עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by בני סלע,

גלשתי באינטרנט ומצאתי תמונות של יצור מוזר...באתר כתוב שזה חייזר,או סוג של פרה...מה לדעתכם הדבר הזה? מפחיד קצת....לא? :-X [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, יש לי כלב חדש, ממש גור בן אולי חודש וקצת מסוג קוקר אספניול אנגלי. הכלב בזמן האחרון התחיל להשתעל ולהתעטש ואני חושב שגם להקיא או שפליטה קטנה, אמרו לי באתר אחר שיש חשש שזה כלבת, אך אני לא יודע אם זה נכון. (אני רוצה להדגיש שהכלב לא בא במגע עם שום כלב אחר חוץ מאימו) אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שיכול לטפל בכלב. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכם. לאחר החוויה שעברתי עם פנדה מחשבים ותקשורת / Pandas, חשתי צורך לכתוב לכם על כך, כך שכל אחד שיקרא זאת, יסיק את מסקנותיו. התאפקתי וחיכיתי עד שהסיפור נגמר לפני שכתבתי עליו, כך שאדע כמה שיותר מידע ולא ארשום השערות. אני גם כתבתי פה ושם על דברים נוספים הקשורים לנושא השירות, ולא רק על חווית השירות מול אותה חנות. אשמח אם תגיבו בנושא זה ותרשמו על חוויות דומות או טובות יותר שלכם , על מימוש אחריות מהחנות בה קניתם מוצר שנפגם. או על כל דבר שקשור לנושא בכללי. ארשום מראש שהחנות ממוקמת בקיסריה, ושאני ומשפחתי גרים די רחוק משם. אבי עובד בסביבת קיסריה בימי שלישי וזהו היום היחידי בו הוא יכול לבקר בחנות. אז כך, לפני קצת יותר מחודש ימים רכשתי אצל חנות Pandas עכבר מדגם DeathAdder. כעבו…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by אישי555,

גם אתם קיבלתם את המייל הזה? אם זה אכן אמיתי - מה במילים פשוטות הם רוצים להודיע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לצורך העניין, יש לי מסך רחב, כן? ויש סרטון וידאו שנפתח בתוך "ריבוע" במרכז המסך, לדוגמא כמו בלינק הזה. איך אפשר למתוח אותו כך שימלא את כל המסך? אולי תוסף כלשהו לכרום? להזרים אותו ל-VLC (איך?) ?

6. הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. לא להתקרב כלל אחת הסדרות היותר מטומטות שראיתי בחיים שלי פרק אחד הספיק לי(זה היה אתמול)..פשוט כזה דפוק חסר תוכן וילדותי אה ולא מפחיד בגרוש..סתם בזבוז של שעה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה האתר הזה NEWEGG, שאנשים ממליצים לי לקנות ממנו מפרט מחשב ? מה מיוחד בו , האם הוא שולח לישראל ואם כן כמה זה עולה , ולמה זה משתלם כל כך , וכמובן האם הוא אמין ? תודה נ.ב. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה , כי השאלה שלי נובעת מחיפוש אחר מפרט מחשב שאני מעוניין לקנות .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הפלאפון הזה NOKIA 3510i לפי מה שבדקתי יש לו כמעט את כל החידושים עם מסך צבעוני והכל אבל עדיין לא ראיתי את הפלאפון בצורה מחושית ממש ולא ראיתי מה המסך הצבעוני הזה שווה ??? יש מישהו שיש לו את הפלאפון הזה או שראה אותו אצל חבר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו ? ומה אתם אומרים על המחיר ? זה דיי יקר לא ? 1404 ש"ח ב orange אמרו שיש החזר של 20 שקל בחודש וב סלקום יש 300 שקל למולטימדיה בחודש הראשון כך שהמבצע של orange כבר יותר טוב אבל זה לא עדיין יקר מה אתם אומרים ? הנה לינק לתכונות של הפלאפון http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/frames.create_frame?key_in=1.8.1.1.10&type_in=I (תעתיקו את כל הכתובות)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני חייב עזרה במציאת תמונות של סרברים או של מארזים שנראים יפה ! או של AlienWear.. בבקשה זה ממש חשובבבב D: תודה ! תודה רבה !

12. לעזאזל אחי הקטן ראה אותי משחק בזלדה WW (משחק של עשרות שעות) וכנראה אני יצתרך לחלוק איתו את הWII איזה חודשים הבעיה העיקרית שהWII מחובר למסך מחשב שלי ככה שאני גם לא יכול לשחק ביוסוק\LP וכו ולא יכול לצפות בסדרות ש"השגתי" ונשאר לי רק לצפות בבליץ ביוטיוב או חס וחלילה לצפות בטלוויזיה יש לכם המלצות מה לעשות בתקופה הרע שהגיע עלי ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dorig,

אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…

14. Started by solo53,

בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by 114508534,

היי אני מחפש תמונה של אריה בפוזה של רביצה , או לפחות הסבר על מה זה רביצה . תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Fkl0ster,

"אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי. הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו! תתבייש אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך." בחרתי לשתף את הפורום כולו בתגובתי למר לב, שבת'רד אחר שפתחתי, בחר לכתוב לי את ההודעה הנ"ל כתגובה לתמיכתי בהצעה היפותטית שלפיה תצורף מדינת ישראל כאחת ממדינות ארה"ב של אמריקה: אני מקווה שאתה מבין כי המנטליות של שנינו שונה לחלוטין. אתה פטריוט גאה, אוהב את אדמת א"י, בעל מוטיבציה גבוה לשרת בצבא ההגנה של המדינה ולתרום לבטחונה. אתה אידיאל הציוניזם, וזו זכותך המלאה להיות כזה... אבל להסיק מכך שאתה יכול להכפיש את שמי ולהרחיק לכת ולקרוא לי אנטישמי, מעידים על בורותך. במקום לשמור על רמת דיונים נאותה, אתה בוחר להקצ…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. כמו רוב הצעירים בגילי החלטתי לגשת אל הבחינה הפסיכומטרית במטרה להתקבל לאוניברסיטת בר אילן בשנה הבאה. עכשיו נותר רק לבחור מכון כאשר ההתלבטות העיקרית שלי היא בין קידום, יואל גבע והיי קיו. אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שהיו באחד המכונים וגם מאנשים שמכירים מישהו שעשה קורס באחד מהם.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

סתם דבר נחמד שבודק כמה מילים אתם יכולים להקליד בדקה. http://speedtest.10-fast-fingers.com/ אחרי שלושה ניסיונות הגעתי ל81 ובשניים האחרים הייתי ב7x

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by Merrymoon,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=708&msgid=48907476

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה ביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס ואני עדיין לא מצליח להיכנס לכל מיני דברים כמו Rakion וXfire ועוד כל מיני דברים שקשורים להתחברות לאינטרנט. עזרה דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. שלום, אני לא מבקש לפרסם אותם רק לדעת איך הם...אני חייב להרכיב מחשב וראיתי הרבה מפרטים טובים... אם יש מישהו יותר טוב אשמח לשמוע. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ספויילרים למי שלא ראה את עונה 5 אחרי שLemonhead Lemansky מת, הרבה תהו מה יקרה בהמשך. האם בעצם הסתיימה הסדרה, האם הstrike team ימשיכו בצוות מצומצם או יקבלו חבר חדש? לפני כמה ימים התפרסה התשובה הרשמית: http://www.tv.com/the-shield/show/8261/story.html?story_id=4703 איזה אושר שהסדרה ממשיכה :jump: אבל Michael Chiklis אמר לא מזמן שהעונה השישית תהיה ככל הנראה האחרונה. :'(

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  24. לא שאני שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי ....אבל לא משנה לאן אני גולש(אפילו אתרי זימה לרוב זה תעות באקלדה או המחשבה שלי הישתגע) אני רואה את שער הפתיחה של מלחמת העולמות... קודם כל מה זה ... שנים מה הם רוצים... שלישית מה עשיתי .... רבעית משהו באמת משחק במשחק הרשת הזה....

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים