עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נראה אם תצליחו לנחש את המילה החסרה ;D http://planet.nana.co.il/Spirit11/story.JPEG ומי שמכיר שלא יגלה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

למי שלא מכיר את webshots זה תוכנת נחמדה עם אוסף ענק של תמונות באינטרנט כרקעים למחשב. אני כבר מנוי בה כמה שנים ומה שרציתי לעשות זה לשדרג את החשבון שלי לunlimited. משאני לא יודע אם אני יכול לעשות את זה עם ישראכארט(לא נראה לי בינלאומי) ולכן הייתי רוצה לברר על זה אם מישהו פה יודע. אני מוכן גם לשלם פה את הסכום לכל אדם שמתנדב לשלם עבור זה בכרטיסו, כי זה ממש חשוב לי- אני מעין פריק לתמונות רקע משגעות, זה פשוט מרגיע אותי. תודה מראש אם מישהו מעוניין יכול ליצור קשר איתי בפרטי או באימייל שלי victorsk@netvision.net.il . אני חוזר ומדגיש שזה איזה הודעת מכירה או קנייה ואני גם לא רוצה שאנשים יגיבו על זה, המטרה היא לברר אם אפשר לשלם בכרטיס שברשותי בחו"ל ואילו מישהו שמעוניין לעזור לי יעשה א…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by roadrunner,

http://www.bastard-inc.com/system.html

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ccc,

טוב.. אז היום נדרשתי לבחור מייד מגמה אחרי שכל החופש לא עשיתי את זה.. אמרתי יאללה, שיהיה פילוסופיה אפשר הסבר קצרצר על פילוסופיה? מה זה? איך לומדים? זה קשה? מעניין? חלק פעיל בשיעורים זה FATAL לציון טוב בתעודה? אני חייב להחליט עד מחר מחרתיים והמורה נמצאת רק ימי רביעי תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. באחד מהשיטוטים שלי באתרים גיליתי את זה, למי שיודע איך נראית גרסאת המקור בטח יכול להשוות לזאתי, אז בקצרה רציתי לדעת, מה נראה לכם שדחפו שם (בעיקר מבחינה חיצונית) ד"א, לא שזאת מדהימה, אבל השינוי החיצוני נראה ממש גדול ורציתי לדעת מה עשו בו... http://www.fast-autos.net/renault/renaultcliov6.html Off topic - אני שונא רנו בלי יוצא מן הכלל, אבל הקליאו ספורט שלהם עושה רושם טוב, למרות שאין לי הרבה מושג לגביה...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  7. עדיף שיהיה ישראלי ובעברית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by OR007,

בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by e.t,

(לא, אני לא מחפש לקנות) אם יש בחור כזה - אשמח לשמוע ממנו.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by MishaK,

אין לי זמן לבדוק עכשיו, לאיזה מהם יש את הגיר הזה של הפורמולה 1 שמשתמשים בידיות מאחורי ההגה?

• 68 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. Started by SixKiller,

רק תראו איזה בתי ספר מסריחים.... אני בעיקרון מכתה ו תלמיד חרא... פשוט חרא ההתנהגות והכל... אבל שכל יש פשוט ככה הציונים שלי אותו דבר אנגלית יש לי 95 -100 כבר 5 שנים.... הקבצה א.... ומחשבים שהיה יש 100 וזהו כל השאר מעפן הממוצע שלי הוא בערך 60... בהתנהגות יש לי 6 תמיד בקיצור עשיתי מבחני קבלה וקיבלתי 98 בשלושת המקצועות (אנגלית.לשון.מתמטיקה) יעני ולול הכול עשיתי טוב ואני בעיקרון לא יודע כלום בחיים שלי ממתמטיקה וחמדתי איזה שבועיים את כל מה שצריך עכשיו אתם אומרים קיבלתי 98 בשלושה מבחנים זה פצצה יחסית לאחד שלא למד כלום חוץ מאנגלית 5 שנים... אז מה הם אומרים "אנחנו מצטערים אבל הציון של הבן שלכם גבוה מדי יחסית לתעודה הפער בין הציונים חשוד מאוד.... אנחנו נערוך ישיבה קטנה ונחשוב אם אנ…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. אני אהיה שם 100%.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Sake,

חברה סליחה שפתחתי ככה סתם תרד אבל מישהו יכול לומר לי אתרי מחשבים של חנויות בישראל? אני מתכוון מכירה....צריך לקנות כמה דברים ולא יודע איפה...

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by dark13666,

מה דעתכם על POWER METAL? איזה להקות אתם מכירים?

17. Started by udicol,

תהנו: http://www.maimon.up.co.il/ http://members.lycos.co.uk/ninet1/ (פורומים חדשים, הרשמו )

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by redti,

אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. Started by NuXeR,

שלום ! אני עולה ל-יא'.... ואממ אמרו לי שהתוצאות לבגרויות היסטוריה\לשון\מיתוג אמורות להגיע באמצע עד סוף אוגוסט... מישהו יודע מתי זה אמור להגיע ?

• 71 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. האם תהיה בעיה עם זה שהשיטת שידור שם היא (נדמה לי)NTCP וכאן היא PAL ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  22. Started by Armageddon,

http://home.pacbell.net/bettychu/2003allbreedbisris/BIS.html Look how fluffy they are!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by i.k,

רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים