עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by fuck off,

http://warnet.ws/news/12029/ תנסו לשמור על המכנסיים למעלה.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by galz,

של alex guadino

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. Started by SugarFreeBoy,

רציתי לשלוח מהאתר TIGERDIRECT לארץ, ורציתי לדעת מה העלות הנוספת מעבר למוצר והמשלוח (מכס+מע"מ). תודה מראש(:

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  5. http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_hi_te/hackers_state_department;_ylt=As2KP8tMd1FbUNJpc.GD_6MjtBAF רגע, זה אחרי פנטגון ?? הבא בתור ?? MICROSOFT והPATCHES שלה.... :lol:

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by Burned,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה

7. Started by klayton,

http://www.collegehumor.com/video/6507813/troopers-secret-message

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by Moty_p,

איך אני יכול לדעת מי עשה לי Hide ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by MS-D,

חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by yambtz,

יש קבוצת אנשים שמשחררת לאינטרנט קבצים שכל תכליתם לפגוע במידע שאתם מעבירים לחברכם. הקבצים הללו נראים תמימים למדיי אך הם מנצלים באג בתוכנה איתה אתם שולחים ומקבלים קבצים על מנת לשנות חלקים מהקובץ ולהפוך אותו לחסר תועלת במבחינתכם. הקבצים הפגומים הללו מתבררים כפגומים לרוב רק לאחר שירדו דבר שמבזבז זמן יקר, מעמיס על האינטרנט לחינם וגורם למיליוני אנשים לסבל כל יום מחדש. לאחר שהקובץ הטמיע את עצמו בקובץ שהורדתם הוא ימשיך לעשות זאת למשתמשים נוספים. לוירוס הנורא הזה אלפי וריאציות שונות ולכן לא ניתן להתגבר עליו. רבים מאיתנו נתקלו כבר בוירוס זה בלי לשים לב. כדי להקל על הזיהוי, הנה מספר פרטים: -סיומת הקובץ היא mp3 -הוירוס מפיץ את עצמו דרך קאזה נשמע למישהו מוכר? למי שעוד לא הבין לאן אני …

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על המכשיר הזה: http://www.nokia.com/nokia/0,4879,142,00.html האם למישהו היה נסיון איתו? מכיר אותו?? מציעים לי אחד כזה יד שניה ב 700 ש"ח.. הוא נראה סוף הדרך אך אני מפחד מה"פומית" השבירה שלו (או שלא) מחכה לתגובותיכם 8)

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. אני ועוד כמה חברים נסנו להרשם לפורום ןכולנו קיבלנו את התשובה : "אנו מצטערים. ההרשמה נאסרה ע"י צוות האתר." זה מוזר פעם ראשונה שאני נכנס לשם אז ככה או שההנהלה חסמה הרשמה או שיש בעיה הבקשה שלי היא שאם יש פה משהו שחבר שם אז שיודיע את זה לצוות האתר שלהם הרבה אנשים לא יכולים להרשם לאתר שלהם

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. מה לדעתכם יותר טוב... מזדה MPV.. או מיצובישי ספייס וואגון... לרשום את כל הסיבות... ובבקשה תמצאו לי מיידע על המכוניות.. כמה שיותר!!! צודההה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by ORANGEJUICED,

ערפאת הולך למותתת ??? לבכות או לצחוק?!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. התחלתי לא מזמן לשמוע שירים שלו, וממש אהבתי. אהבתי במיוחד את שני השירים האלה: גן החטאים מרד הדמעות אנחנו דור מזויין יש לי בנוסף את השירים האלה: מחר כבר לא יבוא אור הירח אין מלאכים בגן עדן אלימות הכל מתפורר מלאך צלקות שתיקה אני רוצה לשכב איתך אמש אור הירח השיר שלנו למיואשים יש רק גורל לכבוד מליארד טועים עורי עור שלוליות עכשיו רציתי לדעת אם אלה הם השירים היחידים שיש לו? או שיש לו עוד שירים? אתם מוכנים בבקשה לביא לי את השמות שלהם השירים או יש לו עוד? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  18. אני מחפש כאלו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. לא מצאתי משהו שמשווה לשקט והנעימות שהאלבום נותן אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by Andrey22,

1X Elite group + O.B CPU AMD duron 1300+ o.b Sound card video card and lan card CPU COOLER. 1X Aopen socket 7 agp 2x. 1X AMD SOCKET 7 K6 CPU. 1X Pc partner SOCKET 370 P3 M.B o.b sound agp 4x. 1X P3 SOCKET 370 733mhz. 1X AC nv silencer 5 rev 2. 2X pci modems. 1x 128mb sdram . 1x 64mb sdram. 3X P1 100~ MHZ . 1x PII Celeron 333~MHZ. 13X 120MM SUNON SERVER FANS. 10X 80MM FANS. 1X MAG 15" CRT. 2X ATX STANDART CASE 4 CDROM BAYS. 1X 400W Power supply. 1X IBM 20GB 5400RPM ואלו שקצת יותר חדישים. P4 1.7GHZ CELERON D 2.33GHZ CPU COOLER FOR P4 ASUS P4P800SE NIMIKI 30GB 7200RPM LG 52X GF 2 MX 200 64MB AGP 4X אשמח לפירוט עבור כל חלק מחברי הפורום כאן,תודה מראש על זמנכם.

21. שלום לכולכם יש לי בעיה מאוד מוזרה... הטלפון של HOT עושה רעשים מתי שבא לו שאני מדבר עם מישהו פתאום יש הפרעות חזקות כאלה..... ולפעמים עובד בלי רעשים כאילו כלום... אתם חושבים שזה יכול לנבוע מהקו? או מהאזור? כי עשו לי בדיקות למודם והוא יצא תקין....

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום! יש שיר שהתוכן שלו הולך כך: dj he takes me to the party...... משהו כזה,וזה מן סוג של טראנס כזה. למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by cleric,

אני מחפש רינגטון חדש, כעקרון 2 הרינגטונים האהובים עליי הם או deeply disturbed של אינפקטד מאשרום, או ההתחלה של aint talking bout love של van halen, אבל נמאס לי משניהם .. תנו לי השראה, שתפו את הרינגטונים שלכם

• 3 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים