כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום , נרשמתי לחודש ניסיון באמזון פריים ארה"ב בשביל לבדוק מה זה נותן ויש לי כמה שאלות : - אחרי שנרשמתי לאמזון ארה"ב עברתי לאמזון אנגליה וראיתי ששם אין לי פריים , האם צריך להירשם לפריים בכל מדינה בנפרד ? - ראיתי שללקוחות פריים יש מלוח חינם , האם זה תקף גם לישראל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לקנות logitech x-540. בארץ המחיר הנמוך ביותר הוא 570 ש"ח, בעוד ובB&H הוא 80$ אני מכיר מישהו שיוכל להביא לי את זה משם, אך השאלות שלי הן: האם הוא יצטרך לשלם מכס+מע"מ? האם בכלל צריך להצהיר על זה? האם כדאי לקנות מוצרים כאלו מחו"ל? ולשלם על אחריות (10$ לשנתיים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני טב עוד כמה ימים לחו"ל ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בדיוטי פרי מכיוון שבאנגליה שלשם אני טס זה בטוח יהיה יקר מהארץ(תקנו אותי אם אני טועה). בכל אופן אני לא יודע איך אני יכול לדעת אם יש להם את הדגם שאני רוצה במלאי שהוא OLYMPUS C740ULTRAZOOM , או בכלל מה יש להם במלאי שאני יוכל לעשות סקר שוק לפני. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בקצרה, אני מעוניין להזמין בגד, האם אני אשלם מכס או מע"מ על הבגד דרך משלוח USPS Express Mail International ? עלות כוללת משלוח היא 66$. אופציה ב': משלוח דרך USPS Priority Mail שהעלות הכוללת תעמוד על כ63$. כמובן שאני מעדיף את משלוח האקספרס כי ההפרש לא משמעותי.. השאלה אם אצטרך לשלם מע"מ/מכס בגלל שזה אקספרס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מוצר מאיביי שעלותו 70$ + משלוח 42$. סה"כ 112$ שאלתי את המוכר אם הוא יכול למכור לי את הכל בעלות כוללת של 85$ והוא ענה, Okay just purchase it I will send you an invoice לא הבנתי איך כל התהליך הזה מתבצע? איזה חשבונית הוא צריך לשלוח לי,יש זיכוי כלשהו או מה ? עד היום פשוט קניתי רגיל (פייפאל) מבלי שעשו לי הנחה כלשהי לכן אני שואל.. תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו על זה טריליארד פעם אבל לא מצאתי על זה תשובה.. » מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים. מה הכוונה אינו כולל מיסים? (על איזה מיסים מדובר אלה שבישראל/ארה"ב?)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
דבר ראשון, על הז שלי שזה "ישן". השאלה: מה הקטע של ריבר? אני זוכר שבסרט "סרניטי" הסבירו פחות או יותר מה עשו לה, אבל אין לי כוח לראות אותו שוב, אבל אני רואה עכשו את הסידרה ונמאס לי מזה שהקטע הזה לא מובן :-\ תודה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
האם אני יכול לפתוח חשבון PERSONAL ושיעבירו לו כסף מחשבון אחר(שאולי גם לא מאושר בכרטיס אשראי) ולקנות עם זה באי ביי?(ללא השמה של כרטיס אשראי או חשבון בנק)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת משהו. seedbox יכול להעלות רק טורנטים או שאני יכול להעלות עם זה קבצים לשרתים כמו Mega,fileflyer? כי אני רוצה להעלות קבצים ששוקלים עשרות GB לאיזה שרת הורדות (לא טורנט) ומהירות העלאה שלי היא נמוכה מדי. יש למשל תוכנה כזאת: http://z-o-o-m.eu שאפשר להעלות איתה למאות אתרים של מארחי קבצים (כולל fileflyer וכו') אז אם אני אתקין את התוכנה הזאת ב-seedbox, אני אוכל להעלות איתה קבצים לשרתים שארצה? תודה מראש. נ.ב אם טעיתי ו-seedbox קשור רק לטורנטים, אז קיים משהו שאני יכול לקנות שיעלה במהירות גבוהה ביותר קבצים לאתרים כמו Mega, Fileflyer וכו'? או שלא קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתקינים לי YES ביום חמישי... לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר... איזה פתרונות יש? האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)? רעיונות נוספים מישהו?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי האם זה נכון שכדי שאבן ירקן ניו זילנדית תהפוך לירוקה צריך לשרוף אותה? אם כן, באילו תנאים? תודה מראש, בני
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן. היום זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לנסות את הסודה של אווקה נובה. למי שכבר כן ניסה- אומר להיות לזה ריח די חזק של ביוב וטעם טיפה חלש יותר, גם כן של ביוב? ברשימת הרכיבים יש גם גפרית, אבל מצד שני יש את אותה כמות במים הרגילים שלהם (שהם בסדר). זה אמור להיות ככה או שזה איזה פגם בייצור? תודה וליל"ט.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אם רכשתי מוצר של חברה X ויש לה נציגות בארץ, אני יכל לגשת לחברה למימוש האחריות ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השיר everytime we touch (של קאסקדה): לשיר יש מלא גרסאות... המקורי זו הדאנס ויש לו גם גרסת SLOW (עם פסנתר ברקע וכו')... קיצר, הגרסאות האלה - רק רמיקסים או הקלטות שונות?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה לראות את הסרט אבל אני רוצה לראות את הגרסה הלא מצונזרת כדי שאני אדע להבדיל בין גרסה מצונזרת ללא מצונזרת יש לי שאלה הקטע שהכושי שם את השיניים על המדרכה מופיע ממש בהתחלה, לפני הסצנה בחדר של המנהל או אחר כך?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למה הוא לא עובד? (כבר כמה ימים) :'( http://www.tvlinks.voodeedoo.org/index.html
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
השאלות ששיש באתר LAMED.CO.IL במחבנים סופיים הם בדיוק אותם השאלות שיש בתאוריה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-