כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש לי נוקיה 3120 עם פאנל משעמם כזה ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות פאנלים מיוחדים (אל תגידו לי קניון כי הכל חרא..) ויפים כאלה אפילו שהם מזוייפים הם פי 2 יפים מהפאנלים שיש לנוקיה להציע... אז לא להתבייש ולשפוך הצעות ומקומות..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בטח כבר נמאס לכם לראות שכל אחד פותח לעצמו תראד שיש לו יום הולדת אבל אצלי זה אחרת, היום יש לי יום הולדת 18 ולכן זה גיל חשוב. ;D מחר אני הולך קצת לחגוג עם כמה חברים בתל-אביב, אבל כיוון שאני לא מכיר את מועדוני/בריי תל אביב אשמח לשמוע המלצות על מועדון/בר טוב...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחריי 20 שנות עבודה המקרר תדיראן שלי נדפק (ה PTC/ריליי נשרף וקיצר, שרף את הסליל במדחס - מדידת התנגדות של סליל ההתנעה במדחס מראה נתק) כמה אמורה לעלות החלפת מדחס 1/3 כוח סוס R12 (או החלפה לסוג גז אחר כולל כל העבודה הנלווית כמו ניקוי הצנרת), במחיר שיכול להתחרות כנגד מבצע החלפת מקררים שיש עכשו ? (הייתי מעדיף להישאר אם מקרר פשוט אם פיקוד מכאני אמין ולא כל השטויות החדשות שיש להם פיקוד אלקטרוני)
-
- 10 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אהלן, אני בכיתה י' והצבא קרוב מתמיד, אז יש כמה שאלות אם אתם יכולים לענות. אם אין לי מחלה כלשהי או בעיות ראיה או אין בעיות אסטמה, אז זה אומר שאני אקבל פרופיל 97? ואם אני מקבל פרופיל 97 ,זה אומר שאני חייב ללכת לקרבי, גולני גבעתי כל אלו? אני לא ממש מבין בזה אז תודה על התשובות : :
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הזה גרסת המכשיר: LYA-L29 אני עדיין על גרסת אבטחה של January 1 2019 מישהו יודע מה מדיניות של huawei לגבי עדכוני אבטחה ותוכנה לסדרה הזאות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: לאח שלי יש אוטו שני, פיאט ישנה שהוא לא משתמש בה כבר זמן רב מכיוון שהוא קנה רכב חדש עוד מלפני שנה, את הרכב הישן הוא חנה במקום כזה שלא יפריע יותר מידי והשאיר אותו שם. מידי פעם הוא התניע אותו ועשה סיבוב כדי לראות שהכל בסדר וכו" ליפני חודש בערך הרימו את הרכב ופירקו אותו במוסך. שכן אחד סיפר לנו שכמה ימים לפני שהרימו את הרכב הוא ראה שמישהו הוריד לרכב את הלוחיות רישוי, השכן לא ידע בידיוק של מי הרכב הוא סיפר לנו אחרי שהבין שהרכב שייך לנו. עכשיו אנחנו מתלבטים ולא יודעים בידיוק מה צריך לעשות, השכן הציע לתבוע את המוסך או את העירייה האם מישהו עבר אירוע כזה בעבר ויודע מה צריך לעשות ? לתבוע את המוסך או את העירייה בתביעות קטנות ? או את שניהם ? אשמח לכל פיסת מ…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אוכל חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מילא היית אוכל את האוכל שלך ולא משוויץ בזה אבל זו חוצפה, ממש בזיון! ואיפה אתה לכל הרוחות? אני רוצה לשלוח לך סטים של PvD!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היי, אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי. העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים. זה מה שרשום בדף: As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just…
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עד לתקופה האחרונה, גוגל אחת לכמה זמן היו משכנעים אותי להשתמש באותו שם המשתמש לחשבונות גוגל -Youtube שלי, ולא הייתה כל דרך לסלק לצמיתות את ההודעה, כי היא הייתה חוזרת לאחר כמה שבועות במגוון צורות במידה והייתי מסרב. היום, התברר לי שאין לי יותר שום דרך להתחבר ל-Youtube דרך חשבון ה-Youtube שלי, ואני יכול להכנס לשם רק דרך חשבון הגוגל שלי, למרות שאינני רוצה זאת. לעת עתה אני עדיין מגיע למשתמש ה-Youtube הישן שלי, אך אני חושש שבסופו של דבר, גוגל גם יחליפו לי את שמו של משתמש ה-Youtube לזה של שם המשתמש שלי בגוגל. מה אני יכול לעשות בעניין?
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קבלו סרטון חמוד ;D אה, ולמי שיש חיבור איטי אני מציע להוריד אותו להרדיסק, ואח"כ להריץ אותו.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מופתע שאין חדשה או שאף אחד לא כתב על זה... האתר tom's hardware guide שנחשב לאתר הגדול והאיכותי ברשת הנוגע לתחום המחשבים (אבל בעל העיצוב הגרוע), משנה את תוכנו וצורתו, כמו אתרים וחברות רבות ששינו את אתרם השנה. פה: http://www.tomshardware.com/ האתר מחולק לתתי-אתרים כאלה, כל אחד בנושא אלקטרוני שונה. לפי דעתי האישית, הרבה יותר נעים לגלוש באתר ובכמויות העצומות של המידע שבו מאשר בעיצוב הישן והלא נוח. תהנו. עריכה: עוד אתרים ששינו את עצמם: www.cellcom.co.il www.gamespot.com אם אתם מכירים עוד אתר שגם שינה את ממשקו לאחרונה, כתבו על מהו ותנו לינק. תהנו שוב. peace out
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
והאםשווה להביא אחד לארץ? אבא שלי טס לניויורק בבוקר כדאי להביא אחד? או חבל על האחריות? ובכלל יש הצעות? דבריםשקשה למצוא בארץ או שהם כאן נורא יקרים?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלא יתפתח פה דיון על אם זה טוב או לא בקיצור הבעיה שלי היא שאני צריך שהיא תיהיה כשרה לכן, יש איזו אחת טובה שאתם מכירים איך זאתי: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2804&CatID=# מדובר על משהו כמו 3-4 אימונים אינטנסיביים בשבוע אם זה צריך להלקח בחשבון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא באמת אבל בערך.. צריך עזרה מכין דיסק עם שירים כמו... אין אין אין חגיגה, לאבא שלי יש סולם... או או או או חולה על כדורגל או או או או חבל לי על הזמן יש לכם עוד רעיונות לדברים בסגנון??
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SWQTS8zqYXU#at=50 לדעתי אם הם רוצים הם יכולים (אחרי הכל הם פרצו לדברים קצת יותר מאובטחים מהפייסבוק) מה אתם אומרים יצליחו ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אבק פוגע בפעולת רכיבים מסויימים? ואם כן, איך הוא פוגע בהם? פשוט אבא שלי לא נותן לי לנקות את המחשב כי הוא טוען שזה לא מפריע לו שהמחשב דחוס באבק(ממש ממש מלוכלך). (טוב לא ממש לא נותן, פשוט מסרב לקנות ספריי לחץ אויר, אבל לא משנה...)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום מדדתי את הבמיה שמתנשאת לגובה 2.5 מטר , מניסיון עם במיות בעבר הן הגיעו לגובה 160 ס"מ . בבירור שעשיתי בגוגל הן מגיעות עד 2 מטר גובה , כלומר זו שבגינתי אחרי בקושי 4 חודשים הבמיה צמחה לגובה המטורף הזה והיא ממשיכה לגדול . המיוחד בגינה זו לעומת גינות אחירות שמטפח שבתחילת דרכה שמתי בוצת קפה שתשמש נגטיב לשם המיתחם "ארבע אימהות" שכתוב באבני נחל לבנות , בסגר האחרון הוספתי 3 גינות ואחת מהן זו שהייתה רק סמלוהיא בצורת לב. יש מצב שבוצת הקפה שימשה כהורמון צמיחה כי הבמיה הזו באמת תופעה.בגינה הזו כל שאר הדברים , מלפפונים , עגבניות תמר , חציל ואבטיח גדלים מצויין וכבר הניבו פרי וירק . האם להערכתכם אפשר להכניסה לגינס , בטח יש האבטיח …
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
:-\
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-