כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
ביררתי בנוגע לצורב דיוידי של פיוניר דגם 06 ואצלהם זה זול בהפרש 180 שקל אבל זה בא בלי כלום רק הכונן השאלה שלי הגיוני שבלי קופסא זה יהיה הפרש כזה זה חדש חדש או שעשו שם קומבינות ולמה הם מביאים את האחריות ולא היבואן
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן NOKIA 3100 (אחלה של מכשיר) של orange. תמיד איפה ששמים את תמונת ה"טפט", כתוב IL ORANGE ועוד כתובית מסוימת, או משהו כזה (ואי אפשר לשנות את זה). עכשיו למי שמכיר אפשר לשים "לוגו מפעיל" שאז מבטל את מה שכתוב עם ה-IL ORANGE וזה שם תמונה קטנטנה אחרת. ראיתי אצל מישהו שגם יש לו NOKIA 3100 שאין לו את הכתוביות הללו (של ה-IL ORANGE כמובן), ובמקום שבו אמור להיות ה"לוגו המפעיל", אין כלום, פשוט ריק. בדקתי, וראיתי שאפשרות הלוגו המפעיל שלו מופעלת, זאת אומרת שהלוגו המפעיל שלו הוא סתם משהו שקוף שלא רואים. כשביטלתי אצלו את הלוגו המפעיל, הופיעו הכתוביות. אז כבר הייתי בטוח. לא הזדמן לי לשאול אותו איך הוא עשה את זה. אם אין תמונת אייקון קטנה כזאת בפלאפון, אז אין אפשרות להפעיל את ה"ל…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הנוקייה 6600, הקטע הוא שבאורנג' הפלאפון הוא בסביבות ה3,400 שקל, מחיר מוגזם לכל הדעות. מצאתי בכל מיני אתרים אחרי חיפוש בזאפ, שנותנים מחירים די נורמליים, אבל פה החשש שלי, האם זה שהם מוכרים את הפלאפון במחיר שהוא כמעט חצי מחיר, יעלה לי באיכות המכשיר ובעוד כמה דברים כמו מכשיר לא תקין ופלאפון לא באמת חדש... לפי דעתכם וניסיונכם, האם אני יכול לקנות ללא חשש, כי שאלתי כמובן את החנות המסויימת שממנה אני רוצה לקנות והם כמובן אמרו לי שהפלאפון חדש לגמרי, אז שיחקתי אותה ראש קטן ואמרתי "אז למה אורנג' לוקחים 3 אלף ואתם רק 1700 שקל?" אז הם אמרו לי ש"זה אני צריך לשאול אותם", לא יודע מה אתם אומרים זה שווה לקנות מחנות כזאת שהיא די קטנה ולא בטוח אם אני מקבל אצל…
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
-
שלום! ראיתי בYNET SHOPS את הLCD של סמסונג A450 שנחשבת למעולה. המחיר שלה מחוץ לYNET מתחיל מ2700 שקלים. ופה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=572&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=7721131 זה מתחיל מ 1500 שקלים. ברור לי שזה לא יהיה ככה, אבל שווה לנסות(עד נגיד 2400 שקלים) הקניה היא "תן מחיר". אתה נותן מחיר, ואז אתה יכול לזכות. השאלה שלי היא האם ה"תן מחיר" הזה עולה לכסף לכל ניסיון השתתפות? או שזה בחינם? והם מיניליין הם יבואנים רשמיים של סמסונג. האחריות ע"י סמיילין.. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קיים כזה מתקן שמאפשר לשים ולתפעל את שני הכרטיסי סים ביחד במכשיר אחד? הכוונה יש לי 3100 ואני רוצה לשים כרטיס של אורנג וגם של סלקום , [המכשיר עצמו פתוח מבחינת IMEI כלומר מקבל גם וגם] וכשיהיה דלוק אני ייקבל גם שיחות מסלקום וגם מאורנג , יש איזשהו מתקן או משהו כזה שמאפשר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקשר לחנות בזאת מישהו הזמין משם כבר? תוך כמה זמן זה מגיע? וכמה דמי משלוח לחבליה של כמה דברים קטנים? (מאוררים)
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי השאלה דיי מסובכת... אני רוצה לדעת האם באופן תאורתי... זה אפשרי לקחת דיסק עם סרט דיוידי להעתיק אותו למחשב לשים עליו כתוביות ולצרוב אותו בחזרה בתור קובץ דיוידי? אבא שלי נושא להונג קונג עוד מעט... סרט דיוידי לדוגמה lotr בין 5 ל10 דולר... בבקשה אל תסגרו :'( :'( את התרד אני רוצה לדעת... טוב?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לקנות את הPDR-880 בגירסה ללא כונן קשיח ופשוט להוסיף לו בניפרד. אם כן אז איזה כונן זה 2.5 או 3.5. תודה .
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חבר שלי אמר שהוא מצא DVD אחרון בחנות של תוכנית הנוסטלגיה "סופר מריו" כולל 4 פרקים בדיבוב לעברית השאלה היא אם כדאי לקנות את הDVD ועד כמה נדירה התוכנית הזו,כלומר היא נפוצה בהרבה חנויות? תודה
-
- 18 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אם אני מזמין נאמר פלאפון מEBAY אז אני משלם על המשלוח נכון, אז כמה? ואיך אני בטוח שזה יגיע אליי? איך אני יודע שהפלאפון תקין? במידה ואני לא מרוצה , יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עוד משהו שם לב שכמעט בכל FA/ השאלה הראשונה היא: What is FAQ?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות "תקיות" בגימייל כדי לחלק את הדואר לנושאים? אני לא מדבר על LABELS - כשאני מחלק את זה כך אז הדואר נישאר בתקייה INBOX ואני לא רוצה שזה יהיה כך
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס אשראי מאושר בPAYPAL של VISA , אני יכול להעביר ממנו כסף לBALANCE ולהעביר מהBALANCE לכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אם אני מנקב לחיה הזאת את הבלון, האם הוא יתפוצץ עליי? מי שרוצה עוד מידע שיחפש physalia אני מדבר על זה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן האם אני יכול לקנות את HL2 בSTEAM בעזרת ויזה של לאומי צעיר? כתוב על הכרטיס VALID ONLY IN ISRAEL אבל שמעתי שאפשר להשתמש בזה גם בSTEAM מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו שמע על החנות הזאת? http://www.topmarket.co.il/ וקנה בה באינטרנט? אמינים? תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום אם יש לי קובץ במחשב ,אני מעלה אותו לאתר WAP ואני מוריד אותו דרך האינטרנט שבפלאפון,האם זה עולה לי כסף? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האלן אני עושה קורס של אבטחת מידע בחיל המודיעין.. היתי מאוד מעוניין בגאמא (קורס ממ"ס שמתנהל במקביל לקורס אבטחת מידע) ,אז הלכתי למפקדים של ממס וביקשתי להצטרף הוא שאל אותי איזה ידע יש לי ואני די הרשמתי אותו. הוא דיבר עם המפקדת שלי שתוך זמן קצר זימנה אותי לשיחה. קיצור היא אמרה לי שאני מאותר לתפקיד מיוחד באבטחת מידע הקשור למחשבים ואני אקבל הרבה הכשרה בזמן השירות. בנוסף לזה היא אמרה שבכל מחזור יש "מחשביסתים" כמוני שבוכים על הקורס ובסוף מגיעים לתפקידים מאוד מעניינים ואומרים לה תודה.. :s05: אז אני בדילמה.. האם מישהו !מכיר! את ענף אבטחת מידע ויודע משהו על תפקידי מחשבים איכותיים שאפשר להיות בהם שם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שעושים אבטחת שטחים או ישובים.. איפה ישנים? בחדר סגור או באוהל?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום הייתי בנצרת עלית ותפסתי עקרב שחור ואני אוהב עקרבים נחשים עכבשים וכל זה אז לקחתי את העקרב עלי הביתה ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו מישהו יודע איזה חרק אולי או משהו שאני יביא לו לאכול אם אני ימצא את הכבל של המצלמה אני יפרסם תמונות שלו תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמעתי אנשים מדברים עכשיו הרבה על אומנות הפיתוי. חשבתי לקחת את זה וקראתי על זה בבלוג של סניה - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524&blogcode=9732082. הוא גם אמר שם שלא צריך לקחת את הקורס הזה אצל איזו חברה מפורסמת. מישהו כאן לקח ויכול לעזור לי? אני חושב שאני רוצה את זה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-