עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yoav,

השיר everytime we touch (של קאסקדה): לשיר יש מלא גרסאות... המקורי זו הדאנס ויש לו גם גרסת SLOW (עם פסנתר ברקע וכו')... קיצר, הגרסאות האלה - רק רמיקסים או הקלטות שונות?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. תאריך רישום: 20.10.2003 בשעה 02:18:33

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. Started by FFOP,

דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by [{AMD}],

אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB

5. Started by cleric,

מחפש בנרות שם של שיר שרץ לאחרונה בגלגל"צ , השיר באנגלית אבל הוא של יוצרים (או מפיקים?) ישראלים, תמיד מציינים את העובדה הזאת לפני השיר, לא ממש קלטתי את השם, משהו עם mosaic . זה שיר שמשלב קצת אלקטרונית וקצת רוק, משהו נחמד, לא ממש זוכר משהו מהמילים... תודה לעוזרים מצאתי! הוא נקרא Mosaic Project - Rhytm by rhtym למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. ניתקלתי באתר הזה וראיתי שם כמה דברים מעניינים http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelId=47629 מומלץ לכל מי שיש לו בעיה עם חנות מסויימת (ניתן לכתוב לאתר) וכל מי שלא רוצה שיעבדו עליו (זכויות שלנו כקונים).

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by 12131,

אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by HellWarrior,

אני כנראה יגיע מי עוד ? (ממי שיודע על מה מדובר)

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by the crazy boy,

חבר שלי הולך מחר כנראה ויש לו שאלה. המתכונת החדשה נכנסה כבר לתוקף לפי מה שהבנתי אבל מה השתנה? כל אחר אומר לי משהו אחר.. . אני לא ידעתי לענות לו... תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by david32,

חברה צפיתי עכשיו ב D-WARS. סרט גרוע ביותר , פשוט לא לראות. יופי אנימציה , סיפור בעל פוטנציאל לסרט טוב וארוך אבל הסרט עצמו גרוע , במיוחד המשחק! לא הייתי ממליץ עליו גם אם ממש משעמם. בIMDB נתנו לו 4.2/10 אני הייתי נותן 2.5/10 ... פשוט לא לראות.במיוחד לא בקולנוע!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by the king2006,

מישהו יודע אם מכשירי הDVD מפעילים קבצי RMVB??? תודההה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by D.Man,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג FIRMWARE לDVD של חברת GRUNDIG דגם GDIVX110? לא יודע אם השאלה מתאימה לפה, פשוט לא ידעתי איפה ניתן לשאול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. אורח voodooman

אהה חברה יש פה הרבה חברה שנשארים הרבה זמן מחוברים ובטוח שהם אוכלים וטוחנים... אני למשל מחובר יחסית הרבה טוחן כל יום איזה 4-5 ארוחות אם לא יותר חחח וגם בין הארוחות אני טוחן שוקל 82 וגובה 186 עליתי מ-74 ל-82 ... גם שומן ודם שרירים טוב הגוף לא מצליח לשרוף את כל הכמות שאני אוכל והוא לא מצליח לעצב את כל מה שאני אוכל גם כן חחחח :lol: מה איתכם?!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...

17. Started by Black Knight,

שלום שלום. בדיוק היום נזכרתי שיש לי חשבון באתר המכירות בין הטובים בעולם - Amazon.com, ואמרתי לעצמי, "בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואולי אני אמצא שם מוצרים במחיר זול יותר"... שנה שעברה ביצעתי שם הזמנה של איזה ספר (באנגלית), שבאותו זמן לא היה בארץ, והיה אמור להגיע רק בעוד חודשיים-שלוש מהזמן שהזמנתי. בקיצור, פתחתי חשבון וביצעתי הזמנה, וכעבור כמה ימים - אני קולט הודעה על דבר דואר בתיבת הדואר בבנין, שמחתי! אז מה באתי לשאול כאן - אני זוכר שהיה מיסים על המשלוח והמעבר לארץ וכל זה, אבל אני ממש לא יודע כמה זה המיסים עכשיו, או אם יש בכלל. אני מעוניין לקנות משם ציוד היקפי וגיליתי שיש שם מוצרים הרבה יותר זולים מהארץ, אך אני רוצה לוודא שאחרי ההגעה לארץ והמשלוח, זה לא יעלה יותר מהמחיר בארץ…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by IlanF,

צריך הזמנה לpalore http://www.palore.com ilanfir@gmail.com תודה למי שישלח

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by Ran B,

אוקי אני מתכוון לנושא עם האשליה האופטית הנעול, עם התמונה הזאתי : רציתי להגיב, אבל היה נעול.. :-\ עכשיו התגובה שלי היא ככה: אני לא מבין מה האשליה פה, התבוננתי בתמונה כמה דקות טובות, ולא הבנתי מה האשליה, קראתי את מה שרשום בתגובה, ולא ממש הבנתי הכוונה פה זה כאילו הצבע (מילוי) של הריבוע עם האות A והמילוי של הריבוע עם האת B - זה כאילו אותו צבע? אבל זה לא הגיוני, רואים בברור שאחד שחור, ואחד אפור! זה לא יכול להיות אשליה, או שזאת כן האשליה, כי רואים ממש בבירור שזה לא אותו צבע.., זאת הכוונה של האשליה? :

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. אני רוצה לשפר ציון הבעיה היא שאני לא ממש יודע איפה באמת כדי ואיפה מומלץ יותר ואיפה פחות ,מה אתם אומרים ! ומדובר הבתי ספר באזור השרון...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

http://www.questfortherest.com/

23. מישהו זוכר את הכתובת? האתר עדיין קיים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=dinzpXsuwyI ;D

• 3 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים