כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה הפרשי השעות בין ישראל לניו יורק? עכשיו לדוגמא השעה אחת, אז מה השעה נכון לרגע זה בניו יורק?
-
אני מקווה קודם כל שזה הפורום המתאים... אם לא אז אני מתצטער. טוב אז כך. תמיד נגיד אני מסתכל בעיתון או בחוברת של הכרטיסי אשראי שמגיעים איזה פעם בחודש על המחשבים שיש שם ועל המפרט שלהם ואני תמיד נתקל באיזה משהו כתוב נגיד סתם דוגמא "כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 64 MB DDR (לא משולב)" עכשיו מה זה הלא משלוב הזה?!! ???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://secureit.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9 למרות שיש שם איזה כמה Topics שאני מתכוון להבריז מהם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך לפני חודש-חודשיים מחנות מסויימת.. אתמול הכרטיס הפסיק לעבוד ללא שום סיבה! או קיי נסעתי ל"חור" הזה של החנות היום ומבקש לבדוק אותו במעבדה ולקבל אחד חדש במסגרת ה3 שנות אחריות שיש לי. מה אומרים לי??? "אדוני תמסור את הכרטיס אנחנו נשלח לך אותו לחו"ל פשש חתיכת אחריות!! דבר כזה עושים רק כשנגמרת האחריות ורוצים לתקן את הכרטיס אז שולחים לחו"ל! אבל מה זה זה? אילו לא הציעו לי כרטיס חלופי! פשוט בושה! עכשיו זה יקח איזה חודש חודשיים עד שזה יגיע אליי.. והם לא מוכנים לכלום! אני מת לפרסם את שם החנות המגעילה הזאת אבל אי אפשר! זאת חנות שאסור לקנות ממנה.. כל עוד מוצר מהם עובד הכל טוב אבל שמשהו מתקלקל?! זהו, תגיד שלום לא אחריות ולא בתיך, חבורת אהבלים אני מאחל לאותה חנות שתפשו…
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אנשים שנתנו ציוד לתיקון ולא קיבלו אותו חזרה עדיין ? שלחו מייל... ונתאחד.
-
אוקיי אז ככה, אני ממש צריך עזרה. יש את כפר המוזיקה של קוקה קולה ליד הבית שלי (ניצנים). אני רוצה ללכת שם ל3 הופעות שונות לפחות, בשביל זה, אני צריך 45 פקקים. בתור בחור שלא שותה קולה ובמיוחד לא בבית, אני צריך לאסוף את הפקקים מאנשים אחרים. רוב אלה ששותים קולה לא יגיעו לכפר המוזיקה ולא ישתתפו במכרזים המיותרים האלה- אותם אלה, אם אתם יכולים לשמור את הפקקים ולשלוח לי אותם בהודעה פרטית (לא כאן, כי אז כל אחד יוכל להפקיד), אני אעריך את זה מאוד. תגשימו לי חלום לראות את החברים של נטאשה מופיעים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנהל שני פורומים בוואלה, לפני זה ניהלתי בתפוז ולפני זה בIOL. תופעה של משתתמשים שבאים ומפרסמים שטויות תמיד הייתה, כבר מזמן מנהלי פורומים הפסיקו להתרגש מכל פלצן קטן ששולח איזה הבטחה מוזרה לכמה אלפי שקלים תוך מספר ימים (היום כל אותם פלצנים מקבלים פיצה הביתה, שילמדו לא לפרסם את הכתובת שלהם) עכשיו יש תופעה חדשה, נענע חסמו אותה אבל היא עדיין קיימת. גולשים ישראליים משתמשים במערכות הפורומים בתור השרתים הפרטיים שלהם. בסוף השבוע האחרון העברתי למנהל וואלה מעל ל40 שמות שמנהלים אחרי (ואנוכי) אספנו. 40 אנשים שהחליטו להפוך את הפורומים לשרת הפרטי שלהם. היום הגיע לשיאו עם איי מייל שקיבלתי, כבר חשבתי שקרה משהו חשוב שבאמת דורש את תשומת ליבי בשעת לילה מאוחרת, אבל לא. זה היה ספאם. אבל מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איך קוראים לשיר הבא: http://www.geocities.com/sere_brone/Song.mp3 תודה רבה!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר. סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל. יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא …
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בד"כ כשקשה להרדם, אני מזפזפ בטלויזיה ומחפש נושא טוב להרדם עליו. במעבר מערוץ 8 לערוץ 11(עמנואל הלפרין - דויד ויצטום "מהיום למחר") אני נתקל בקליפים של ערוץ 9 ברוסית. יש שם קטע כזה אידיוטי של שירים עם קליפים "סופר אומנותיים". לדוגמא: קליפ 1, מראים 3 בנות חצי עירונמות שרועות על הספה מפזזות ומזמרות להן. אח"כ עוד קליפ עם 3-4 בחורות , חצי עירומות, משחקות אותה קשורות עם חבלים במיטה. נראות כל כך טוב שאני לא מבין למה הן קשורות. אח"כ יש קטע שמראים בחורה עם הגב שלה, ושוט מוחזק עליה (סטייל שיעית מלבנון). לפעמים אני חושב שזה פתיח לסרט פורנו, ולפעמים אני פשוט מרחם על מי שביים את הקליפים האילו. ברור, MTV לא בדיוק החסידים של האומנות (ראו קליפ של 3 הגמדות - פינק, קריסטינה ועוד אחת ....) א…
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מכיווון שבפורום הזה יש הרבה ילדים בטווח גילאים של 16-18 רובם כבר חושבים על צהל, לכן לאיזה יחידות אתם מתכוונים להתגייס ? אני לדוגמה רוצה ממר'מ ולא יודע עליה יותר מידי (חוץ מזה שהיא יחידת המחשבים של צה'ל והיא טובה בכך ששולחים לקורסים וכו'), אם מישהו יכול להרחיב עליה טיפה יותר ....
-
- 121 תגובות
- 12k צפיות
-
-
איזה כלבים הם ?!@!?#@ אני רואה עכשיו את המשחק ! גמר ווימבלדון וישראלי משתתף שם פעם ראשונה !!! היה משחק אדיר, נהיה מעניין, פתאום ! ערוץ 5 אומרים, אנחנו עכשיו עוברים לראות את חגיגות האליפות של איזה קבוצה דרקית מדרום אמריקה לא יודע מאיפה וגם לא אכפת לי ומפסיקים את השידור!!!!!!!!!!! והם אומרים, נמשיך לשדר את המשחק בספורט 5 + WTF?!@$!@?#!@?# :cwm23: :cwm23: :cwm23: :bash: ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRר אם הם ידעו שהם הולכים להפסיק באמצע למה להתחיל בכלל !?!?!?!?!?!?!@?#@!?#@!$?!@$? כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.planetunreal.com/images/photo/index.asp?id=431778 ב2001 אני חושב... בהחלט היו ימים!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
פורסמה סוף סוף הדרך להתקין לינוקס על הXBOX בלי שום שינוי פיזי ובכך נפרצו כל הגבולות.... הXBOX הוא מחשב לכל דבר!!! הנה ההסבר http://lists.netsys.com/pipermail/full-disclosure/2003-July/010895.html
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אלה מכם שמתעניינים ואוהבים ראפ, בוודאי יודעים לפחות בכללי את הסיפור בין 2Pac ל-B.I.G. שניהם גדלו באותו מקום והיו חברי ילדות. אבל.. ריב קטן ביניהם על נקבה גרם לביגי לשכוח בכלל מי לימד אותו הכל, באלבום הראשון שהוא הוציא הוא לא הזכיר את טופאק ולא התקרב בכלל להזכיר אותו. דבר שעיצבן את טופאק, בצדק. פאק לימד אותו הכל ובמקום לקחת מה שפאק לימד ולהוסיף לזה סטייל אישי, הוא העתיק בידיוק ולא אמר אפילו תודה. בפעם הראשונה שניסו לרצוח את טופאק הוא היה בדרך לאולפן הקלטות בניו יורק, וביגי "במקרה" הקליט באותו זמן שם, ברגע שפאק נכנס ללובי קפצו עליו שני אנשים, ירו בו 5 כדורים גנבו את כל התכשיטים שלו וברחו. טופאק שרד את ניסיון הרצח הזה והאשים את פאף דדי וביגי בניסיון הזה. שנה וחצי לאחר מכן, פ…
-
- 181 תגובות
- 18k צפיות
-
-
הייתה לי רשימה עם אתרים של תרגום סרטים במועדפים אבל היא נמחקה, בכל מקרה אני מחפש כתוביות , אילו אתרים מומלצים? ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש אצלי מישהו ואנחנו רוצים לדעת בבקשה אם מישהו יודע , איך נקרא השיר הזה , מה-MTV שיש מעויינים שיוצאים מאמצע המסך כזה......? תודה.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
אין מילים... The Shawarma Animal ובתגובה לזה: The Shawarma Hunter
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מכניס את הUSER ואת הסיסמה וכשאני לוחץ כניסה זה מביא את ההודעה על האבטחה בלה בלה בלה ואז אני עושה YES ובמקום להיכנס זה עושה מן REFRESH לדף ולא נכנס לי, מוזר כנראה התקנתי משהו שמפריע לזה, מקודם זה נכנס לי בלי בעיות אז מי שיודע איך נפטרים מזה אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בתוכנית של אדיר מילר יש את הערבי ההוא שבסרטים...אז כשהוא נכנס לטרנס יש ברקע שיר טרנס זה שהוא שר על א..א..אחמד טיבי....דוקטור אחמד טיבי... אז רציתי לדעת איזה טרק זה כי זה כבר חודש על קצה הלשון שלי ואני לא מצליח לזהות של מי השיר (שיר=קטע=טרק)
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-