כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך לשלוח מעגל חשמלי לארה"ב דרך DHL\FEDEX\UPS השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? אף פעם לא שלחתי חבילה לחו"ל המעגל הוא בגודל של 20/20/1 איך כדאי לארוז אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אשמח שתגידו מה עדיף מבחינת יחס לעלות/תמורה. הצעה של בזב"ל - אינטרנט 30M (ללא גיימר) ב-40 ש"ח. הצעה של נטוויז'ן - אינטרנט 30M (עם IP GAMER) ב-35 ש"ח. אני שם דגש על הורדה 'בריאה' ופינגים נמוכים.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תלמיד כיתה יא', עברתי את הצו הראשון אבל עדיין לא עשיתי את הראיון האישי(חוסר זמן שלהם). אני מאוד אוהב מחשבים, יש לי אהדה גדולה מאוד לחומרה (מבורג בCASE ועד המעבד). אני אוהב את עיניין הרשתות, אינטרנט והתקשורת.. קצת פחות אוהב את עיניין הבנייה של האלגוריתמים והתוכנות. חוץ משפת HTML, אני לא יודע שפות אחרות (ניסיתי ללמוד VB, לא עיניין אותי). אני רוצה לעסוק בזה בשלוש שנים של השירות שלי בצה"ל. איזה יחידות יש שמתאימות לדברים האלה שאני אוהב ? נ.ב.- אני לומד את הדברים הללו באופן עצמאי. כלומר, אני לא במגמת מחשבים או משהו דומה (רק בבית לבד).
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אתמול עלה לאוויר האתר החדש של קים דוט קום - MEGA. כרגע האתר משמש לאיחסון קבצים וכל משתמש חדש מקבל 50GB בחינם. https://mega.co.nz
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום. אני מתכנן לעבור ניתוח בזמן הקרוב, כנראה במכון CARE (אגב הוא טוב..יש טוב יותר?) ורציתי לשאול דבר מאוד ספציפי: הניתוח אותו אני אעבור הוא PRK ז"א האחד עם זמן החלמה ארוך יותר ושיפור ולא מיידי. אז רציתי לשאול מניסיון של מי שאולי עבר כמה זמן באמת לוקח להחלים מניתוח זה? פשוט אני לא יכול לפנות לעצמי יותר מיד זמן ולא הצלחתי להבין מתי הכל חוזר לשגרה..אחרי שבועיים או חודשים נניח. אשמח לשמוע מימכם כמה זמן לקח לכם התהליך כולל שלבים בהם יכולת לחזור לשגרה חלקית מלאה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי. אני מתגייס עוד קצת יותר משבועיים ויש לי פרופיל 64 (רובאי 02). יש לי בעיה ברגלים שמחייבת נעליים מאווררות. השאלה שלי היא, האם לאחר קבלת הפטור ניתן להביא נעליים שחורות לחלוטין מהבית? או שכבר יש להם שם נעליים שעומדות בכל התקנים שלהם?
-
- 35 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לשלוח היום חבילה לחו"ל, ובמשקל של 7KG אני רוצה לרפד אותה עד כמה שאפשר. אני כבר הזמנתי גליל של 75מטר של ניילון פצפצים, אבל הוא מגיע רק בעוד כמה ימים, ואני חייב לפחות 2 מטרים היום. מישהו יודע היכן ניתן לקנות אותם? עברתי בחנויות לחומרי בניין, ובסינף הדואר, להם אין. יש למישהו הצעות? תודה, Anatoli.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, החלפתי את חלק מהנורות בבית מליבון לנורות חיסכון(28W) בחדר באמבטיה האור שמפיצה הנורה הוא לא מספיק....גם בגלל המיקום שלו(הוא ממוקם מעל הארון) בארון שבאמבטיה יש לי מעל המראה שני בתי מנורה שלא מחוברים לחשמל. הנוריות שקיבלתי כשקניתי את הארון הן: Orbitec HALOGEN LAMP BI - PIN 12V 20W G4 אני רוצה לחבר אותן...בחדר הזה,אין לי שקע חשמל. איך אני מתחיל? $בלי לפנות לחשמלאי$ תודה.
-
- 25 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן... אנחנו גרים בדירה שכורה ומאחר ומדובר בלא ממש בית משותף (יש מזדרון ארוך, 6 כניסות אבל בזה נגמר הסיפור) אין לנו מצבור אחד ובעצם כל בית לעצמו בנושא הזה. בדיוק היום נגמר לנו הבלון גז כשהקודם נקנה ע"י הדיירים הקודמים שגרו בדירה ולכן אין לי מושג וחצי מושג מאיפה השיגו אותו וכמה עלה להם. בעלת הבית טוענת שככל הידוע לה אין שום "חוזה" בעניין הגז עם חברה כלשהי ואם היה זה היה של הדיירים הקודמים. על הבלון עצמו רשום "אמישראגז". שוחחתי איתם והם לא רואים חוזה כלשהו. שוחחתי גם עם סופרגז ופזגז ויש לציין שכולם רוצים בערך אותו מחיר של 150-160 ש"ח ל-12 ק"ג אבל כולם מתנים את זה בבדיקה של טכנאי קודם שהיא חינם רק במידה והוא לא מוצא ליקויים. ממה שהבנתי מחברים וכו' הם בדר"כ כן מוצאים לי…
-
- 18 תגובות
- 43k צפיות
-
-
-
ערב טוב שאלה קצת מוזרה אני עושה עבודה על רובוט החבלה המשטרתי - מצאתי שלל תמונות אבל לא מצאתי מי היצרן שלו ואיך הוא נקרא באנגלית . אשמח אם מישהו יוכל לעזור . מדובר על הרובוט הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-