עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמח שאתם דואגים כי ייכתב לפי הסטנדרטים. לאחרונה "גיליתי" את "אופרה" וזה הדפדפן הכי מהיר שנתקלתי. לצערי, קצת בעייתי עם תאימות של אתרים (לדפדפן הזה יש תאימות מושלמת לתקנים לעומת חלקית של פיירפוקס 2). הבעיה היחידה היא פה בפורום בעת כתיבת תיבות טקסט, משום מה לא ניתן לנוע ע"ג האותיות עם מקשי החיצים ושימוש ב- HOME / END. כל הכבוד!!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by american,

קובץ מצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by tdknight,

טוב אז באשכול השלישי למסע שלי, אני אנסה להבין איך להגיע לפיקוד דרום באר שבע, מדור ביטחון שדה. הנחיות? D:

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. אני בבית אולי אני יעשה משהו עם חברים.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by zniibidl,

קיבלתי ציון סבבה לגמרי 671....[= ובאנגלית הוצאתי פטור..[= 140 הוצאתי כשבשביל פטור צריך 134

• 74 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by american,

:funn: :alcoholic: ואחד לשנה הבאה:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאני אוכל לשמוע איתה שירים ולסדר אותם, לשנות פרטים בקלות ויעילות? יש עוד תוכנות חוץ מITUNES?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by Sepsis,

אהלן, כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT. מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה? אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lion03,

קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by Peter Rabbit,

מי שלא גילה עדיין את הסדרה "אהבה, מוות & רובוטים" בנטפליקס שירוץ לראות. פרקים קצרים בין 11-17 ד'.

11. שלום לכולם , לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה. הזמנתי מחשב ב TMS לפני שבוע וחצי עקב המלצה פה באתר. אני מכיר את החברה וכבר קניתי אצלהם מחשב לפני שנה. נאמר לי שהמחשב יהיה מוכן תוך לא יותר משבוע ובתקווה שיהיה מוכן לפני ראש השנה. עכשיו הם לא עונים בשום צורה , לא בטלפון לא במיילים . מישהו יודע משהו על החברה? יכול להיות שהם נסגרו? בבקשה תענו בדחיפות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TeaTimeMan,

למנהלי האתר שלום אני לא יודע אם נתקלתם בזה אבל עכשיו אחרי שקראו לי פייקר החלטתי לעשות לזה סוף יש כאן ילד עם שם TeaTime לא היה איכפת לי עד עכשיו אבל אחרי שקראו לי פייקר אני מבקש לשנות את שמו אם זה אפשרי אני אודה לכם מאד

13. Started by redead,

אני גר בכפ"ס.. משהו באזור כפ"ס , רענננה , הרצליה , פ"ת.. יש איזה חנות מומלצת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Fertilizer,

כמה מכם עושה כסף מהשקעות באפקים השונים של שוק ההון?

• 66 תגובות
    • 7.1k צפיות
  15. Started by napoleon45,

SPACE IL ירדה ( או נכון יותר, התרסקה ) מן העץ של לנחות על הירח. https://tech.walla.co.il/item/3243932

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8689366181727845562 אחח איזה כלב :lol: :lol: :lol:

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MacGyver,

מישהו יכול לתת לי לינקים למערכות פורומים רציניות באנגלית בנושאי מחשבים וכו'..... תודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

20. אהלן! כמו שבטח חלקכם יודעים, יש לי הארד דיסק מאוד ישן של Seagate ששחטתי לו ת'צורה לגמרי. קניתי אותו לפני שנתיים ומאז הוא לא הפסיק לעבוד....עכשיו כמובן שזה פגע בו מאוד ויש לי בעיות איתו...לפני יומיים כשפירקתי את המחשב כדאי לשים את הקריסטל אורב שלי על הגשר הצפוני(זה עזר לי ב-3-4 מעלות!!! אל תעיזו לפתוח ת'פה!!!אני לא מצטאר על זה!! :asthanos:)שמתי לב למדבקה קטנה ביותר על ההארד דיסק שעליה כתוב CRG ובה התאריך שבו תפקע אחריותו של ההארד דיסק, התאריך הזה הוא בחודש השביעי לשנה הבאה!! אין לכם מושג איך שמחתי!! קיצר, היום אחרי דיבור קצר עם עופר טל מתגלה לי שהיבואן נמצא בכרמיאל(יש!! לא צריך לנסוע עוד פעם לת"א!!אפשר לבקש מאבא שיקפיץ!! ;D), אבל(תמיד יש אבל בסיפורים שלי....)הם הפסיקו לע…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by CrossFire,

יש לי כמה שאלות שרציתי לדעת בקשר לתיכון הולץ שבת"א: 1). האם זה תיכון בעל רמה לימודית כמו כל התיכונים? 2). האם מבחני הקבלה שם הם קלים או קשים? 3). האם שווה ללכת לשם? (תיכון טוב או לא טוב) אל תגידו לי שזה לא שווה בגלל: יום ארוך או תספורת וכד'.... נא להיות רציני!!! (אלה הם השאלות של אחי שעולה שנה הבאה לכתה י')

22. Started by TermiNal,

אז ככה אני כרגע בן 15 וחצי גובה 169.. אבא שלי 174 ואמא שלי 160.. בעקרון אני די לחוץ מהגובה שלי למרות שעשו לי בדיקת עצמות וכל הרופאים שראו את זה אמרו שיש לי גיל עצמות קטן באיזה שנה וחצי מהגיל האמיתי (לא זוכר בדיוק כמה אבל מעל שנה בטוח) ושאני בכיף יעבור את אבא שלי.. רציתי לשאול כמה דברים - ריצה על אספלט\מדרכה יכולה להזיק לגדילה? ישיבה ממושכת על המחשב יכולה להזיק לגדילה? (החשש שלי הוא שאני לא יושב בריא וגם יש לי לפעמים כאבי גב.. ובגלל זה אני רוצה למצוא ספורט חוץ מהגלישה שאני יוכל לעשות באופן יומי כדי לשפר את המצב ולא לשבת הרבה מול המסך... עד כמה יכולה להשפיע הישיבה הממושכת מול המחשב על הגדילה זה יכול להיות משמעותי?) עכשיו ככה, אני יודע שאבא שלי בגילי היה יותר נמוך ממה שאני …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nVIDIA70,

זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by Sniper,

היי! קוראים לי ארז אני מראשון... הגעתי לפה דרך Ghost Dog ו- Devilw@rk (ערן ואסף) אממממ... אני אשמח להשתדל לעזור פה כמה שיותר ו... זהו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים