עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guy King,

http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, מאז שנסגר אתר Fisheye לפני כמעט שנה, איבדתי כמעט לגמרי אחיזה בעולם הקולנוע. באתר היו הרבה עדכונים על סרטים שהולכים לצאת, טבלה+ניתוח של שוברי הקופות כרגע בארה"ב בקולנוע (ככה שאפשר גם לדעת מי מצליח ומה המבקרים חשבו עליו) ועוד הרבה פניני מידע מעניינים. ניסיתי להשלים את הפערים הללו עם אתרים ישראלים אחרים כגון וואלה, YNET או עכבר העיר אך באף אחד אין את המינון הראוי של חדשות מספיק מעניינות או שיש עודף אינפורמציה. אז לכן אני שואל אותכם, לאיזה אתרים (בדגש על ישראלים) אתם גולשים כדי להתעדכן בקולנוע? ואם כבר אז גם בטלויזיה, ומוזיקה? גם בתחומים הללו ניסיתי קצת את האתרים הגדולים וקשה לשלוט ולהתמקד בכל המידע ששם

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by benor,

אהלן, יש לי חבר שעושה עבודה סמינריונית במסגרת קורס על השתלבותם של יוצאי ברית המועצות בישראל. במסגרת העבודה הוא חוקר את השאלה: איך השפיעה העלייה מברית המועצות על התפתחות סצנת הרוק הכבד\מטאל הישראלית. במסגרת המחקר, הוא הכין שאלון קצר שמיועד לאנשים שעלו מברית המועצות לשעבר או שנולדו לעולים מברית המועצות לשעבר שחובבים את ז'אנר הרוק הכבד. אם זה רלוונטי אליכם, הוא ישמח אם תענו על השאלון בלינק הבא: http://goo.gl/forms/N4xmVXM6ze נוסף על כך, במסגרת המחקר הוא גם מעוניין לראיין חברים בלהקות רוק כבד\מטאל שעלו מברית המועצות או שנולדו לעולים מברית המועצות. אתם יכולים להיות סולנים, מתופפים, בסיסטים, גיטריסטים, קלדנים או בכל תפקיד אחר בלהקת רוק כבד- אם אתם מרקע של ברית המועצות לשעבר- הו…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by MasterDK,

מצטער שאני שואל פה, לא מצאתי פורום יותר מתאים לזה. בכל מקרה אשמח לשאול לגבי מה מסמל BITRATE בשירים (MP3)? מה יותר טוב כמה שיותר נמוך או כמה שיותר גבוה? מה אומר BITRATE משתנה (כלומר נניח שנע לאורך השיר בין 190 ל 220)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by demultiplexer,

אני מחפש קרובים בחו"ל לאחרונה מצאתי כמה אתרים שנותנים את השירות אבל בתשלום בעזרת כרטיסי אשראי אשמח אם תעזרו לי במציאת אתרים של שירות דומה אבל בחינם אני צריך רק לניו יורק או אם ישנן תוכנות שעוקפות את התשלום או עם מספרי כרטיסי אשראי מפוברקים ששמעתי שיש תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. שלום לכולם, חשבתי על זה שהדיסק און קיי יכול להחליף את הדיסקים של המשחקים. היתרונות של הדיסק או קיי: יהיה אפשר למכור את המשחק מותקן על דיסק און קיי, ככה שהסרייל כבר בפנים. אני לא חושב שאפשר להעביר באופן יעיל משחק ממחשב למחשב בלי הההתקנה שלו. אני חושב שהדיסק און קיי מהיר יותר מדיסק ישן רגיל אם המשחק באמת יהיה מותקן על הדיסק או קיי, יהיה אפשר פשוט לחבר אותו ולשחק מכול מחשב (שיכול להריץ את המשחק) הדיסק און קיי הוא המצאה ישראלית, למה שלא יעשו את זה לכבוד 60 שנה למדינה? דעתכם? אלון

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. תחילת שבוע הבא מתחיל מכון כושר.. בן 16 וחצי+ מדריך צמוד והכל.. יש איזה משהו חשוב שכדאי שאני אדע? אולי תזונה נכונה ועל מה לעבוד פחות ומה יותר.. (כמובן שאני אתייעץ עם המדריך גם)

• 59 תגובות
    • 3k צפיות
  10. עד כמה שידוע לי עם רשיון לרכב פרטי ניתן לנסוע גם בטנדרים די גדולים. איזה משקפופר שמנמן נסע בטנדר ענקי סחור(אלדן) והיה גיבור גדול מול המכונית הפרטית שלי אז הוא גם עקף אותי וגם ניכנס לנתיב שלי וכמעט דחף אותי. השאלה היא האם מתייחסים לרכב כזה גדול אותו הדבר מבחינת ביטוח ותאונות? זה נראה לי אבסורד. צריך אוליי עוד דרגה של רישיון נהיגה, אבל אני יודע שזה כנראה הולך לפי שאר העולם. נניח ויש לי מצלמות ברכב ועדויות שהאשמה היא של הנהג השני, ונניח שהעורך לא שקרן מוצלח מדי והשופטת לא שקרנית ורמאית בעצמה כמו רוב השופטים במקרים של תאונות דרכים. האם במקרה כזה אפשר להוכיח שהבן אדם השני אשם או שזה תמיד יגיע לעסקת טיעון תוך חצי שעה כי לשופטים אין בכלל כח להתעסק בזה אלא אם כן יש…

11. Started by Gilo2005,

קיבלתי תאריך גיוס רציתי לדעת האם נובמבר זהו גיוס קרבי?

• 93 תגובות
    • 8.6k צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

יש לכם שירים [חדשים בלבד] להמליץ לי על השמעה באוטו? יש סאב וופר ענק בבגז' אז ראפ יתקבלו בברכה דברים שיתקבלו ביותר ברכות ממוזיקה שחורה זה שירים עם רגטון [דדי יאנקי וכדומה] ושירים בסגנון קלאב. אשמח אם תתפנו לדקה או שתים בשביל להמליץ לי על מספר שירים יפים. תודה מראש :-*

13. Started by Meir787,

בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

אבא שלי נתן לי תקציב של 100 אלף לקניית מכונית. הסוג של המכוניות שקורצות לי הן יותר כאלה בסגנון של הגולף והיונדאי גטז עם מנוע של לפחות 1.8 [אל תציעו לי את היונדאי גטז וגולף לא ממש בא לי...] תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by waizman,

ברשותי מצלמת פילם מדגם Minolta Vectis S-1, והיא משתמשת בפילם מסוג אחר, לא הסטנדרטיים. הנה הלינק למצלמה: http://www.minoltaeurope.com/cgi-bin/db4web_c/db/minoeu/slr/fs.d4w?Language=slr&Product=Vectis_S1&Part=product השאלה שלי היא אם מוכרים את הפילם הזה בחנויות צילום סטנדרטיות ומה לבקש בדיוק? כמו כן מה המחיר של הפילם הזה בהשוואה לפילם רגיל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות וכו'... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני נוסע ברכבת מחיפה אמור להגיע יום ראשון הבא לבא"פ חשיש בשביל אימון לפני תעסוקה איך מגיעים, טיולית ? אוטובוס, רכבת, חמור .?? תודה

• 7 תגובות
    • 11.9k צפיות
  18. Started by yigael_o,

נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל? בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם. לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן" הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות. והיו התייחסויות נוספות. האם זו המדיניות בפורום?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by shloosh,

חחחחחח כמה שזה נשמע מוזר... מהו הסמיילי האהוב עליכם כאן? באיזה אתם הכי הרבה משתמשים?? אני הכי אוהב :smile1: :smile1: :smile1: וגם :jump: :jump: :jump: :jump: LOL

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by h_yoav,

אני רוצה לקנות אוטו יד שניה ובנתיים המליצו על דהייטסו שרייד יש למישהו אתר שאפשר לראות המלצות על מכוניות נוספות? תודה יואב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yonatanph,

אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.