עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני כמה זמן הזמנתי באתר של המכרזים את הדל אסקיום. בשיחה עם חברת גלאקסי מחשבים אשר משווקים את המוצר הציע לי המוכרת כיסוי לדל למנוע נזקים תמורת 50 ש"ח הסכמתי לעניין ובחבילה שהגיע סגורה וכנראה ככה הגיע מחו"ל לפי המדבקות על האריזה, יש במוצר גם נרתיק כולל. בבדיקה באתר של דל באנגליה מצורף אותו נרתיק לדל. באימיילים שבים וחוזרים אל חברת גלאקסי לא קיבלתי שום תשובה מדוע הייתי צריך לשלם על כיסוי עם ניתן ביחד עם המוצר. ראו הוזהרתם, עם אתם הולכים להזין את הדל, תגידו להם שכבר יש כיסוי ושלא ינסו לרמות אותכם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yoniby,

יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by redti,

נחשו באיזה שיעור למדתי על זה?!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. האם קיימים עוד אתרים מלבד חלק המוזיקה של וואלה (זה שקוקה קולה השתלטו עליו), או ערוצי רדיו אינטרנטיים שמשדרים רוק ישראלי?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by R0ck,

Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Moo^Moo,

לכל מי שזוכר אותי, כן כן, חזרתי לHWZONE אחרי תקופת הפסקה קטנה... 8)

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

בנין זה בגובה 509 מטר בעל 101 קומות הוא מעכשיו הבניין הגבוה בעולם לשם השוואה גובה מגדלי עזריאלי הוא רק 187 מטר Taipei 101 http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/100765/ עזריאלי http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/104818/

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. תראו מה המצב: אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט) אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים: * מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט * קורסי חובה * קורסי רשות בבקשה תכתבו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SixKiller,

אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by leibeyal,

שלום, חיפשתי בגוגל The Bridges Of Madison County ומצאתי בעיקר אתרים שמדברים על הספר עצמו, על למה הוא נכתב, על הסרט, ואתרים כמו Amazon ואחרים שמוכרים את הספר או את הסרט. אם מישהו יכל בקשה למצוא לי תקציר של הספר אני מאוד אודה לו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by wow,

1 Let's head across the floor. 2 Bauer's 5'11", blond hair,160 pounds. 3 This is Hayes. Possible 20 on Bauer.|How would you like me to proceed? 4 Then about the key card. I didn't know this|was gonna happen. You have to believe that.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה

14. קניתי כרטיס מסך כמעט לפני שנה (9 חודשים לשם דיוק), לא היה לי מזל עם הכרטיס מסך שלי והוא הוחלף פעמיים ב 9 חודשים (לא כולל את הפעם הנוכחית). עכשיו הכרטיס שוב בשלבי גסיסה שוב, הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס, כשהגיעתי לחנות ראיתי עליה שלט: "חנות להשכרה". ובפנים הכל ריק! קיבלתי שוק! . עכשיו אין לי מושג איך אני מחליף את הכרטיס :-\ למי לפנות? (הכרטיס במפרט המחשב). מקווה שתעזרו בבעיה הקשה .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Bug2000,

http://news.walla.co.il/?w=//453740 ככה זה צרפתים. :clapper: :lol:

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by alexta-z,

ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה). אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ ! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The-Crush,

אני לא יודע היכן לשאול את זה אבל אני רק רציתי לדעת לגבי החנות PCH מספר שאלות : 1)אופן התשלום במזומן היא זה שכאשר אתה מזמין מהאתר ואז אתה בא אליהם ואז משלם ואז מקבל את המוצר במקום? 2)תוך כמה זמן הם תמיד מבצעים את ההזמנות ,למשל הזמנתי ביום חמישי את המחשב ואז כמה זמן הם מיידעים אותך לגבי המוצר 3)יש אפשרות לקבוע איתם מתי אני יוכל לבוא לקחת את המוצר? רב תודות לאנשים שיענו לי ושוב אני מתנצל אם זה לא המקום לשאלות האלה ???

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Lev-UFO-Child,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 1,

כידוע, היום יש המון מבצעים לDVD במחירים של בין 300-500 שקל. אנחנו רוצים לקנות DVD אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקחת... לפי מה שהבנתי יש כל מיני אפשרויות בDVD שכדאי לדעת לפני שקונים, כי בכל זאת אני מעוניין בDVD איכותי שיתאים לצרכיי, אפילו אם צריך להשקיע יותר כסף ממה שחשבנו. אז אני צריך את המלצתכם והסברכם לגבי הבדלים בנגני DVD שונים ולגבי המלצה לדגם מסויים. אני רוצה לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב בעיקר, צרובים, ופה ושם להשכיר איזה סרט די וי די...אולי בעתיד אני גם אקנה צורב די וי די.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. התוכנית רצה בין השעות אחת עשרה לחצות יש את פינת האלקטרוניקה, בה מושמעים טראקים חביבים בתחום הפרוגרסיב וההארד טראנס (הרוב ממוסחר, אבל עדיין.. חביב). גיליתי ת'תוכנית מאחת שמירות הלילה שהיו לי ביחידה ולדעתי יש לה פוטנציאל רב... רק חבל שאלעד מתלהב מכל טראק שהוא משמיע (גם אם הוא בכלל לא משו) והשילובים ממוצעים ומטה, אבל עדיין... יש פוטנציאל. התוכנית העבירה לי די בסבבה את מרבית משמירות הלילה שהיו לי ביחידה... שווה נסיון. כמו כן, יש לתחנה פורום לא בכתובת - http://www.skateboard.co.il/sitehelp/users/forum.asp?id=6594 בו ניתן לצ'וטט על תכני התחנה וכמו כן, אחת לכמה זמן מפרסמים שם את ה Tracklist של אמבטיית קצב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by little_John,

בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by demultiplexer,

האם מישהוא יודע על דרכים שבהם אוכל לנסות ולאתר קרוב רחוק של משפחתי שגר בניו יורק העיר יש לי את שמו משפחות וגיל וזהוא אשמח אם תוכל לנתב אותי לאתרי אינטרנט או שירותים נוספים שבהם אוכל להעזר תודה מראש[ DEMULTI

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. Started by oferiko,

אני צריך המלצה לגיטרת squire טובה עם דאבל פיקאפ!! בין 1000-2000 שקל!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by PingLOst,

http://www.corky.net/~dorimani/main.html תלחצו על הסרטון שיש שם , אתם מתים מצחוק. :o

• 8 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.