עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה שכתוב בכותרת

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Toxin II,

אהלן... אחרי שקראתי כמה ביקורות שקטלו לחלוטין את הסרט הנ"ל החלטתי שאני בכל זאת אלך לסרט הזה...ורק בגלל שהיה משעמם [ואם תשאלו אותי- אני שונא את סדרת המשחקים HITMAN..אף פעם לא התחברתי למשחקים האלה והם נראו לי משעמים..מה גם שSPLINTER CELL תמיד היה אלטרנטיבה טובה יותר] ולהפתעתי - זה היה אחלה סרט...קשה לי להאמין שקטלו את הסרט כ"כ, אבל הסרט פשוט זורם, קטעי פעולה אדירים, עלילה סבבה לגמרי עם כמה טוויסטים, אווירה מצוינת ואחלה שחקנים. [פשוט הזרימו שם חופשי את הקאסט של "אבודים" ו"נמלטים"]. עוד יש לציין שהשחקין הראשי שנבחר להיות סוכן 47 עושה עבודה נפלאה, וזה לאחר שהייתי בטוח שהוא הכי לא מתאים שיכול להיות לסרט שכזה. אם בקיצור ולעניין - אני ממליץ לאנשים ללכת לסרט הזה, הוא הרבה הרבה הרב…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by gshhar,

http://vod.walla.co.il/

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by ice2k,

HI EVERYONE I made 3 internet photo albums there you can see picture from all my trip to south america , the newest are in the brazil album, and the latest on the album are from from the last few dayz in Rio De Janerio. So now you can watch everything and not only some picture i Upload here. here are the links , EnjoY Brazil album: ----------------------- new pictures hi - ive addes 60 more pictures from brazil -enjoy and press the "slideshow" in the album http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=phmTU2AB9SxIF0aT&.dir=/ce51&.src=ph Chile/Argentina album: ----------------------------------- chile/argentina album here is the pic…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1749791

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. שלום, הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 מהחנות הבאה: http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/ אבל, עם מחירים כאלה סבבה, ומשלוח לישראל, קצת מוזר בעיניי שאף אחד לא המליץ לקנות משם פה. אז הייתי רוצה לדעת אם מדובר בחנות רצינית, או חנות חאפרים שיחייבו לי את הכרטיס בלי לשלוח כלום? אקדים תודה, pMor עריכה: טעות שלי, זה היה על UK POUND CURRENCY וחישבתי את זה לפי היורו.. ככה שזה יוצא מחירים לא משהו מיוחד.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by Devil Servant,

משחק חדש! מכירים את המשפטים האלה של "כל כך חם היום עד ש...." אז בואו נשחק בזה. חוקים: 1. כל 10 תגובות מחליפים נושא,ז"א התגובה העשירית מחליפה. התגובה האחרונה בנושא מסוים היא התגובה הראשונה בנושא החדש... 2. תסיימו את התגובה בשאלה לגבי הנונשא,נגיד אם מדברים על חום תכתבו בסוף "כמה חם היה היום?" מתחיל: היה היום כ"כ חם עד שכל השרים הגיעו לממשלה רק כדי להיות במזגן (אוי תהרגו אותה,אני כזה עלוב,נשאיר את זה לכם :-X) כמה חם היה היום?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by FixSiS,

אני מקווה לעזור כמה שאני יוכל....

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

שלום. זה הולך ככה בערך: Move bitch backup the way bitch ???

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by omer1789,

ניראה לי שזה הפורום המתאים... ??? יש לי כמה אפשרויות לקנית פלאפונים. איזה הכי כדאי? האופציות שחשובות לי. -צילום באיכות מעולה -אפשרות לשמיעת שירים MP3 -איכות סאונד טובה האפשרויות שלי הן: sony ericsson K750I sony ericssom K700I (ביניהם אני הכי מתלבט.. מה ההבדלים ביניהם בצילום,מוזיקה ועוד... motorola v3 זהו... ביניהם אני מתלבט... יש לי אפשרויות לעוד פלאפונים אבל אני לא אוהב אותם.. תודה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by אביהרץ,

איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by Kidney_stonE,

שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by david32,

חברה צפיתי עכשיו ב D-WARS. סרט גרוע ביותר , פשוט לא לראות. יופי אנימציה , סיפור בעל פוטנציאל לסרט טוב וארוך אבל הסרט עצמו גרוע , במיוחד המשחק! לא הייתי ממליץ עליו גם אם ממש משעמם. בIMDB נתנו לו 4.2/10 אני הייתי נותן 2.5/10 ... פשוט לא לראות.במיוחד לא בקולנוע!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. Started by Ran B,

לא יודע אם פורסם או לא פורסם בעבר. אבל זה בהחלט סרטון נחמד. מה שכן, מוזר. איך מעבד אינטל מגיע רק ל29 מעלות ללא גוף קירור בזמן המשחק ומאיט את המשחק. (מה שגם מוזר זה שהגוף קירור מוחזר תוך שניה ~ שתים המשחק חוזר לFPS גבוה שוב) והAMD מגיע ל360 מעלות (ויותר אם זכור לי נכון) ללא הגוף קירור ונשרף. או שלא הבנתי נכון את קריאת הטמפרטורות שהם הביאו? :s05: בכל מקרה, תהנו ותגיבו : http://www.dumpalink.com/media/1124623986/How_To_Mess_Up_Your_Computer

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by MS-D,

חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by POD,

בעברית או באנגלית. אם אף אחד לא יודע, אז אולי מישהו מכיר אתר טוב להורדות תירגומים לסרטים מהסוג הזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. בין התאריכים 25-27/02 ייתקים באוניברסיטת ת"א טורניר ענק ב-PES6 בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם התחרות היא לא רק לסטודנטים !!!! פרטים: www.student.co.il

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Black Knight,

שלום שלום. בדיוק היום נזכרתי שיש לי חשבון באתר המכירות בין הטובים בעולם - Amazon.com, ואמרתי לעצמי, "בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואולי אני אמצא שם מוצרים במחיר זול יותר"... שנה שעברה ביצעתי שם הזמנה של איזה ספר (באנגלית), שבאותו זמן לא היה בארץ, והיה אמור להגיע רק בעוד חודשיים-שלוש מהזמן שהזמנתי. בקיצור, פתחתי חשבון וביצעתי הזמנה, וכעבור כמה ימים - אני קולט הודעה על דבר דואר בתיבת הדואר בבנין, שמחתי! אז מה באתי לשאול כאן - אני זוכר שהיה מיסים על המשלוח והמעבר לארץ וכל זה, אבל אני ממש לא יודע כמה זה המיסים עכשיו, או אם יש בכלל. אני מעוניין לקנות משם ציוד היקפי וגיליתי שיש שם מוצרים הרבה יותר זולים מהארץ, אך אני רוצה לוודא שאחרי ההגעה לארץ והמשלוח, זה לא יעלה יותר מהמחיר בארץ…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. שלום יש לי שאלה אני רוצה לדעת בערך מה המחיר לאיחסון שרת בארצנו הקטנה כלומר יש לי שרת u1 ורציתי לדעת כמה זה עולה להכניס אותו על ה iix ואם יש מגבלות מבחינת כמות העלה הורדה ומהירות שלהם

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. יש לי יום ראשון מתכונת ואין לי את המיקוד ואני לא מצליח לימצוא באינטרנט מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by -LosNir-,

שוב משמעמם לי.... הממ פתחתי "שרת" קטן ורציתי לבדוק איך הוא עובד, אז הרצתי עליו שרת רדיו.. כנסו, תשמעו ותגידו איך עובד Winamp: http://losnir.dyndns.org:8000/listen.pls WMP: http://losnir.dyndns.org:8000/ בעיקרון זה מחשב קצת ישן שהייעוד שלו הוא רק שרת (הוא מריץ בנתיים Apache, FTP ואת הרדיו) הכתובת של השרת: http://losnir.dyndns.org/

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. מישהו זוכר את הכתובת? האתר עדיין קיים?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by ReDragon 8000,

שלום...אני חדש כאן

25. Started by Green,

שלום אז לפני איזה חודש וחצי גנבו לי את מספר הICQ המיוחד שלי (991111 תנקמו בו בשמי) וכל דרך להחזיר לי את המספר לא העלה פרי רציתי לדעת אולי למישהו יש מספר ישן שהוא לא צריך עם פחות מ9 ספרות כמו היום או מספר קליט אני רוצה לציין שהמספר שהיה לי לא היה גנוב או משהו. הוא ניתן לי במתנה מחבר שעבד בICQ אז כל מי שיכול לעזור לי אני ישמח ושלחו לי הודעה לפרטי או פה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.