כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
כיוון שלא הולך לי טוב באחקטרוניקה היצאו לי לעבר למגה חדשה, מכטרוניקה, בבית הספר שהיא תהיה רק שנה הבאה אמרו לי שיש לי ציון של 65 ואם אני יעבור למכטרוניקה אז יהיה לי ציון של פלוס שלושים נקודות וששם בכלל יהיה לי יותר קל. השאלה שלי היא האם כדאי לי לעבור? אני ישמח לקבל תגובות מאנשים שכבר לומדים את זה. ולדעת מזה בדיוק. אמרו לי שבשביל האוניברסיטה זה אותו דבר ויהיה לי אותו בונוס (איזה בונוס בדיוק זה?) אבל אני יותר רוצה ללמוד אלקטרוניקה מאשר מכטרוניקה אבל במכטרוניקה יהיה לי יותר קל ואחר כך אם אני ירצה אני יוכל באוניברסיטה ללמוד אלקטרוניקה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה. אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידנית אולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחלוק איתכם שיטה יעילה ביותר לאחסון דיסקים. כבר זמן מה, אני מחפש דפים מיוחדים לקלסר שאפשר לשים בתוכם דיסקים (הכוונה היא למעטפות של דיסקים שאפשר לחבר לקלסר). ואתמול מצאתי את זה בטעות ב'אקדמון' שבקמפוס של אוניברסיטת גבעת-רם. כמובן שהסתערתי על המדף, וקניתי כ-6 חבילות של 30 דפים (כאשר כל דף מחזיק 3 דיסקים), רצתי הביתה והתקנתי את הדפים בקלסר מיותר שהיה לי. השיטה הזאת מאוד מאוד יעילה וחסכונית, לפי החישוב שאני עשיתי חסכתי בכ-50% מהמחיר הרגיל של "מזוודה" של דיסקים. מקווה שהמידע יעזור לכם, --Vega.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרות "Prepare to be amaze" ועוד ..., קצת מזכירות לי קמפיין של סרט חדש. אולי מטריקס 3? :lol:
-
אני מופתע שאף אחד לא פתח ת'רד על זה...טוב אז אני יפתח לdriverHeaven יש את הטרילר למטריקס שלוש "matrix Revolutions" http://www.driverheaven.net/#article_2516
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהההה... החיים טובים! איך אני נהנה מהמחשבה שאני לא אשמע מהמקצוע הזה יותר אז אני אגזול קצת מהזמן שלכם ואפריע לכם בזמן שאתם זורקים ביצים על מכוניות מרוב שימחה, ותיכתבו פה על איך היה במבחן ועל המוזרויות של המורים למיתוג. ד"א- יש לי שאלה... רוב האנשים לומדים מיתוג י'-יא', כי אנחנו למדנו רק י'...
-
- 57 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר עכבר רגיל של מחשב (USB כמובן) ל PS2 ? ו שהוא יפעל טוב. (אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
enjoy ! http://www.israeli-weapons.com/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שצריך גם לראות את הסרט וגם לראות את המשחק כדי לקבל את הסיפור "השלם" על החלק השני של המטריקס, אז רציתי לשאול, מה צריך לעשות קודם, לראות את הסרט קודם והמשחק הוא כאילו ההמשך של הסרט, או ההיפך ? או שהם בכלל נמצאים במקביל ולא משנה מה אני יעשה ( ישחק או יראה את הסרט ) קודם ? פשוט אני לא רוצה לפספס את החוויה בגלל שטות כזאת. ;D :smoke:
-
- 42 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני חייב להודות שזה הפורום שאני מרגיש בו הכי "בבית"... כן, אני נהנה ומתעניין בחומרה ומחשבים ואוברקלורינג ושאר מיני מזונות, אבל מה שבאמת מרתק אותי זה תרבות (ספרות, מוסיקה וסרטים)... ועכשיו שעברנו את ההקדמה ההומואית(מודה באשמה), למה שלא כל אחד יכתוב את 15 המוסיקאים\להקות\הרכבים\תזמורות האהובים עליו אז בשבילי זה: ברוס ספרינגסטין - פשוט אחד מכותבי השירים המוכשרים בהיסטוריה של הרוק, לצערי לא מוערך כראוי בארצנו מיילס דייויס - נגן הג'אז האהוב עלי. חצוצרן מוכשר בחסד עליון, מרגש, עמוק, מתוחכם, חכם. גובל בשלמות סטיבי ריי ווהן - גיטריסט ענק, אולי המוסיקאי בלוז הכי גדול אי פעם העורבים הסופרים\סופרים עורבים (counting crows) - להקה מעולה. מוכרת בציבור עם הלהיט מר. ג'ונס, אבל יש לה עוד …
-
- 60 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי אין מכס על מוצרים שעולים מתחת ל200 דולר... והפלייסטיישן עולה 180 דולר, אז למה לעזעאל הוא עולה בארץ 1700 שקל?? אני מבין שרוצים להרוויח אבל לעשות על זה 800 שקל? אולי מישהו פה יכול להפנות אותי ליבואן כדי לקבל גם תשובה ממנו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הקולנוע בנהריה אם זה משנה.. האתר של גלובוס לא מעודכן ושווה לתחת, ואני לא יודע איך להזמין מראש, המענה האוטומטי נותן להזמין רק לשבוע הקרוב אני חושב... אז למישהו יש מושג איך? אולי מישהו כבר הזמין? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-