עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maphisto,

היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. איזה בולשיט! http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page :boid:

• 73 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. הדיון הזה נועד להגיד מה אתם שונאים ומה מעצבן אותכם במערכת ההפעלה שלכם /כל מערכת הפעלה אחרת / שהיתה לכם אני מדבר רק על דברים שהם DEFAULT במערכת ההפעלה - איך שהיא באה מראש אחרי שסיימתם את ההתקנה. חלק מהדברים זה בדיעבד/ בהשוואה כי אני אוהב את הTASK MANAGER לאללה ולא היה אותו לפני WIN2000 אני אתחיל : DOS הכל צריך לכתוב ואם שכחתי לשים DOSKEY זה מעצבן אחושלוקי להתחיל לכתוב מחדש והHELP מסורבל - טוב נו ככה זה כשאין GUI - (ממשק גרפי) 95 זה היה מזמן אני כבר לא זוכר מישהו זוכר /יודע? 98/ME קורס כל הזמן מסך כחול - BSOD לא מאובטחת - בקושי! NT הגלגלת בעכבר לא עובדת!!! אין תמיכה בUSB בכלל! 2000 אני שונא כשהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: .....at least one…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Crash5,

אני רוצה לקנות כמה דברים למודינג ואני לא ממש מכיר אתרים ממולצים. אשמח אם אנשים שרכשו בעבר והיו מרוצים ימליצו לי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. Started by A_MuMu,

לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by R0ck,

דייייייייייי אני לא יכול יותר, הולדן עושה זאת כל פעם מחדש, מצליח להפיל אותי על הריצפה עם הטראקים המדהימים שלו. פשוט יוצר מעולם אחר. James Holden - A Break In The Clouds (Main Mix) 9:56 הטק האוס הטוב ביותר ששמעתי מזה הרבה מאוד זמן, מומלץ בחום!!!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by AKULA,

שלום לכולם. היום במסגרת עבודתי כסייר הגעתי בעיקבות אזעקה לביתו של לא פחות מאשר סמנכ"ל אינטל. קודם כל בית מדהים,ענקי עם דלת כזאת מאסיבית כמו בטירות האנגליות בסרטים,כזאת שבשביל שישמעו אותך כשאתה דופק אתה צריך להישתמש בגרזן. אוקיי אז לאחר בדיקה קצרה לפני שעזבתי בעודי משוחח בפאלפון שלי עם חברה שלי ומנסה לשכנע אותה לא לקנות אינטל מגיע הברנש בכבודו ובעצמו מר דני גלוטר. כמובן שהשיחה די עניינה אותו אם כי לא בדיוק ערבה לאוזנו,התחלנו לשוחח ואז אני מוצא את עצמי מנסה לשכנע לא אחר מסמנכ"ל אינטל למה AMD עדיף מאינטל. כמובן שבסוף לא הסכמנו על כלום אבל מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by yot,

http://www.bbspot.com/News/2003/06/camper.html lllllllllllllloooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by R0ck,

http://www.bash.org/?5273

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by ccc,

חחחחחח נכון מגניב? ירידה דפקו בהם.. אחחח איך אני אוהב את הכרטיסים שלהם.. איפה אפשר להשיג כאלה? כמה זה עולה? הוודו 5 6000 עם ה128 מגה..

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by NOVA,

:

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by gshhar,

בעיברית?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  14. (הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by gabbay,

אני עכשיו חוזר המהופעה ואין מילים לתאר אותה פשוט הופעה מדהימה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  16. קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by scorpion,

אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by massinvallus,

אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by yaloner,

אולי מישהו מכיר פורום או לוח שבו אפשר לקנות/למכור ציוד מחשבים משומש/חדש מגולשים אחרים. כמו שהיה ב-pctip שפורומיו לא עובדים עכשיו...

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by WarMachine,

ניסיתי להיכנס לאתר http://igames.co.il ואני רואה את ההודעה הבאה: Arabian_Sniper FuckZ Israel ! GreetZ To DeadLine יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שפרוצים את האתר הזה,מישהו שם צריך להתחיל לעבוד על האבטחה רציני...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני ממש לא יודע למה לצפות מישהו היה פעם במיונים של מודיעין אחרי שאיתרו אותו לבוא למודיעין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ha_miki,

מישהו מכיר חנויות שמוכרות ומתקינות בארץ MOD CHIP ל PS2 באזור המרכז ???

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  23. Started by 47,

LOL! ענק! Backsnaks boys- I want a fat babe Internet killed the video stars wimep pissed kid- Pookey

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  24. אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by KaPuT,

בן אדם עם הרבה מאוד זמו פנוי זה יקח קצת זמן לעלות http://pcfil.com/matrix.html

• 7 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.