כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה נפל עליי דיי בספונטניות. חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם. אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר? כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו באמצע לבנות אתר ויש לנו בצור קשר כמה חנוית השאלה שלי היא מה האפשרות להכניס מפות של המקומות? חוקי ? עולה כסף? איך זה עובד. מפת איזור לא משהו מסובך של להכניס איפה אתה ואיך להגיע. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טס עוד כמה שעות ונתקלתי בתקנה שאומרת שכל הבאה של משקה אלכוהולי מהדיוטי פרי ממדינה שאינה באיחוד האירופי תוחרם. האם שמעתם\נתקלתם במשהו כזה? שוב דחוף דחוף.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה את מנדנד לי שהוא לא משלים את ההזמנה רק עם מספר טלפון נתתי את הטלפון שלי הוא אומר שהוא לא מצליח להתקשר אליי אני גר בירושלים אז +9722 נכון
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני נוסע היום לעשות טסט לאוטו שלי, אבא שלי רשום כבעלים. יש לי ביטוח על האוטו והכל, השאלה אם אני יכול לנסוע לבד ולעבור טסט בלי אבא שלי. תודה לעונים, עניין הדחיפות הוא שהטסט היום..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת במקרה ורכיב מחשבים שהתקלקל אך הוא נקנה ממישהו האם יש את הזכות לדרוש החלפה (הרכיב עדיין בתוקף האחריות)???
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב, אני בכיתה י', מחר יש לי מבחן משווה שעוסק בגזרות, שחבור, הבנת הנקרא ותורת ההגה. למען האמת לא הולך לי השנה בלשון, הציונים שלי נעים סביבות ה - 70-80 ככשנה שעברה היה לי 95 בלי יותר מידי מאמץ.. אבל הגעתי לכיתה י' והבנתי כמה שעברית זו שפה דפוקה עם כל הגזרות האלה.. רציתי לדעת איזה ציון בגרות מספיק לי בשביל להתקבל בעתיד לאן שארצה. כל הגזרות האלה זה התגלמות הרשע, אין לי מושג איך אני אצליח לקבל ציון של מעל 85 מחר, וזה מבחן שמשפיע מאוד על המגן שלי.. אז בחזרה לשאלה - מה צריך להיות הציון המינימלי בשביל שלא יעשו לי שום בעיות איתו?
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מפלונטר כבל ESATA באורך 1.8 מטר ומתאם שיחבר אותו למחשב(איתו אין בעיות ככה ביקשתי) זה המוצר המדובר שעליו אני מדבר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=eSATA2eSATA&cart=11903314247010121〈=heb אולי זה ישמע לכם קטנוני אבל קיבלתי באורך של 80 ס'מ בלבד המטרה שקניתי תכבל היא להאריך אותו היה לי כבל ESATA ורציתי למקם תהרד דיסק החיצוני רחוק יותר בגלל הרעש שלו.... מה המדיניות בנוגע לדבר הזה זאת ממש חוצפה הזמנתי כבל באורך שונה ובאתר רשום במפורש שזה 1.8 ולא 80 סמ!!! אם ההיתי יודע ככה לא ההיתי קונה ,והם אפילו לא הודיעו לי שאין במלאי את האורך הנ'ל מה עלי לעשות בנידון עכשיו פלונטר סגורים כבר ולא עונים ומחר כיפור מאמין שיהיה סגור כבר... :s05:
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
השאלה: בסדרה 10 איברים. סכומם 210. האיבר הראשון 3 א. מהו סכום הסדרה ב. מהו האיבר התשיעי ויש כל מיני שאלות בסגנון הזה.. אז אם מישהו יכול בבקשה לפתור את זה ולהסביר מה הוא עשה (עדיף שזה יהיה גם די מהר כי העבודה למחר..) אני יודה לו מאוד!
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם הפונקציה f(x)=x*0.5 חד חד ערכית ? כלומר מהשיוויון f(x)=f(y נובע x=y לי זה נראה ברור שכן , אבל משום בספר כתוב שהיא לא חד חד ערכית
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
נראה לי יותר יאה...לפרסם זאת לכלל ציבור הגולשים מאשר להפנות זאת לאחד מהאדמינים. אז, מדוע, בעצם אסור לפרסם ביקורות על חנויות אינטרנט שמוכרות את מה שהאתר הזה לא יכול להתקיים עליו? מדוע, אדם שקנה רכיב מחנות כלשהי ונכווה בצורה כואבת מכך,אינו מקבל את האפשרות להזהיר אחרים מהסכנה? הדבר מקובל בכל העולם, ובפורומים עם קהילה גדולה במידה מספקת ,מוקדש לנושא פורום משלו,אז מדוע לא כאן,אתר שמיומו הראשון היה במאבק בכמה מישורים עם "אתם-יודעים-מי"(את שמו אסור להזכיר שלא אקבל אזהרה ,חלילה :);שהיה נקודת מפתח בעיצוב זירת החומרה הישראלית מנע מעצמו את האפשרות לתמרן את הכוחות הכלכליים שפועלים סביבנו כדי לספק רמת שירות טובה יותר לכלל החברים באתר באמצעות עשייה כזאת? (או,אם בא לכם- איפה סעמק אנ…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
דחוףף... כמה שחקנים מיסגל מכ. חיפה שיחקו בקריירה שלהם בבית"ר ירושליםם..??
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי תאריך גיוס ב 7.6 של מי תאריך הגיוס הזה? (איזה חייל)? אני אחרי סיום יד'. התמיינתי למודיעין ואמרו לי שנישאר לי סיווג בטחוני וכל הזמן אומרים לי שאני יעשה אותו אחרי הגיוס. יש איתי עוד 5 אנשים בערך שיש להם סיווג ב 26/27 לחודש מה זה יכול להיות שאין לי סיווג עכשיו?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני 184 שוקל 76.מצב תקין יש לי כרס קטנה שאני רוצה להוריד השאלה שלי היא אם אני מתחיל להרים משקולות לעשות כפיפות בטן מרפקים אימון של שעה כל יום אני יתחיל לעלות במשקל או לרדת? עקב השרירים שאני מפתח(אני לא מר עולם אבל עדין שרירים) כי הרי שריר שוקל יותר משומן אבל מה שמסקרן אותי זה האם המשקולות שאני ירים ויתאמן במשך חודשים יעלה אותי במשקל או יוריד אותי במשקל(כי גם נשרפים שומנים)
-
- 80 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני מחדש קשר עם הרבה אנשים מהעבר, בשמחה כולם קובעים איתי יציאה, אבל נפגשים שוב רק אחרי חודש אם בכלל מצב אחד אני מרגיש שאני צריך לחשוף את האני החדש ליותר אנשים בשביל למצוא חברים חדשים (השנתי מאז שפגשתי אותם פעם אחרונה) מצד שני אני מרגיש שאני עושה משהו לא בסדר.. המטרה היא לשפר את הקשרים החברתיים, כאשר גם החבר הכי טוב הצטרף למעגל של אלה שפוגשים אותי פעם בחודש בלי הסדר למה (שאלתי אותו, סתם חירטט משהו)
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי למצוא מידע לגבי תאומים והייתי רוצה לדעת מה הסיכוי בערך שיווצרו תאומים(סיאמיים או לא זה לא משנה כוונה היא ללפחות שני ילדים) חיפשי בGOOGLE וויקיפדיה אך לא מצאתי תשובה.. מישהו אולי יודע?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-