עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ben in Black,

קניתי אותו ב 4500 אני רוצה למכור אותו ב 3500 מפרט פנטיום 4 3.0 64 BIT זיכרון - ג'יגה 667 כרטיס מסך geforce 6600 TDH 256 MB

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by peralon,

שלום, אני מעוניין לקנות פאלם לשימוש מחברת לביתספר, נגן MP3 וכל השאר - משחקים שטויות וכו'.. אני מתלבט אם לקחת את הZIRE72 או את ה T3. מה דעתכם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Djx,

TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by redti,

אהלן, אני תלמיד בכיתה י' קיבלתי הזמנה למיון של פרוייקט להב"ה זה אפשרות להכיר את האוניברסיטה עוד מגיל צעיר ואחרי שנה להתחיל לעשות נקודות לתואר גג אם קורעים תתחת זה 16 נקודות.. רציתי לדעת אם מישהו פה היה בזה או שמכיר את זה שווה ללכת כי זה יום בשבוע שפשוט מוקדש לזה במשך 3 שנים (י,י"א,י"ב)

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אני זוכר שהיה בעבר תראד בנושא זיהוי שירים אך אני לא רואה אותו. אז פתחתי אחד... מה שם השיר שמופיע כאן:

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

בס"ד שלום אני צריך לינק של השמיניה הפרק האחרון תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. http://www.sendit.com/sendit/10049854.product זה המשחק והמשלוח חינם זה גם לארץ נכון?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by Burned,

אם יש שני מסכים בגודל שווה, לדוגמא, 42" האחד עם רזולוציה טבעית גבוהה יותר מהשני (720X1280 ו 1920X1080) ואני שם בהם אותו סרט (לדוגמא1024X576) יהיו הבדלים באיכות התצוגה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Black Knight,

שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!

13. שלום שלום! פתחתי את האתר שלי ורציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים בהם אני אוכל לפרסם את האתר? או משהו בסגנון של תחרויות topsite? אבל אתרים מוכרים רצוי שאלה יהיו אתרים עולמיים (ולא רק בישראל.. למרות שזה לא מפריע) כי זה פורום באנגלית.. תודה לכל העוזרים ומי שלא עוזר גם סבבה..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by Check_Point,

עשיתי היום חשבון קטן (יותר נכון המחשבון של Mustop עשה..). קניית mini ipod דרך מסטופ יעלה בסה"כ כולל מיסים 307 $. שווה לקנות דרך מסטופ ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. יש לי יום ראשון מתכונת ואין לי את המיקוד ואני לא מצליח לימצוא באינטרנט מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת יש לי תמערכת ואני צריך לתלות תשני אחוריים שלה על הקיר. אז חפשתי קצת ומצאתי את המעמד הבא : http://www.cohenitzhak.com/product.php?id=2227 זה יהיה טוב לרמקולים ? הרמקול פשוט יושב על מין פלסטיק בצורת מגרש בייסבול ללא שום מקומות לברגים. אם יש לכם מעמדים אחרים או הצעות דברו

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. חברת Augmental הציגה בתערוכת CES 2025 את ה-MouthPad - התקן חדשני המאפשר שליטה במחשב ובטלפון באמצעות הלשון ותנועות ראש, ללא שימוש בידייםלכתבה

20. Started by ehudhzn1,

שלום רב אשמח שוב ליעוץ ממכם בנוגע לרכישת מדפסת בעלות של כ 500 שקל. השימוש הוא ביתי עם הדפסה של כ 100 דף בחודש... יהיה נחמד שהיא תתחבר למחשב אלחוטית יהיה נחמד אם יהיה סורק \ שכפול \ פקס... חשוב שתיהיה אמינה ולא מסובכת לתפעול. תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by MasterDK,

טוב את התשובה לשאלה הזאת לא מצאתי בגוגל: איך אני יכול ליצור קשר עם גוגל באימייל? יש לי משהוא לשאול אותם? מה האימייל משיהוא יודע?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. איפה יש אתר שנותן אפליקציה שנותנת מידע על פיננסי? לדוגמא: yahoo widgets facebook apps תנו עוד בבקשה... תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. ולא רק לעכשיו אלא בכלל שאני ידע..

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. מה לגבי אבודים והירוס? מישהו יודע מתי יוצאות העונות החדשות לכל אחד מהסדרות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים