עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ibrow-Now,

• 9 תגובות
    • 11.1k צפיות
  2. Started by iib,

BMW Z4: Ferrari 355:

• 60 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות ריינגר אבל לפני שאני הולך לעשות רשיון או משהו אני רוצה לדעת כמה זה עולה.... אני מחפש ריינגר 2X4 בלי מערכת בלי מזגן פתוח....לא חדש אלא יד שנייה (או שלישית)שיהייה במצב טוב.... אני לא רוצה שתגידו לי פה אני מוכר אני מוכר אלא כמה זה אמור לעלות לי? ואם תוכלו להגיד לי על שתי דגמים: 1. מה שאמרתי למעלה... 2. סגור עם מזגן... תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by darkman,

טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Milk-Inc,

מה זה אומר?????

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by R0ck,

Winamp - http://212.199.163.6:8000 דמעות בעיניים.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by e.s,

איפה אני יכול למצוא את הכתוביות לסרט "טיפשים בלי הפסקה 2"

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לפני כמה ימים קיבלתי מזוג שאני עוזר להם עם המחשב מערכת סטריאו של Kenwood. מדובר במערכת די רצינית, 4 חלקים + 4 רמקולים שנמצאת אצלם בשימוש כמה שנים ועכשיו בגלל קלקולים קטנים הם לא רוצים אותה יותר. אז המערכת עובדת יופי (כמה שטויות קטנות שהצלחתי לסדר), אבל נשארה בעיה אחת רצינית. להערכתי, בעקבות חשיפה לשמש או לחום, כל הפאנלים הקדמיים של המערכת (שהם מפלסטיק) נמסו קצת והפכו לדביקים ומגעילים. ניסיתי לנקות את זה עם סמרטוט רטוב והתוצאה היתה שהטקסט נמחק והאיכסה נשאר. במקומות אחדים ששפשפתי (איפה שלא היה טקסט), הצלחתי להגיע בסוף למצב נורמאלי יחסית... מה עושים? אני לא יכול לוותר על הכתוב כי יש למערכת הזאת עשרות כפתורים ואני חייב את המיפוי שלהם (אין שלט). מצד שני, היא דביקה ומגעילה למגע…

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. Started by Lumber_Jack Jim,

?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by SixKiller,

http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=77239&sid=50 היכנסו וקראו... זה קשור לאיזה וירוס ששולחים לכל משתמש בעולם ושלחו לי אולי 300 כאלה רק בשבוע.... בטוח שלך כן.. ולך ולך שלחו את זה.... עריכה: ובבקשה כולם תיכנסו ותבדקו עם הטלאי אפילו אם זה וזה וזה וזה..... תבדקו בשבילכם...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by SixKiller,

או קיי תראו כבר מזה חודש שהאתרים כולם!!! משתגעים או שזה רק בנטוויזיון ולא רק אצלי אצל המון אנשים יש אירורים לפעמים צריך ללחוץ פעמים על אותו אתר שיפתח כלומר זה עושה פעולה נעצרה או משהו כזה... יש המון בעיות מה זה????

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  12. טוב , יש לי כמה שאלות , למי שמבין בזה , או למי שפתח לאחרונה. אז ככה : 1) אני עוד חודשיים בן 18 ואני מתגייס עוד 5 חודשים בערך , אני יכול כבר לפתוח חשבון חיילים? או שאני יכול לפתוח רק צעירים? כי לא נראה לי יש לי כוח לפתוח עכשיו צעירים ועוד חודשיים לחזור ולפתוח חיילים. 2) שמעתי חברים שלי , שאומרים שאפשר לפתוח מספר חשבונות , במספר בנקים , וכך לקבל את המתנות מכולם ולסגור את כל החשבון פרט לאחד , אחרי חודשיים. ושזה לא עולה כסף לפתוח ולסגור חשבון. 3) למישהו יש מושג איזה מתנות מקבלים חיילים או צעירים ובאיזה בנק? (הממ , אל תגידו לי על מתנות שקיבלתם לפני שנה כי אני בטוח שהם התחלפו , אז רק אם מישהו פתח בזמן האחרון) תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by rk666,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1163008 תראו את זה : מארז : מידי ATX איכותי ומפואר + 2 יציאות USB קדמיות נוספות +ספק חזק 300W לוח אם :Eliteמבית ECS דגם K750 M+ מעבד : 2000 AMD DURON זיכרון: 256MB DDR 333MHZ ניתן להרחבה עד 1 GIGA צורבCDRW במהירות עצומה 52*24*52 ****מתנה תוכנת נרו אקספרס **** כרטיס מסך 64MB 3D On. Board עם מאיץ גרפי כרטיס קול AC 97 4 CHANNEL On. Board כרטיס רשת : 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL דיסק קשיח ענק איכותי בנפח 40 גיגה מבית WD מקלדת : אינטרנט איכותית עכבר + גלילה תואם מיקרוסופט מערכת שמע איכותית הכוללת זוג רמקולים בעוצמה של 400W איזה מפרט, בבקשה, קצת אמת בפרסום, דורון 2000? נו באמת, גם איזה ח*א של מחשב, אבל 1400ש"ח....חל…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by assaf990,

קריאטיב INSPIRE 2400 ? די זול ראיתי בהצעת מחיר כאן http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no אבל לא יודע מאיפה החנות הזאת שמוכרת ב - 310 ש"ח. אני מעדיף חנויות בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

למי שלא מכיר את webshots זה תוכנת נחמדה עם אוסף ענק של תמונות באינטרנט כרקעים למחשב. אני כבר מנוי בה כמה שנים ומה שרציתי לעשות זה לשדרג את החשבון שלי לunlimited. משאני לא יודע אם אני יכול לעשות את זה עם ישראכארט(לא נראה לי בינלאומי) ולכן הייתי רוצה לברר על זה אם מישהו פה יודע. אני מוכן גם לשלם פה את הסכום לכל אדם שמתנדב לשלם עבור זה בכרטיסו, כי זה ממש חשוב לי- אני מעין פריק לתמונות רקע משגעות, זה פשוט מרגיע אותי. תודה מראש אם מישהו מעוניין יכול ליצור קשר איתי בפרטי או באימייל שלי victorsk@netvision.net.il . אני חוזר ומדגיש שזה איזה הודעת מכירה או קנייה ואני גם לא רוצה שאנשים יגיבו על זה, המטרה היא לברר אם אפשר לשלם בכרטיס שברשותי בחו"ל ואילו מישהו שמעוניין לעזור לי יעשה א…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. Started by 47,

לפי גיימר הולכים ליבא את המגזין האמריקני המצויין PcGamer, האם אתם שמעתם על זה משהו במקום אחר? או האם אפשר להחשיב את גיימר כמקור אמין למידע? מישהו בכלל ראה פעם את המגזין הזה (לי יש גיליון ישן של 2002 )? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21758

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. באחד מהשיטוטים שלי באתרים גיליתי את זה, למי שיודע איך נראית גרסאת המקור בטח יכול להשוות לזאתי, אז בקצרה רציתי לדעת, מה נראה לכם שדחפו שם (בעיקר מבחינה חיצונית) ד"א, לא שזאת מדהימה, אבל השינוי החיצוני נראה ממש גדול ורציתי לדעת מה עשו בו... http://www.fast-autos.net/renault/renaultcliov6.html Off topic - אני שונא רנו בלי יוצא מן הכלל, אבל הקליאו ספורט שלהם עושה רושם טוב, למרות שאין לי הרבה מושג לגביה...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ccc,

טוב.. אז היום נדרשתי לבחור מייד מגמה אחרי שכל החופש לא עשיתי את זה.. אמרתי יאללה, שיהיה פילוסופיה אפשר הסבר קצרצר על פילוסופיה? מה זה? איך לומדים? זה קשה? מעניין? חלק פעיל בשיעורים זה FATAL לציון טוב בתעודה? אני חייב להחליט עד מחר מחרתיים והמורה נמצאת רק ימי רביעי תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. נראה אם תצליחו לנחש את המילה החסרה ;D http://planet.nana.co.il/Spirit11/story.JPEG ומי שמכיר שלא יגלה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני עושה השנה פרוייקט בטכנולוגה(יותר במחשבים) ואני רוצה לעשות משהו מיוחד (לא בסיס נתונים משעמם..) רציתי להתייעץ איתכם בקשר לרעיון,אם יש לכם איזה רעיון מעניין שאתם יכולים לחלוק אותו איתי אז אני אשמח מאוד!! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by e.t,

(לא, אני לא מחפש לקנות) אם יש בחור כזה - אשמח לשמוע ממנו.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by OR007,

בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SixKiller,

רק תראו איזה בתי ספר מסריחים.... אני בעיקרון מכתה ו תלמיד חרא... פשוט חרא ההתנהגות והכל... אבל שכל יש פשוט ככה הציונים שלי אותו דבר אנגלית יש לי 95 -100 כבר 5 שנים.... הקבצה א.... ומחשבים שהיה יש 100 וזהו כל השאר מעפן הממוצע שלי הוא בערך 60... בהתנהגות יש לי 6 תמיד בקיצור עשיתי מבחני קבלה וקיבלתי 98 בשלושת המקצועות (אנגלית.לשון.מתמטיקה) יעני ולול הכול עשיתי טוב ואני בעיקרון לא יודע כלום בחיים שלי ממתמטיקה וחמדתי איזה שבועיים את כל מה שצריך עכשיו אתם אומרים קיבלתי 98 בשלושה מבחנים זה פצצה יחסית לאחד שלא למד כלום חוץ מאנגלית 5 שנים... אז מה הם אומרים "אנחנו מצטערים אבל הציון של הבן שלכם גבוה מדי יחסית לתעודה הפער בין הציונים חשוד מאוד.... אנחנו נערוך ישיבה קטנה ונחשוב אם אנ…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by Onn_the_levy,

שבועיים לפני שאני מתגייס, לקחו לי אותו, החבר הכי טוב שלי, שהיה איתי בכל מקום, ולקח אותי לכל מקום, אף פעם לא אכזוב אותי, תמיד הקשיב לי שהייתי צריך אותו, לקח אותי לחברה שלי, לקח אותי לטיולים, הכל על חשבונו...... לקחו לי את הרשיון..... :'( :'( :'( אז מה עם נסעתי 88 באזור של 50..? (אזור תעשיה ריק מאדם) שבועיים לפני הצבא!?!?!? הזמן יחיד שנשאר לי להנות מלהיות חופשי!!! שוטרים מניאקים!

• 112 תגובות
    • 8.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים