כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני מוריד הרבה סרטים מהקזה,שאני מוריד סרט ברזולוציה של 352\640 אז האיכות ממש טובה אבל שהורדתי ברזולוציה של 400\700 בערך אז האיכות לא משהו. מה האיכות הכי טובה כפי שהיא מופיעה בפרטים של הסרט כשאני מוריד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשנכנסתי קצת לעניין המודינג עקב הקריאה כאן באתר פתחתי את המחשב שלי ופשוט נדהמתי ממה שראיתי, יש לי מאוורר פיצפון על המעבד עצמו ועוד מאוורר על הספק שמוציא אוויר נדמה לי וזהו !!!! לפני שנה בערך נגשתי לטכנאי מחשבים שגם מוכר מחשבים ורכשתי ממנו מחשב חדש. כל מה שידעתי על מחשב באותה תקופה שהכי טוב זה פנטיום 4 לא ידעתי מה זה לוח אם ומה זה מעבד ,,לא ידעתי כלום בנושא המחשב. "הטכנאי" אמר לי אל תדאג אני אתן לך את הכי טוב שיש "סמוך עליי" הוא לקח ממני 4500 ש"ח על מחשב ללא מסך מאחר ותכננתי לחבר אותו לטלוויזיה עם כרטיס TV OUT . פנטיום 4 1.6 של אינטל הארד דיסק של 40 ג'יגה טייוואני וכנ"ל הכונן תקליטורים, תוצרת סינית או טייוואנית זולה, כרטיס המסך שהוא נתן לי הוא ג'יפורס 2 ולוח האם עצמו אינ…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! סופ"ש נעים לכולכם! 26.4.2007 - 19:28 אתם מוזמנים להצטרף ולהאזין ממש עכשיו עם הלהיטים הטובים ביותר מכל הזמנים באיכות מעולה של AAC+ v2.0 96-128Kbit Stereo ! רציתי להציע לכם להאזין למוסיקה שמתנגנת אצלי: hitsradio.servemp3.com:8000 אין מצב שתתאכזבו! למה וכמה ? תוכלו להנות ולהאזין יחד איתי למוסיקת להיטים בעיקר, ומשנות ה- 50, 60, 70, 80, 90 ועד היום! כרגע הערוץ מספק מוסיקה באיכות מצויינת של 96-128Kbit/sec AAC+ v2.0 Stereo לכל מאזין ולעד 10 מאזינים בו זמנית! אז איך זה עובד? 1. פשוט להפעיל כל http://www.winamp.com (רצוי) מגרסה 5, ללחוץ CTRL-L ולהזין את הכתובת. 2. שווה גם להוסיף את הערוץ ל- Bookmarks של WinAMP כיוון שלא תמיד ניתן להאזין. 3. שווה להיות מעורבים ב…
-
- 327 תגובות
- 27.3k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי את האתר בארצות הברית שאפשר להזמין תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחירים אצלהם הרבה יותר נמוכים מאשר בסופר פארם,אפריל וכו'... למה זה? הסחורה שלהם בכלל אורגינלית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה מתאים בדיוק לפה אבל זה מתקשר למשחקים ואם לא אז נא להעביר לפורום המתאים וגם לא מצאתי נושא אחר שדיברו על זה בכל אופן נתקלתי באתר הבא : http://www.only4gamers.com/ ובו מציעים לך לשלם 40$~ ולקבל משחקים שטרם יצאו לשוק ולבדוק אותם עבור החברות השונות ולמלא חוות דעת על המשחק והשכר הוא בין 10$-80$ לשעה . האם הדבר הזה שווה משהו ?או שהכל בלבול שכל אחד גדול והם רק רוצים את הכסף שלך כמו בשאר העבודות הללו של מילוי סקרים וכאלה ? או שבודקי משחקים אמיתיים הם בעלי תואר ומועסקים ע"י חברות שמפתחות משחקים בעצמן משמע לעבוד בחו"ל ומצריך לימודי תואר או משהו כזה ?
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יכול לעזור בתרגיל דיי קל בהנדסה? {אני יודע שהוא די קל פשוט אני גרוע בהנדסה} תודה מראש, יאיר נ.ב - שוב תודה לThePorscher
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507211,00.html
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
סליחה מראש על השאלה הטפשית,תודה חג שמח ובתאבון.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לקנות נרגילה קטנה עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה.. לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה. רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע: א. חנות שבטוח יש בה כאלה? ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות? ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדהמתי לגלות כי התמונה אותה צילמו אותי כשהוצאתי את הטופס הירוק תהיה ברשיון הנהיגה! למה לעזאזל לא אמרו לי על זה כשהצטלמתי? אני אמור לנחש או משהו כזה? הצטלמתי בבוקר והתמונה יצאה ממש, אבל ממש לא טוב! כשהראו לי את התמונה על המחשב לפני שהדפיסו ושאלו אם זה בסדר, אמרתי כן במחשבה על כך שזו סתם תמונה שאף אחד לא יראה... אני מעדיף לא להוציא רשיון מאשר להוציא ולהשאר עם התמונה הזו!!!! האם ישנה דרך כלשהי להצטלם מחדש? אני נואש! נ.ב. חשבתי על אם אין אפשרות להצטלם מחדש - האם אפשר פשוט להדביק תמונת פספורט על רשיון הנהיגה?
-
- 52 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שראיתי אתמול חלק מן הסרט האחרון בטרילוגיה החלטתי להתעמק בסרט מעבר לפעלולים המרשימים. לכן אני מחפש ספרים שקשורים לנושא(עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו רלוונטי) שמעתי שהשחקנים נדרשו לקרוא 4 ספרים ''כבדים'' שקשורים לנושא ,כאשר אחד מהם הוא 1984 של ג'ורג' אורוול אם אני לא טועה. אם מישהו שמע על הנושא ויודע על הספרים. שתפו אותי בבקשה. תודה על העזרה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים היה אתר באנגלית( שחכתי את הכתובת שלו,אבל אני בטוח שהוא קיים גם עכשיו) שמעדכן חדשות כל כמה דקות.כאילו זה אתר שלוקח כותרות מהרבה מאוד אתרים ושם אותם ביחד באתר שלו ואם אתה לוחץ על הכותרת של הידיעה הוא מוביל אותך לאתר המקור של הכותרת. אני זוכר שזה היה נוח מאוד ותמיד בדקתי שם חדשות ספורט. אם אני לא טועה הסיומת שלו גם הייתה co.uk מישהו זוכר או מכיר תאתר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא זמני בגרויות? מחר בגרות במיתוג באיזה שעה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך תוכנה תלת מימדית (אם אין ברירה אז דו מימדית...) שדרכה אפשר לבנות בית וירטואלי שידמה את המציאות (אנחנו עוברים דירה, וההורים שלי שעות יושבים על לארגן את הבית אז אם זה יהיה להם מול הפנים ולא בשרטוט על נייר זה יהיה יותר נוח...). תודה על ההצעות!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! טוב אני אישית מתעסק הרבה בתחום ואני גם דיי משועמם אז אני מחפש הרבה שטויות בתחום בגוגל ותמיד מוצא תפורום הזה .. אז אמרתי שאני חייב להרשם מתישהוא. אז .. הי! D:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש כל מיני חברות אשראי שמציעות הנחות בנושאים מסויימים - למשל, כ.א של המשביר לצרכן שם אתה מקבל הנחות גדולות יותר אם אתה משלם עם הכרטיס, או כ.א של שופרסל וכד'. יש משהו כזה למוצרי אלקטרוניקה/מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
כי אני רוצה לקנות שם גוק לסני Crystal Chip והאים אלו מחירים אמיתיים?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי עכשיו אני בכיתה יב,לומד במגמת שיווק,ובנוסף אני לומד ניהול התיפעול הציונים שלי במקצוע הזה טובים מאוד,בבחינה האחרונה הוצאתי 89,מה שאומר אם אני רוצה אני יכול עכשיו,מציעים לנו מאורט חנה סנש בחיפה להמשיך לימודי המשך מה שאומר יג-יד לעשות תואר של הנדסאי תעשיה וניהול ולעסוק בתחום הזה בצבא אני לא יודע אם כדאי ללכת על זה,אין לי ניסיון עם זה ואני לא ידוע אם אני אפול בפח זה כדאי?זה לא יחסום לי בעתיד אם אני ארצה ללמוד תואר ראשון במשהו אחר ולאו דווקא בתחום הזה,אלא בתחום כמו תקשורת? חוץ מיזה לא צריך קצת שיחרור אחרי סיום התיכון? תנו דעות תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחפש מוזיקה קצבית. עם מקצב שאני חושב קוראים לו שמיניות כלומר חשוב קצב קבוע מהיר. אני מחפש פחות טראנסים כלומר הכי טוב זה חידושים של שירים ישנים או רימקסים שלהם. גם עברית זה נחמד. אני ארשום כמה שירים שאהבתי אולי זה יעזור: global DJ - סאן פראנסיסקו DJ LEE - fight hard CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH SPECIAL D - HERE I AM
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מכיר את allposters.co.il מישהו יודע איך הם? אז אתם מכירים אתר???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-