עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר את שם השיר שהכלב בתוכנית "איש משפחה" של עונה 5 פרק 18 שר?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. השיר מופיע בפרסומת לסידרה "עמוק באדמה" המשודרת בערוף XTRA HOT ברשת הכבלים HOT. HELP ME ? PLEASE ? בתודה מראש, קובי.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

יש לי איזה קליפ ואני רוצה לדעת את השם של השיר ברקע איך אני יכול להעלות אותו פה? אני צריך שרת אכסון כמו IMAGESHACK מישהו יכול לתת לי בבקשה מקווה שתוכלו לעזור לי עם השיר תודה מראש טל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NDickler,

שלום לכולם... אני הולך בצבא לקורס נתמ"ם (ניהול תשתיות מערכות מידע) ורציתי לדעת קצת פרטים מאנשים שבטח מכירים לגבי המקומות שמשרתים בהם ובעיקר איפה יוצאים הכי טוב... כל פרט שיש לכם לספר על הקורס ובעיקר על הסדיר ספרו לי....

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by brighi,

שלום, אני מחפש שירות ענן חינמי שאליו אוכל להעלות קבצים, לשתף עם אחרים והפונקציה החשובה ביותר היא לעקוב כמה אנשים נכנסים לקבצים שהעלתי ומתי הם נכנסו (אם אפשר לדעת גם מי, יותר טוב), האם יש שירות ענן שמציע את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עשיתי היום את הבגרות בהיסטוריה ולא הלך לי משהו... בגלל שנות העשרים - איזה שאלות קשות! אז נראה לי אני אקבל בסביבות 80-85, והמגן שלי הוא 100. השאלה שלי היא - נגיד ואני מקבל ציון ממש נמוך בבגרות, והמגן 100, אז משנים את האחוזים של הבגרות והמגן לטובת הבגרות? אני הבנתי שזה 50-50, ואם יש הפרש גדול בין המגן לבגרות של נגיד 25 נקודות - אז זה הופך ל30 אחוז מגן ו70 בגרות. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 8.1k צפיות
  7. למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by Bebush,

אצלי בעבודה אנחנו מעבירים כרטיסים (כניסה ויציאה) ויש אצלנו כרגע בעיה בעבודה עם אנשים שמושכים שעות ואומרים שהולכים לקצץ להרבה אנשים הרבה שעות. עכשיו אני רק התחלתי לרשום שעות כניסה ויציאה לפני שבועיים בערך ואני כבר עובד שם חודש. אז רציתי לדעת אם מקום העבודה חייב להראות לי על פי בקשה שלי את הדוח שעות שלי, כניסה ויציאה..?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי: קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport. לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק. דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by artyom,

אתם יודעים איפה אפשר למצוא דוגמאות ל"חריטה" הזאת שעושים מעל האוזן? ואיך זה נקרא? תודה

• 47 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

מה ראשי התיבות של מצו"ק?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  13. Started by MightYaad,

למישהו יש מושג אם תלפיות זה פיתוח נשק? ואיזה עוד תפקידים של מחקר ופיתוח יש בצה"ל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by שמואלל,

שלום, ראיתי פעם שמישהוא הביא תאתר הזה (קישור)של גוגל שמפרש אתרים כמו nazgol אכשיו אשמח עם מישהוא יביא לי תאתר של גוגל שמפרש תודה שמואל.

15. אהלן חברים, חבר משפחה קנה בחו"ל לבקשתי תנור חימום חשמלי שאין להשיג בארץ . עלות המוצר הוא 800 דולר . משקלו 45 ק"ג . השאלה שלי האם הוא יצטרך לשלם מכס או לא ? שמעתי שישנה אפשרות להגדיר את המוצר כ"מתנה" בצורה חד פעמית ואז לא יחול עליו תשלום מכס . האם זה הנכון? ואם לא איך ניתן לדעת כמה אצטרך לשלם ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by nore0,

http://video.google.com/videoplay?docid=3099970337492312880 מאיפה אפשר להשיג ת'לא מצונזר (אין באימיל הורדתי מלא וכולם מצונזרים)

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by ac1240,

רציתי לדעת איזה יום גיוס זה ב 18 למאי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Screw_Master,

1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...

20. קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by INON,

אתמול הזמנתי מחשב מהעיר שלי, וכשהראתי לבעל החנות את המפרט הוא לא האמין לי למחירי הזכרונות, (את רוב המפרט לקחתי מK.S.P) ואת הזכרונות מIQPC, השאלה שלי היא אם באמת המחירים שלהם אמיתיים, האם מישהו מחברי הפורום הזמין זכרונות מהם? אם הם נותנים אחריות, אם הם אמינית, ואיך זה שהזכרונות שלהם מתומכרים בשליש מחיר מKSP?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. קיבלתי הזמנה ליום הפתוח הזה של העתודה אבל אין לי כוח ללכת רציתי לדעת אם "קוראים שם שמות" ;D ורושמים מי הגיע ונרשמים שם או שאני יכול לוותר על התענוג

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  23. חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  24. כמו שאתם רואים בתמונה יש 2 גגות הגג היותר נמוך זה הבית שלי והגג היותר גבוה זה של השכנים שצמודים אלי את הגג בנינו לפני שבועות אחדים והישתמשנו בקיר של השכנים שלי כמו שאתם רואים בתמונה השאלה שלי כזאת.. האם הם יכולים איכשהו לחייב אותי על זה מבחינה חוקית? יש איזה בעיה עם זה שהישתמשנו בקיר שלהם כדי לבנות את הגג? http://img229.imageshack.us/img229/7279/img0065x.jpg

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  25. שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.