה אז גם אני רוצה פיצוי,יש מצב ששילמו לו את הכסף של אותו יום עבודה?(הוא דיבר עם המנהל והמנהל אישר את זה) השאלה שלי היא מה החוק אומר לגבי כל זה,בלי קשר לפיצויים שנתנו לו. (יש מצב שאותו חבר הוא כמו שפתחו פה פעם ת'ארד,כמו אלה שמסלפים דברים,אומרים דברים בהגזמה,ספק אם מה שאותו חבר אמר אמין)

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. היי, קניתי טלוויזית LCD חדשה של סמסונג 26" ונגיד שאני רואה תמונה שיש בה איש.. אז הטלוויזית CRT רגילה אני רואה רגיל ובטלוויזיה החדשה אני רואה את האיש רחב ונמוך יותר... אני לא בידיוק זוכר אבל אמרו לי משהו שקשור לזה...מישהו מוכן להזכיר לי? והאם יש דרך לתקן את זה? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alexbmw,

חברה פעם בחו"ל שתיתי Vesper Martini וזה היה אחד הדברים הטובים ביותר ששתיתי אז היום אני רוצה להכין אחד כזה אבל אני לא יודעה איך אם מישהוא יודעה איך ומה צריך בישביל המשקה זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by deso,

..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  24. Started by Vidati,

אם אני הולך לעשות תיאוריה ב2.1.07 (סתם דוגמה) אז יהייה לי 60 שאלות?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by QQQ,

מה הנוסחה ל: (a+b)^3 במקרה שלי (x+4)^3 כלומר איך פותחים.. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.