כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
היה לפני חמש שנים בערך או יותר באם טי וי שיר טראנס כזה שהוא יכול להיות מיקס של מוסיקה קלאסית או משהו כזה, בקליפ היו מראים עץ ומה שקורה לו במהלך כל ארבע העונות, שהעלים שלו נופלים ממנו ואז העץ בלי עלים ואז הוא מצמיח עלים מחדש ומראים אותם גודלים שוב וככה זה כל השיר עד כמה שאני זוכר... במיקס עצמו היו כינורות מתנגנים, יכול להית שהשיר של willam orbit ושלשיר אולי קוראים four seasons אבל לא ניראה לי כי חיפושים לא הניבו תוצאות :-\
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא כל מיני באגים בדמקה, אז מי שבא לו שישחק ויהנה עריכה: זה אחרי תיקון קטן http://download.yousendit.com/CF4F017279C9043E [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היום קניתי משהו באיביי. באתי לשלם עם פאייפאל, התחברתי, עשיתי confirm payment ואז הגעתי לעמוד הבא (קובץ מצורף). למה פתאום אי אפשר להשתמש בכרטיס אשראי לתשלום? השתמשתי בו עד עכשיו ולא היו בעיות למה פתאום זה רוצה שאני אכניס שוב את הפרטים? הוא מבקש כרטיס אשראי אחר בעצם? אה והשדות של הfirst name. last name והbilling adress כבר רשומות פשוט מחקתי את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
סורי לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה... השאלה והבעיה בכותרת, ניסיתי תוכנות שמנקות את המחשב מחקתי כל מיני קבצים הכל נקי ויפה אבל עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע קניה בת 700 ש"ח בksp סניף נתניה... אני רוצה לדעת על האמינות של החנות מבחינת שרות,אחריות,סיפוק הסחורה,יחסי אנוש וכו" אני מאוד יודה לכם עם תגיבו עד השעה 12 בצהריים היום
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מגיע לי 3 בחינם ב 200 שח. לקחתי 1 של שפות בשביל ההורים. אני רוצה אגו ולא מכיר ערוצים אחרים. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, מחר יש לי מבחן דיי גדול במתמטיקה וגאומטריה, ונורא חשוב לי להעלות ת'ממוצע כי גם ככה הציון לא משהו, עכשיו התכוננתי קצת למבחן והייתה לי בעיה עם איזה תרגיל ואנ'לא מצליח לפתור אותו ואני פוחד שהוא יהיה במבחן, תודה למי שינסה לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חחח מישהו עושה מלחמת בקלאוות ולא קורה לי?!? :nono: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אח שלי חזר היום מהביצפר[כיתה ז'] עם שיעורי בית שניסיתי קצת ולא הצלחתי לפתור חשבתי שהגאונים פה בטח יצליחו... אז ככה יש את המספרים מ1-9 כלומר: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 ואפשר להשתמש בכל מספר פעם אחת בשביל ליצור תרגיל חיבור שיהיה נכון לדוגמא: _ _ _ _ _ _ + _____ _ _ _ אם זה לא מובן תבקשו ואני אסביר. באופן עקרוני צריך לשבץ כל מספר במקום כלשהו בשביל שהתשובה תהיה נכונה והכי חשוב בכל מספר אפשר להשתמש רק פעם אחת ! תודה מראש אם מישהו יצליח
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שיש בו תמונות בדומה לזה: אתם יודעים, עם כל מיני אמירות כאלה ושלטים...
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני אוהב מאוד את הסגנון והתביישתי לגלות שאין לי אלבום של ממש באוסף הפרטי שלי. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נסו ליצור לכם בדמיונכם מן סוג של כדורגלן חלומות.אל תחשבו על שחקן שכבר קיים. פשוט דמיינו לכם את הכדורגלן הטוב ביותר שאתם יכולים לדמיין .ממש צרו לכם שחקן חלומות משלכם. האם הוא טוב יותר ממראדונה?
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. בדומינו.. מי מתחיל? כאליו איך מחליטים מי מתחיל? למי שיש 6 6 או 5 5 או 4 4 או ..... ? או שפשוט מגרילים מי מתחיל ואז הוא פשוט שם משו על השולחן? ועוד שאלה, נגיד כשמישו לוקח אבן מהקופה, אז תורו שוב נכון?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המוכר טוב ואם אפשר לסמוך עליו שהמוצר יגיע לא פגום או משהו בשליחה לישראל? ונגיד מבין שתי המוכרים האלו, ממי עדיף לי לקנות? והאם זה משלתם לי בכלל המחירים האלו?? מוכר#1 מוכר #2
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני באמצע התכוננת למבחן באנגלית.. ויש שאלה: Why do you think Tami didn't leave a note with the present.. ניסחתי את זה ככה: Tami didn't leave a note with the present because she felt ashamed זה טוב ? וזה משנה כי יש לנו מורה זקנה כזאת מה זה בררנית חח..
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-