עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RTTW,

היי מה קורה? אני צריך עזרה קטנה אם הפלאפון שלי. מדובר בפלאפון של מוטורולה דגם E815 אני צריך איזה אתר שיש שם אפשרות להוריד כל מיני סקינים מודים לפלאפון הזה... חיפשתי כבר במוטו-IL ... אבל אין שם כלום לפלאפון הזה... בדקתי בפוקט פי סי גם לא מצאתי כלום... קיצר אני מבקש ממכם עזרה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Mesatla,

מה מה? מה ביצה כשרה אני לא יודע בשר חלב או פרווה??

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. @ ואני אומר - אכן מצויין, אני מציע שתנסו : http://www.seeqpod.com/

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

אני צריך שתעזרו לי למצוא כל מיני באגים בדמקה, אז מי שבא לו שישחק ויהנה עריכה: זה אחרי תיקון קטן http://download.yousendit.com/CF4F017279C9043E [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by Nullity,

בהתייחס לת'רד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59560.0 פורסם שם לינק לספר של סמי זעפרני בנושא התמרות פוריה. מאחר והלינק מת, הייתי שמח לקבל ממישהו לינק תקין

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by surfface,

אודה אם תביאו לי מדריכים לשפת C ולאלקטרוניקה אני מתחיל ללמוד את זה השנה במגמת רובוטיקה שהמדריכים או האתרים יהיו לי כעזר

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by izikd,

תגידו יש איזה אתר/תוכנה שמנקה את כתובות דואר מרשימות זבל? :-\

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by ofer_shm,

לינק לסירטון : ;D ;D ;D http://www.g4techtv.com/flashpop.aspx?video_key=8874 _____________________________________

10. בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by fire15,

איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by BENNY66,

מישהט יודע אולי כמה חשמל מחשב לוקח אני מדבר כמה כסף ייצא לי בסוף החודש אם המחשב יעבוד רצוף

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  15. http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=9;action=display;threadid=31680 כמה טוב להיות כאן ולא שם.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. אני תיכננתי לקנות מpch אבל מצאתי שב-comp-IL הרבה יותר משתלם מבחינה כספית..... אז רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך עליהם כדי לקנות מחשב...................

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by shoeyal,

שלום זה ממש OFF TOPIC אבל למישהו יש איזה המלצה מניסיון אישי על ספה לסלון(עדיף שנפתחת למיטה) הדרישות: קודם כל נוחות אחר כך מחיר ואז אמינות ושירות. תעשו מאמץ ותחשבו אם הייתם ממליצים על הספה שלכם לחבר ואם כן .. אז תמליצו.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Shadowman,

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by spin,

או קי אני לא יודע איך להגדיר בדיוק אבל יש טראנס הולך חזק במיוחד במסיבות היום מתחיעל כזה עם תקיעת שופר נשמע סגנון אייל ברקן תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by DuDeAss,

אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. אח שלי קנה חולצה של BLANCO ביריד המותגים ואין לי מושג איפה יש חנות שלהם או חנות שמוכרת בבקשה אני חם על איזה חולצה משהו בטירוף

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. אני טס לאיטליה בקרוב ובין השאר אבקר ברומא. רציתי לדעת אם יש מקום\ מקומות כלשהם בהם אני אוכל לבדוק\ לקנות נתב\ סוויץ' \ אנטנה לאלחוטיות וכדומה. אני יודע שהסיכויים קלושים אבל עדיין כתבתי פה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by MATOK,

שלום לכולם. אח שלי טס לארה"ב עוד שבועיים ויש לי תקציב של 400$ איזה רכיב למחשב חוץ מכרטיס מסך כדאי להביא משם?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים