עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by draak31,

יש לי קופת גמל, כבר הפסקתי להכניס אליה כסף אבל לפי מה שהבנתי יש לה תשואה כך שהיא עדיין מרויחה כסף. אם אני ישבור טת הקופה ויוציא ממנה סכום מסוים(10% נגיד) אני עדיין ימשיך להרויח עליה? כלומר היא עדיין תניב תשואה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. גוגווגוגו לפני כמה ימים ראיתי את זה השתעשעתי עם זה אבל עכשיו אני לא מוצא את זה תמיד זה ככה שצריכים משו לא מוצאים אותו אני מדבר על הסדנה היותר חדישה מבין ה2 למה אני ראיתי 2 ברשת

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. שלום, אני רוצה רשימה של שירים לא משנה מאיזה סוגים. תודה

4. Started by re5pect,

שלום, למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת: http://www.mono1.co.il/ מבחינת שירות, איכות,אחריות וכו'

5. Started by Qtec,

מה דעתכם עליו? אני עברתי על המצגת - ויש שם מידע שיועיל למשתמש המתחיל.... (וגם פרסומת ענק למייקרוסופט ומוצריה) בבקשה--- האתר (מיקרוסופט מארחת אותו באדיבותה על שרתיה) המצגת (תוכן "יום האינטרנט הבטוח") לדעתי (לסיכום) - לפחות התחלה, כנראה יוזמה מועילה בסופו של דבר. *ד"א- אני אהיה בפולין בשבוע הקרוב החל מהיום, אז אל תתהו מדוע אני לא משתתף בדיון

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by Omerm91,

אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by Morphine,

חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. Started by גד :),

מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by BoA,

אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא

10. Started by J0n1,

כבר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by MushMush,

מי הולך לאיזה מההופעות של ניצנים?? אני הולך להופעה של עברי לידר ולהופעה של מוש בן ארי\מוקי

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מועדון צלילה ברמה טובה עם מחירים סבירים\ממוצעים כדי להשלים כוכב ראשון ולעשות כוכב שני. מישהו מכיר מקומות?(עדיפות לאזור הרצליה, גם ת"א אפשרי)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. שמי שרשום יכול לשאול שאלות בנושאים שונים ולענות לאחרים על שאלות שהם שאלו אני חושב שהכתובת זה משהו עם 4 אותיות בערך או 5, קצר. תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by TimoTy,

אם אני קונה משהו מAMAZON מעל 300$ אני צריך לשלם כליו מכס??

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  15. יש מין אתר של הרצאות דרך מירק מי מכיר את האתר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. משתגע כבר מלחפש אותו חיפשתי אותו בעבר ללא הצלחה ועכשיו מישהו ביקש ממני לחפש את זה והוא שלח לי קטע מהשיר. יש לי חשד גדול שהשיר הזה הוא של הסקורפיונס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by tulicooli,

שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. :אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים? כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט? לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  19. תראו מה זה מקצוענות 8):

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by Dman86,

שלום רב, יש לי קובץ די גדול במחשב, של 3 ג'יגה. זו התקנה לאיזו תוכנה. הוא מיותר לחלוטין, אבל כשאני מנסה להסיר אותו, הדבר לא מתאפשר. (יש לי ויסטה). אני יותר מבטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את העבודה - מישהו יכול להמליץ לי על אחת שכזו? בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by Avivo,

כמו שכולכם יודעים (או לא יודעים וזה הזמן שתדעו) הממשלה החליטה לקצץ בקיצבאות השנת שירות (ש"ש). דבר זה הינו גזר דין מוות לכל תנועות הנוער כמעט בארץ כנסו ללינק, תבואו להפגנה (אם אתם יכולים) תגיבו, ותעבירו הלאה! קצת רקע על שנת שירות: אנשים שבוחרים לעשות שנת שירות, הם אנשים שדוחים את השירות הצבאי שלהם בשנה (לא מבטלים! אל תתבלבלו עם שירות לאומי!) כי לעזור ולהתנדב בקהילות חלשות בארץ, התקציב שהם מקבלים הוא 400 ש"ח לחודש, שזה אמור לכלול אוכל, נסיעות, שכר דירה, חשמל, מים וכו' לא חיים מפוארים...... ע"פ חוק, לש"ש אסור לעבוד, כך שזהו מקור ההכנסה היחיד שלהם. אל תתנו לממשלה לבטל את המוסד שמנסה לצמצם את הפערים החברתיים בזמנים כ"כ קשים! http://www.zofim.org.il/forums/ForumFiles/11065.jpg

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  22. חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך פותרים את השאלה במעגלים הבאים? אני לא מצפה שתפתרו לי הכל רק אחד והלאה אני כבר יבין.(רק מה שמסומן בוי) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by pixilated,

אם נגיד רוצים לשלוח לגינס שיא חדש שאפ'עם לא היה קיים צריך את הרשות של איזה ועדה או משהו... אם הייתם יכולים? איזה שיא שאתם לפי דעתכם שייך לכם הייתם שולחים?? אני הייתי שולח שיא של הבנאדם שאוכל הכי הרבה חח נראה לי אני אוכל כל הזמן שאני ער

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by picachu,

היי! לא צירפתי את זה לדביק הראשי כי אני יודע מה שם השיר אבל אני רוצה להשיג אותו בגרסא ספציפית: http://www.youtube.com/watch?v=2Uob9GoleJE תודה למי שיוכל לעזור!!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. Started by J0n1,

יש לי איזה שיר בפלייליסט ששמעתי אותו ואני חייב לשמוע אותו שוב, ואני פשוט לא מוצא אותו (הוא תקוע לי כבר שבועיים בראש, מאז שפתחתי את האשכול על זאת שאני הולך לנחם אותה בשבעה, כל השבעה שרתי לעצמי את זה :\) כל מה שאני זוכר זה שהפזמון התחיל במשהו כמו silent weeeeel ויאוו אני לא מוצא את זה בגוגל או באייטונס וגם ניסיתי באתר שמוצא לפי הקליקים ואני פשוט משתגע! תעזרו לי חבר'ה! זה אמור להיות בסגנון רוק-מטאל תודה עריכה: אני חושב שזה Alter Bridge או Element Eighty, אם לא אז בסגנון

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים