כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שאני אוכל להוריד ממנו תווים לכל מיני כלים (בעיקר כינור פסנטר וגיטרה). מישהו מכיר?
-
*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אחרי התלבטות קשה בחרתי לוח אם. הזמנתי. קיבלתי אותו היום - ויש בו פגם! אחד החיבורים שנקרא "Surround Center Connector" הגיע מולחם רק בשני פינים מתוך חמישה - ז"א שהוא חצי תלוי באויר. זה כל כך מעצבן כשזה קורה. עכשיו כל הטרטור של להחליף את זה בלוח חדש. דרך אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 והחנות היא זיגזג.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תקראו הכל לפני שתתחילו להגיד ( ותחיבו בתרד בנפרד בבקשה ממכם!!!! תודה) טוב אז ככה מכיוון שאין פורום מכירות אז החלטתי לפתוח תרד מכירות ( אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו , ;D ) אנשים תקשיבו לחוקים של התרד ואל תעשו בעיות... טוב הסבר קצר , לפני שאתם סוגרים או מציפים ( בבקשה אל תפיצו )... זהו תרד של מכירות , אדם הרוצה למכור או מעוניין בקניית מוצר כל שהוא יכול לכתוב כן (אך ורק הודעה אחד!!! נא לא לחזור!!! שיהיה לכם ברור רק הודעה אחת!!!) שבוא תכתבו את שם המוצר חבר וכו ... דוגמא: .....AMD xp2500, ipod 20gb first generation אפשר להוסיף גם תמונה (רצוי כמה שיותר ברורה) מחיר (אבל לא חייב) ההודעת בקשר למכירה לא יכתבו בתרד!! נא לא לכתוב שום הערות בקשר לאדם שמוכר את המוצר ו גם בק…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין מן החנות הזאת אך אני חושש בגלל שלא לי ולא למישהו שאני מכיר היה ניסיון מעשי איתם, אם מישהו יכול להעיד על טיבם אני אשמח מאד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחפש הדרך הגיע לגיל 18 לנברך אותו שיגיע לגיל 121, אושר עושר ויושר, שאר הברכות הנדושות וכמובן שפורום מדע וטכנולוגיה ימשיך לשגשג ;D ולשמנמנים: :clapper: :bigok: :dance: :ylsuper: :jester: :coolman: :lsvader:
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לטוען סוללות AA רגילות . 200 שקל זה התקציב. מספיק? :-\
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעזור לדוד שלי לקנות מחשב חדש. כיוון שהוא לא צריך משהוא מיוחד, אני רוצה למצא מחשב במחיר בין 700-800 שקל אולי קצת יותר שיהיה מחשב זבל מעבד שיהיה 300-400-600 לא כולל מסך. יש חנויות שמוכרות דברים מיושנים כאלה? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני יכול לקנות בארץ סטילפאד 4S(הדגם מברזל) ו4D(הדגם מפלסטיק, החדש יותר) וגם פאנק. כולם יוצאים אותו המחיר(150-170 ככה) ואני לא בטוח מה לקנות... ממה ששמעתי ה4D יותר טוב מה4S ואני לא יודע כלום בקשר לפאנק וכו' וכו'. אז מי שיש לו ניסיון עם אחד או יותר מהפאדים האלה, נא לשתף.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
הצבעה באתר של טום לבחירת החומרה הטובה ביותר. http://www6.tomshardware.com/site/rc_2003.html
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מלך אחד גילה שאחת מ-1000 חביות היין שבמרתף היינות שלו מורעלת. הוא זימן את שר המשקים שלו והטיל עליו לגלות תוך 24 שעות איזו חבית מורעלת. לצורך העניין הוא העמיד לרשותו 10 נידונים למוות. כמה נתונים: יש חבית מורעלת. הרעל הורג תוך מקסימום 23 שעות אבל לא זמן קבוע, יכול לקחת דקה ויכול לקחת 23 שעות. אחרי שהחלטתם על דרך מסויימת לטעימת היינות צאו מתוך נקודת הנחה שהטעימה עצמה לא לוקחת זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר מ-10 הנידונים ההתחלתיים. פתרונות רק לפרטי כדי לא להרוס לאחרים.
-
- 17 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים מי שהסתובב ב YNET ראה בוודאי את הפרסום של מותג Newron. הכותרת של הבאנר אומרת "כל האמת על מכירת המחשבים האישיים בישראל - כי עובדים עליכם בעיניים". לרגע חשבתי לתומי - האם Newron ראו את האור והחליטו להתוודות על פשעיהם? מסתבר שלא. הבאנר הוביל לעמוד הבא המהווה פרסומת מאוד נחמדה ל Newron (בתנאי שאתה מטומטם גמור). קראו בבקשה את ארבעת העובדות שמספרים לכם ניורון, ותמשיכו לקרוא את תגובתי - 1) העובדה הראשונה מציגה תמונה עצובה באופן עצוב עוד יותר. ניורון משתמשים במילת המפתח - "הקרינה של המעבד" מתוך הסתמכות על הפחד של הקורא מקרינות אלקטרומגנטיות למיניהם ולסכנתן. לטענן ניורון רק המארז הוא זה שיכול להגן על המשתמש המסכן מחשיפה לקרינה המסוכנת. אך למעשה כולנו יודעים כי הקרינ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם.... תראו... אני עושה את המוד הזה בהרבה מחשבים... המוד של הלדים.... בקיצור עשיתי את זה שוב.. במחשב שלי רק הישן... P3 1000MHZ Sdram 768MB ...Geforce 4 64 ddr(Eranmor's Geforce) em... oh and some moding shit anyway 9 לדים... של 30מילי של 3 וולט... ונגד של 10 אוהם של 0.50 וואט... למרות ש Aliayne אמר לי לקנות 0.75 אבל לא היה שם... אז קניתי את זה... אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אשמח מאוד!!! בקיצור חיברתי.... היה מזה יפה ממש פצצה... התלהבתי... אז היה לי פיפי הלכתי להשתין ושחזרתי... הנגד היה באש... הוא הדליק את המולקס... ואס החוטים של הספק אחריו.. הכל נשרף אל תשאלו.... הכל היה ממש אש.. אבא שלי הביא טת המטף כיבוי... וזהו... עכשיו לי נראה שהבעיה הייתה שהנגד היה על 0.50 ולא ע…
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חברה... לול קרה משהו בלתי יאומן... אני כל הזמן עוסק במודינג... והיום קניתי כמה לדים 9 לדים... עשיתי מוד שהרבה זמן אני עושה אותו זתומרת להרבה מחשבים... בקיצור יש לי אותו בבית בכמה מחשבים עכשיו עשיתי אותו אצלי... ובמחשבון...( http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng ) Leds in parallel supply volt :5 Volt led :3 Led Milli :30 Leds :9 תחשבו את זה ככה.... בקיצור חיברתי הכל.. מההתלהבות היה לי פיפי כבר... הלכתי להשתין אני חוזר רואה אש... הכל שרוף.... מה שהיה זה... הנגד נשרף... שרף את המולקס.... הכבלים נשרפו... והגיע לספק בקיצור הכל נשרף בגלל נגד מסריח...(מצטער פשוט..) אז תוכלו להגיד מה לא היה בסדר שהרס לי תחיים.... מפרט שהלך.... P3 1000MH…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכתבה בYNET לפי הכתבה, בשיא הליקוי הירח אמור לקבל גוון אדום(בגלל שהאור השמש שמגיע אליו עובר דרך האוטמוספירה של כדוה"א) 8) ד"א מי מצלם? ;D
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני שנה בערך (ליתר דיוק 8 חודשים) נפתחה קבוצה של HWzone ב-UD. UD (שהם ראשי התיבות של United Devices) זהו פרוייקט של מיחשוב מבוזר (Distributed Computing) שמטרתו ללהשתמש במחשבים בייתים על מנת לבדוק רעיונות לתרופות נגד סרטן. הרעיון הוא להשתמש בכוח החישוב הלא מנוצל של המחשב כדי בצע פעולות שהיו לוקחות המון זמן והמון תקציב בעזרת Supercomputers. הנה הקישור לעמוד הקבוצה: http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=4E7C6020-659F-4EC7-9125-421C148DD11C ומי שרוצה להוריד את התוכנה ניתן להוריד אותה מפה: http://www.grid.org/download/gold/download.htm עוד אינפורמציה ניתן למצוא פה: http://www.grid.org/projects/cancer/about.htm
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בבית כלא יש 23 אסירים שנמצאים ב-23 תאים מבודדים. יש עוד חדר עם שני מפסקים שלא עושים כלום אבל מכניסים כל פעם אסיר אחד שצריך להרים או להוריד את אחד מהמפסקים,לא חשוב איזה. מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. מה השיטה לזהות?
-
- 71 תגובות
- 6k צפיות
-