כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא מצאתי לה תשובה. כל הזמן אני רואה באתרי מכירות (וואלה שופס, פי 1000 ועוד) מכרזים על כל מיני מוצרים. סתם לדוגמא עכשיו, בא לי מסך חדש למחשב. אני מדפדף 2 שניות, מוצא מסך תותח במכירה פומבית, הצעות החל מ-1 ש"ח. כתוב שיש כבר איזה 27 זוכים, ושהמכירה נסגרת ממש עוד כמה שעות (דוגמא שעכשיו באמת בדקתי.. לא סתם המצאתי). זה באמת הגיוני שאם אני אתן עכשיו הצעה סתם לדוגמא של 50 ש"ח על המסך מחשב הזה, אני באמת אקבל אותו ב-50 שקל? או שהמכירה תמשיך עד שכל ההצעות יגיעו לאיזה סכום מינימום מסויים שהאתר מסתיר? או מה?? איך זה עובד?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות.. רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אמא שלי שלחה לי IPOD NANO מארה"ב, אני כמעט בטוח שמכס יגלו ויתנו לי לשלם מס על המכשיר. אני רוצה לדעת כמה דברים, לפי מה שהבנתי אתה משלם את המס לפי כמה שהמוצר עולה בישראל, רק שאני לא יודע כמה אחוזים :s05: ברגע שאני מקבל הודעה שהמכשיר הגיע לארץ ואני אצטרך לשלם מס, המכשיר עדין יגיע לסניף הדואר ומשם אני יכול לאסוף אותו + לשלם מס (אם צריך)? או שאני צריך לנסוע לשלם קודם ואז רק לקבל את המכשיר בדואר?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. אתם יכולים להמליץ לי על מקום מסויים ומסלול מסויים ? אגב המטרה שלי בסופו של דבר היא להשתלב בחברת הייטק (ובבקשה אל תגידו לי שללא תואר רלוונטי זה לא שווה) תודה !
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המעבדות בהן אפשר להעביר מדיה של קסטות עם אודיו לדיסקים באופן הכי איכותי? אני מתכוון FLAC או משהו בסגנון...(WAV גם) מישהו יודע בכלל את המושג של המעבדות הללו? מה השם הרשמי שלהן? יש חברות מסויימות בארץ? היכן יש סניפים ואיזה מומלצים? המחיר יכול להיות יקר אז עדיף בבית?? אני רוצה להעביר באופן הכי איכותי - בחדר מסנן רעשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין. רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'. אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל? כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט). שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק? העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות. בתוד…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתנדב כל יום בין השעות 8:00 - 16:00 בביה"ח ומחפש עבודה לשעות אחר הצהריים. העניין הוא שאני צריך לעבוד בלי תלוש כלומר "שחור".. עכשיו האופציות שיש לי הן כנראה מלצר באולמות או קייטרינג הבעיה היא שאני לא מוצא עבודה. אני מעדיף לעבוד בקייטרינג אבל אני לא מוצא משהו רלוונטי לאשדוד. אם יש פה מישהו שמכיר קייטרינג שצריך עובדים באשדוד ויכול לתת לי מס' טלפון או שם אני אשמח. או בכלל הצעות אחרות. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , קניתי יונדאי אלנטרה 05 משומשת לא מזמן ושמתי לב שהמצית עובד אבל רק אם לוחצים אותו למשך כמה שניות ולא קופץ החוצה בלי שצריך ללחוץ אותו,וזה גם מסוכן . עכשיו זה לא שאני מעשן אבל רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה ברכב הזה. Thank you come agian
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להתקבל לאבטחה בתחנות רכבת? זו חברה פרטית? של הרכבת? עם מי צריך ליצור קשר?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו מכיר משחק כזה שאתה ראש המששלה של הדינה כול שהיא ואתה צריך לנהל אותה. למשל אתה בוחר מדינה ומנהל אותה וזה... מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המשחק ה"מקורי" שקידני סטון (אאל"ט) הביא לפני כמה שבועות\ חודשים: http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ עכשו, יצא לו עידכון- http://www.candystand.com/play.do?id=17995 הבעייה: אני לא רואה את המשחק\ לא יכול לשחק! איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה על כל הסרטים כמו איירונמן רובוטריקים אקס מן החדש . לפתח משחק לוקח די הרבה זמן . אז איך זה שחודש+- אחרי שיוצא הסרט אז ישר יוצא עליו משחק שקשור לעלילה של הסרט ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.amazon.co.uk/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_1?ie=UTF8&asin=B000UE28CE&seller=A1F8YGP86NG3IP כאן הם פירטו את העלויות. ישראל נכנסת בrest of the world כי היא לא מופיעה בשום מקום אחר. אז: Rest of World ETA 8 - 12 days per Item £0.00 per Weight (kgs) £4.00 per Shipment £12.00 כמה יעלה משלוח לפריט ששוקל חצי קילו? (כולל קופסא כמובן - נטו). תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה ימים איש זקן הולך עם משקפיים שמכסות חלק גדול מהפנים והעדשות היו שחורות, אני די משוכנע שזה משהו רפואי אבל מעניין אותי לדעת מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות: 1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4). 2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום? 3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף). 4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הבגרות במתמטיקה ,אני ממש מצטער אם זה לא המקום, אבל חיפשתי בכל האתרים לראות אם אפשר לשאול שאלה כזאת ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי. אז ככה, אני עשיתי השנה 4 יחידות מתמטיקה(כיתה י'). קיבלתי במגן 77 ציון טוב ביחס לשאר הכיתה שלי(אני לומד בהקבצת "4,5 יחידות יש הקבצה גם גבוהה יותר של ילדי 5 יחידות באמת) בכל מקרה אחרי שכל השנה היה לי רע במתמטיקה קיבלתי ציונים לא טובים כמו השאר, לקראת הסוף עליתי וקיבלתי כמו שציינתי מקודם מגן שהייתי יחסית מרוצה ממנו. בכל מקרה לבגרות הגעתי יחסית עם בטחון אבל לא הלך לי טוב, לא לקחתי את זה כל כך קשה כי היה לי את מועד ב. בסופו של דבר גם במועד ב לא הלך לי טוב(סיכוי טוב שאני נכשל בשניהם) עכשיו אני מצוברח מאז די הרבה, זאת אומרת אני לא חושב על …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה זמן אדם נחשב לנהג חדש אם הוא הוציא רישיון מעל גיל 24? עד כמה שידוע לי, חברות הביטוח מחשיבות נהג חדש למשך שנה, אבל את השט של ה"נהג חדש" צריך לתלות במשך שנתיים... מישהו מכיר את הנושא קצת יותר טוב במיקרה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הזמנתי למעבדה מוצר שראיתי בזאפ היום לאחר יומים התברר שבעצם אפשר להסתדר בלעדיו. מחיר המוצר 165 ש"ח והמחיר כולל משלוח בדואר רשום. המוצר כבר נמצא בידי הדואר. האם ניתן לבטל את העסקה? אם כן, מה הנוהל , וכמה עלי לשלם?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ וידיאו מסוים בגירסא 720p.HDTV.x264 כתוב שבשביל לראות אותו: התקנתי את כל התוכנות, אבל אפשר הסבר מה לעשות עכשיו? שמתי לב שאף אחת מהתוכנות אינה נגן מדיה, אז בעזרת איזה נגן אני מפעיל את זה? מה עושה כל אחת מהתוכנות והאם צריך להגדיר משהו או שהן עושות זאת אוטומטי? והאם אפשר לנגן את הקובץ גם במחשב שהוא לא כפול ליבה עם 512RAM? תודה
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-