עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היו פה בעבר כמה ת'רדים עם מתכונים, אבל אני אעשה נסיון נוסף לת'רד כזה. בתור בשלן חובבן (מאוד...) אני מחפש מתכונים טעימים אבל פשוטים יחסית (חצי שעה עבודה, בלי כל מיני מרכיבים אקזוטיים...). וכמובן, לא פשוטים מדי (כן, אני יודע איך עושים פיתה עם חומוס) אז יאללה, בואו נשמע מתכונים! אני אתחיל עם מתכון פנקייקים פשוט (וריאציה על מתכון מאיזשהו ספר), ממצרכים שכמעט תמיד יש בבית. רכיבים: 2 ביצים כוס וחצי חלב כוס ושליש קמח תופח רבע כוס סוכר שתי כפות שמן כפית תמצית וניל הכנה: מערבבים את כל הרכיבים הנ"ל. מומלץ להשתמש במיקסר, כי הוא קצת מקציף את התערובת ועושה אותה יותר אוורירית. מטגנים את הבלילה במחבת טפלון משומנת על אש בינונית, מספר דקות מכל צד. בשביל לדעת מתי להפוך - כשרו…

• 40 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. מכיוון שהפלאפון לא נושא מערכת הפעלה כמו windows mobile ודומותיה, אני צריך תוכנה שהפלאפון יוכל להשתמש בה לקריאת קבצי PDF, אם יש כזאת. אני בעצמי לא הצלחתי למצוא משהו שמיש. תודה בכל מקרה. (סליחה אם הת'רד לא מיועד לכללי. התלבטתי איפה לשים אותו והנחתי שתעבירו לפורום המתאים אם לא מתאים)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. הסרט של ה-BBC אודות סיפור יצירתה של סדרת Grand Theft Auto האלימה והמהפכנית מקבל טריילר ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בדניאל-רדקליף-גונב-את-ההצגה-בתור-הי/

4. Started by topgun,

הלא הוא בכבודו ובעצמו... (ולמתקשים: R0ckF0rD) אז... המון מזל"ט, אושר עושר יושר וכושר (אי אפשר בלי קצת נוסטלגיה מכיתה ג' ;D), כבישים פתוחים בלי גברות שוטרות (), וזמן פנוי להגיע כבר ל-197 ולהמשיך :DJsmile: בשקט קצת שמנמנים, כי בכל זאת, מסורת... :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: + וקצת ג'אנק and may the Quality never leave

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אני מחפש תמדים של הצנחנים אני מתכון רק לחולצה שלהם שהיא מחוץ למכנס וששמים תחגורה עליה קוראים לה חולצה ירכית מישהו יודע אוליאיפה אפשר להשיג...? יכול לעזור? או אפילו לקנות...?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  6. Started by alex.turovsky,

סחבק הביא לנו כאן קליפ מדהים של לא אחר מאשר Sykes, אחת מהדמויות במשחק Crysis שמפגין ביצועי ברייק דאנס מרהיבים

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by overload,

אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by נריה,

יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. שאלה שתמיד הטרידה אותי - כמה אני משלם עבור שיחות "1-800" מהפלאפון, אם בכלל... האם אני משלם רק על זמן אוויר? האם אני משלם בכלל? איך זה עובד בחבילות "חיילים וסטודנטים", בהן משלמים מחיר אחיד לכל החברות, כולל בזק?...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by qwerty1987,

אז היום מתקשרים אלי הבייתה מאזור חיוג 04, ומספרים לי שהייתה תאונת דרכים עם שני נפגעים שהגיעו לסורוקה ומסרו את המספר שלי, לפרטים נוספים עליי לפנות לרופא במס' שמתחיל ב 72054*. כמובן שמדובר בהפניית שיחה על חשבוני, אז שלחתי אותם קיבינימט עוד לפני שאמרו לי את המספר במלואו. המספר ממנו התקשרו אליי הוא 04-8884200, אשר חסום לשיחות נכנסות. אשמח אם מישהו מכם ידע לזהות את המספר (שלא נראה סטנדרטי) ולשייך אותו למישהו. כמו כן, הזהרו מעוקצים טלפוניים בהם הנכם נדרשים לחייג למס' טלפון לא סטנדרטי.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ShahafH,

אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  13. שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by R0ck,

סט ששמעתי אתמול באחת מתחנות הרדיו הווירטואליות ופשוט נדהמתי מהאיכות שלו. הולדן בעבר השאיר עלי רושם מאוד שלילי בכל הנוגע להופעות שלו, אבל הסט הזה... אין מילים לתאר. בלי שום ספק, אחד מהסטים היותר מדהימים ששמעתי בחיי, מוזיקה אלקטרונית במיטבה! James Holden - Balance 005 - CD1 71:14 James Holden - Balance 005 - CD2 62:11 מומלץ בשיא החום!!! *לפרטים נוספים על "ילד הפלא" - http://www.jamesholden.org.uk

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  15. Started by Placebo,

ההמלצה החדשה: החוואי האסטרונאוט / פארמר האסטרונאוט / The Astronaut Farmer תקציר: דרמה מקורית על אסטרונאוט בשם צ'רלס פארמר שבוחר לפרוש מתפקידו ולהשאיר את שמו הגדול מאחוריו כדי להציל את החווה המשפחתית. בעוד הוא פועל בחווה, הוא גם מתחיל לבנות טיל בחצר האחורית, מה שמדהים את שכניו, מסקרן את התקשורת ומדאיג את הממשלה. כל המידע לקוח מ-Donkey.co.il דעה אישית: סרט מאוד יפה, מומלץ בהחלט!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by maya_gai,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על האפשרות הנ"ל: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f66957be-b348-4d27-8639-68b90fd1cb4e האם שווה לקחת "סיכון" שהמחשב מוחדש...מהי עמדתכם בנושא?? תודה ואחלה יום!!! (: (:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by CaRTeR,

ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by Spirit Crusher,

אני חייב לדעת איזה סוג פרח זה! זה דחוף! תודה למתייחסים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. פתחתי תסקר כי יש לנו בביצפר 2 מורים, אחד רפי ואחת סבטלנה שניהם בקושי יודעים להיוז תעכבר קצת EXCEL וHTML... אז איך המורים שלכם בתחום החומרה והתוכנה?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by הדוד משה,

ברכותיי! זכיתי במקרן DLP ללא נורה (נשרפה ו/או התפוצצה). הדגם- DAVIS Powerbeam VI. המאוורר של הנורה תקין, אם כי הסורגים שלו והפלסטיקה אליה הוא מוברג התעוותו כתוצאה מחום. רציתי לדעת: 1. למה עוד יש ערך כספי במקרן? הבנתי שהשבב הוא החלק היקר במקרן, יחד עם הנורה. 2. מה הן התכונות האופטיות של העדשות במקרן? אני יכול אולי להפיק מהן תועלת... > תודה מראש!

23. שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by yossi21,

יש לי טעם טוב במוזיקה ואני שומע הכול חוץ ממזרחית ודכאון, העניין הוא שאני כל הזמן שומע את מה שאני כבר מכיר וחוזר על זה בלי סוף, אז אני מעוניין להכיר מוזיקה חדשה אבל אין לי מושג איך עושים את זה. השירים ברדיו גם די חוזרים על עצמם או שזה מוזיקת מיינסטרים שעושה לי להקיא. יש לכם פתרונות לעניין? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by overload,

גאד'טס מגזין לבידור ביתי וצעצוים טכנולוגיים. מישהו יודע? אני לא חושב שהיה עוד עיתון ברמה כזאת בארץ, למה הוא נעלם?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים