כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
וואלה אנשים לפני יומים החלטתי שאני עושה לזה סוף ! אני מעיף תסיאס המעפן הזה שגזל לי 4 שנים מהחיים וגרם לי להיות תקוע בבית וככה לריב עם המשפחה ולדפוק תלימודים ! מחקתי הכול !!! וזהו לא השארתי לזה זכר ! אתמול היה לי די קשה לא לשחק וכול הזמן חשבתי על זה אבל וואלה היום היה סבבה :\ תמיד לא האמנתי למי שאמר שזה באמת דופק תחיים ואמרתי bull shit אבל אחרי שבאמת מתחילים לחשוב על זה רואים שזה סה''ב משחק מחשב מפגר שגורם לך להשאר בבית כמו תפוח אדמה ולא לעשות כלום ! מה אתם חושבים על זה?
-
- 86 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אנינ מחפש כבר ברשת כמה זמן, לצערי, לא הצלחתי לברר לכמה זמן בדיקת הראיה בתופס ירוק תקפה. ביצאתי בדיקת עניים לתופס ירוק ב1.9.08 אולם לא ניגשתי לתאוריה עדיין, חבל לי לסוע לעשות תופס ירוק חדש, כך שאני רוצה לברר שאכן הבדיקה תקפה. אם מישהו יכול להגיד בוודאות קרי סימוכין ממשרד התחבורה או משהו בסגנון אני אשמח תודה מראש DXM
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שהתגעגע להכחשות /הבהרות /עדויות /קונספירציות וכו' וכו' http://news.walla.co.il/item/3070472
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להיפגש בבר לשתות משהו. כל אחה"צ הייתי בקניות עם חברות, וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה בינינו הייתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה והוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה, ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות אם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו והוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה, באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאוד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את ההתנהגות שלו, כי הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי, בעצם הוא לא אמר כלום, ואני דאגתי יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי, לכן ניסיתי לדובב אותו, אבל הוא…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית? ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחי זמן רב חולם על עכבר גיימרים איכותי. יום הולדתו מתקרב והחלטתי לפנק אותו ב-G9 חדש. נכנסתי ל-ZAP ולא תאמינו מה ראיתי. אייבורי מוכרים G9 ב-267 ש"ח! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 נכנסתי לאתר של Logitech והמחיר הרשמי של G9 עומד על 100$. http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=us,en נכנסתי ל-Newegg, אתר החומרה וציוד הקפי האיכותי בארצות הברית והמחיר של G9 עומד על 80$. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104079&Tpk=logitech%2bg9 בחישוב מהיר 80X3.4 יוצא 272 ש"ח לפני מס. אייבורי מוכרים עכבר במחיר נמוך יותר מארצות הברית.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום אז ככה, אני יודע שהכותרת נשמעת לכם קצת הזויה ובצדק. אני אסביר את עצמי .. יש לי כרגע פרופיל 97 וקב"א 53, בתחילת יוני הייתי ביום מיונים לחובלים/צוללות בביתן חיל הים בתל השומר, את יום המיונים סיימתי ועברתי בהצלחה לגיבוש צוללות .. דיי התאכזבתי בגלל שממש רציתי חובלים. לפני כחודש בערך שלחתי מכתב ערעור בנוגע לתוצאות יום המיונים, שבו אני מבקש הזדמנות חוזרת, ואכן העניין אושר, וקיבלתי יום מיונים חוזר בתאריך 9.4.07. נאמר לי כי גם במידה ואני לא אעבור את יום המיונים החוזר, תהיה לי אפשרות להגיע לגיבוש צוללות המתוכן לחודש אוקטובר/נובמבר. מצד שני .. יש לי את האפשרות להוריד פרופיל לפרופיל עורפי ולהכנס לממר"ם. בתיכון למדתי 5 יחידות מחשבים וסיימתי עם ציון סופי של 98…
-
- 45 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אני לא אינשטיין, גם לא פלאנק ואפילו לא בוהר. אבל .... לפני כשבוע עולם המדע רעש וגעש מההישג של חברת IBM בתחום האקזוטי הזה. לכאורה, מה שדרוש זה שואב אבק טוב ומקפיא לא רע. אובכן, החברה הנ"ל הצליחה לבנות ולתפעל מחשב קוואנטי עם חמישים יחידות עיבוד ( קיוביטים ). זה הספיק לגרום לכל ההתרגשות בעולם. למרבה הצער, הדרך עוד ארוכה עד שזה באמת יעבוד כפי שצריך, שלא לדבר על לשים אחד כזה על השולחן שלנו בבית ועוד יותר להסתובב עם אחד כזה בקמפוס. נו, לפחות אנחנו עכשיו עם היד על הדופק ! וברור שללא ישראלים זה לא זה ! https://www.youtube.com/watch?v=Q4-ANI_8seM
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מכור: http://img.sheezyart.com/art/swf/82/821125.swf
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אורגן ואני מחפש אתר או תוכנה שיש בה תווים של שירים מהארץ ומהעולם. מישהו מכיר משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כמו בכותרת אבל אתרים בעברית ולא באנגלית. נ.ב עשיתי חיפוש בגוגל לפני שפתחתי את הת'רד
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
במעקב של החבילה זה מה שרשום לי: הבנתי שהיום בבוקר זה כבר הגיע לארץ. מישהו יודע כמה זמן זה לוקח מהשלב הזה עד שזה מגיע לדואר? החבילה שוקלת 15 ק"ג זה התופים שהזמנתי ION DRUM ROCKER. מה סביר יותר שזה יתקע במכס בת"א או שזה יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שרכשתי הגיע שבוע שעבר! לתדהמתי קיבלתי כל מה שהזמנתי, לא שינו לי את המפרט, הכל הגיע ארוז עם כל החלקים, לא ניסו לדחוף לי חלקים והמחשב עבר בדיקות מאמץ בקיצור, זה המחשב השלישי שאני קונה מהם וטוב לדעת שיש חנויות כאלה שעוד זוכרות מה זה שרות לקוחות, גם במקרה של בעיות הם נתנו לי שרות מעולה בעבר. ותאמינו לי שאני ביקורתי מאוד, אם הייתה לי בעיה הכי קטנה איתם, הייתם שומעים אותה פה. בכל מקרה הפורום תמיד מלא תלונות על חנויות אז הנה משהו שונה קצת.
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.
-
- 32 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ביום יומיים האחרונים אני ניתקל במודעות על כך אחת אחרי השנייה, איך זה יכול להיות שהוא נפטר ? עוד מילא ארנולד אבל לא ג'קי.
-
- 11 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני כבר פעמיים מצאתי את עצמי עושה UNLIKE לחרא הזה http://www.facebook.com/Omusic.me גם הרבה חברים שלי כאילו אוהדים של הדף הזה וכששאלתי אותם מה זה בעצם הם אמרו שאין להם מושג וזה עשה לייק לבד.. מישהו עוד מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסור שרשרת טלסקופי של חברת STIHL המסור יהיה ה TH של סטיל ולגבי המנוע אני מתלבט יש את ה MX 90R שיש לי דגם אחד כזה והוא עובד יפה ויש את הדגם 4 פעימות SF 100R שנותן יותר כוח ויש עוד הרבה דגמים זה לגנן מקצועי בכלי יעבוד כול היום בטורים גבוהים (בתור מסור שרשרת או מגזמת ) וצריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוסף דיי גדול של תקליטורים (דיסקים בשפה מדוברת יותר) , במערכת מצוינת ובכללי אני דיי מרוצה. פגשתי איזה אחד שמבין מאוד בעניין המוזיקה והמערכות , ואמר לי שתקליטים (וינילים) נשמעים הרבה יותר אמיתי ו"חיים" מאשר התקליטורים הדיגיטליים. אני הייתי בטוח עד היום שזו רק שיטה מיושנת שמשתמשים בה היום רק בשביל הנוסטלגיה והיא פחות יעילה מהתקליטורים.עקב הנדירות של פטיפונים ותקליטים לא יצא לי לשמוע את ההבדל שההוא דיבר עליו. תגידו ,באמת תקליטים נשמעים יותר טוב? זה עניין של דעה או שזה באמת ככה? איפה בכלל ניתן לנסות את הדברים האלה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאתר טורנט בסגנון של torrentbytes כאלה ואחרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-