כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על הסדרה הזאת? תודה..!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
-
אני משער שהרבה מכירים את זה. אבל הקטע בסוף פשוט מזעזע אותי -התמונה כל פעם קופצת לי לראש... לא לבעלי לב חלש http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html לגבי המקרה בסוף- פשוט בא לי לקחת את הסיני הזה ולשים אותו מול כמה אריות רעבים ...... וניתן לכם לדמיין....
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
באדיבות walla: מיוחד לחנוכה: זריקת סופגניות על נבחרי העם ;D קישור ישיר למשחק- HERE
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מצא סדר של המשוואה דיפרנציאלית, בדוק שהפונקציה הנתונה פתרון של המשוואה. x+yy'=0 אני לא מבין מה אני צריך בדיוק לעשות אם אפשר תסבירו לי בבקשה מה רוצים ומה אני צריך לחפש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט שמעתי ש-NEWEGG לא... וזה נורא מבאס.. (איזה דרך אחרת יש להזמין מהם?) אם אין דרך, איזה אתר קניות של מחשבים יש שאני אוכל מהארץ לתת ויזה בינלאומית, ושהמשלוח יגיע לקרובים שלי והם ישלחו את זה לארץ? אני צריך אתר אמין כמה שיותר! תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול היכן ניתן לברר מה הם אחוזי ההנחה לתשלום במזומן מול המחיר שנמצא באתר של TMSFOX, והיכן ניתן לברר זאת אם לא ידוע לכם.. קצת מאוחר להתקשר כרגע וחשבתי שאוכל לקבל תשובה מהירה יותר כאן.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
מעצבנות שיושבת על העץ שבחצר,יש הצעות להפטר מהם?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה סרטון דיי ישן, אבל בשביל כל מי שלא מכיר: http://www.x-lan.org/Counter-StrikeCheater.avi העלתי את זה על השרת שלי...כך שתוכלו להוריד כל עוד לא כולם בבת אחת P: מה אתם אומרים ? אני אומר: הלוואי בארץ , יש לנו בעית צ'יטרים חמורה והיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה לצ'יטר ישראלי
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חייב שמישהוא יפרש לי את זה תודה רבה זה מיסמך קצר ביותר וחיוני תודה http://www.img-il.com/up/ftiqy5mmmtmm.jpg
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש בצד ימין, הכפתור השלישי שמודיע לי מתי שמישהו הגיב להודעה שהגבתי, או שמישהו הסכים לבקשת חברות ששלחתי עכשיו זה גם מודיע לי כל פעם שמישהו מזמין אותי לאירוע וזה מציק ולא נוח יש אופצייה לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני צריך לצלצל לאנגליה ואני לא יודע איך זה המספר שנתנו לי אבל אני לא בטוח שאני רושם אותו ישר ככה וזהו 07768492xxx אני לא יודע לאיזה חברת שיחות לחול אני מחובר ככה שעדיף לי לצלצל דרך מי שהכי זול לאנגליה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אז ככה מחר מסיבת הסיום של כיתה יב,וכמובן יהיה אלכוהול השאלה שלי היא:אני לא שותה מחר בפעם הראשונה,אבל כן פעם ראשונה שאני שותה בכמות גדולה יותר איך לשתות בצורה כי בטוחה,ככה שאני אוכל לשתות הרבה ושלא יהיה כאב ראש?לשתות עם מעבירים?לבקש מהברמן גם את האלכוהול שאני רוצה וגם מעביר כמו פאנטה או קולה וכו'? אם יש לכם עוד טיפים תנו בראש... תודה רבה
-
- 130 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אני היום נוסע בערב לבודרום!!!! חחחח החלטתי עם בן דוד שלי על זה היום בבוקר חחחחחחחח מישהו היה ויש לו המלצות לאן כדאי ללכת מחוץ למלון??? אני חייב דחוף! תודה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-