כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כבר את 1.ghost in the shell 2.ninja scroll 3.akira איזה עוד ידועים לכם שטובים אבל לא סדרות אלה פרק אחד או אולי מיני סידרה אבל מקסימום 3 פרקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
עכשיו אל תזלזלו בסופר מן, כי NEO עוצר את הכדורים, סופרמן גם אם הוא יהיה בפיצוץ אטומי לא יקרה לו שום דבר. וגם בסרט האחרון במטריקס, אז כשNEO עוצר את החרב אם היד אז יורדת לו טיפה דם. מצד שני NEO הוא האחד, והוא מבין את העולם יותר מאשר כולם... :lsvader:
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
נו, לפני כרבע שעה, ד"ר אביב שמופיע בפינה קבועה ב'זומביט', אמר דבר שכזה: הסטנדרט לדיסקים קשיחים השתנה; דיסקים של 850MB היו סטנדרט לפני שנתיים...>>> כלומר בשנת 2001!! מתוך רפלקס הזדעתזעתי קשות : אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!! עוד לפני שסיימתי לומר את המשפט, הדוק ניסה לתקן את עצמו! הוא אמר משהו כמו : טוב, הגזמתי, 850MB היו סטנדרט לפני 4 שנים! כלומר הוא הכפיל את הזמן. בואו נגלוש חזרה לשנת 1999; אני זוכר שכשחבר שלי קנה את המחשב שלו בתחילת יולי 1999, הוא קנה דיסק קשיח שהיה סטנדרטי לחלוטין אז, בגודל של 8.4GB... אפילו בתחילת 1999 לא נמכרו דיסקים קשיחים שלא עברו את רף הג'יגבייטונחשבו כסטנדרט. את הפנטיום 133 מגה"צ שלי קניתי עם דיסק קשיח בגודל של 1.3GB, בערך בשנת*** 96**…
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למישהו אחר חוץ ממני יש בעיה עם amazon.uk ? אני מזמין הרבה מאמאזון,פתאום כתוב שהכרטיס שלי לא טוב (צריך לשנות תאריך הפוגה או לתת מספר כרטיס חדש),הכרטיס שלי בסדר ותאריך ההפוגה שלו הוא ב2004 ,אז יש עוד מישהו שיש לו בעיה עם אמאזון (אנגליה)? אני מאוד מקווה שזו בעיה מוזרה באתר :'(
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברה, צריך עזרה דחוף עד יום שישי בערב. אני צריך לדעת איך אני מגיע לטבריה דרך כביש 4. אני יוצא לכביש 4 דרך אור עקיבא, פונה לעפולה ואז לאן אני נוסע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חג שבועות שמח לכל בית ישראל בכלל וקהילת HWZone בפרט! תהנו מכל העוגות גבינה שיש כי זה טעים ולכבוד החג -> שמנמן מקפץ מגבינה:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול זכיתי בכמה מיליונים בלוטו (כן, בטח) ולכן התקציב שלי למחשב עומד על 100000 ש''ח... בניתי מערכת מצוינת אשר תוכל לספק את הצרכים שלי לכל החיים. דום 3 יפעל פה? :lol: CPU Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 2777.13 ¤ Motherboard Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P Motherboard (AGPProx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1 Sound,1Gb LAN,USB 2) 1375.5 ¤ Memory GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1387.24 ¤ Cooler Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 143.37 ¤ Hard Disk Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 654.62 ¤ Hard Disk 2 Maxtor 80GB 7200 r…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה שמעסיקה את רוב אנשי הצוות ביחידה שלי בימים אלו... 8) נשמח אם תתרמו "למחקר". לדעתי, זה אותו הדבר. מיותר לציין שהדיעות חלוקות מכאן עד להודעה חדשה ולכן "עזרתכם" נדרשת.
-
- 15 תגובות
- 7k צפיות
-
-
קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
אני יצטרך לשלם כסף למכס? או שאני יכול להביא בלי לשלם מכס?(אני מתכוון שישלחו לי מארה"ב מחשב אחד) ויש אפשרות שאני יביא את זה על שם חברה שמקבלת החזר מע"מ, ואני באמת יקבל אותו חזרה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמנם אני מכיר את רוב חברי הפורום, לצערי לא במציאות אבל בכל זאת בזמן שישבתי מול הפורום תהיתי וחשבתי כמה זמן אני מבזבז פה וכמה אני נהנה פה ולא יודע איך להגיד את זה, יש לפורום מן הומור וציניות כזו שמיוחדת לו בצורה אופיינית כזאת... בכל אופן לא יודע אם נפתח ת'רד כזה בעבר, אבל רציתי שכל אחד יפרסם תמונה שלו ואפילו יכתוב על עצמו איזה 3 משפטים... אני בטוח שיש פה כאלה חדשים שלא מכירים את כולם, ולצערי לא יצא לי לבוא לאף מפגש עד היום (סה"כ 1 או 2 מאז שאני חבר פה) אבל מפגש הבא אני אבוא ! אז יאללה אנשים שימו תמונות שלכם, אני מחפש תמונה שלי מעודכנת ואני אעלה גם !
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות? ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו, באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז... אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע... וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים. אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום הנחה, המח…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
זה לא קצת נשמע מצחיק ? לי לפחות זה מזכיר קצת היסטוריה (למי שיש עכשיו בגרויות...), נשמע כמו הצהרת בלפור או משהו, הסכם שלום... מי יודע, אולי שנה הבאה זה במיקוד ;D
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני גר בראשון ואני רוצה לקחת קורס לקיץ לתגבור בפיסיקה ל5 יח"ל. מישהו שמע פעם על דבר כזה? ניסיתי באנקורי, טושמן ותיכון ת"א. אף אחד מהם לא עושה דבר כזה. אתם יכולים לעזור?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הסיוטטטטטטטטטטטטטטט מגיעעעעעעעעעעעעע אני מקווה שזה יהיה קל הגישו אותו על 60 אני מרוצה!
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט ומה אני אגיד התאכזבתי, סרט פשוט מאוד עם הומור טיפשי שלא עולה במקוריות שלו אפילו על dumb and dumber. כל כך ציפתי לסרט החדש של השחקן האהוב עליי ביותר וזה מה שאנו המעריצים מקבלים...חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן,הייתם באולם מס' 7, ועדיין יש לכם את הכרטיס אז מגיעה לכם הקרנה נוספת חינם. עכשיו שמישהו ישאל "למה מגיעה עוד הקרנה חינם?".
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://www.stier.co.il/SG_HEB/computax/main_com.htm ההרשמה מיועדת לבני 18 ומעלה ותחסוך לכם עלות רכישת כרטיס של 50 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-