כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כמה ימים הגבילו את ההלעת הקבצים לאורט לקבצים שלא יותר גדולים ממגה . עכשיו השאלה שלי לאיפה אני אני יכול להעלות קבצים מהר ובחינם אני לא יכול על לייקוס כי הם לא מרשים. הקבצים הם קטעים שאני וחבר שלי הכנו וזה 100 אחוז חוקי!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הזמנתי מהם את העכבר הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELI כמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי?? את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני.... בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומו לא לקנות שם תעשו לי טובה
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם הייתם צריכים לדרג את השירים הטובים ביותר שנוצרו איי פעם, איזה שירים הייתם מדרגים? אני למשל הייתי שם את הטראקים האלו: Push - Universal Nation (Dj Tiesto) Kadoc - The night train DJ VORTEX - INCOMING COSMIC GATE - EXPLORATION OF SPACE LANK?JONES - DJ CULTURE ועוד רבים וטובים...מה שלכם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלי להכביר במילים - נסו את הדבר הזה. הוראות בתוך הקובץ עצמו. מדהים !!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הוא מבריטניה והאנגלית שלהם זה לא האנגלית שאני רגיל אליה בנוסף לביטויים לא מהעולם הזה זה יכול לשגע פילים!!! ציטוטים: "Cape Horn in a force nine gale "-אפילו לא הבנתי מה זה (תרגום יתקבל בברכה) "me hearties" "m'boys" "lads" "Watch out! Land ahoy! Beware landlubbers"-זה ביכלל הרג אותי נ.ב הציטוטים לקוחים מהלינק הבא: http://www.theinquirer.net/?article=8587
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כי האתר פעיל ובטלפון הם לא עונים, מישהו יודע אם אפשר להזמין משם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חשבתי סוף סוף לקנות פלאפון, אני רוצה רק באורנג' כי לשאר המשפחה יש גם, חשבתי על הסמסונג 624, מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור הזה ענק מכל הבחינות אז זה יותר מהודעה אחת. *The Difference Between Men and Women* Let's say a guy named Fred is attracted to a woman named Martha. He asks her out to a movie; she accepts; they have a pretty good time. A few nights later he asks her out to dinner, and again they enjoy themselves. They continue to see each other regularly, and after a while neither one of them is seeing anybody else. And then, one evening when they're driving home, a thought occurs to Martha, and, without really thinking, she says it aloud: "Do you realize that, as of tonight, we've been seeing each other for exactly six months?" And then, there is silence in the car. To Martha, it s…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני פונה אליכם היום בכדי לשמוע את דעתכם והצעתכם בנוגע לבחירה ברכב ראשון, שישמש אותי ואת חבר שלי (אנחנו רוכשים את הרכב ביחד). תחילה אני אסביר את השיקולים בקנייה המשותפת, שהיא נוחה יותר מבחינה כספית, גם בעת הקנייה וגם לכל אורך הישפורים ואחזקת הרכב, בנוסף גפ לאורך המאמץ הפיזי והשקעת הזמן הנדרשת בו. ובכן, האהבה שלנו: נסיעת שטח, ספורטיבית, קשה .. ומאתגרת. ביכולתנו לרכוש איזה ג'יפון סמוראי, או טנדר 4X4 ישן.. אבל המטרה היא להתנייד ביום-יום בשטח בצורה חופשית, מהירה וללא חשש מתקלות מועדות עקב התחרעויות.., בנוסף יש לנו מטרה להציב את הרכב לתחרויות ראלי בשלב מאוחר יותר, ע"י הוספה של קשת התהפכות בלבד. קונספט ראשון שאנחנו מתכננים כרגע אותו כדקלמן: GMC Sonoma 2X4 v6 …
-
- 95 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
משהו קרה בגוגל, תעלומה, פשע. אין כמעט תמונות, מישהו יודע מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זה משהו עם We are the chiki-girls, you are the chiki-boys... משהו כזה...
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו... תודה מראש. ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
www.education.gov.il אני יעשה השנה את הבגרויות הראשונות שלי בלשון ובאנגלית מה שכן מי שעושה השנה בגרות בהיסטוריה (כיתה י') אני שמח לספר לו שכל החומר על ביסמארק וגרמניה ירד בהצלחה לכולם :saint:
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה השאלה הראשונה היא שאלה נצחית שאני וחברי חושבים עליה ולא הגענו עדין לתשובה חד משמעית: למה לעזאזל הקולה מהבקבוק זכוכית של ה350 מ"ל הרבה יותר טעימה מהקולה בבקבוקי פלסטיק של ה500 מ"ל או בפחיות?!?! תסבירו לי פעם אחת למה?!?אחדים אמרו לי שזה בגלל הטעם לוואי של הפלסטיק והפח(מה שנשמע לי הכי הגיוני),אחרים אמרו לי שזה בגלל שזה לא אותו משקה ובבקבוקי זכוכית זה נוסחא ישנה ובפלסטיק זה נוסחא חדשה(מה שלא נשמע משהו),וחלק פשוט אמרו לי תשתה ותיהנה מטעם החיים. מה אתם אומרים? ולשאלה השניה והפחות רצינית(לא שהראשונה היא שאלת המליון..)נגיד הרמתם אחד בחדר ואתם שמים מסכה אז עדין יריחו את זה? מי שרוצה שיערוך ניסוי,חח..
-
- 77 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מתוך וואלה: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=366694&path=22 אישית אני נראה לי מקליד בקצב של יותר מ841 תווים בדקה. אני בכל מקרה מתכוון לשלוח את זה לכל מי שבאייסיקיו שלי שולח לי יותר מהודעה אחת לדקה ויוצר QUEUE ארוך ;D
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מבין איפו אני יכול לקנות כרטיסים למשחק כדורגל (חוץ מכמובן ללכת להצטדיון עצמו) בוא נגיד שאני רוצה לקנות כרטיסים למשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה שיערך ב 5 לאפריל באצטדיון בר"ג אז אך אני בדיוק עושה את זה ??? תודה מראש לעונים אתם תעזרו לי מאוד.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
Inspired by R0cKF0rD's "My workstation" thread.. http://csl.ath.cx/LandRover/room.asf
-
היי, מה קורה? אני בונה אתר חדש למפרטי מחשב, באתר אפשר יהיה לבחור תקציב, שימוש, עם מסך\בלי מסך, ועוד כמה דברים. בקיצר אני צריך שם, ככל הנראה אני יזמין דומיין עם סיומת NET. מאיזה אתר בחו"ל ב-9$ לשנה, למישהו יש המלצה לשם של כזה אתר? אני ו-E-R-A-N מהפורומים בונים את האתר, הזה ויש אחד שאני חייב לו תודה גדולה שמתכנת את האתר ואת המערכת ובונה לנו גם פורום, ומאחסן את האתר על השטח שלו, קוראים לו אלדן, תודה. תודה מראש, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:-[ :-[ :-[ :-[ טוב אני צריך להגיש עבודה בספורט לבגרות ותהיתי האם יש למישהו עבודה על המחשב או שהוא יכולך לשלוח לי (מדיסקטים או לא יודע מה ) שלא נלקחה מהאינטרנט (כי המורה שלי בדק את העבודות באינטרנט מהאתרים הרגילים על פי :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(דבריו ודברי כיתות מקביות אלינו לכן אני מדגיש עבודות לא מהאינטרנט). הדבר די דחוף ואני לא נוהג לפעול כך (למעשה לא העתקתי או הגשתי עבודה פסולה בחיים אפילו שיעורי בית אני לא מעתיק אבל זה כב משהו אחר) אך הבגרות ממש בקרוב אז אנא הצילו אותי. ביי די וי הגזמתי עם הסמיילים לא.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-