כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
איך נקרא הסכם התקיפה בין רוסיה לגרמניה במלחמת העולם השנייה? ומה התאריך שהוא נחתם?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
נגיד שהזמנתם מחשב חדש בערך כולל של 9000 ש"ח. ונגיד שלאחר שקבלתם אותו לביתכם גיליתם את הדברים הבאים: 1. כונן CD הוחלף לכונן אחר ללא ידיעתכם (קיבלתי thoshiba במקום LG) 2. חסר לכם באנדל התוכנות של כרטיס המסך + המדבקות שאמורות להגיע איתו (איפה הכרטיס הזה טייל קודם?) הזכרתי שהייתי אמור לקבל hercules כחול וקיבלתי אדום במקום ? 3. במקום 2 יחידות DDR512 אני מקבל אחד של 256 (זמני) עד שיגיע הזיכרון ! בזמן ההזמנה לא דיברו איתי על שום בעיה בהספקת הזכרונות . ובינתיים מושכים אותי באף . הזיכרונות אמורים להגיע עוד שבוע .... זה מה שמוכרים לי כבר פעם שנייה. ביום רביעי תתחיל השביתה וזה יהיה התרוץ החדש שלהם. המחשב אצלי כבר שבוע + עובד על 256M זיכרון במהירות 266 ב…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו מחברי הפורום מתחיל ללמוד השנה בבראודה?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי טענות כלליות עליו כמו שהוא מעדיף את חברה שלו על הילדים שלו ויש לי טענות ספציפיות שם עיקר הדיון: 1) יש לי חשדות שהוא ביצע כנגדי דברים בתקופה שהייתי מסוכסך איתו. החשדות מבוססות אך לא מעבר לספק סביר לכן לא התייחס להן אבל הם ברקע. 2) בעיות מבוססות: ניתקתי את הקשר איתו פעמיים: פעם אחת: זה היהי ממזמן אז אני לא זוכר הכל אבל חברה שלו התעללה בלי כל הזמן שוב ושוב שנים ואני כל דבר קטן שעשיתי הוא היה ישר נגדי. בקיצור הוא היה מגן עלייה גם שהיא הייתה נגדי. הוא היה מעדיף אותה עליי ונתן לה כוח ומגן לעשות לי צרות. פעם שנייה: גילו שאני חולה באיזה שהיא מחלה. לא הסכמתי לטפל במחלה אז הוא החליט לזרוק אותי לרחוב. הבעיה שגם שהסכמתי לטפל במחלה הוא לא הסכים שאני יחזור הביתה כי הטיפול לא היה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוגר (B.Sc.) במדעי המחשב http://www.openu.ac.il/programs/AF.html בוגר בניהול ובמדעי המחשב – מערכות ויישומים http://www.openu.ac.il/programs/32.html ברור לי שבשני יש לימודי ניהול, אבל מבחינת הידע הסופי במדעי מחשב, בייחוד תוכנה , האם ההבדל הוא רק בכמות גדולה יותר של קורסים במתמטיקה במדעי מחשב חד חוגי ? אני אנסח את זה אחרת, בוגר בתואר הדו חוגי (ניהול ומדמ"ח) יכול להתמודד לאותה משרה שמתמודד בוגר מדמ"ח (חד חוגי) ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
היי. באתר רשות המסים כתוב כך: 9. שחרור חבילה לחייל בשירות-חובה חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - $30 מסה"כ המסים החלים על החבילה. כדי לשחרר בפטור כאמור, על החייל (או נציג מטעמו) לפנות ליח' מכס-דואר חבילות, ולהציג תעודת-קצין, או תעודת-חוגר - בשירות סדיר. אך מה קורה אם החבילה שוחררה מהמכס על ידי הדואר ותגיע לסניף הדואר שלי (כמו שאמור לקרות לחבילה שנשלחת בדואר רגיל)? האם הם אמורים לתת לי את ההנחה הזו גם? ואם לא, האם יש דרך אחרת לעשות זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלומות, האם יש אפשרות לעבוד בתמיכה טכנית(של ספקית אינטרנט למשל), בזמן תקופת לימודים תיכוניים? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.
-
- 37 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
כמו שכולם שמים ? חח אני מחפש את זה כבר הרבה זמן ולא מוצאאאא תודה לעוזרים ומה בקשר לכוכבים האלה? אני גם רוצה 5 כוכבים כול כמה זמן עולה כוכב ? מה צריךל לעשות בישביל זה חחחחחח?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעונין בסימלי הבעה וברגישונים למסנג'ר וגם בסימלי הבעה עסיסיים המבין יבין מאיפה מורידים את אלה אני מחפש ולא מוצא רק כל מיני חארטות של תינוקות מי שיש לו לינקים שישחרר דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
למה סרט על 25FPS נראה מעולה , אבל משחק מחשב על 25FPS נראה מקוטע מאוד?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מה קורה יש לי שאלה, האם אפשר לדעת מה השרת של דומיין מסוים? דרך אגב זה על 2 אתרים ששניהם של אבא שלי. תודה מראש !! נ.ב אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-