כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך כמעט לפני שנה (9 חודשים לשם דיוק), לא היה לי מזל עם הכרטיס מסך שלי והוא הוחלף פעמיים ב 9 חודשים (לא כולל את הפעם הנוכחית). עכשיו הכרטיס שוב בשלבי גסיסה שוב, הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס, כשהגיעתי לחנות ראיתי עליה שלט: "חנות להשכרה". ובפנים הכל ריק! קיבלתי שוק! . עכשיו אין לי מושג איך אני מחליף את הכרטיס :-\ למי לפנות? (הכרטיס במפרט המחשב). מקווה שתעזרו בבעיה הקשה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//453740 ככה זה צרפתים. :clapper: :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה). אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ ! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע היכן לשאול את זה אבל אני רק רציתי לדעת לגבי החנות PCH מספר שאלות : 1)אופן התשלום במזומן היא זה שכאשר אתה מזמין מהאתר ואז אתה בא אליהם ואז משלם ואז מקבל את המוצר במקום? 2)תוך כמה זמן הם תמיד מבצעים את ההזמנות ,למשל הזמנתי ביום חמישי את המחשב ואז כמה זמן הם מיידעים אותך לגבי המוצר 3)יש אפשרות לקבוע איתם מתי אני יוכל לבוא לקחת את המוצר? רב תודות לאנשים שיענו לי ושוב אני מתנצל אם זה לא המקום לשאלות האלה ???
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
כידוע, היום יש המון מבצעים לDVD במחירים של בין 300-500 שקל. אנחנו רוצים לקנות DVD אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקחת... לפי מה שהבנתי יש כל מיני אפשרויות בDVD שכדאי לדעת לפני שקונים, כי בכל זאת אני מעוניין בDVD איכותי שיתאים לצרכיי, אפילו אם צריך להשקיע יותר כסף ממה שחשבנו. אז אני צריך את המלצתכם והסברכם לגבי הבדלים בנגני DVD שונים ולגבי המלצה לדגם מסויים. אני רוצה לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב בעיקר, צרובים, ופה ושם להשכיר איזה סרט די וי די...אולי בעתיד אני גם אקנה צורב די וי די.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנית רצה בין השעות אחת עשרה לחצות יש את פינת האלקטרוניקה, בה מושמעים טראקים חביבים בתחום הפרוגרסיב וההארד טראנס (הרוב ממוסחר, אבל עדיין.. חביב). גיליתי ת'תוכנית מאחת שמירות הלילה שהיו לי ביחידה ולדעתי יש לה פוטנציאל רב... רק חבל שאלעד מתלהב מכל טראק שהוא משמיע (גם אם הוא בכלל לא משו) והשילובים ממוצעים ומטה, אבל עדיין... יש פוטנציאל. התוכנית העבירה לי די בסבבה את מרבית משמירות הלילה שהיו לי ביחידה... שווה נסיון. כמו כן, יש לתחנה פורום לא בכתובת - http://www.skateboard.co.il/sitehelp/users/forum.asp?id=6594 בו ניתן לצ'וטט על תכני התחנה וכמו כן, אחת לכמה זמן מפרסמים שם את ה Tracklist של אמבטיית קצב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם מישהוא יודע על דרכים שבהם אוכל לנסות ולאתר קרוב רחוק של משפחתי שגר בניו יורק העיר יש לי את שמו משפחות וגיל וזהוא אשמח אם תוכל לנתב אותי לאתרי אינטרנט או שירותים נוספים שבהם אוכל להעזר תודה מראש[ DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגיטרת squire טובה עם דאבל פיקאפ!! בין 1000-2000 שקל!!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
שלום רב לכל הקוראים ! זה שנה שאני כותב על דפים של פורום אלו אך היום הזה הוא השמח בהם - היום נודע לי שהתקבלתי לאוניברסיטת תל אביב ללימודי הנדסת אלקטרוניקה וחשמל, מה שגורר את שיחרורי המוקדם מצהל (כחודש לפני השיחרור המקורי). יתר על כן אני שמח לציין שמחליפי בתפקיד הוא חבר בפורום זה והוא מוכר לכם בתור BigDickBastard. על כן רציתי לברך מעל דפי הפורום את מחליפי בתפקיד בברכת בהצלחה ! ולעצמי גם. דן א.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חחחח.. משעמם קצת D: ... אז סתם פתחתי את התוכנה המגניבה פוטושופ.. והתחלתי לשחק עם פילטרים ליירים..בלה בלה בלה.. ויצא לי איזה שטות חמודה..(עם המון צבעים מכוערים..אז צבעתי הכל לכחול כזה..חחחח...).. תהנו.. אפשר תגובות.. תרחמו בצעקות שזה מכוער..(אתם יודעים זה היה בזמן שעות נוספות של תפקוד המוח..באחת בלילה..אז לא הייתי "חי" כל כך..חיחי..).. לילה טוב.. 8) עריכה ------- עכשיו שאני מסתכל חסר לי תמונה של זיכרון ראם שם...חחח הפוטושופ האכזרי העלים לי אותה (זה אמור להיות בפינה השמאלית העליונה..)
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עכשיו אני יספר את הסיפור שקרה לי לפני כמה ימים, סיפור מזוויע ומפחיד!!! כפי שאתם רואים במפרט קניתי מחשב חדש וקיבלתי את המעבד לפני שקיבלתי את הלוח אם אז כשהלוח סוף סוף הגיע הייתי מאוד נרגש!!! פה אני רוצה לציין שהדבר שאני הכי מפחד ממנו בעולם זה עכבישים!אין משהו אפילו לא מוות שאני מפחד ממנו יותר!!!!! ואני לא צוחק! בדיוק הייתי בטלפון עם חבר שלי שהוא עכשיו באוסטרליה כבר 3 חודשים וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני דיברתי איתו מאז שהוא נסע... כששליח של FEDEX צילצל לי בדלת:חבילה למתן. פתחתי והלכתי לקבל אותה....(עדיין בטלפון)לקחתי אותה לחדר שלי נרגש מאוד וישר ניגש לפתוח אותה... זה לא היה החבילה של הלוח אלא חבילת קרטון גדולה שפתחתי אותה ובתוכה היה הלוח.... הסתכלתי והתקרבתי לחבילה כדי להס…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בתקציב של כ - 7000 ש"ח. היום ראיתי טלוויזיות של LG והיתאכזבתי קשות. תודה מראש ;D
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם היצרן, ברגע שהוא מייצר מוצר כלשהוא, האם הוא יודע כמה זמן המוצר אמור לעבוד בתנאים רגילים? למשל, ידוע לי שמעבדים אמורים לחיות לפחות 10שנים בתנאים רגילים, ע"פ היצרן. מעניין אותי לדעת את תוחלת החיים של רכיבי-מחשב מסויימים, בתנאים רגילים, כגון: דיסקים קשיחים כרטיסי PCI וAGP למיניהם סידירומים וצורבים מקלדות ועכברים נושא נוסף שהייתי רוצה לדון עליו הוא: האם זה נכון שרכיבים ישנים מחזיקים זמן רב יותר מאשר רכיבים חדשים? אני מכיר הרבה אנשים שיש להם עד היום מחשב P1 שעובד טוב. יש לי כרגע בחדר HD בגודל של 85MB, ענתיקה של ממש, משנת 91 שעדיין מעלה את הWindows 95 שיש בתוכו... של חברת Western Digital (מישהו אמר אמינות?) אנא הביעו את דעתכם בנושא.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://gifs.msn.co.il/msnads/kingstone/Kingstone.htm מי מפרסם את זה?! MSN??? יש גם באנרים של זה "הזכרון שלך אוגר כל כך הרבה פרטים ברגע נתון" ??? ??? זה כ"כ הולם את ישראל לפרסם מוצר שכולם מכירים את שמו.
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אוקי, מי שיודע ומי שלא המורדים חוזרים!! כן, הסדרה הכי איכותית בטלוויזיה, מושא הערצתם של אלפי נערים ונערות אינטלגנטיות חוזרת ובגדול לעונה השנייה בערוץ פוקס קידס. אני יודע שאתם כבר כוססים ציפורנים מרוב המתח מה יקרה עם מריצה מיה פבליטו ומנואל עוד מחופש הגדול, אני יודע שאתם הפגנתם בהמוניכם כדי להביא את העונה השנייה של המורדים לארץ וכמובן שלכל אחד ממכם יש פוסטר ענק תלוי בחדר עם כל חברי להקת ארווי(וכמובן הדיסקים שלהם). זו באמת לא בושה. תשאלו אפילו את הבנות שלמדתי איתם בבית ספר. ***הערה1***למרות שזה לא נראה לכך יש לת'רד הזה תכלית- ליידע את כל מעריצי המורדים הלא מעודכנים על תחילת העונה החדשה.(לידיעת המנהלים עם האצבע החמה על עכבר.) בבקשה לא לפרסם מכתבי הערצה לחברי הלהקה במסגרת הת'…
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למרות שאין לי ממש הרבה מטבעות באוסף, ורובם מרוסיה יש לי כמה עודפים של מטבעות שאין לי מה לעשות איתם. אני מדבר על מטבעות רוסיים קטנים הנקראים "קופייקה" ו רובלים משנות 70,80,90 וגם 1961 להחלפה חוץ מזה יש 5 סנטים של 91' להחלפה. מישהו שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-