כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב יקבל 4000 ש"ח מהעבודה שעבדתי ואני מתכנן להשקיע את הכל על אופנוע שטח(כן כן שמעתם נכון אני לא מבזבז את זה על חלקי מחשב) אז אני פונה למבינים מבינכם: איזה אופנוע עד 50 סמ"ק מתאים למתחילים? יש איזה אחד שמוכן למכור לי yamaha dt 50 ב3500 שקל+- , אתם אומרים ששוה לי ללכת על זה? או שאתם ממליצים לי על אופנוע שטח אחר להתחיל איתו.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים הגה של לוג'יטק ( Logitech Wingman Formula force GP - האדום) והוא התקלקל לי... ניסיתי לחבר אותו ביו אס בי ומחשב לא מזהה כלום - בדקתי בכל החיבורי יו אס בי שלי - דברים אחרים כמו המודם והמדפסת עובדים אז זו לא בעיה בשקע יו אס בי עצמו. רציתי לדעת מה בנוגע לאחריות (התקשרתי אליהם והם אמרו לי להביא את ההגה לחנות) כי הסתכלתי בפורום פעם והיה כתוב שאת המוצרים של לוג'יטק לא מתקנים אלא מחליפים אותם בחדש...
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חיברתי ספק שנמצא באחריות למחשב של חבר הספק פתאום התחיל להשרף והיה עשן ובלגן............. מה שנשרף זה חוטים שלו. יש למישהו מושג האם יש על זה אחריות?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
או קי איזה שרות אימייל באינטרנט מציע הכי הרבה מקום(ל-INBOX) ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשם מה זה בעצם? נניח הפריט שהזמנתי איכשהו לא הגיע, רק אם יש ביטוח אני יכול לבקש מהמוכר שישלח לי עוד אחד? האם זה באמת נחוץ? עד עכשיו קניתי רק פריטים עם משלוח מבוטח אבל לא באמת הייתי צריך לממש את זה... תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי המון תמונות שנמצאות בתוך תיקיות ב-google פלוס. שאלתי היא אליכם, יש הגבלה בנפח? כי אני נכנסתי לפה: https://www.google.com/settings/storage?hl=iw ויש 15G חינם, האם הנפח שיש הוא לתמונות +המייל? או רק למייל? מה קורה אחרי שעברתי את ה-15G. האם אפשר להעלות חופשי תמונות ללא הגבלה? אשמח לקבל תשובה ממכם.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלחו לי חבילה לרחוב ל"MITZPE HABITA" במקום לMITZPE HABIRA העיר המיקוד והמדינה בסדר, גם המספר בסדר אתם חושבים שתיהיה בעייה בגלל שזה ביתה ולא בירה ? או שהממיין המקומי ידע במה מדובר ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמורה להגיע אלי חבילה בדואר רשום, ואני מבין שאני אצטרך בסופו של דבר ללכת ולקחת אותה מסניף הדואר הקרוב. בכל מקרה, באתר של הדואר כתוב שהחבילה הגיעה היום לסניף הדואר שקרוב לביתי. הבעיה היא, שבדואר רשום אמורים לקבל קודם איזה פתק הביתה שאומר שהחבילה נמצאת שם ואני יכול לקחת אותה עם הפתק הזה. אבל הפתק עוד לא הגיע (אני גם לא סומך על הדוור של השכונה) ואני כבר רוצה לקחת את החבילה. האם אני יכול ללכת לקחת אותה בעזרת תעודת זהות וזהו? (החבילה רשומה על שמי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי כרגע שאם מריצים את פירפוקס אם IE TAB אז האתר מזה את הדפדפן כIE ולא פירפוקס ונכון שזה דבר קטן אבל יש אפשרות לסדר את זה ? או שזה בלתי אפשרי בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם , האתר AMAZON זהיענו חנות ? או שזהכמה חנויות ( לדוגמא כמו איביי וכאלו) ומשהוא יודע בערך מה המחיר של המשלוח משם לארץ ? (של חלקים : מעבדים GPU ועוד..)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://www.slg.co.il ראיתי את המחירים שלהם ופשוט אני לא מאמין שיש כאילה מחירים בארץ. I7 965 EE עולה שם כמעט 1500 ש"ח שזה כלום למעבד הזה.. GTX 260 של XFX 400 ש"ח? מישהו הזמין משם בזמן אחרון? מעניין מאוד למה המחירים כל כך נמוכים? אם הם באמת כאילה אני מזמין עוד היום את כל מה שאני צריך ולא צריך ומוכר את זה פי 2 אחר כך...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש המון קטעים שאני רוצה להוריד מהאתר. רציתי לדעת אם אפשר? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הזמנתי מהם מוצרים והם במלאי ועכשיו אני שכחתי להתקשר אליהם היום שישימו לי את זה בקיוסק..... ( נדפקתי ) שלחתי איימיל יכול להיות שהם יקראו אותו מחר ? או היום ? כי זה ממש דחוף למחר !
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
למישהו יש במקרה הזמנות פנויות ל- http://torrentbytes.net/ ?? יש לי הזמנה לטורנטיט אבל אני לא מסתדר כ"כ עם האתר הזה, אז מישהו צריך ..
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחיר של המוצר Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Retail Sound Card הוא 150 דולר שזה אומר 700-750 בארץ המחיר הוא 1100-1200 שקל למה יקר כל-כך?? עוד שאלה האם אני יכול לקנות ב yahoo את הכרטיס ב 150 דולר?? וכמה זה משלוח??
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איזה שירות יותר טוב מבין השנים: YAHOO או ADBRITE למי יש יותר פרסומות להציג מי משלם יותר עבור כל פרסומת וגם בכללי?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשנות ציון מגן אחרי הבגרות נגיד למועד הבא? כי אחת המורות אמרה לי היום שזה לא חוקי או משהו כזה... מי שיודע שיגיב ...
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-