עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז מי שלא ראה: http://hwzone.co.il/news/136053 מי מתכנן להגיע? כרגיל אנחנו נהיה שם עם שלל פרסים והפתעות גם למי שלא משתתף אלא רק בא לראות ולהיראות. כמובן שגם מתוכננות עמדות הדגמה והצגה, עמדות משחק שבהן תוכלו לשחק על חלליות שאפשר רק לחלום לראות בבית וכו'. אנחנו נשמח לראות את כל גולשי האתר שם, לדבר על כל הנושאים (ולא רק על OC) ולהיפגש. אז... מי מתכנן להגיע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תודה

3. גם לכם זה קרה? פרצו לאתר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. ב-Ynet כתוב שנטוויזיון מציע שיחות חינם לחו"ל מהיום (שישי) בשעה 16:00 עד מוצ"ש. באחת התגובות רשום שזה לא נכון ושזה רק ליעדים מסוימים - דבר שממש לא נכון (על פי הכתבה כמובן). רציתי לדעת אם ראיתם כתבות נוספות שעוסקות בזה או אם יש לכם אינפורמציה כלשהי בנוגע לשירות ה"חינם" הזה. דרך אגב, החיוג לחו"ל דרך נטוויזיון הוא באמצעות הקידומת 017. Vega *השירות ניתן בחינם כיוון שהוא חלק מ"בדיקת מערכות" של NetVision (ותרגיל שיווקי - אם תשאלו אותי).

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by compound_heterozygote,

שלום כולם. אחרי פקודה שפעלה במשך זמן די ארוך, קיבלתי פלט. לא העתקתי \ שמרתי את הפלט הזה בשום מקום. רציתי לדעת אם יש דרך לגשת להיסטוריה ולראות את התיעוד של התהליכים והשורות שהתכונה רשמה? נ.ב אני מריץ את ה BACKTRACK 5 על Vmware אם זה משנה. תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - תודה הסתדרתי. הרצתי את הפקודה שוב והתוכנה שאלה אם restore previos session והכל בא על מקומו בסבבה

6. Started by geniaXP,

היי כולם רואים לי ג'ניה בן 16 התרשמתי מאוד מהאתר מקווה להינות בפורומים

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. http://www.dealextreme.com/search.dx/search.3d%20glasses משהו מפה יתאים? :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Funkyzord,

הגעתי למסקנה שכול המוזיקה שיש לי גבר משעממת אותי ונמאס. אז תמליצו לי על שירים יפים כיקרון איזה סוג שיר לא ממש חשוב רק שיהיה יפה אבל יש לי עדיפות לרוק.

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  9. קיבלתי החודש 3 צ'קים שמסתכמים ב10,000 ש"ח אני בן 17. האם ירד לי מס אחרי שאני יפקיד את הצ'קים האלה? אם כן עדיף להפקיד 2 צ'קים בחודש הבא? זה יעזור? כמה אחוז ירד לי? ואיך אני מוציא את התדפיס הזה של כל הצ'קים והביזבוזים שלי כי יש מצב חודש שעבר לא נכנס לי צ'ק אחד. איך קוראים לזה שם? אני בבנק הפועלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי אתמול יצא לי להסתובב בדיזינגוף סנטר ולגלות חנות מעניינת שיש בה כל מיני בובות, פסלים ודברים בסגנון מסרטים, סדרות כמו מלחמת הכוכבים, סאות פארק, סימפסונס, כלבי אשמורת ורבים אחרים. מישהו מכיר עוד חנויות שכאלו בארץ שבהם ניתן למצוא דברים נחמדים ונדירים יחסית בארץ? אני לא מדבר על בובות יו גי או אלא על דברים קלאסיים ובוגרים יותר. לילדים בנפשם מצורף תמונה של הרכש החדש משם, שהצטרף לדיאבלו שנקנה בצרפת לפני 7 שנים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by A-10,

היי לכולם טוב האתר חזר לתפקד. היה אפשר לשים באנר / הודעה שמתבצעת תחזוקה או משהו בסגנון, אבל זה בקטנה. חייב לציין שעכשיו האתר הרבה יותר מהיר וזורם וחל שיפור משמעותי בחוויית השימוש ! ועל כך - שאפו ענק ! יאללה, לעבודה ! שבת שלום !

12. אז כך בתור אחד שמטורף על הסרט הזה { וחרש עליו המון בשירות הצבאי זהו גבעת חלפון } עינתי היום במקרה פה בויקיפדיה http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 ופתאום נתקלתי ב- בחנו את עצמכם טריויה * מה הם מצלה, מרעש והחפצה? הכירו את שלוש המילים החדשות. * מה היא חמרמורת? * מה פירוש ראשי התיבות [glow=red,2,300]קמרשהלור"ל?[/glow] http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A7%D7%9E%D7%A8%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%A8%22%D7%9C וזה עצר לי את הנשימה לכמה שניות אם זה ישן בבקשה אז תתחילו עם זה { אוף זה ישן אוף היום קיבלתי במייל}

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by בני סלע,

גלשתי באינטרנט ומצאתי תמונות של יצור מוזר...באתר כתוב שזה חייזר,או סוג של פרה...מה לדעתכם הדבר הזה? מפחיד קצת....לא? :-X [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, יש לי כלב חדש, ממש גור בן אולי חודש וקצת מסוג קוקר אספניול אנגלי. הכלב בזמן האחרון התחיל להשתעל ולהתעטש ואני חושב שגם להקיא או שפליטה קטנה, אמרו לי באתר אחר שיש חשש שזה כלבת, אך אני לא יודע אם זה נכון. (אני רוצה להדגיש שהכלב לא בא במגע עם שום כלב אחר חוץ מאימו) אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שיכול לטפל בכלב. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום לכם. לאחר החוויה שעברתי עם פנדה מחשבים ותקשורת / Pandas, חשתי צורך לכתוב לכם על כך, כך שכל אחד שיקרא זאת, יסיק את מסקנותיו. התאפקתי וחיכיתי עד שהסיפור נגמר לפני שכתבתי עליו, כך שאדע כמה שיותר מידע ולא ארשום השערות. אני גם כתבתי פה ושם על דברים נוספים הקשורים לנושא השירות, ולא רק על חווית השירות מול אותה חנות. אשמח אם תגיבו בנושא זה ותרשמו על חוויות דומות או טובות יותר שלכם , על מימוש אחריות מהחנות בה קניתם מוצר שנפגם. או על כל דבר שקשור לנושא בכללי. ארשום מראש שהחנות ממוקמת בקיסריה, ושאני ומשפחתי גרים די רחוק משם. אבי עובד בסביבת קיסריה בימי שלישי וזהו היום היחידי בו הוא יכול לבקר בחנות. אז כך, לפני קצת יותר מחודש ימים רכשתי אצל חנות Pandas עכבר מדגם DeathAdder. כעבו…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by אישי555,

גם אתם קיבלתם את המייל הזה? אם זה אכן אמיתי - מה במילים פשוטות הם רוצים להודיע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?

18. הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. לא להתקרב כלל אחת הסדרות היותר מטומטות שראיתי בחיים שלי פרק אחד הספיק לי(זה היה אתמול)..פשוט כזה דפוק חסר תוכן וילדותי אה ולא מפחיד בגרוש..סתם בזבוז של שעה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה האתר הזה NEWEGG, שאנשים ממליצים לי לקנות ממנו מפרט מחשב ? מה מיוחד בו , האם הוא שולח לישראל ואם כן כמה זה עולה , ולמה זה משתלם כל כך , וכמובן האם הוא אמין ? תודה נ.ב. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה , כי השאלה שלי נובעת מחיפוש אחר מפרט מחשב שאני מעוניין לקנות .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הפלאפון הזה NOKIA 3510i לפי מה שבדקתי יש לו כמעט את כל החידושים עם מסך צבעוני והכל אבל עדיין לא ראיתי את הפלאפון בצורה מחושית ממש ולא ראיתי מה המסך הצבעוני הזה שווה ??? יש מישהו שיש לו את הפלאפון הזה או שראה אותו אצל חבר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו ? ומה אתם אומרים על המחיר ? זה דיי יקר לא ? 1404 ש"ח ב orange אמרו שיש החזר של 20 שקל בחודש וב סלקום יש 300 שקל למולטימדיה בחודש הראשון כך שהמבצע של orange כבר יותר טוב אבל זה לא עדיין יקר מה אתם אומרים ? הנה לינק לתכונות של הפלאפון http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/frames.create_frame?key_in=1.8.1.1.10&type_in=I (תעתיקו את כל הכתובות)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים