עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Idanp,

מי היבואן הרישמי של מעבדי AMD בארץ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by bluemail,

קרוב שלי טס לאנטליה מה לבקש ממנו לקנות (חוץ מבגדי עור)

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  5. שימו לב: נתונים a ו b. עכשיו :a+b a-b צריך שיהיה הפרש של 9 התוצאות של שני הביטוים שיש למעלה. {מותר רק מספרים שלמים}. תציבו a ו b כדי שיצא מה שאמרתי (הפרש של 9 בין התוצאות). אני צריך שלוש דוגמאות כאלה אני שובר את הראש. תודה לעוזרים, אבי

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by Tals-,

כמה עשיתם? http://cs-reflex.drix.co.il/ עשיתי 17.4

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. שלום למשל יש לי משקפת שהיא 10X90, מה אומר ה 90?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by --Adidas,

אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Snufkin,

יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!

11. בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by DCAG,

אתמול בתערוכת computax, יום רביעי ה-21 לחודש: הגעתי לשם באחת בצהריים, לא הייתה בעיה להיכנס עם שם של חברה בדויה, מקצוע בדוי (ואבא ליד) ולומר שאני בן 18+, הגברת בהזמנות שאלה אותי שוב אם אני באמת בן יותר מ-18... טוב.. לא! אבל היא לא צריכה לדעת את זה. ת'אמת, לא היה משהו מיוחד... הכל לא חדש ולמעשה די משומש. היו 2 מעבדות שהיציגו שטוענות כי הן נותנות שירותי שחזור מידע והצלת שירותי מחשב שאפילו אם לחצנו format c: Yes!!! הן תוכלנה להציל מידע שנעלם . היו tabletPC של FLYBOOK (? שהוציאו הרבה קיטור ועשן . העמדה של קריאייטיב הייתה די רחבה ומאוד מרשימה עם הדגמה של מקלדת שנשלפת מתוכה אורגנית. סביב בנדא מגנטיק (BENDA) הייתה התקהלות רבה, טוב, לא פלא! הם הציגו ומכרו מוצרים של סילבר-ל…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. מעניין אותי לדעת אם זה חוקי שחברה תקליט את כל השיחות היוצאות/נכנסות מהטלפונים של החברה (נאמר הטלפונים שהמזכירות עושות), וגם מעקב אחר מה שהעובדים עושים, כל אחד במחשבו בעבודה (כמו שעושים בתמיכה הטכנית בספקיות אינטרנט). אם אפשר לקבל סימוכין כלשהם (ציטוט של חוק בעיניין) זה יהיה עדיף. לא, לי אין סיפור עם זה. פשוט חבר שאל אותי ואני אמרתי לו שאני חושב שזה בסדר והיגיוני כי האינטרס של החברה הוא שהעובדים יעסקו בעבודה ולא בשיחות פרטיות שלהם, או סתם במשחקים, ובגלל שזה לא מעקב אחר הטלפונים האישיים של העובד אז זה בסדר. אבל אין לי שום סימוכין לזה... ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שום דבר בנושא. אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by Black Knight,

שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!

16. שלום שלום! פתחתי את האתר שלי ורציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים בהם אני אוכל לפרסם את האתר? או משהו בסגנון של תחרויות topsite? אבל אתרים מוכרים רצוי שאלה יהיו אתרים עולמיים (ולא רק בישראל.. למרות שזה לא מפריע) כי זה פורום באנגלית.. תודה לכל העוזרים ומי שלא עוזר גם סבבה..

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. אפשר איפשהו להזמין כרטיסים מהיום לסרט מאיזה אתר?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by bay,

יום פעולה בינלאומי נגד תעשיית הפרוות האכזרית בסין 13.02.2008 - הזמנה לעצרת בישראל תעשיית הפרווה היא מהתעשיות האכזריות בעולם: * למעלה מ50 מליון (!!!) שועלים, דביבונים, מינקים, ארנבות וחיות אחרות נטבחות מידי שנה עבור פרוותם. * חתולים וכלבים - פרוותיהם מסומנות לעתים קרובות במכוון כפרוות של מינים אחריםומיוצאות ככאלה. * תנאי לכידה, הובלה, כליאה והרג של החיות מזעזעים ולאאנושיים. * הפשטת הפרווה מעורם נעשית לעיתיםבעודם בחייםותוך סבלנוראי. ביום רביעי ה 13.02.2008 יתקיים יום מחאה בינלאומי נגד תעשיית הפרווה האכזריתבסין. זהו ראש השנה בסין. כבכל שנה, אנו קוראים לסינים לגלות רחמים בשנההחדשה. מאחר והשנה מתקיימת האולימפיאדה בסין, הלחץ על סין ע"י השתתפות בעצרתיהיה גדול במיוחד. בישראל תתקי…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by Yoav,

השיר everytime we touch (של קאסקדה): לשיר יש מלא גרסאות... המקורי זו הדאנס ויש לו גם גרסת SLOW (עם פסנתר ברקע וכו')... קיצר, הגרסאות האלה - רק רמיקסים או הקלטות שונות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by UnwiZ,

היום במזל טוב קיבלתי מחשב חדש איך אני יכול לבדוק אם כל הרכיבים שהזמנתי הם מה שיש לי כרגע במחשב והאם כל המהירויות (הזיכרון RAM וכאלה...) הוא כמו שהיה במפרט שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. כמו שאומרים שהמילה יראק עלתה לבין המקומות הראשונים במנועי החיפוש איך יודעים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by Green,

שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by TeaTimeMan,

למנהלי האתר שלום אני לא יודע אם נתקלתם בזה אבל עכשיו אחרי שקראו לי פייקר החלטתי לעשות לזה סוף יש כאן ילד עם שם TeaTime לא היה איכפת לי עד עכשיו אבל אחרי שקראו לי פייקר אני מבקש לשנות את שמו אם זה אפשרי אני אודה לכם מאד

24. כי אני רוצה לקנות שם גוק לסני Crystal Chip והאים אלו מחירים אמיתיים?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים