עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

היי עכשיו אני בכיתה יב,לומד במגמת שיווק,ובנוסף אני לומד ניהול התיפעול הציונים שלי במקצוע הזה טובים מאוד,בבחינה האחרונה הוצאתי 89,מה שאומר אם אני רוצה אני יכול עכשיו,מציעים לנו מאורט חנה סנש בחיפה להמשיך לימודי המשך מה שאומר יג-יד לעשות תואר של הנדסאי תעשיה וניהול ולעסוק בתחום הזה בצבא אני לא יודע אם כדאי ללכת על זה,אין לי ניסיון עם זה ואני לא ידוע אם אני אפול בפח זה כדאי?זה לא יחסום לי בעתיד אם אני ארצה ללמוד תואר ראשון במשהו אחר ולאו דווקא בתחום הזה,אלא בתחום כמו תקשורת? חוץ מיזה לא צריך קצת שיחרור אחרי סיום התיכון? תנו דעות תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by 00000,

בד"כ בהתחלה ובחזרה מהפרסומות

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by shuy,

אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by mrsegev,

חזרתי מהמילואים ואיתי הסטריפים. תהנו. http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/easy-money-party-part-2-8.html

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_hi_te/hackers_state_department;_ylt=As2KP8tMd1FbUNJpc.GD_6MjtBAF רגע, זה אחרי פנטגון ?? הבא בתור ?? MICROSOFT והPATCHES שלה.... :lol:

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by Dark Respect,

ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?

9. מה שכתוב בכותרת

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by liiight,

בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן). http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by solidus,

עובד ביום שישי?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Holography,

http://www.ynet.co.il/homec/0,7340,L-1722-17977-20241047,00.html

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by gal1,

יש שיר של nelly שהולך משהו עם ohhh oh oh oh hooo ohhh חחח משהו כזה מישהו אולי מכיר?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  14. איך מסדרים את זה?תודה נכנסתי כבר לשפות ולא עזר

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by DannyBoy1904,

אני צריך את השם של השיר והזמרת שיש בפרסומת של הנייר טואלט עם הלבבות! שלא תחשבו שלא חיפשתי בגוגל! הדבר היחיד שמצאתי זה Shifty - Ez cuz you're beautiful וזה אכן השיר או לפחות הפזמון אבל זכר שר את השיר ויש קטעיר ראפ כאלה ! קיצר אני מחפש את מה שיש בפרסומת! מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/opening_hours_09-10.2011?opendocument היום (28) - סגור - הבנתי נכון? מחר - לא כתוב כלום, פתוח? אבל מחר חג לא? ומה לגבי שישי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …

18. Started by IlanF,

http://www.candystand.com/play.do?id=18047

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  19. : ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער

21. שלום לכולם, לקראת פסח והיומולדת שלי החלטתי לפנק את עצמי בדברים שונים וביניהם הדברים הללו (התקציב שלי הוא 3K גג אחרון ביותר): *כרטיס קול XtremeMusic עבור הFX6021 שלי - מחו"ל כנראה. *אוזניות PX200 עבור הMP3 שלי -מחו"ל כנראה. *מסך Viewsonic VX724 עבור העיניים שלי -מהארץ כנראה *מצלמה Canon A610 עבור התחביב החדש שלי. *קירור לכרטיס מסך Zalman VF900-CU עבור שקט נפשי + אוברקלוק עתידי -לא יודע מאיפה. השאלות שלי הן: מה לא כדאי לקנות מחו"ל?.. ומה אתם הייתם קונים בתקציב הזה?

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by stone cold,

אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  23. זה די נפוץ כאן באתר ולא הצלחתי למצוא. אשמח להסבר.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפתוח חשבון חדש, אבל כשאני מנסה להוסיף את הכרטיס, הוא אומר לי שאי אפשר מכיוון שהוא כבר רשום בחשבון אחר (כנראה אחד שפתחתי לפני שנים ), ישבתי שעה על שיחזור אימייל, לא העלתי בחכה דבר. מה אפשר לעשות? הם יכולים למחוק לי את הקודם כדי שאפתח חדש? תודה ענקית! :-\

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים