עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rule The Pc,

זה נכון שמותר להיכשל במקצוע חובה אחד ועדיין לקבל תועדת בגרות מלאה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by creek,

אם אני נכשל במקצוע כמו לשון שהוא מקצוע חובה, או שלא מגישים אותי בכלל לבגרות בגלל הציון שלי - תיהיה לי תעודת בגרות? ואם לא, אפשר לתקן את לשון בעתיד ואז תיהיה לי תעודת בגרות? (בנוסף לכל שאר המקצועות שיש לי + 2 וחצי מגמות) האם יש הבדל מבחינת מקומות עבודה או אוניברסיטה לגבי בגרות מתוקנת או שנעשתה בזמן?

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. אני מתנדב ורק עכשיו קיבלתי מנילה של מתנדבים ובין היתר יש שם את טכנאי מחשבים עכשיו אחותי אומרת שזה כאב ראש אחד גדול(היא לא הייתה טכנאית אבל היא מכירה)כיאלו זה בשעות לא שגרתיות כמו שהם רושמים סוגרים שבתות עכשיו השאלה שלי אם מישהו היה טכנאי מחשבים בצבא ואם זה באמת ככה קשה או שסתם היא מלחיצה אותי שאני לא יקח את התפקיד(כי הוא רחוק ,למרות שאני בטוח שהיא רוצה שאני אסתלק כמה שיותר מהר)

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן נגמר לי ביום ראשון ה9/7 המלווה מותר לי לנהוג בלי מלווה ביום ראשון? למי שלא הבין כתוב לי ברישיון שדרוש מלווה עד ה9/7 אז זה כולל את יום ראשון או לא?

• 44 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. 2 חברים שלי טוענים משום מה שרק חלק מהאוניברסיטאות - הטכניון בטוח - קבילות בחו"ל = כלומר התעודות שלהן זוכות להתיחסות בחו"ל בעבודות ולא צריך להשלים בחו"ל..האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

יש לי הרבה ספרים של ילדים שהייתי קורא כשהייתי קטן, עכשיו הם סתם מעלים אבק בחדר. חשבתי על לתרום אותם לילדים נזקקים כי חבל שהם ישכבו אצלי סתם. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר עמותה שאני יוכל לתרום לה את הספרים, רצוי באיזור אשדוד או כל איזור אחר בתנאי שהם יוכלו לבוא ולקחת אותם.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  8. אני עובד אצל מישהו במסגרת חברה כלשהי כבר בערך כמה חודשים. אני יודע שמותר לי (מגיע לי) לקבל שכר גם על הנסיעות, אבל משום מה לא ביקשתי כסף על נסיעות עד עכשיו אז בהנחה שיש לי תיעוד מדוייק של כמה עלו לי נסיעות עד עכשיו כל פעם שעבדתי מותר לי לבקש (לדרוש?) תשלום על הנסיעות "באיחור"? מישהו יודע מה החוק אומר לגבי זה?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב ב 3000 שקל והמקום שבו אני רוכש את המחשב נותן רק 2 תשלומים ללא ריבית ומעל 2 תשלומים ריבית קרדיט רציתי לדעת איך מחשבים את הריבית ? ( אני רוצה 12 תשלומים ) יש שנתית , יש מותאמת שנתית , מועדף , יש מלא דברים פה ... מישהו יכול לעזור לי ? תודה

• 4 תגובות
    • 11.3k צפיות
  10. האם בחנויות כמו- פנדה, PCH, זיג-זג, KSP לוקחים כסף על משלוחים? לפי ההיגיון הם חייבים לקחת אבל כמה ואיפה כתוב? חיפשתי בכל האתרים ואין מילה על דמי משלוח.. חנויות אלה מבצעים משלוחים בכלל או שחובה להגיע למקום לקבל את ההזמנה? תודה..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by emil57,

אהלן אנשים.. וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק.. או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש.. תודה..

12. Started by x-boy_24,

שלום יש פה באתר פרסומת לאתר הזה http://easydeal.co.il/Categorie.asp?CatID=122&Subs=122,142,143 ומוכרים שם רובי אויר שנראים טוב ומברזל ובא לי לקנות איזה אקדח השאלה שלי אם צריך לזה רשיון? ואם כן איפה אני יכול לעשות

• 108 תגובות
    • 9.7k צפיות
  13. Started by razoli,

למה זה לא ניצחון אלא תיקו (draw) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום קיבלתי כמה שאלות בש"ב ואחת מהן היא להוכיח את פסוק הגרירה הבא: אני מתקשה להוכיח את הביטוי השמאלי אחרי קשר הגרירה התחלתי בסגנון של : אם A מוכל בB אז סיימתי לכן אני מניח ש A לא מוכל בB, ז"א קיים x ששיך לA ולא שייך לB. (x,x) שייך לAxA => שייך ל CxC... אני לא מצליח להתקדם למשהו שיעזור לי בהמשך התרגיל

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by noambar,

לי ולחבר שלי יש ויכוח: מדוע משה לא נכנס לארץ ישראל ומת לפני זה.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by pringles,

אני הפסדתי 3 שבועות מהתחלת הקורס ואני בלץ להשלים אבל אין לי ממי כמה שאלות קצרות ובבקשה מי שיודע איך עושים שיסביר את מה שהוא עשה 1. מהי צפיפות המימן הנמצא בטמפרטורה 15˚C ולחץ 97.3 KPa 2. 2. בכלי נמצאת תערובת הכוללת 14 gr של חנקן ו 9 gr של מימן. הטמפרטורה של התערובת שווה 10 ˚C, לחץ שווה 1.0 10^6 Pa. מצאעשר בחזקת שש כתוב)א. מסה מולרית של התערובת. (4.6g/mol) ב. נפח של הכלי.((0.01m3 3. מהי כמות המולקולות שנמצאות בחדר בעל נפח 80 m3, טמפרטורה בחדר שווה 17˚C, לחץ בחדר P=105Pa.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, האם אני יכול לשלם בדואר כסף שיכנס לחשבון בנק? או חייב חשבונית? לצורך העניין אני צריך לשלם לבזק בינלאומי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by redti,

האדום בעיניים שיוצא בתמונות של מצלמה זה כלי דם?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  19. אני בא לעשות CHECK-OUT לפריט שנשלח רק לארה"ב לפי הפירוט. המוכר נתן לי מחיר לישראל בהודעה של איביי, וכשאני בא לעשות BUYITNOW זה אומר לי Please enter the correct information for the following fields: * Seller has not specified shipping fees for items in your cart. ואני לא יכול להזין את המחיר שהמוכר אמר לי, זה גם לא נותן... עד שהמוכר יתעורר קצת המציאה תמכר לחלוטין, וכבר עכשיו היא עפה בקצב של יחידה לשעה. מי שעוזר לי לעשות BUYITNOW ולשמור לי אחד בשעה הקרובה יקבל את ההפניה למציאה באמת מצויינת בעולם המחשבים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dj_horse,

במשחק מזל אפשר לזכות ב 50 שקלים. ב 100 שקלים או לא לזכות כלל. ההסתברות לזכות ב 50 שקלים היא חצי, ההסתברות לזכות ב 100 שקלים היא 1 חלקי 12 וההסתברות לא לזכות כלל היא 5 חלקי 12. אדם משחק פעמיים. השאלה היא מהי ההסתברות שיזכה בסכום כולל גדול מ 50 שקלים?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חייבים ויזה שאפשר לקנות בה בחול או אפשר במקומית? וחברה תביאו לי אתרים ששולחים לארץ?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by moshe55501,

רציתי לדעת שתי דברים אם אני אוכל רוב הזמן טונה זה בסדר וגם בבוקר צהריים וערב חוץ מימי שישי שבת ורציתי לדעת אם זה מזיק לפנים מבחינת פצעונים ? תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזמנתי מפנדס מעבד DTR 64ביט והיתחרתתי... היתקשרתי להגיד שאני מיתחרט ורוצה מעבד 3400 במקום... הם אמרו לי שהמעבד הוזמן בשבילי מחול ( דבר שידעתי קודם ) ודמי ביטול הם 25% ולפי מה שהבנתי החוק אומר בין 5 ל 10% זה נכון ?? הם יכולים לעשות לי את זה ? לקחת ממני 25% ? מה החוק בקשר לזה ?? כניראה שהבן אדם ש "עובד שם" לא באמת עובד שם... וסתם זרק משהו באוויר...

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  24. שלום כולם, זכיתי לפני יומיים ב 8800 GTS מאיביי עכשיו יש לי שתי אופציות לבחור מהן במשלוח -Air Parcel Post שיעלה לי בסביבות ה 30 דולר מקסימום אבל טופס הביטוח הוא מאוד גדול ויכול לעורר חשד אצלנו במכס (לטענת המוכר) -Express Mail שיעלה כבר בסביבות ה 50 דולר אבל בלי הטופס הנ"ל השאלה שלי קודם כל, אם המוצר שלי משומש, עדיין תקף עליו מכס בארץ ?? ויש פה מישהו שכבר הזמין מאיביי איזה חלק ויודע מה הפרוצדורה הכי מומלצת ? תודה ! אגב, הדחיפות היא שכבר יומיים אני דוחה את המוכר ואני רוצה לשלם לו כבר.. :

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by xxdragonxx,

הייתי אצל רבן והוא נתן לי תור לפסיכיאטר והמלצה להורדת פרופיל. עכשיו לא יכולתי להגיע לתור ופיספסתי אותו בגלל סיבה כלשהי. עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לקבל תור חדש? ואם אני ילך לקבן הוא יראה במחשב את ההמלצה ויתן לי תור חדש לפסיכיאטר ישר? ואין אני יכול לראות קבן חוץ מהקבן שביחידה ? (כי הוא יהיה רק עוד שבוע וחצי רק) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.