עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני פשוט השתנתי מצחוק, חובה לשמוע:

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  3. זוכרים תנגן ששהראה תסרטונים של הבקרוב ב5 שנים לאתר חשבתי שזה יביא גם ביקורות וידיאו לאתר..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. אצלם באתר יש רק לינקים לחנויות אונליין שצריכות כרטיס אשראי בינ"ל, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם (בלי לעשות קורס) זה יעזור לי מאוד.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בתחבורה כמובן... איך אני מגיע בצורה הכי מהירה שיכולה להיות ? רכבת מה שהבנתי צריך להחליף רכבת ואחר כך מונית או אוטובוס לסלקום .. נשמע לי קצת בלגן יש פתרון יותר קל ומהיר ?

• 10 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לפני כשבוע וחצי הזמנתי מחשב באתר BLAPTOP, שילמתי ונאמר לי שתוך כ14 ימי עסקים המחשב יגיע. התקשרתי אליהם היום ונאמר לי שהוא יגיע רק עוד חודש, והם הציעו לי לבטל את הקנייה או לחכות והם יפצו אותי בעכבר(!!!) או בתיק.... נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם שינו את מחיר המוצר: דרך גוגל מצאתי את הדף הישן: לפני: http://64.233.183.104/search?q=cach...lient=firefox-a כ4700 אחרי: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=3684#prodtop כ5200 הבדל יחיד, XP כלול מה אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by aldema,

יש לי איילנד על המחשב ואז ניסיתי לצרוב אותו לדיסק ואחרי הצריבה משום מה המחשב עשה כאילו הוא קובץ לא מזוהה.. ואז גם הDVD לא הצליח לקרוא אותו כסרט.. מה לעשות??דחוף...

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Yuron,

שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין

11. שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים

12. Started by daniel89,

סתם מעניין אותי לדעת כל כמה זמן האנשים בפורום קונים/מחליפים מחשב??? דניאל.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by J.allmighty,

http://www.youtube.com/watch?v=-8fa9yKQeTY&mode=related&search= מומלץ לצפות בכול השבע. Enjoy.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by MoAv,

רציתי לשאול ממי שהשתמש כבר , מה ההתרשמויות ? עושים בעיות ? זה בכלל עובד עם ויזה בארץ ? בנילאומית ?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אבל לי תשאר האופציה לבקש חברות מאחרים

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. נעליים שאמורות להיות מצויינות לריצה וגם המחיר שלהן לא זול 500 ש"ח...בכל אופן הן טובות אני מרגיש שאני רץ על אוויר וכו' אבל! בפעם הראשונה שרצתי הרגשתי שהנעל משפשפת לי בצדדים העליונים הימניים של הרגליים..בהתחלה לא יחסתי לזה ממש חשיבות חשבתי שאולי זה בגלל שהנעל חדשה והרגל צריכה להתרגל אליה וכו'...אבל לאחר מספר פעמים שהלכתי לרוץ איתה השיפשופים האלה החמירו מאוד ונוצרו לי שיטפי דם גדולים באזורים אלה ברגליים..הלכתי לרופא הוא נתן לי משחה ושלחתי את הנעליים לבדיקת מעבדה דרך החנות שקניתי אותם,אחרי שבדקו אותם אמרו לי שלא מצאו שום פגם בנעליים (כמובן זה היה כל כך ברור,הרי הם לא רוצים להפסיד כסף)..והם לא יכולים להחליף לי אותם,אז חשבתי אולי זה בגלל המידה שהיא קטנה מדיי,ביקשתי מהחנות שיחלי…

• 47 תגובות
    • 9.2k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.walla.co.il/?w=/14/810919 תקראו LOL כמה מפגר צריך להיות כדי ליפול בפח??? פאק וואלה חבל שאנחנולא נקלוט את הפיגור הזה פה או שאולי כן? :-\

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. זאת לא בדיחה!! יש ספורט שלם שסובב סביב זה!! רובי אוויר זה כיף, אבל קל מדי לכוון וכו'. קניתי כבר משהו, אבל זה היה מזמן והחזצים היו עקומים(~>) אבל כהקשת עבדה זה היה ממש כיף... מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kip,

"מור לוי" מראשל"צ שהוא... סיטונאי? מישהו שמע? בכל מקרה, אני לא נתקלתי עד עכשיו... אפשר לבנות מפרט משם? מוכר gigabyte & assus אשמח לתגובתכם...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by אלכס מייטין,

היי מישהו יכול בבקשה תעזור לי לפתור את שני התרגילים הללו תודה לעוזרים

22. אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by duk4u,

מה זה - 4 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? ארגז מה זה - 3 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? קצב

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by MishaK,

מה האתר? מה הטלפון? מה האי מייל? מה כול דבר עליו? ועוד משהו, עדיין מייבאים לאפטופים של טושיבה לארץ? פשוט נדלקתי על אחד מהם חזק...

• 1 תגובה
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.