כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מדוע בהוספת הפרויקטים לא מופיעים המעבדים החדשים של AMD בסוקט AM2 עם 65NM? רציתי רק לדעת מתי שזה יתעדכן, כי אני מעוניין להוסיף פרויקט על הX2 4000+ 65NM והלוח לא מעודכן כבר כמה זמן.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
משהוא יודע מתי עתודאים של "עתידים" אמורים לקבל מחשב נייד ואיזה(או לפחות איזה היה שנה שעברה)
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השתחררתי מצבא חמתתי אבטלה והלכתי ללמוד בלימודי ערב קורס טכנאי PC , מדובר במכללת היי טק שהיא מכללה פרטית , כלומר לא מוכרת ע"י המדינה כמוסד להשכלה רשמתי בתביעה לדמי אבטלה שסיימתי את הקורס ועכשיו הם מחזירים לי מכתב נא צרף את מערכת השעות שביתה , שביתה אבל ברגע שיש להם הזדמנות לשלול ממישהו כסף הם כמובן יעשו זאת השאלה שלי היא האם העובדה שאני לא בדיוק סטודנט כי הרי מדובר במכללה פרטית , כמו חוג קראטה והאם העובדה שלמדתי בערב , זאת אומרת שזה לא היה מפריע לעבוד , תפריע לי , או יותר נכון להם מה בכלל החוק אומר?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אם יש לי וקטור כלשהו איך אני יכול למצוא נ'ק במרחק 300 ממנה למשל, ויש לי גם 2 נ'ק שממנו נוצר אותו וקטור אם זה עוזר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מתי בערך יוצאים הדגמים החדשים של המעבדים של אינטל והכרטיסי מסך של nvidia. תודה
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לצפות בסדרה אבל אני מתלבט מאיפה להתחיל הבנתי שעכשיו רצה עונה מספר 8 בארה"ב כמו כן, ראיתי שיש בעצם 3 שמות שונים לסדרה: CSI, CSI: NY, CSI: Miami מה ההבדלים בינהם ואיזה עונות שייכות למה? האם זה הגיוני לראות את מיאמי או שעל מנת להבין את העלילה צריך לראות את כל העונות? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שלא מלקקים דבש בתמיכה טכנית, אבל אני צריך כסף ועבודה במשמרות. יש לי ידע ונסיון מהצבא (יותר בכיוון של תכנות, אבל גם ידע טכני ורשתות) אני לומד מהר, ויכול להסתגל לכל מקום. כמו לכל דבר גם לתמיכה טכנית יש "דרגות"; לפי הבנתי בתמיכה עסקית לעומת התמיכה הרגילה, יש פחות התעסקות עם "אוכלוסיה בעייתית" ולכן גם העבודה סבילה יותר, ומכניסה יותר. הייתי רוצה לברר קצת יותר פרטים על ההבדלים בתנאים ובשכר בין העסקית ולבין הרגילה. ואם אפשר אז העסקית של בזק ספציפית, כי לשם אני כרגע מכוון. אם למישהו יש ריעון אחר למקום עבודה במשמרות, שיש לו זיקה למחשבים -כולי אוזן.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם מישהו יודע כיצד אני מגיע מתחנת הרכבת לאזור התעשיה הצפוני ? תודה *השאלה היא רצינית, אז בלי קשקושים בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סידרה מוגדרת על ידי הכלל: An+1 = An + 4 נתון: A1 = 5 א) הוכח שהסדרה המוגדרת על ידי הכלל: Bn = An + An+1 + an+2 היא סדרה חשבונית שההפרש שלה 12. חשב גם את B1 (זה אמור לצאת 27) ב לא כל כך חשוב א זה מה שהורג אותי תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום, היתי השבוע בבר אירי, ויצא לי לשמוע את השיר הבא - כמובן שהמנגינה שלו נשמע לי מאד מאד מוכרת, ומתברר שצדקתי, לשיר הזה - (שיר ישראלי!) http://www.youtube.com/watch?v=rezCXSuauWo יש מנגינה מאד דומה. ואני שואל אותכם, מה דעתך? אותה מנגינה, ואם כן, מי העתיק ממי?
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אתם רושמים לפעמים דיי עם ה SPAM ואני וחבר שלי כאן רבים למה הכוונה הכוונה היא: שפם - כמו של הזקנים או SPAM שזה משהו אחר ?? ועם זה משהו אחר אז מה זה אומר ?? אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה דיי דחוף !!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צירפתי תמונה של השאלה... מה התשובה הנכונה? בספר כתוב שהתשובה היא ב' בגלל שהעמוד רחוק יותר מנקודת המשען של המשקולת. לדעתי זאת טעות והתשובה היא א'. (אני חושב שהתשובה שלי נכונה בגלל שבדקתי את זה... אתם יכולים לנסות את זה. קחו כלי מסויים שיכול לשמש כמו המשקולת בתמונה ותשימו את האצבע (מתחת לכלי) כל פעם במקום אחר, אתם תשימו לב שאתם מרגישים יותר לחץ ככל שאתם קרובים יותר לנקודת המשען של הכלי - בגלל זה אני לא מבין איך התשובה הנכונה היא ב'.) אז מי צודק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
To limit number of jerks who want to have an account here, you'll have to answer one simple question: Given the sequence: M, T, W, T, F... - What's the next letter? רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המורה (בתיכון) הביא לנו שאלה קשה לשיעורי בית בתור בונוס, חשבתי שמצאתי לה את הפתרון הנכון, אבל הוא אומר שלא. צריך למצוא את ההתנגדות בין A ל-B (כשההתנגדות של כל קטע במוליך היא R, וה"סולם" הוא אינסופי). אני לא בטוח אם הוא אינסופי לשני הכיוונים, אבל מקסימום אם כן אז מחלקים את התוצאה ב2.. אמנם לא הגעתי לפתrון אבל הגעתי לסוג של משוואה: (השלוש נקודות מסמלות המשך אינסופי של המשוואה הרקורסיבית הזאת) חשבתי לעצמי שהפתרון צריך להיות ב 3R ל 2R, אז אמרתי שזה בטח יוצא איזה eR בסוף p:. אז בדקתי את ההתנגדות כשלסולם יש שני שלבים מתחת לA ויצא 2.75R. בדקתי את ההתגנדות עם שלושה שלבים ויצא לי 2.733333R. אז חשבתי וואלה, כנראה זה באמת eR, אז הלכתי גאה בעצמי למורה ואמרתי לו (הוא ביקש…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שאני נוסע ברכב הגוף שלי מקבל את התאוצה של הרכב כי זה שאני יושב ברכב גורם לי להאיץ בגלל הרכב שמאיץ אבל מעניין שאם יש זבוב באוטו שאין מגע בינו לבין הגוף של הרכב הוא לא נידבק לשמשה האחורית?
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ממ יש לי גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה ואין לי ממש מקום בחדר וחשבתי על לתלות אותה על הקיר.. יש למישהו רעיונות איך?או יודע איפה אפשר לקנות "מתלה" לגיטרה שמתברג לקיר או משהו כזה? תודה :]
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אם באמצע הדשא יש שלט שכתוב עליו "אסור לדרוך על הדשא" אז מי שם אותו?
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-