כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שמעו, מאז הפירמוט אני לא מצליח ליראות HD כמו שצריך, מדובר על 720.... יש כל מיני עיוותים מוזרים ומציקים שלא מאפשרים ליראות ולהנות. למטה יש תמונה. לי זה ניראה כמו בעיה של קודקים פשוט אני לא כל כך יודע מאיפה משיגים. למנהלים : תעבירו את זה למקום הדרוש, פשוט באתי לפרסם את זה בפורום תצוגה וגרפיקה ולא שמתי לב שהפכו אותו לפורום כרטיסי מסך, אז אני לא כל כך יודע איפה לשים את השאלה, מקווה שתיסלחו לי :-[ עריכה : אני רואה שלא רואים תתמונה, דקה אני מסדר את זה. לא מצליח לצלם תמונה, מה שיוצא לי בסוף זה רק מסך שחור, מישהו יודע למה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תשמעו חברים אני רואה שיש כאן אחלה קהילה.. בואו תכירו את הפרום שלי אני לא בא להתחרות בכם אלא רק להציג בפניכם את הפורום שלי גם אנחנו לא על אותו כיוון אתם פורום מסוג אחר פשוט עכשיו החזרתי את הפורום ואני צריך מלא אנשים אחלה פורום נשבע לכם! כנסו תראו עם בעל הפורום שלכם מעונייין נעשה איחוד כזה ותכנסו לרשת האתרים שלנו דבר שיתן לשתינו פירסום.. כנסו כנסו
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
ה-GPU הראשון בעולם שינה את פני התעשייה והניח את היסודות לעתיד מונע AIלכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכולכם יודעים (או לא יודעים וזה הזמן שתדעו) הממשלה החליטה לקצץ בקיצבאות השנת שירות (ש"ש). דבר זה הינו גזר דין מוות לכל תנועות הנוער כמעט בארץ כנסו ללינק, תבואו להפגנה (אם אתם יכולים) תגיבו, ותעבירו הלאה! קצת רקע על שנת שירות: אנשים שבוחרים לעשות שנת שירות, הם אנשים שדוחים את השירות הצבאי שלהם בשנה (לא מבטלים! אל תתבלבלו עם שירות לאומי!) כי לעזור ולהתנדב בקהילות חלשות בארץ, התקציב שהם מקבלים הוא 400 ש"ח לחודש, שזה אמור לכלול אוכל, נסיעות, שכר דירה, חשמל, מים וכו' לא חיים מפוארים...... ע"פ חוק, לש"ש אסור לעבוד, כך שזהו מקור ההכנסה היחיד שלהם. אל תתנו לממשלה לבטל את המוסד שמנסה לצמצם את הפערים החברתיים בזמנים כ"כ קשים! http://www.zofim.org.il/forums/ForumFiles/11065.jpg
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לחלון של חדר לדוגמא כמה עולה להחליף לתריס חשמלי? אני אשמח ללינק. וכן הינה עוד הודעה הזויה שלא קשורה לפורום מחשבים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי כמה שאלות על היחידה הזאת: מהי בעצם?? זה קשה להתקבל לשם? ומה עושים שם במשך השירות? זה קרבי בכלל?? אתר על היחידה יעזור לי מאודדדדד אה ומתי יש גיבוש לשם??
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא משדרים את זה בGAMEONE , טוענים שיש להם בעיות קליטה ואני במיוחד קמתי מוקדם.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי פרוייקט השנה במגמה תעשייה וניהול (אני בביה"ס טכנולוגי) ואני צריך לדעת איזה מפעל ייצור הכי קרוב שכל הקשור במחשבים נמצא קרוב לפתח-תקווה... באזור... כדיי שתבינו יותר טוב הקריטריונים שעומדים פה למה שאני מחפש הם: 1. מפעל ייצור (חובה) 2. מפעל שמייצרים מוצרים בכל הנוגע למחשבים (כגוו: עכבר, מקלדת, מעבד, כרטיס מסך...) זה יכול להיות אינטל, לוג'יטק... 3. באזור המרכז-פתח תקווה תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך קובץ כשל כתוביות לסרט "the longest yard" ובבקשה לא להגיד תחפש בגוגל כי עשיתי את זה מלא פעמים... מי שיכול שיביא לי...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
פשוט מישהו נוסע ואמור להביא לי משהו משם ,רציתי לדעת אם לקוות למשהו אם שאני כבר אגיד לו שיקר שם????? כי הוא אומר שסיפרו לו שבחלק שם זול,וחלק משם יקר??? אז מה באמת נכון???
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
לכל המעריצים שמחפשים קטעי וידאו ממטריקס החדש, הרשימה הדי מלאה לפניכם תהנו http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix3.php
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחפש צ'יפ USB ל PS2 ... אני יודע שיש דבר כזה ראיתי באינטרנט וראיתי את זה כבר לכמה אנשים הייתי רוצה לקבל על זה קצת יותר מידע ....ועם אפשר איכן אפשר להשיג אותו בארץ..... פשוט משעמם לי אז לקחתי סוני של חבר אבל הבעיה היא שהוא מי USA והוא עובד על NTCS ואני יש לי דיסקים של PAL שניקנו ברוסיה במחיר מצחיק של 10 שקל לדיסק אז בבקשה please HWzone PIMP my PS2
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל קוראים לי אייל ואני חדש פה.. שמעתי שאחד יש לו קופון לנעה מחשבים וזה נתן לו הנחה של 13.5% נראה לי היה כתוב הנחת סופ"ש ואני רוצה לקנות כמה פריטים מהאתר (ספק כוח FSP 400W 24pin SATA 12cm, מארז NZXT APOLLO SILVER NO PSU ומאוורר למארז CoolerMaster SuperFan 120mm Case Fan) השאלה שלי האם יש למישהו קופון הנחה לפריטים הבאים? תודה רבה! אייל.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה עושים במכון ווינגייט בכיתה י"ב כשלוקחים אותכם לשם ? הבנתי שלא תהיה פעילות ספורטיבית, אלא סדנאות או איזה קקה אחר. מישהו שהיה שם יכול להגיד מה עושים שם ? אני פשוט רוצה לדעת לקראת מה אני הולך מחר.. חוץ מלהכיר את הדיונות של יום סיירות
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מערב רב של הכתבותץ בקשר לממתקים מלכותיים חזרתי לסוכר (חצי\שטוחה כפית סוכר) אבל אני רוצה לשמור על המשקל שלי לכן אני רוצה לנסות לעשות קיצוצים בסוכר- לגמרי
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הם נותנים במתנה DISK ON KEY. מישהו קיבל?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אם אתם יכולים לכתוב לי מספר אתרים שנותנים DATA FEEDS שקשורים בנושאים הבאים אשמח: marketing financial and analysis stock marketing אני צריך אתרים שנותנים DATA FEEDS אבל נומריים ולא מילים. מספרים! תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש שירים קצבים משהו טוב שאפשר להתאמן איתם. אבל בבקשה רק שירים תותחיים שבאמת אין ספק לאף אחד שהם מעולים, כמו EQUADOR, האיכות לא נתונה למחלוקת.. תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-