כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מתכנן לעבור ניתוח בזמן הקרוב, כנראה במכון CARE (אגב הוא טוב..יש טוב יותר?) ורציתי לשאול דבר מאוד ספציפי: הניתוח אותו אני אעבור הוא PRK ז"א האחד עם זמן החלמה ארוך יותר ושיפור ולא מיידי. אז רציתי לשאול מניסיון של מי שאולי עבר כמה זמן באמת לוקח להחלים מניתוח זה? פשוט אני לא יכול לפנות לעצמי יותר מיד זמן ולא הצלחתי להבין מתי הכל חוזר לשגרה..אחרי שבועיים או חודשים נניח. אשמח לשמוע מימכם כמה זמן לקח לכם התהליך כולל שלבים בהם יכולת לחזור לשגרה חלקית מלאה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי. אני מתגייס עוד קצת יותר משבועיים ויש לי פרופיל 64 (רובאי 02). יש לי בעיה ברגלים שמחייבת נעליים מאווררות. השאלה שלי היא, האם לאחר קבלת הפטור ניתן להביא נעליים שחורות לחלוטין מהבית? או שכבר יש להם שם נעליים שעומדות בכל התקנים שלהם?
-
- 35 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לשלוח היום חבילה לחו"ל, ובמשקל של 7KG אני רוצה לרפד אותה עד כמה שאפשר. אני כבר הזמנתי גליל של 75מטר של ניילון פצפצים, אבל הוא מגיע רק בעוד כמה ימים, ואני חייב לפחות 2 מטרים היום. מישהו יודע היכן ניתן לקנות אותם? עברתי בחנויות לחומרי בניין, ובסינף הדואר, להם אין. יש למישהו הצעות? תודה, Anatoli.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, החלפתי את חלק מהנורות בבית מליבון לנורות חיסכון(28W) בחדר באמבטיה האור שמפיצה הנורה הוא לא מספיק....גם בגלל המיקום שלו(הוא ממוקם מעל הארון) בארון שבאמבטיה יש לי מעל המראה שני בתי מנורה שלא מחוברים לחשמל. הנוריות שקיבלתי כשקניתי את הארון הן: Orbitec HALOGEN LAMP BI - PIN 12V 20W G4 אני רוצה לחבר אותן...בחדר הזה,אין לי שקע חשמל. איך אני מתחיל? $בלי לפנות לחשמלאי$ תודה.
-
- 25 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן... אנחנו גרים בדירה שכורה ומאחר ומדובר בלא ממש בית משותף (יש מזדרון ארוך, 6 כניסות אבל בזה נגמר הסיפור) אין לנו מצבור אחד ובעצם כל בית לעצמו בנושא הזה. בדיוק היום נגמר לנו הבלון גז כשהקודם נקנה ע"י הדיירים הקודמים שגרו בדירה ולכן אין לי מושג וחצי מושג מאיפה השיגו אותו וכמה עלה להם. בעלת הבית טוענת שככל הידוע לה אין שום "חוזה" בעניין הגז עם חברה כלשהי ואם היה זה היה של הדיירים הקודמים. על הבלון עצמו רשום "אמישראגז". שוחחתי איתם והם לא רואים חוזה כלשהו. שוחחתי גם עם סופרגז ופזגז ויש לציין שכולם רוצים בערך אותו מחיר של 150-160 ש"ח ל-12 ק"ג אבל כולם מתנים את זה בבדיקה של טכנאי קודם שהיא חינם רק במידה והוא לא מוצא ליקויים. ממה שהבנתי מחברים וכו' הם בדר"כ כן מוצאים לי…
-
- 18 תגובות
- 43.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב שאלה קצת מוזרה אני עושה עבודה על רובוט החבלה המשטרתי - מצאתי שלל תמונות אבל לא מצאתי מי היצרן שלו ואיך הוא נקרא באנגלית . אשמח אם מישהו יוכל לעזור . מדובר על הרובוט הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ארגון אחד בארץ הזאת, שנלחם באיום שהולך וגדל לנו מתחת לאף. יש חבורות של נוצרים, פה בארץ, שהמטרה העיקרית שהם קמים בשבילה בבוקר, היא לקחת מאיתנו יהודי, ולהפוך אותו לנוצרי. ברגע שיהיה פה רוב לא יהודי, אין צורך לכתוב מה יקרה. זה ברור לכולם. הפן האישי שלי בסיפור: בעבר לא היה לי בעיה עם נוצרים, בין השאר, כי פשוט לא חשבתי על הנזק שהם גורמים לנו, כקבוצה, שבני אדם, כיהודים וכמדינה. אבל ש-5 שנים מתרוצצים סביבי האנשים האלה, מנסים לשכנע בשקרים אנשים תמימים וחלשים, להצטרף לנצרות. ב-5 שנים הראשונות החלטתי להתעלם, אבל אחרי 5 שנים, שיום יום (לצערי ככה זה איפה שאני חי), אני פוגש את התתי אדם האלה, אני מבין שאין דרך אחרת. הם יאכלו לנו את המדינה... ברור מה המטרה של הפעולות שלהם, זה לא לעזו…
-
- 76 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי לטלפון הסלולרי כמה סמסים עם קישור לאתר (שמתי כוכבית כדי לא לפרסם אותם) האתר מפנה להורדת אפליקציה, בדיקה של ההראשאות שהאפליקציה דורשת - פחות או יותר, גישה חופשית לכל מה שיש בטלפון. מדובר כנראה ברשת חברתית, שכנראה עושה הפצה קצת אגרסיבית של עצמה. ממליץ להזהר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד טוב חברים, אז יש לי עוד דיון מעניין. נכון שיש את מצוקת הדיור ההולכת וגוברת. אני ניסיתי להביא כאן משהו מהצד השני של המתרס: האם בגלל כל תנופת הדיור שכחנו איך לבנות בניינים פחות "מפלצתיים", ויתרנו על שטחים פתוחים ומרחב נשימה נקי, נכנסנו לגור בדירה מרווחת אך בלי פרטיות כי יש עוד בניין ליד שמשקיף לי על הסלון? נכון, אנחנו לא הקבלנים, אבל זאת לא צריכה להיות דרישה בסיסית כשאנחנו רוכשים דירה? פרטיות, שקט, חזות נעימה של בניין, אוויר ושמירה על הטבע? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2266583
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-