עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

בכל ההשערות שראיתי היה: 5.11 6.11 8.11 וכדומה. אבל הגיוס של ה7.11 לא היה. מישהו יודע לאן זה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by IG,

אם אני מגיע לת"א ברכבת, באיזה תחנה אני צריך לצאת ואיזה קו אוטובוס אני צריך לקחת (ומאיפה) כדי להגיע לבקו"ם? אם אפשר תציינו גם כל כמה זמן האוטובוס מגיע וכמה זמן לוקחת הנסיעה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lirux,

אני טס היום לתורכיה. רציתי לדעת אם יש בדיוטי פריי או באיזה חנות בטרמינל חנות עם חלקי מחשב (אני צריך כרטיס קול) אז יש או אין?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by DeepPurple,

מדוע בצד האתר בפרטים אודות המשתמש כתוב לי MSI 7.0 או משהו כזה? הרי בעצם אני משתמש באקספלורר 8. אשמח לקבל עזרה. אני חדש אז תסלחו לי על הבורות

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  5. האם זה נכון שהחוק הזה בוטל כאילו כמה אנשים סיפרו לי שכבר לא שמים לב לחוק הזה והחוק הזה כבר לא קיים ואחד שאל שוטר שאמר שאין יותר את החוק הזה אבל לעומת זאת יש את אלה שאומרים שהחוק תקף עדיים..... גם פול אנשים סיפרו לי שעצרו אותם שוטרים כאשר הם נוהגים עם יותר משני אנשים והמשטרה פשוט התעלמה מזה ולא עשתה כלום, אפילו לא הזהירה אותם לגבי זה אז מישהו פה יודע את התשובה? :jump: תודה

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by chris_u16,

אני תוהה אם ניתן לקבל אישור אם קיבלתם את הדוא"ל עם התשובות והאם אני משתתף בהגרלה או לא. (אחרת איך אני אוכל לדעת שלא קרתה איזו תקלה?) שלחתי את התשבות ובנוסף ציינתי את הנ"ל אך לא קיבלתי כל תשובה.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. היי... קיבלתי מהפסיכיאטר מכתב על הורדת פרופיל ל45 נפשי.. הוא כתב: "חיילת בת 19.5 מראה תמונה קלינית של מצב דיכאוני לא מג'ורי עם פגיעה משמעותית בתפקודה והסתגלותה,פעם שנייה בחייה. משבר ראשון בגיל 15 עם ניסיונות לפגוע בעצמה. במצבה לא מתאימה למערך הטכני וזקוקה לתפקיד קל ופשוט וקרוב לביתה. הוסבר שעליה לפנות לעזרה לאחר שיבוץ לבסיס קבע." סעיף ליקוי 32755 מצב דכאוני. וכתוב בהתרשמות\הערכה קלינת: מתרשם מקיומה של מצוקה נפשית חמורה,אין אפשרות להמשך שרות כפי שהוא כיום,יש צורך בהפנייה למומחה.. עכשיו ככה... בשני יש לי ועדה רפואית שצריכה לחתום לי על הפרופיל 45 נפשי. מה הסיכוי שיחתמו לי על הפרופיל? ומה עושים בועדה הרפואית? ולאחר שיחתמו לי על הפרופיל אז מה קורה? ישר אומרים לי א…

• 7 תגובות
    • 10.3k צפיות
  8. מותר להוריד סדרות כמו לוסט מהאינטרנט? כי לא כתוב בהתחלה זכויות יוצרים כמו בסרטים רגילים.. וגם כבר שידרו את זה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by ForresT,

היי,שאלה קצת טיפשית מהסיבה הפשוטה שבחיים לא הזמנתי שום דבר באינטרנט,קל וחומר מאתר בחו"ל.. אני מעוניין להזמין את האלבום הבא: http://www.amazon.com/Gods-War-Manowar/dp/B000MQ3U5O/ref=pd_bbs_sr_1/102-9984558-4236902?ie=UTF8&s=music&qid=1186656212&sr=8-1 המחיר הוא 13 דולר. כמה אמור לעלות משלוח לארץ,תוך כמה זמן זה מגיע ומה המחיר הסופי? תודה מראש.

10. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה : http://www.amazon.com/SAPPHIRE-VAPOR-X-4870-DVI-I-RETAIL/dp/B0022E85J0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247258682&sr=1-2 בארץ הוא עולה 955 ויש עליו 3 שנית אחריות השאלה שלי היא קודם כל זה שווה את ההפרש ??זה יוצא כמעת 170 שקל הפרש... ודבר שני האם אני צריך לשלם על זה מכס או מיסים ??ואם כן כמה ??

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. הי, אני שוקל להזמין את ה- Razer Black Mamba 2012 מ- Amazon ב- 120$ כולל משלוח. - http://www.amazon.com/Mamba-Elite-Ergonomic-Wireless-Gaming/dp/B0054JGGGY/ref=lh_ni_t אני יודע שאני אצטרך לשלם מע"מ ולפי החישובים שלי בסופו של דבר אני אמור לשלם 520 שקל. בארץ המקום הכי זול שבוא אני יודע שאפשר להשיג אותו זה אצל KSP ב-600 שקל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892 השאלה היא אם אולי אני מפספס משהו ואולי בגלל השידור של העכבר יעצרו לי אותו במכס (למרות שמוכרים אותו בחנויות בארץ, נראה לי שכבר היו מקרים מעולם). למישהו היה כבר ניסיון עם הזמנה של דבר כזה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by BedB0y,

התקשרה אלי מישהי היום מאיזה חברת החזרי מס, אמרה שמצאה את הטלפון שלי באינטרנט כשחפשתי עבודה (באמת חפשתי בזמן האחרון..) מישהו מבין בדברים האלה? שווה לקחת שרות מיועץ מס? היא אמרה לי שהם לוקחים עמלות רק אחרי שאני מקבל את ההחזרים האם יש דרך לעשות את זה לבד? בלי כל מיני יועצים. ובלי קשר, כל העסק הזה נשמע לי מפוקפק..

13. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה יותר כללית, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם, אבל אני חושב שכאן זה הפורום המתאים כי פה מציעים מפרטים מאתרים שונים. השאלה שלי היא בעצם על החנויות והשרות שהם מביאות, לדוגמא ivory ידועה כחנות שהשירות שלה לא כל כך טוב ואפילו על הפנים ולכן עדיף שלא להזמין מהם. אז רציתי לדעת על חנות/אתר ספציפי , שנקרא iqpc.co.il . הם עושים בעיות עם אחריות וכאלה או שיש להם שירות טוב ואמין ? ואם יש לכם ניסיון עם אתר טוב שנתנו לכם שירות טוב, אשמח לקבל. ד"א לי יש אחד והוא נעה מחשבים, הבעיה היא שהם מוכרים דיי יקר (כנראה שעל שירות גם משלמים ברוב המקומות) תודה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  14. שלום. בבית הספר ביקשו מימנו לברר מאיפה בא הרעיון של הטלאי הצהוב יותר נכון למה דווקא הצבע הצהוב מצאתי שגם לפני גרמניה הנאצית נתנו ליהודים את הצבא הצהוב בתור יהודים היו מסמנים את החניות ורכוש בצבע צהוב מישהו יודע למה דווקא הצבע הזה ומה הוא מסמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by xtract1,

יש לי פיירפוקס 1.5. שורת הטאבים היא למעלה כמו שמוצג בתמונה הראשונה.. אני רוצה להוריד אותה למטה כמו שמוצג בתמונה השניה,ליד שורת המשימות (התחל) אם אפשר אז איך עושים את זה? נ.ב אם זה לא הפורום המתאים אם אפשר רק להעביר אותי לפורום המתאים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום. אני בשבוע הבא הולך לצו ראשון ויש לי שאלה לגבי המבחנים הפסיכוטכניים שבעצם מהווים אחוז נכבד בקב"א. השאלה שלי היא איזה בדיוק מבחנים עושים שם? איזה תרגילים? והאם יש צורך להיערך לזה? הבנתי שחלק מהמבחנים שם הם תרגילים בנושא אנלוגיה מילולית ואנלוגיה צורנית, איפה אני יכול לתרגל את הנושאים האלה? כדי שאני יבוא ערוך ומוכן לתרגילים. תודה רבה ולילה טוב

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שמישהו שמגיע מUS עוד כמה זמן יביא לי אוזניות שהמחיר שלהן בחו"ל הוא 50$ הוא יצטרך לשלם על זה מכס? זה משנה מה המחיר של זה בארץ? (550) אפשר שהוא יביא את זה באריזה המקורית ויצהיר על זה ולא יצטרך לשלם? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by lioryb,

בכל המפרטים שאתם בונים באתרים כמו SKYPC או NOAPC ועוד כמה, שראיתי, מופיע סעיף של בדיקות מאמץ של 24 שעות. אילו בדיקות נהוג לבצע?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. פעם מישהו אמר לי שאפשר שישלחו לך משהו ושאתה תשלם עליו רק שזה מגיע אליך, הוא אמר לי שקוראים לזה גוביינא. אתמול שאלתי את אבא שלי מה זה גוביינא הוא אמר לי שזה שזה משלוח שהמקבל משלם עליו ולא השולח. השאלה אם אני משלם על זה רק שזה מגיע אליי כי להורים שלי יש בעיה עם משלוחים ולתת כרטיס אשראי וזה, ואני רוצה לקנות משהו שיש אותו רק בנועה אז בבקשה בבקשה תענו ! תודה רבה ! היתקשרתי אליהם, אפשר !!!!!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by dj_horse,

שלום! אהבתי את הסדרה וראיתי את סוף העונה ה 2,ורציתי לדעת אם תגיע עונה 3, ומתי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yuvalki,

אני טכנאי PC עם תעודה ואני מעוניין לעשות את ההסמכה A+ במידה ואני לא בפורום הנכון אנא הפנו אותי בבקשה לאן שצריך הייתי מעוניןן לדעת איפה להבחן היכן ניתן להשיג חומר לימוד או לחילופין היכן אני יכול לחפש בעצמי כמה מבחנים יש ? ובאיזו שפה הבחינות כי שמעתי שזה בעברית תודה יובל

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  22. שלום רב, אני מעוניין לבצע הסמכה של מיקרוספט של טכנאי PC האם אפשר לעשות רק את ההסמכה ללא הקורס? ולשלם רק על הבחינה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by unknown,

של Brian W. Kernighan ו-Dennis M. Ritchie יש חנות בארץ שמוכרת אותו? או לחילופין יש למישהו פה את הספר יד שנייה ורוצה למכור?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הקטע עם פאמלה אנדרסון, בסוף, זה הייה אמיתי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.