עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spiritus,

http://cellmatrix.nimitech.com שווה??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by R0ck,

הטירוף התחיל עוד בפרסומת של FOX וממשיך לכל אורך האלבום (שאמנם מוצף בגירסאות Cover שלהם לשירים קיימים). סוף סוף שיט ממוסחר שהוא באמת איכותי.

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by tomer_et,

זה שיר היפ הופ (או ראפ...) שיש לו קליפ מצוייר ורואים בו אנשים עם ראשים גדולים וגוף קטן. בזמן האחרון מראים אותו הרבה ב - MTV... בבקשה עזרו...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. Started by wow,

מישהו מכיר אתר עם Wallpapers יפים של המטריקס?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by R.E.A,

אחרי חיפושים ממושכים כמעט וללא הצלחה, החלטי לשתף אתכם: אני מחפש אתרים באינטרנט עם הסברים וחומר במתמטיקה ברמת סוף ט'/תחילת י' . העניין די דחוף כי יש לי מבחן בעוד יומיים, ויש הרבה חומר שאני לא יודע. תדה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by ONKYO,

לא כולם חדשים, ולא כולם ישנים, אבל כולם חזקים Sarah Brightman-harem (חפשו את הגרסא האלקטרונית, כי אני חושב שיש גם גרסא פשוטה) מרי לנצח, של עברי לידר, ברמיקס של henree (לא בטוח שתמצאו אותו, אבל שווה לנסות...) Narcotic Thrust- Safe From Harm (Peter Rauhofer Mix) midway - Monkey Forest (Original Mix) Dark Monks - Insane (Steve Murano RMX) חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! DJ Skribble And David Waxman-Appreciate Me (NYC Roxy Mix) תהנו...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת אם יש אתר ישראלי של שליחת/קבלת מיילים בסגנון hotmail.com כך שאוכל להכניס את פרטיו ל-outlook express ולהשתמש בתוכנה על מנת לקבל/לשלוח מיילים, ללא תלות בספק אינטרנט כלשהו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לשחק עם חברים שלי שש-בש ברשת, עד היום השתמשתי בוואלה אבל זה מתנתק כל פעם ויש בעיות... ניסיתי את השש בש של play.co.il וזה לא טוב כי זה עושה שהמעבד יהיה על 100% וזה תוקע את כל ההורדות והכל זז לאט... אשמח לדעת היכן אפשר לשחק שש בש נגד חברים, אם ישנה תוכנה כזו (רצוי קטנה במשקלה) זה יותר טוב... תודה לכם.

• 11 תגובות
    • 8.6k צפיות
  10. Started by Holy,

לפני

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by alexta-z,

האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?

12. שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Component,

היי, אני מחפש מוזיקה מותחת, בסגנון של סרטי ג'יימס בונד. היא צריכה לתת אווירה של מתח, אבל בלי יותר מדי אקשן (אני מקווה שתבינו). אני אשמח אם תכתבו פה שמות של טראקים שלדעתכם יתאימו. בתודה רבה מראש, עדי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. לפני כמה זמן הזמנתי באתר של המכרזים את הדל אסקיום. בשיחה עם חברת גלאקסי מחשבים אשר משווקים את המוצר הציע לי המוכרת כיסוי לדל למנוע נזקים תמורת 50 ש"ח הסכמתי לעניין ובחבילה שהגיע סגורה וכנראה ככה הגיע מחו"ל לפי המדבקות על האריזה, יש במוצר גם נרתיק כולל. בבדיקה באתר של דל באנגליה מצורף אותו נרתיק לדל. באימיילים שבים וחוזרים אל חברת גלאקסי לא קיבלתי שום תשובה מדוע הייתי צריך לשלם על כיסוי עם ניתן ביחד עם המוצר. ראו הוזהרתם, עם אתם הולכים להזין את הדל, תגידו להם שכבר יש כיסוי ושלא ינסו לרמות אותכם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yoniby,

יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by redti,

נחשו באיזה שיעור למדתי על זה?!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. האם קיימים עוד אתרים מלבד חלק המוזיקה של וואלה (זה שקוקה קולה השתלטו עליו), או ערוצי רדיו אינטרנטיים שמשדרים רוק ישראלי?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by R0ck,

Junkie XL And Don Davis - Red pill, Blue Pill 8:58 הווקאלז החריפים של לורנס פשבורן בטראק פרוג. טראנס לא רע בכלל בכלל...

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Moo^Moo,

לכל מי שזוכר אותי, כן כן, חזרתי לHWZONE אחרי תקופת הפסקה קטנה... 8)

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

בנין זה בגובה 509 מטר בעל 101 קומות הוא מעכשיו הבניין הגבוה בעולם לשם השוואה גובה מגדלי עזריאלי הוא רק 187 מטר Taipei 101 http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/100765/ עזריאלי http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/104818/

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. תראו מה המצב: אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט) אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים: * מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט * קורסי חובה * קורסי רשות בבקשה תכתבו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SixKiller,

אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by leibeyal,

שלום, חיפשתי בגוגל The Bridges Of Madison County ומצאתי בעיקר אתרים שמדברים על הספר עצמו, על למה הוא נכתב, על הסרט, ואתרים כמו Amazon ואחרים שמוכרים את הספר או את הסרט. אם מישהו יכל בקשה למצוא לי תקציר של הספר אני מאוד אודה לו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by wow,

1 Let's head across the floor. 2 Bauer's 5'11", blond hair,160 pounds. 3 This is Hayes. Possible 20 on Bauer.|How would you like me to proceed? 4 Then about the key card. I didn't know this|was gonna happen. You have to believe that.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים