עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי שאלה בנוגע לדיסק, אשמח אם מישהו שיש לו את הדיסק (פיזית או לא פיזית לא משנה לי, העיקר השירים), יעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

אהלן, צילצלו אלי UPS שאלו אם אני רוצה לשחרר את החבילה לבד או שהם ישחררו אמרתי לבד.. הבעיה היא שאף פעם לא שחררתי חבילה מנתב"ג אלא רק ממכס חבילות בחיפה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך כול התהליך מתבצע,ולאיפה אני צריך ללכת בנתב"ג תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי 2 חידות שאני צריך לפתור, א.צריך להוסיף קו כדי שיהיה שש I X ב.מה תהיה האות הבאה: אששאחששש_ תודה לכול הפותרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by noambaum,

בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר ת'רדים שנפתחים בעקבות סרטון כזה או אחר של האתר YOUTUBE וחשבתי לרכז הכול כאן כדי שכולם יהנו ושלא יהיה בלאגן בפורום. אז תנו לינקים לסרטונים מצחיקים / הזויים / מוזרים.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by kinggil,

שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Click Here LOL ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Skid,

קיבלתי זימון לגיבוש של זה.... מה זה,והאם זה דורש קד"צ-קבע?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  9. תמיד תהיתי למה עושים "בור בטיחון" חוץ מזה מה כל כך בטיחותי בבור באמצע הרחוב? ואז נאמר לי שזה למקרה של חפץ חשוד שיהיה אפשר לזרוק את זה לשם. אם יש חפץ שאני יודע שהוא חשוד אני לא מתכוון לגעת בו, בטח שלא לזרוק אותו לאיזה בור. ומי קובע איפה יש מקומות אסטרטגיים לבור ביטחון? ואיך הגיעו למסקנה לעשות כזה בור? היה פעם חפץ חשוד שהתפוצץ ואיזה טמבל אמר .." אחחח אם היה פה בור לזרוק אותו לתוכו.." ?

• 21 תגובות
    • 20.2k צפיות
  10. http://uploaded.fresh.co.il/3f8079515d032520.jpg משהו בהחלט מצחיק...אין מה להרחיב,שווה צפייה... אה וגם בונוס למי שזה לא שיעשע אותו http://antiscouts.cjb.net/ (אתר ל"מעריצי" הצופים)

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר טוב מאוד והוא עבר לאמריקה לפני כמה שבועות והוא לא מתקשר ולא כלום אז אני רוצה להתקשר עליו אז אני רוצה לגעת מתי יש אצלו צהריים באיזה שעה אני צריך להתקשר עליו שיהיה אצלו צהרים תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by lt mor,

שלום יש לי (היה לי) חבר שהלוותי לו 25,000 ש"ח לפני שנה וחצי. חתמנו על חוזה בינינו שמדובר על הלוואה. במשך התקופה הראשונה (חודשיים) החזיר 500 ש"ח לחודש. ומאז לא ראיתי אותו יותר. עבר דירה, החליף עבודה, קנה בית החליף טלפון וכ"ו. כול נסינות השיחה איתו עולים בתוהו ... אני רוצה לתבוע אותו על הסכום המרבי שניתן בתביעות קטנות ... או לקחת עו"ד ולתבוע אותו על כול הסכום ? אבל גם העו"ד ינגוס חלק גדול גם אם הנצח וגם אם לא... תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

מישהו יכול להביא לינק ל ישראל פורטוגל לראות באינטרנט

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by nat64x,

מילת הפיתרון קשורה לקולנוע? אני חושב שמצאתי את 5, אבל זה לא מסתדר כל כך...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by R0ck,

טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי! לפני 5 שנים וחצי אמא שלי קנתה לי פלאפון. המניאק עובד עד היום ללא שום בעיות. מיצינו. נפל לפחות 10 פעמים על הרצפה מגובה של מטר לפחות. מסך לא נשבר, לא נשרט... (אבד פעם אחת אבל החזירו אותו) קליטה מעולה, רמקול סבבה, מיקרופון מתחיל לעשות רעשים בצד השני של הקו... הפלאפון הוא::::: Samsung 624 obox ספרו איזה פלאפונים היו לכם ואיך הם נשברו.. מה עשיתם להם? מה הם שרדו? כמה שנים עד שהפסיקו לעבוד? ובכלליות, טלפונים סלולריים של איזו חברה הם הכי עמידים, לדעתכם?(excluding nokia 3100? חחח הוא נשבר לחבר שלי בשנה אחת לפוחת 5 פעמים.. מזל שהי לו ביטוח )

• 76 תגובות
    • 9.9k צפיות
  17. Started by shalomelbe,

שידרגו לי את מהירות האינטרנט ל-5 מגה מה מומלץ להוריד? אני אוהב בעיקר סדרות קלילות ומצחיקות (לדוגמא חברים) אבל אם זה ממש ממש איכותי, אז אפשר גם גאנרים אחרים (למרות שאני בעיקרון לא רואה דברים כאלה). לדוגמא הסופרנוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה לפתוח נגדם תביעה כי הם חסמו לי משתמש מסנגר\הוטמייל עם המון מיילים חשובים(לא ניכנס לזה כמה זה חשוב) הם חסמו לי אותו בגלל שהוא נפרץ והשתמשו בו בשביל בוט ספאם וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך כדי שהם יפתחו אותו (סליחה על המילה) הם לא שמים עלי ז** ומנפנפים אותי למרות שאני נותן את כל הפרטים האפשריים ואין בנאדם שני בעולם שיש לו כמות כזאת של פרטים על המשתמש בקצב הזה בחיים אני לא אקבל אותו מה ניתן לעשות? והאם באמת תביעה תעזור??

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by WhiteHaze,

If you watch the images from your seat in front of the computer, Mr.Angry is on the left, and Mrs. Calm is on the right. Get up from your seat, and move back about eight feet. They switch places! WTF? ויש שם עוד מציאות...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

מתי חוזרים ללימודים?!

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by sagi_10,

שלום לכולם בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום . אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים " איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\ יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! . מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ? לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת …

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by redti,

פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by QQQ,

כרגע אני בכיתה י"א הרחבות פיזיקה וטכ"מ (טכ"מ אני לומד מי') בפיזיקה הגישו אותי השנה על 60 (מכניקה) ואני לא בטוח אם כדאי לי לגשת או לא. למען האמת היינו עם מורה שעושה מבחנים מאוד קשים יחסית ובגרויות אני פותר דיי טוב ויש לי סיכוי לטוב להוציא ציון גבוה מחר ולפסול את הציון הגשה. מעבר לזה עד כמה זה באמת יתרום לי אם אני אלמד את המקצוע הזה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.