עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Joe Blow,

TechTV נקנתה ע"י רשת מתחרה (G4) וכל הצוות פוטר !!! קישור לידיעה http://leo.typepad.com/tlr/2004/05/comcast_fires_t.html

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by artyom,

לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!

• 69 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  4. Started by MasterOr,

הם אומרים שהם שולחים לכל מקום בארץ. מישהו ניסה אותם פעם?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם! לא יודע מה הרעיון של הת'רד ולאן הוא מתפתח אבל שיהיה. בואו ואני אתאר לכם סיטואציה: דפיקות בדלת, השכן מגיע. מבקש שאני יסדר לו התקנה של ווינדוס 98. הוא לא ממש מבין בזה. טוב, אני עולה, מחפשים את הדיסקים של ההתקנה, מחפשים, בודקים. טוב, הגענו לדוס, הפעלנו את הדיסקט הפעלה מA הכל הולך יפה. אני מנסה להבין מה ההתקנה המשונה הזאת רוצה ממני. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל את הדיסק וההתקנה טענה שיש משהו שלא עובד בסדר בהארד דיסק. לא רק, שהיא גם כתבה שבד"כ כונן הCD יהפך לE מD, ולא ישאר D כמו שקרה לי. טוב אני עדיין ממשיך לנסות להתקין, נכנס לכל קובץ Help אפשרי, ומנסה להגדיר דברים בכל מני דרכים. בסופו של דבר הגעתי לחלק הבלתי נמנע, פתיחת המחשב! ריח של פלסטיק חדש וברגים משומנים הגיע ל…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Moty_p,

אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by oFiR 22,

אני רוצה לנסוע לרחוב אלנבי שבת"א ואין לי מושג בעניין הקווים, למישהו יש שמץ בדבר? :-[ ד"א אני מגיע ברכבת לת"א אז באיזו תחנה אני צריך לרדת? ואחרי זה לאיזה קו עליי לעלות בכדי להגיע לרחוב אלנבי? תודה לעוזרים, אופיר

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום לכולם!! מה המצב זאת רוני אחות של ייטב(install) אני רואה שכל כך רציתם לראות תמונות שלי....וכמו שאחד ממכם רשם כאן אולי באמת אתם נימצאים יותר מידי בתוך המחשב...שאתם לא רואים בנות!@ אוהבת את כולכם!! :-* אז מה אתם באמת כל כך מעוניינים לראות תמונות שלי?!?......כולה ראיתם איזה 1/8 גוף אם בכלל!!

• 71 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by d5326,

נראה לי שמי שקונה בKSP IVORY SKYPC יקבל מחשב יותר זול אבל תמיכה מעטה.. הם לא עונים לאימייל ולא באמת איכפת להם ממך. לא חשוב להם שימור לקוחות כי תמיד יהיו אלו שיתפתו למחיר הזול

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by vic07,

אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by iakovl,

לדעתי זאת אחת הסדרות ה SIFI הטובות ביותר שיצאו (חוץ מSG1 ו...) רציתי לדעת מה דעתכם על הסדרה הזאת וגם לברר אם למישהוא פה יש אותה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by 125,

אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by aldema,

יש לי נוקיה 3120 עם פאנל משעמם כזה ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות פאנלים מיוחדים (אל תגידו לי קניון כי הכל חרא..) ויפים כאלה אפילו שהם מזוייפים הם פי 2 יפים מהפאנלים שיש לנוקיה להציע... אז לא להתבייש ולשפוך הצעות ומקומות..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, בטח כבר נמאס לכם לראות שכל אחד פותח לעצמו תראד שיש לו יום הולדת אבל אצלי זה אחרת, היום יש לי יום הולדת 18 ולכן זה גיל חשוב. ;D מחר אני הולך קצת לחגוג עם כמה חברים בתל-אביב, אבל כיוון שאני לא מכיר את מועדוני/בריי תל אביב אשמח לשמוע המלצות על מועדון/בר טוב...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 3pac,

איזה אלבום הכי טוב?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ash Binary,

אחריי 20 שנות עבודה המקרר תדיראן שלי נדפק (ה PTC/ריליי נשרף וקיצר, שרף את הסליל במדחס - מדידת התנגדות של סליל ההתנעה במדחס מראה נתק) כמה אמורה לעלות החלפת מדחס 1/3 כוח סוס R12 (או החלפה לסוג גז אחר כולל כל העבודה הנלווית כמו ניקוי הצנרת), במחיר שיכול להתחרות כנגד מבצע החלפת מקררים שיש עכשו ? (הייתי מעדיף להישאר אם מקרר פשוט אם פיקוד מכאני אמין ולא כל השטויות החדשות שיש להם פיקוד אלקטרוני)

• 10 תגובות
    • 8k צפיות
  19. Started by coolmeen,

אהלן, אני בכיתה י' והצבא קרוב מתמיד, אז יש כמה שאלות אם אתם יכולים לענות. אם אין לי מחלה כלשהי או בעיות ראיה או אין בעיות אסטמה, אז זה אומר שאני אקבל פרופיל 97? ואם אני מקבל פרופיל 97 ,זה אומר שאני חייב ללכת לקרבי, גולני גבעתי כל אלו? אני לא ממש מבין בזה אז תודה על התשובות : :

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי את המכשיר הזה גרסת המכשיר: LYA-L29 אני עדיין על גרסת אבטחה של January 1 2019 מישהו יודע מה מדיניות של huawei לגבי עדכוני אבטחה ותוכנה לסדרה הזאות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by ZorD,

שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: לאח שלי יש אוטו שני, פיאט ישנה שהוא לא משתמש בה כבר זמן רב מכיוון שהוא קנה רכב חדש עוד מלפני שנה, את הרכב הישן הוא חנה במקום כזה שלא יפריע יותר מידי והשאיר אותו שם. מידי פעם הוא התניע אותו ועשה סיבוב כדי לראות שהכל בסדר וכו" ליפני חודש בערך הרימו את הרכב ופירקו אותו במוסך. שכן אחד סיפר לנו שכמה ימים לפני שהרימו את הרכב הוא ראה שמישהו הוריד לרכב את הלוחיות רישוי, השכן לא ידע בידיוק של מי הרכב הוא סיפר לנו אחרי שהבין שהרכב שייך לנו. עכשיו אנחנו מתלבטים ולא יודעים בידיוק מה צריך לעשות, השכן הציע לתבוע את המוסך או את העירייה האם מישהו עבר אירוע כזה בעבר ויודע מה צריך לעשות ? לתבוע את המוסך או את העירייה בתביעות קטנות ? או את שניהם ? אשמח לכל פיסת מ…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. היי, אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי. העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים. זה מה שרשום בדף: As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. עד לתקופה האחרונה, גוגל אחת לכמה זמן היו משכנעים אותי להשתמש באותו שם המשתמש לחשבונות גוגל -Youtube שלי, ולא הייתה כל דרך לסלק לצמיתות את ההודעה, כי היא הייתה חוזרת לאחר כמה שבועות במגוון צורות במידה והייתי מסרב. היום, התברר לי שאין לי יותר שום דרך להתחבר ל-Youtube דרך חשבון ה-Youtube שלי, ואני יכול להכנס לשם רק דרך חשבון הגוגל שלי, למרות שאינני רוצה זאת. לעת עתה אני עדיין מגיע למשתמש ה-Youtube הישן שלי, אך אני חושש שבסופו של דבר, גוגל גם יחליפו לי את שמו של משתמש ה-Youtube לזה של שם המשתמש שלי בגוגל. מה אני יכול לעשות בעניין?

• 24 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים