כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי אני גר בגולן ואני מחפש חנות זולה ואמינה כמה שיותר קרוב לבית שלי, יש עוד חוץ מTMS? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=126020685 חחח תראו איזה השפלה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
על איזה דומיינים + איכסון - 500MB(המקום לא באמת משנה),mySQL ,PHP - אתם יכולים להמליץ לי? אני צריך כאלה שיהיה אפשר שלם בעמצאות כ.אשראי רגיל (לא בין לאומי) תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 21 אינץ עד 1000 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום! אני עושה פרוייקט על רומיאו ויוליה ויש לי משימה לקחת כמה ציטוטים ולהגיד מה ה"theme" המשותף ביניהם ומה זה אומר על האמונות בתקופה האליזבנטית (בתקופה של המלכה אליזבט ה-I). בקיצור אחד מהציטוטים (הבעייתי ביותר עבורי) הוא הנ"ל: Is she a Capulet? O dear account! My life is my foe's debt foe אני יודע שזה אומר יריב, יענטו אוייב. עכשיו, מה זה ה-account הזה? ומה הכוונה ב-foe's debt? למי שרוצה לראות מה ה-context, הנה הסצינה מתוך המחזה: http://www.clicknotes.com/romeo/T15.html תודה רבה רבה רבה רבה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שימו לב לא עוד איזה חרא שנותנים זאת דרך אמתית להרוויח כסף באיטרנט הפתיע הרבה אנשיים בארץ אפילו היה כתוב על האתר הזה ב YNET אפשר לקרוא עוד פה: http://planet.nana.co.il/periii/money2/money2.htm
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שמסכימה לכתוב בחשבונית דברים שאומרים להם... מישהו מכיר אחת כזו?? (עדיף לשלוח במסר את הפרטים אם אתם מכירים) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב,סליחה לא ידעתי שאסור לדבר פה על בעיות עם אתרים. --נמחק--
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תודה למשיבים (השאלה היא איך זה נקרא ביוונית...)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
משהוא זוכר אך קוראים למשחק הזה שצריכים לבנות לונה פארק משחק די ישן אבל אהבתי אותו
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט אתמול והבנתי שאני צריך לראות אותו עוד 10 פעמים בערך כדי להבין. אני מנסה לפתח בעצמי את היכולת לחשיבה רב מימדית, אבל המניעים בסרט פשוט לא מובנים.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ככה, בספטמבר מתחיל י"ג, ובאמצע ספטמבר אני טס לחו"ל. יש סיכוי שיעשו לי בעיות ביציאה מהארץ? אני צריך איזה אישורים או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
ולא האתר www.411.co.il
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מצאתי רק בNewegg את הכרטיס אבל הוא הדגם של סלוט אחד אני מחפש את זה עם ה2 סלוטים. כאילו זה 2 מאווררים על הכרטיס (כמו הגירסה של הGT). חייב שהחנות תהיה בUS ושזה יהיה GOLDEN SAMPLE תודה. הכרטיס
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 האזנה איכותית! 8)
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-