כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי , ההורים שלי החליטו להזמין HOT MAGIC וממה שידוע לי הוט גובים על זה 2500 שקלים, ובדקתי על המכשיר TiVo וראיתי שהמחיר שלו פחות מ-1000 שקלים, השאלה שלי היא למה אנשים קונים את מה שהכבלים מציעים להם ולא TiVo? במחירים אין בכלל מה להשוות, אז למה בעצם? ??? יש כאן מישהו שיש לו TiVo? מה החסרונות של TiVo לעומת המכשירים שמציעים HOT ו-YES? האם המכשירים שהם מציעים יותר איכותיים? האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים? כך לדוגמא שאני אבקש ממנו להקליט תוכנית מסויימת הוא פשוט יעשה את זה לפי התוכנית? או שחייבים לתת לו את השעות של התוכניות ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שהזמינו מהם, איך שלמתם ותוך כמה זמן הגיע החבילה תודה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שמעתי שניתן למשוך כסף מחשבון paypal מהבנק. למישהו יש פרטים על זה?
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זה באמת כמו שאומרים? http://thingsboganslike.files.wordpress.com/2010/04/powerbalance1.jpg
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נגמר לי המנוי לראפיד...לפי שאני מחדש אותו יש לי שתי שאלות: 1. המנוי שלי איכשהו היה מבוסס תאריך שאם אני עובר אותו נגמרים לי ה rapids , איך אני מבטל שיהיה בלי תאריך תפוגה ? כך שאני יכול להשתמש בכל הרוחב פס ללא מגבלת זמן (היה לי איזה 100 גיגה וסתם נזרקו לפח כי התאריך עבר). 2. כמה כל נקודה שווה ? נכנסתי ל FAQ של האתר וזה לא רשום, מוכרים למשל 2000 RAPIDS עבור 20 EURO לא רשום כמה מידע זה כל rapid תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בסוף הסרט הזונה שבגדה נכנסת למעלית בבית חולים ואז איזה רופא מציע לה ל"בקי" סיגריה ונאמר "בלה בלה אם תחפש בלה בלה בעיר החטאים תמצא כל דבר" לא הבנתי מה המשמעות של העניין, אנא הסבירו לי
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קיבלתי SMS מהמספר ICQ 223459071 במקביל אחרים קיבלו SMS כאילו ממני (כמובן שלא שלחתי כלום) גם דרך ה ICQ עשיתי חיפוש על המספר וברור שהשולח הוא לא בעל המספר ICQ הזה. מופיע גם nickname בתחילת ההודעה אבל חיפוש עליו באתר של ICQ לא מביא תוצאות... יש איזשהי דרך שאני יכול לדעת מי השולח?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו זוכר מה היה מספר הפרק האחרון ששודר לפני ההפסקה הגדולה? אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
כתוב לי בקיוסק המידע האישי שהתפקיד שכנראה אני ילך אליו הוא מפקד כיתת טירונים, אפשר קצת מידע על התפקיד הזה, אם הוא תפקיד חרא או בסדר, החסרונות והיתרונות(אם יש) , אני מתגייס עוד חודש, אז חשבתי אם יש לי איזה סיכוי להחליף את התפקיד.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה,השאלה היא כזאת: אם אני קונה מחשב בחלקים האחריות עליהם היא רק מאותה חנות שקניתי אותם או גם בכל חנות אחרת שאלך אליה?
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי..? לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון מעפן שהיה לי לפני 5 שנים עוד נוקיה ישן כזה. אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 SMS ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2. נראה לי שממש אכלתי אותה..האם יש דרך לבטל תוך 14 יום ולהחזיר להם את המכשיר?? החשבון טלפון הממוצע שלי היה איזה 100 שקל לחודש..... והבנתי שאייפון 4 לבד עולה איזה 2600 שקל. והדבר שהכי מפריע לי אני סהכ משתמש בזה יום אחד..אבל אני מרגיש כאבים וחום כזה באוזן אחרי השיחות.. מה בגלל שהוא גדול הוא מפעיל חום וקרינה??? עוד אנשים עם אייפון מרגישים את זה? הוא בכלל בטוח? או בגלל שהוא ענק הוא מחמם לי את האוזן ופולט עליה קרינה? יש לדעתכם דרך לבטל את העיסקה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי שבסרט Contact מ- 1997 נעשה שימוש באפקט מיוחד ורציתי לדעת איך. הסצינה שעליה אני מדבר היא הסצינה שבה הילדה (לא ממש זוכר את שמה) רואה כוכבים נופלים וקוראת לאבא שלה,הוא לא עונה והיא שומעת רעש של משהו נשבר והולכת לבדוק. היא רצה אל אבא שלה ורואה שהוא על הרצפה ואומרת שהולכת להביא לו תרופה ורואים אותה רצה במדרגות אך דבר ששמתי לב אליו הוא שהמדרגות בצד השני (כלומר הפוך מהמדרגות שבהם ירדה כדי לראות מה קרה לאבא שלה). רואים שהיא עולה על המדרגות ורצה , וכאשר מגיעה לקומה רואים אותה רצה ב-Slow Motion (חשוב מאוד-מהרגע שהיא עולה במדרגות יש צילום רציף ללא קאט) ולפתע רואים בצילום מיוחד דרך המראה של ארון התרופות! כאילו שכל הצילום של הריצה שלה מהמדרגות לארון מצולם דרך המראה א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי אתר ולאתר הוספתי צאט הבעיה שהצאט לא מתעדכן אוטומטי אז הוספתי לו קוד html כזה שירענן את הדף כל 3 שניות: script type=text/javascript> function refresh() { document.all.cboxmain.src = document.all.cboxmain.src; } window.setInterval("refresh()",3000); </script> אבל אני רוצה שהרענון האוטומטי לא יהיה על כל הדף אלה רק על הצאט כי הרענון על כל הדף מפריע להמשך הפעילות באתר. אני ניסית לתקן ולא הצלחתי ,אני כבר מיואש :-[ . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי - איך לעשות ריענון אוטומטי על הצאט בלבד בלי לרענן את כל האתר. תודה רבה לעוזרים .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כרגע אני טוען בטריות אלקליין שהן לא נטענות.. ראיתי באינטרנט שזה חרטא ושיש שיטה לטעון,בכל מקרה לא הבנתי אותה,אז פשוט חיברתי למטען הרגיל של GP.. בנתיים הכל עובד..אני גם לא יודע אם המטען עובד .. בכל מקרה,אם למישהו יש GP POWERBANK I,אם הנורה אדומה,זה אומר שהבטריות חלשות ושהוא טוען ? והאם הבטריות יכולות להתפוצץ?ואם כן באיזה עוצמה?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן תגידו יש דבר כזה לבטח שרת? יעני אם פורצים ומוחקים הכל הביטוח ישלם לי על כל מה שצריך (יעני לשלם לתכנת או משהו) כדי להחזיר את מה הפורצים עשו?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: יש גוף גדול ומוצמד אליו מימין גוף קטן יותר שלא נוגע בקרקע אלא יש לו קשר רק לגוף הגדול ועל הגוף הגדול מופעל כוח F כך שהגוף הקטן לא יפול למטה. מקדם החיכוף בין הגופים שווה למיו. אני לא מצליח להבין איך לפרק את הכוחות לרכיבים בשני הצירים. TNX opticat shiling
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אחין שלי עדין מנדנד לי למרות מה שאמרתם והוא עדין לא מאמין ושואל לאיזה חיל הוא מתגייס תאריך גיוס מחר והוא טכנאי מכונות
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-