כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני אמור להירשם לאוניברסיטה בקרוב ואני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. הבנתי שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם, אבל מה ההבדל בלימודים בין שני המסלולים?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התחלתי להתאמן והופיעו לי סימני מתיחה מגעילים שקשה להיפטר מהם אני מורח שמן נבט החיטה וגמרתי כבר כמה בקבוקים, אבל זה פשוט לא עוזר יודעים מה אפשר לעשות: א. בשביל למנוע לגמרה את הופעתם - שאני יוכל להמשיך להתאמן ב. להחזיר את העור למצב תקין? יש אולי איזה שם ניתוחים לזה (לא שהמצב כל כך גרוע, פשוט אני רוצה לדעת את כל האופציות) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היה נחמד ונעים אבל נמאס לי,האתר מתחיל להשפיע עלי לרעה ולהגיב בפורומים כבר לא כיף כמו פעם... לכן אני עוזב את האתר ל-9 חודשים או יותר,שבמהלכם אני מתכוון להיכנס לאתר עוד פעם אחת בלבד בשביל להעלות(סוף-סוף) את המארז שלי לגלריה. רק בשביל לתת לכם תחושה של עוד: המארז שוקל כרגע 35ק"ג ללא המערכת בפנים,כולל בתוכו כ-12 מטרים של EL cable כחול,ושלושה חלונות עם חריטות לייזר(ו-13 פאנאפלויים ,80מ"מ). היו שלום אנשים... אל תשכחו אותי ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחחחחחחח..... עשו פדיחה..... (נוספת..) לינק לאתר המדהים: http://www.microsoft.com חחחח אגב יש למישהו מספר סיראלי לאתר של מייקרוסופט? אפשר להשיג באימיול?... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן. מישהו\י יכול להמליץ לי על אפליקציה שנתמכת ע"י אנדרואיד וגם ע"י אייפון שניתן להצביע בעזרתה? לדוגמה: מרצה שואל אילו מבין התשובות נכונות לדעת הסטודנטים ,והם יכולים להצביע דרך הפלאפונים שלהם.
-
- 0 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
באמזון דוט קום או אמזון CO UK הבריטי ? אין לי כח להרשם בUK ולמלא מליון BOXES עם כרטיסי אשראי וכו' אז אני שואל כאן תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בעקבות כל הקבוצות רכישה שנפתחות בזמן האחרון אני מרגיש שאולי שווה לי לנסות כאן, כיום ניתן ללמוד את ההסמכה הזאת רק במרכז לצערי וחבל, לאחר שהתייעצתי עם אחד המרצים במטריקס נאמר לי שניתן יהיה לפתוח קורס במידה ויהיו בסביבות 10 - 15 נרשמים, ואני אומר אם אפשר לנסות כאן למה לא...
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי מחשב מניורון בעצם מסניף זכיין שלהם ברמת גן אני חיפשתי מחשב אמין של חברה שתיתן לי אחריות לכמה שיותר זמן כשפתחתי את זמן תל אביב ראיתי מודעה שלהם ונוכחתי לדעת שהם נותנים 3 שנים של אחריות על כל המחשב!!! ניגשתי אליהם וגיליתי שהמחירים יקרים מאוד יחסית לחומרה ולרכיבים אך הייתי בטוח שהכסף שווה את זמן האחריות הארוך קניתי מהם מחשב ביותר מ 7500 שקל כולל מסך LCD שבזמנו עלה 2500 שקל היום לאחר שצברתי המון המון המון ידע הבנתי שעשיתי טעות א. מחשב בסכום כזה צריך לכלול את הרכיבים המשוכללים ביותר ללא פשרות אפילו אם זמן האחריות קצר ב.אם יש תקלה ברכיב מסוים אני יכול ללכת ליצרן ןלא למי שמכר לי את זה ג. לבדוק טוב טוב את המחשב לפתוח לסגור למדוד לסקר כל מה שצריך היום המחשב …
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי אתר פורום הורדות. הוא היה פרטי לחברים בלבד (כשהיה אתר סקס) ולפני כחודשיים הוא נהייה לפורום אמיול והורדות (ולא סקס) עכשיו יש לי כל יום משהו כמו 200-300 כניסות של אורחים ואיזה 50-70 כניסות חברים לאתר. עכשיו הייתי קצת עסוק ולא טיפלתי בו איזה חודש. אני מחפש אנשים שמעוניינים לעזור לי איתו. אני לא יפרט איזה עזרה בדיוק כי זה נוגד את חוקי הפורום אבל תיכנסו ותבינו כבר לבד www.israel.telaviv.st בקיצור מי שמוכן להקדיש דקה מזמנו ולהוסיף משהו מעניין שמצא אני ישמח מאוד ובבקשששששששששששששששה תציעו לי משהו חדש לעשות איתו ליסגור אותו או להוסיף איזה פורום חדש או משהו לא יודע תעזרו לי פה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
-
לכל אוהדי bsg(battle star galactica) שחיפשו תחליף הולם מאז שהסדרה ירדה מהמסכים(ולא caprica זה לא תחליף וגם לא הסרטים) נגמר הסבל: stargate universe מהיוצרים של bsg הסדרה מעולה משחק מעולה ולמרות הדמיון המטורף גם בסדרה יש אלמנטים של לחץ מתח והרבה עימותים פסיכולגיים,שלטון, קיצר כל הדברים שאהבתי כל כך בbsg והבדיל אותה מכל הזבלה בג'אנר הזה וזה רק משתפר מרגע לרגע
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
פירסתי אתזה פעם אבל הפרסם שוב : סנובורד(גלישה) ראיתי את הסרטון הזה לפני איזה שבוע וזה היה הדבר הכי מטורף שראיתי. אל כנראה שלא ריאיתי הרבה My new dream
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.chesscube.com/play/app/ מישהו משחק שם? ניתן להמיר קיוביטס בחזרה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתר עם שירים על ישראל שאפשר למצוא בו גם את המילים של השירים. בנוסף מישהו יכול לכתוב פה כמה שמות של שירים על ישראל. תודה רבה לעוזריםץ
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מתכננן מחר בבוקר לנסוע לירושלים... מה הצפי מבחינת שלג? מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תרשו לי לפתוח את הנושא האיכותי והמשובח לרקעים איכותיים רצוי גם בפורמט HD לויסטה (וגם לXP). כל אחד מוזמן לתת לינקים או להעלות מהמחשב שלו את הרקעים האיכותיים שלו לויסטה, כל אחד ישתף וככה יהיה לנו מאגר של רקעים יפים, תסכימו איתי שכל רקע שיהיה כמה שיהיה יפה ואיכותי - אחרי 3-4 ימים נמאס ממנו וצריך להחליף. אני אעלה כמה משלי - http://www.silvup.net/up/kjhogvsugw839p3.bmp ביינתים רק תמונה אחת אבל מבטיח שבקרוב אעלה עוד קובץ RAR עם רקעים איכותיים ביותר ביינתים מי שיש לו שיוסיף.
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איזה מכות חזקות קיבלתם בחיים...? התעלפויות ודברים כאלו נחשבים!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-