עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alexii86,

תענו בבקשה תקשיבו אני רוצה להיות טכנאי כשאני יהיה גדול איפה אני יכול ללמוד והאם את מכירים אתר שצריך מישהו שיזור לנהל פינת תמיכה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, לאחרונה הכרתי מישהי ממש חמודה, הפרטים באמת לא חשובים, אז אגש לעניין: היא גרה בקיבוץ מגן, אני גר בת"א = בעיה. אני לא רוצה שהיא כל הזמן תיגרר אליי, אני רוצה גם לבוא אליה(למרות שהקיבוץ נמצא מטר מרצועת עזה )... יש דרך להגיע לשם לא עם מכונית פרטית? רכבת לשם? או אולי רכבת למקום אחר באזור ומשם אוטובוס? אוטובוס ישר לשם אפילו? כל רעיון שיש לכם יתקבל בברכה. תודה לעוזרים

3. Started by VL,

רציתי לדעת אחרי כמה זמן זרע מתייבש? (נגיד על היד) ועם אחרי שהוא מתייבש אפשר להכנס מזה להריון? בבקשה בלי תגובות ציניות זה חשוב לי מאוד.

• 36 תגובות
    • 11.1k צפיות
  4. חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי. קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד. מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר . אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \= תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. http://www.yoram.co.il/bagrut_example/1115727536.pdf שאלה 5 איך אני עושה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. אני וחבר שלי התווכחנו היום בעניין הזה......אני נהג חדש, והמלווה שלי נגמר ב13 בפברואר, ז"א שעל הרישיון הזמני רשום "דרוש במלווה עד ה13.2.08" אז השאלה שלי היא מתי אני בדיוק יוכל לנהוג בלי מלווה? מחר? או רק אחרי ה13 בפברואר? וגם האם אני יכול לנהוג בלי מלווה עם הרשיון הזמני שלי במקרה שהרישיון לא הגיע בדואר בזמן? ושאלה אחרונה, האם אפשר ללכת למשרד הרישוי לקחת את הרישיון במקום לחכות לו בדואר? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  7. לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!

8. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם... אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה... אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800I עכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה... עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומים עכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים? יש אולי למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שלום לכולם בזמן האחרון אני מתחיל לקבל אימיילים מאיזה אתר פורנו לא ידוע. הם רושמים שם את האיפי שלי ואומרים לי שאני מחוייב לשלם להם 59 יורו. האם משהו יכול לקרות? האם זה אמיתי? מה קורה פה? אשמח לעזרה, זה ממש מלחיץ. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by DaMn18,

אני מניח שהתוכנה הפופולארית ביותר כיום היא KAZAA.... אבל יש בעיה אחת איתה.. אי אפשר להוריד שירים מעל 128kb/s , או לפחות לא ניתן לראות איזה שירים הם באיכות גבוהה יותר , למשל ב 192kb/s. השאלה שלי היא איך אפשר לחפש דווקא את השירים באיכות היותר גבוהה ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Domovoi,

היי,היום בטעות שברתי לאבא שלי את האף הרבה דם נשפך לא חשוב איך זה קרה. עכשיו יש לי שאלה,מה מתכוונים לעשות לו מחר בקופת החולים ? :'(

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. רציתי לדעת מה הפרשי השעות בין ישראל לניו יורק? עכשיו לדוגמא השעה אחת, אז מה השעה נכון לרגע זה בניו יורק?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שמעתי ממספר מקורות, שפטור קבוע מנעליים צבאיות פוסל מהרבה מאד תפקידים. לאן ישלחו אותי? איזה תפקיד יתנו לי? יש לי סיכוי להגיע לדרג ד'? כבר הבנתי שלא אוכל לעבוד על מטוסים ומסוקים (תודה לאל. זה התפקיד הכי גרוע בצה"ל. כבר עדיף להיות טבח)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אם מישהו מכם ביקר בבית חולים קפלן ברחובות יודע אולי אם במיון יש פסיכאטרים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי חשבון דואר אצל "וואלה!" ולפני שבועיים גדל לי החשבון ל 100 מגה בלי שאני אבקש, והשבוע הוא גדל לי ל 1000 מגה (יענו ג'יגה אחד) ולחברים שלי זה נשאר על 6 מגה, מישהו שמע על ההרחבה של הדואר של וואלה? או איזה שהוא ניסוי? בעיקרון אהבתי את הג'יגה שלי אבל אני רוצה לדעת מה זה...

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by dj_horse,

יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  18. Started by Idan-h,

אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. אהלן חברה, הספק כוח שלי (thermaltake 750watt) והלוח אם שלי (gigabyte x38 - ds4) שבקו חיים בו זמנית. :-[ החנות שממנה שקניתי את המחשב לפני שנתיים (אקסלנט מחשבים) נסגרה. ידוע לי שחברת thermaltake וחברת gigabyte מספקות אחריות של 3 שנים על המוצרים הללו, פניתי ליבואן הרשמי של שתיהן - cdlog אך הם טוענים כי הם לא ממשים אחריות של מוצרים שנקנו בחנויות אחרות וכי מאחר והחנות המספקת נסגרה לא נותר לי למי לפנות. מאחר ומדובר כאן בנזק כספי של כ 1700 שקל פחות או יותר, פונה אני אליכם בבקשה לתשובה - למי אני יכול לפנות על מנת לממש את האחריות שהיצרניות מספקות? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. מי יודע מתי מקבלים לפטופ בטכניון ואיזה דגם הבנתי שבחיפה(אוניברסיטה) כבר קיבלו

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום, קניתי אקדח מים עם אפשרות של מצבי השקייה שונים , עכשיו רק אם אני לוחץ על הנצרה יוצאים מים אבל זרם של מים מגיע כל הזמן מהצינור מה שגורם לי לחשוב כיצד איך פיצוץ של מים כיוון שכל הזמן נשלחים מים לאקדח ההשקיה גם כאשר אני לא לוחץ על ההשקייה . תודה

22. Started by Iv0ry,

בעיה בשרת של HWZONE לנעול בבקשה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. השאל בכותרת

24. אז ככה...אם נגיד אני גומר עם תחתונים על מישהי שגם לה יש תחתונים.... יש סיכוי לאיזה ילד?? (לא שאני רוצה)...

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.