כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי אתר בשרת האיכסון החינמי free host. האתר שלי קרס, וראיתי שגם האתר free host קרס. מישהו יודע מה קרה להם? והאם יש סיכוי שהאתר שלי יחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעם אם אפשר לשים לינק ב AVATAR שלי? אני רוצה ליצור תמונה שיש בה לינק(אומנם לא לינק לחיץ אבל לינק לאתר מסויים). האם מותר לשים אותה ב AVATAR שלי? אני רוצה לוודא על מנת שלא אעבור על חוקי הפורום (ד.א. הלינק הוא לא לאתר שאני מוכר או משהו כזה. הלינק הוא אתר שדרכו אפשר לקבל כסף מצפיה בפרסומות ל30 שניות. אני רוצה שירשמו דרך הלינק שלי....) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
איפו אני יכול לראות soundtrck של ghost ship?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
צפיה חובה : http://www.funny.co.il/index.php?page=sobj&cat=3&obj=7237&conf=af0f97 בטח יהיה כאן מנהל או משו
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מחפש להוריד משחק פוקר לסלולרי ,כדי להעביר את הזמן כאשר משעמם תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב וחשבתי לקנות כרטיס מסך עם TV OUT וכך אני אחבר את הטלויזיה למחשב ואצפה בסרטים במקום להטמיע כתוביות, לצרוב וכל התהליך המייגע הזה. זה יכול לעבוד לדעתכם? איכות הצפייה וגודל התכתוביות יהיו מתאימים? לא מצאתי פורום מתאים, לכן כתבתי פה.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
למי שראה ת'סרט, בקטע ש"קידו" (אומהל'ה) משכיבה את ביתה לישון... לקראת סוף הסרט. פשוט קטע יפהיפה. מומלץ בחום, למי שעדיין לא צפה בסרט/לא מכיר את הקטע.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני חייב קטעים לסידרה הזאת קטעים סרטים לא משנה מה (אני לא חושב שזה ווארז אם כן תינעלו).
-
מה קורה אחים שלי תגידו מה נסגר עם האתר של חברת emp בזמן האחרון הוא לא עולה מישהו יודע למה??? או שאולי הם החליפו כתובת כי מה שיש לי זה הכתובת הזאת: emp.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
יש לי יום ראשון הזה מתכונת בספרות ואני לא יודע כלום!! יש לי 90 בספרות אבל זה בגלל שאני לפני כל מבחן לוקח את מה שהיא רשמה על הסיפורים במחברת וקורא אבל בכללי אין לי שום מושג במה זה מוטיבים ומה זה שיר יין [WTF?] וכל החרטא הזה... קניתי את המיקוד של רכס והתחלתי לקרא את הרקע של מאפיניי השירה. רציתי לדעת מה צריך ללמוד שם בכלל והאם יש לכם עיצות בקשר לזה. אף פעם לא הקשבתי או רשמתי... תמיד צילמתי, למדתי בקטנה וזהו.. אבל עכשיו נדפקתי. אני יודע שעשיתי טעות אבל איך מתקנים אותה לעזאזל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום... כמו בכותרת: מי היבואן של Logitech, של OCZ ושל LG? תודה.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מישבו רוצה לשכור את שירותיי בתור מדפיסן לעבודה בתואר שני... מה התעריף שבערך אני אמור לקחת? זו פעם ראשונה שאני עובד בתשלום... הוא הביט כבר בעבודות של אבא שלי שהכנתי אותן ולכן רוצה לשכור אותי... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום שלום, בזמן האחרון אני חושב להתחיל ללמוד על גיטרה חשמלית, יש מורה והכל, וקלאסית אני ישיג מחבר או משו עד שאני יתקדם לחשמלית, אבל רציתי המלצה לגיטרה טובה, איכותית, עם מגבר, בתקציב של 3.5-4K...
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מדבר על שירים בסגנון של Coldplay - Speed Of Sound או AudioSlave - Be Your Self או טראנס והאוס סנגון של ATB - Long Way Home או שירים של Delerium שירים שפשוט כיף להקשיב להם... תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
איך יוצים תרגום מובנה לסרט? יש לי סרט ותרגום בנפרד אז איך אני מחבר אותם שיותר אני לא אצתרך שוב חבר אותם שוב? זה יעזו לי לגבי צריבה לדיסק ולקרוא את זה בדיוידי .. בבקשה תעזרו. אם אפשר שלחו לפרטי אני לא תמיד פה. תודה!!
-
עוד מישהו רואה או שאני היחיד? לדעתי סדרה מוצלחת ומצחיקה ביותר. ראיתי את שלושת העונות הראשונות ועונות 4-5 לא מסודרות אצלי, יש לי איזה 3 פרקים לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-