עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by QQQ,

במעקב של החבילה זה מה שרשום לי: הבנתי שהיום בבוקר זה כבר הגיע לארץ. מישהו יודע כמה זמן זה לוקח מהשלב הזה עד שזה מגיע לדואר? החבילה שוקלת 15 ק"ג זה התופים שהזמנתי ION DRUM ROCKER. מה סביר יותר שזה יתקע במכס בת"א או שזה יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by WiSe-Man,

המחשב שרכשתי הגיע שבוע שעבר! לתדהמתי קיבלתי כל מה שהזמנתי, לא שינו לי את המפרט, הכל הגיע ארוז עם כל החלקים, לא ניסו לדחוף לי חלקים והמחשב עבר בדיקות מאמץ בקיצור, זה המחשב השלישי שאני קונה מהם וטוב לדעת שיש חנויות כאלה שעוד זוכרות מה זה שרות לקוחות, גם במקרה של בעיות הם נתנו לי שרות מעולה בעבר. ותאמינו לי שאני ביקורתי מאוד, אם הייתה לי בעיה הכי קטנה איתם, הייתם שומעים אותה פה. בכל מקרה הפורום תמיד מלא תלונות על חנויות אז הנה משהו שונה קצת.

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by gtaboy34,

שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. ביום יומיים האחרונים אני ניתקל במודעות על כך אחת אחרי השנייה, איך זה יכול להיות שהוא נפטר ? עוד מילא ארנולד אבל לא ג'קי.

• 11 תגובות
    • 8.4k צפיות
  6. אני כבר פעמיים מצאתי את עצמי עושה UNLIKE לחרא הזה http://www.facebook.com/Omusic.me גם הרבה חברים שלי כאילו אוהדים של הדף הזה וכששאלתי אותם מה זה בעצם הם אמרו שאין להם מושג וזה עשה לייק לבד.. מישהו עוד מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by itsik1231995,

אני מעוניין לקנות מסור שרשרת טלסקופי של חברת STIHL המסור יהיה ה TH של סטיל ולגבי המנוע אני מתלבט יש את ה MX 90R שיש לי דגם אחד כזה והוא עובד יפה ויש את הדגם 4 פעימות SF 100R שנותן יותר כוח ויש עוד הרבה דגמים זה לגנן מקצועי בכלי יעבוד כול היום בטורים גבוהים (בתור מסור שרשרת או מגזמת ) וצריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות תודה .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dean7,

יש לי אוסף דיי גדול של תקליטורים (דיסקים בשפה מדוברת יותר) , במערכת מצוינת ובכללי אני דיי מרוצה. פגשתי איזה אחד שמבין מאוד בעניין המוזיקה והמערכות , ואמר לי שתקליטים (וינילים) נשמעים הרבה יותר אמיתי ו"חיים" מאשר התקליטורים הדיגיטליים. אני הייתי בטוח עד היום שזו רק שיטה מיושנת שמשתמשים בה היום רק בשביל הנוסטלגיה והיא פחות יעילה מהתקליטורים.עקב הנדירות של פטיפונים ותקליטים לא יצא לי לשמוע את ההבדל שההוא דיבר עליו. תגידו ,באמת תקליטים נשמעים יותר טוב? זה עניין של דעה או שזה באמת ככה? איפה בכלל ניתן לנסות את הדברים האלה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SAGIE298,

חברה מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאתר טורנט בסגנון של torrentbytes כאלה ואחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by mrsph666,

לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by Zaks Sharon,

היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by Component,

מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lmlm,

מר.בין (מי לא מכיר אותו? ;D) חוזר בסרט חדש שיצא שנה הבאה ויקרא Mr.Bean's Holiday מידע על הסרט: http://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Bean%27s_Holiday טריילר: http://www.youtube.com/watch?v=hZCxjR0rDEM הולך להיות אחד הסרטים!

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by lev-27,

יש מספר דברים בפרק "נפילה חופשית" שאני לא מבין. אתן תרגיל לדוגמא: א. באיזו מהירות יש לזרוק כדור כלפי מעלה על מנת שיעלה לגובה מרבי של 5 מטר? איך אני מגלה את זה? אתן דוגמא נוספת: כדור נזרק מגג בנין שגובהו 80 מטר כלפי מעלה במהירות התחלתית 30 מ/ש. איך אני יודע מהו העתק המרבי שהכדור יכול לעבור לפני שהוא נעצר ומתחיל לרדת למטה?

• 12 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. גילו של הדיון הקודם כבר למעלה משנתיים, למען הסדר הטוב פתחתי נושא חדש. לדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg2558827#msg2558827 למען נוחיות המשתשים, השתמשו בשרת לאחסון תמונות כדוגמת זה: http://www.imageshack.us לאחר העלאת התמונה לאתר, העתיקו את הכתובת מהחלון "(1) Thumbnail for forums" והדביקו אותה ישירות בגוף ההודעה. אני מדגיש אם אני יראה מישהו שמספים הוא יענש בחומרה, אם הדיון יהפך לספאם אחד גדול הדיון ינעל ולא יפתח דיון חדש אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות

• 395 תגובות
    • 162.8k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שלי מהתקופה האחרונה. אני קונה המון מחו"ל, הרבה קניות מחנויות בארה"ב ומקומות אחרים מעבר לים, הרבה קניות באיביי, והרבה קניות בפורומים שונים מאנשים מכל רחבי העולם, מארה"ב, ועד סין הרחוקה. עם כל הניסיון שלי בתחום, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה בקנייה שכזו. תמיד המוצר הגיע באותו המצב שהובטח לי, המוכרים תמיד דיברו איתי באדיבות, ותמיד המוצרים הגיעו בזמן ותקינים. לפני כשבוע וחצי, רכשתי לעצמי באיביי נגן MP3 משומש עם אוזניות של סנהייזר ממוכרת כלשהי שהיא ישראלית. העובדה שהיא ישראלית בתחילה הייתה מאוד נחמדה. אמרתי לעצמי "ככה לא יהיו עיכובים במכס וככה לא יהיו עלויות גבוהות למשלוח", מעולם לא טעיתי יותר. המוכרת שלחה לי הודעה אחרי שהמכירה נגמרה וזכיתי …

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני יודע שיש צליל כזה שגורם לאנשים לאי יכולת לשלוט על הצרכים והם משתינים במכנסיים מישהו יודע את תדירות הגל או לינק לנושא?? ;D

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by manco,

אם הייתם טורחים לבדוק, אז הייתם מבינים ש-www.try2hack.nl הוא אתר ש[glow=red, 3, 300]מעודד פריצה[/glow] ונותן בכוונה דפים של Login לפיצוח, כאשר כל רמה יותר קשה מהשניה...למשל סיסמה פשוטה בג'אווה, לאחר מכן פלאש........אח"כ VB וגם CGI... אז זה לא איזה משהו "פלילי" , זה אתר שנועד להציב אתגרים ותו לא. אז במקום ישר לקפוץ עלי ולנעול את הת'רד שלי, הייתם יכולים לשים לב למה שכתב Ghost Dogg (בנאדם חכם והגיוני, לשם שינוי :biggthumpup:) שאמר: "האתר הזה מציב אתגרים להאקרים בשביל לבדוק את היכולת שלהם." והבין שכל מה שאני רוצה, זה: לראות איך הם פותרים אותם. כלומר, אני רוצה לדעת איך לעבור את השלבים, ולא לפרוץ לשם האקינג או משהו זדוני אחר, אלא לשם האתגר, אך מכיוון שהצלחתי לעבו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Guarding angel,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_Comics.asp?curpage=1

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי מחלוקת קטנה שמעו : או לקנות שני סואטצ'רים של אוניל ב500 במקום ב800 ליציאה אפילו שאני לא אוהב לצאת עם סואטצ'רים ובטח אני אלבש אותם יותר לבית ספר או לקנות במחיר הזה שתי חולצות כפתורים של רנואר או משהו כזה ליציאה או לקנות שתי חולצות של ראלף לורן או תומי ב600 במקום ב800 אם יהיו יפות פשוט הרוב של זקנים קצת.. ולא מדבר על החלקות אני מדבר על סריגים או כפתורים מה כדאי? ולא להגיד לשמור את הכסף ולחסוך או לקנות משהו למחשב כי אתם תעשו מה שאתם רוצים עם הכסף שלכם. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. תודה מראש אני פשוט במחלוקת קטנה בקשר לבגדים... ואני בן 17 אם זה חשוב.

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by sambusak,

שלום. אני רוצה להיות אנימטור FREE LANCER. מישהו יודע כמה אנימטור תלת מימד לוקח לשעה? ???

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by silky,

גיגלתי את הביטוי I cant stand it וזוהי התוצאה הראשונה שקיבלתי. http://www.theonion.com/content/node/34094 דעתכם?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  25. שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים