עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בגלל ששבוע שעבר לא היה, אז היה רשום איפשהו באינטרנט שהשבוע יצאו שתי פרקים, או פרק כפול... אבל כלום, יש רק את פרק 17 להורדה והוא שוקל בדיוק כמו כל פרק רגיל... מישהו יודע על זה משהו? אדם

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  2. 1. ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה" 2. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת- שאתה בהודו, ניו-יורק או תאילנד 3. ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב 4. ישראלי זה לשבת ביום שישי עם חברים, לראות חדשות ולבכות עם כולם על המצב וחצי שעה אחרי זה לצחוק עם הטברנה או לימור. 5. ישראלי זה לטעון שכדורגל הוא ספורט בריא, ספורט חשוב, ספורט מעניין, אבל תוך כדי ישיבה על הספה בבית וטפיחה על הכרס הענקית. 6. ישראלי זה …

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. קייס ה-AirPods הבא עשוי להיראות כמו iPod Nano מודרני, עם עיצוב מינימליסטי ומסך תצוגה קטןלכתבה

5. Started by imac,

עכשיו הבנתם למה קונים מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. Started by marking,

שיש יותר אתרי אינטרנט מאנשים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Alex89,

אני רוצה למכור את הדומיין שלי אמרו לי שהוא שווה הרבה איפה אני יכול למכור אותו? (מקום עם אנשים מבינים שישלמו באמת את המחיר האמיתי) מדור על הדומיין בחתימה שלי

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. היי אנשים! אני רוצה לקנות עדשות מגע אך אני לא מבין בזה כל כך. הייתי שמח שתכניסו אותי קצת לעניינים מי שמבין. שמעתי שהעדשות מתחלקות לשני סוגים קשים ורכים מה ההבדל? שמעתי שיש חודשיות/יומיות/שבועיות מה הדרישות להרכבת העדשות? ומאיזה חברות מומלץ לקנות ומאיזה להתרחק? תודה רבה לעוזרים!

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by guuner,

היי. מחפש רעיונות לעיצוב החדר,אני עם אותו חדר כל הזמן,ובא לי לעשות שינוי,לקנות ארון 4 דלתות,שולחן מחשב,צריך גם מעמד לטלויזית 32. לא פוסל עבודות גבס,כל עוד זה נראה יפה לעיין,ואני אפילו מעדיף גבס. החדר לא כזה גדול בסך הכל,משהו כמו 4 מטרים על 2.5 מטרים. וחשבתי כבר ללכת לכל החנויות של ההום-סנטר וכו',אבל אולי פה יביאו לי רעיון יותר טוב מאשר שאני אקנה ארון+ספריית מחשב. חיפשתי ברשת אבל ללא הצלחה למשהו מעניין.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by id3232,

בנושא מעגלים חשמליים באותו סגנון, ניסיתי לפתור.... ולא הצלחתי: 1) לרשותך 3 נורות של פנס כיס,סוללה,נגד משתנה אחד,ותיילים מוליכים. על אחד הנורות רשום-1W-5V ועל האחרות-0.2W-2V. כא"מ הסוללה הוא 9V והתנגדותה הפינימית 1 אום. א)האם 3 הנורות יכולות לפעול בהתאם לרשום עליהם כשהם מחוברות בטור? ב)תכנן מעגל חשמלי עם כל הרכיבים כך שכל הנורות יאירו בהתאם לרשום עליהם-סרטט. ג) חשב את התנגדות הנגד המשתנה במעגל שתכננת. 2) תלמיד צריך להפעיל נורת להט של 110V-75W בהתאם לרשום עליהם בעזרת מקור מתח של 220V שהתנגדותו הפנימית זניחה. א) כדי להפעיל את הנורה בהתאם לרשום עליה, חיבר התלמיד לנורה נגד בטור. חשב את התנגדות הנגד. ב) התלמיד רוצה להשתמש בנורות של 110V-25W במקום הנגד,כדי להפעיל את הנורה בהתאם …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. בוקר טוב אנשים לא משנה, נמחק שאלה שנייה - מישהו מכיר דרך קלה ומהירה לקחת תמונה (ליתר דיוק, כל מה שאני צריך זה את התווים א' עד ו' בפונטים שונים) ולהפוך אותה לייצוג בצורה של מטריצה של 1-ים ו0-ים? (אני צריך את זה בשביל תרגיל ב Neural Network computation) תודה איל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה מכללה מומלצת/נחשבת בלימודים לתואר ראשון במדעי המחשב? איזה דרכים יש להתקבל ללא פסיכו/בגרויות לאוני'? אני יודע שיש מכינה, אפיק מעבר מהאו"פ יש עוד דרכים? (יש לי תעודת הנדסאי אם זה עוזר) האם אוני' באמת מעניקה עדיפות על פני מכללה כאשר מחפשים עבודה? אני יודע שאלו שאלות שחיכות אבל לא מצאתי נושא עדכני.

• 62 תגובות
    • 8k צפיות
  14. Started by x-dude,

מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ולינק מעניין איך אף אחד לא ניסה את זה מקודם :-\ , הרי כורים גרעיניים נמכרים בארץ בכמויות מסחריות 8)

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות UT2004 בבאר שבע? חיפשתי כבר בכול חנות בעיר ואין בשום מקום :\\ תנו לי כול אתר אינרנט טוב שאפשר לקנות ממנו תמשחק הזה

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  17. באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ? עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. מי ינצח לדעתכם?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום אני לא מתכוון לשאול איך המסך או איזה פאנל יש לו יש לי שאלה אחרת לגמרי קניתי את המסך הזה מהחנות א.א מחשבים http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4240 כפי שאתם רואים המחיר שלו זה 1850 שקל התוכחתי אם המוכר והוא הוריד לי אותו ל50 שקל פחות עכשיו כששילמתי על החשבונית היה 1616 שקל ובאמת שילמתי את המחיר הזה עכשיו השאלה שלי זה איך הגיוני שהוא הוריד לי את זה ל1616 שקל ?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  20. זה פרסמות חדשה כזאת, שרואים בגדים הולכים (בלי גוף; רק ג'ינסים וכו') ויש שם כאלה Homies שעושים breakdance. הפרסומת עוכבת אחרי ג'ינס (של בחורה עם ישבן עסיסי ביותר) ובסוף ה"ג'ינס" קונה גוף. בקיצור, יש כזה שיר שאני חושב שלסולן של הלהקה יש מבטא אירי. למישהו יש מושג? ???

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by dvirf1,

היי, אני מעוניין להזמין רכיבים למחשב מחו"ל (ארה"ב ליתר דיוק. משם נוח לי להביא את הרכיבים). כרגע האופציה המוכרת לי היא http://www.newegg.com/ (אגב, מישהו יודע אם הם שולחים גם לישראל? אם לא, אני אעשה משלוח לדוד שלי, שאמור לבוא לארץ בסוף פברואר) מישהו מכיר עוד אתרים אמינים וזולים?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  22. שלום היום בשעות הצהריים צצה לי בעיה מוזרה בגוגל: כשאני רושם אות או מילה מסויימת בsearch bar של גוגל ולחוץ enter או מקליק על חיפוש המילה נעלמת מהsearch bar ולא מבוצע שום חיפוש. יש לציין שבעיה זו מופיע מהחיפוש השני, זאת אומרת כשאני פותח את גוגל ומחפש משהו החיפוש הראשון מצליח. אבל משם הלאה ניסיון הכנסת מילים לתוך הsearch bar כושל הכל נמחק בלחיצת האנטר.. אני משתמש בפיירפוקס אך הבעיה קיימת גם באקספלורר, ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עזר. מוזר לי שהבעיה קיימת בגוגל CO.IL בCOM אין לי את הבעיה. הצעות מישהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.